En sommerdag i det fri

Denne novellen er vist 11004 ganger.

Det var en fin varm dag, og hun hadde tatt fri fra jobben; ville benytte dagen til en tur ut i naturen.
Katy, en kvinne på 30, elsket å kjenne vinden og varmen fra solen mot kroppen. Antrekket ble skjørt, en lett topp, og sandaler, Med litt iste på termosen, og en liten matpakke, setter hun seg i bilen og kjører ut av byen.

Etter en halvtimes kjøring er Katy fremme, og med den lille sekken på ryggen rusler hun innover på den velkjente skogstien føttene hennes har fulgt så mange ganger før.

Den varme vinden stryker lett over varmt kjønn; hun bare elsker den herlige følelsen, kjenner fitta begynner å hovne opp og bli litt fuktig. Mens hun går, tenker hun på en tidligere tur, som hun og en tidligere kjæreste, Tore, har hatt, og den deilige sexen de hadde her i skogen.

Tankene på Tore gjør at hun begynner å bli kåt, men hun vil gjerne gå et stykke innover skogen, til et lite tjern, som ligger litt avsides til, der kan hun få vasket den svette kroppen og kjølt ned noe av den kåtskapen som har bygget seg opp. Siden det er midt i uka, regner hun ikke med å møte noe på sin vandring; de fleste er på jobb.
Katy kjenner fittesaften gjør lårene fuktig, og brystene fryder seg uten BH, noe de stive vorter bekrefter, der de rasper mot stoffet i toppen. Hun klarer ikke la være, men lar hendene stryke over brystene, og klyper litt forsiktig i vortene.

Katy kjenner det strømmer så herlig i kroppen,. Elektriske impulser fra brystene og ned til den struttende klitorisen går som brennende lyn gjennom kroppen; hun klyper automatisk lårene sammen mens hun går, for å forsterke følelsen.
Endelig, der kan ho skimte det glitrende vannet mellom trærne.
Ved å sette farten opp er hun fremme etter noen minutter. Hun setter seg ned på stammen til et veltet tre, finner frem termosen og drikker litt iste.
Etter å ha tittet seg litt rundt, klær hun sakte av seg skjørt, topp og sandaler. Hun klarer ikke helt holde hendene borte, må stryke litt over klitoris….. bare må.
Så river hun seg løs fra tankene og rusler ned mot vannet.

Brrr, det kjennes kaldt ut mot den varme og hete kroppen hennes.
Hun kaster seg videre ut og tar noen svømmetak. Vel oppe av det kalde vannet kan hun kjenne at den brennende følelsen i fitta ikke har gitt seg.
Katy finner frem hånduken som ligger i sekken, legger seg ned og lar sola tørke og varme kroppen. Mens hun ligger der lar hun hendene gli over den stadig mer solvarme huden, på en spennende og pirrende oppdagelsesferd.

Den myke huden på brystene gløder mot hendene hennes, og hun kjenner vortene strutte mot de lekne, ertende fingrene. Med vortene mellom tommel og pekefinger, klemmer hun til, og fitta renne. Ennå vil hun ikke berøre den, men bare nyte pirringen i kroppen.
Katy lar hendene stryke nedover magen, ned mot det hårløse kjønnet sitt.
Hun kjenner forventningene strømme igjennom kroppen, kjenner hvordan huden nupper seg, i det hun stålsetter seg og lar hendene gli forbi den ventende fitta, og videre nedover lårene.

Hendene stryker nedover lårene på utsiden, så over mot innsiden og opp, opp mot fitta som skriker etter en orgasme. Hun lar hendene komme glidende oppover lårene, og lar baksiden av tomlene forsiktig streife borti den struttende klitten.
Underlivet hennes løfter seg automatisk opp mot hendene… men nei ikke ennå.
Det er deilig å bare ligge slik å kjenne hvor kåt hun blir.

Men til slutt klarer hun ikke motstå lengre; sakte lar hun en finger gli inn i den ventende fitta. Et dypt stønn unnslipper leppene hennes, mens kroppen sitrer.
Ennå en finger stikker hun inn i seg.
Kjenner hvordan musklene trekker seg sammen rundt fingrene og formelig melker dem. Katy tvinger seg til å la fingrene jobbe sakte inn og ut, piner seg selv. Orgasmen bygger seg raskt opp i kroppen, men hun konsentrerer seg om å ta det sakte; hun vet at den orgasmen som da kommer er enorm.

Katy nærmer seg toppen, steg for steg.
Den andre hånden kjæler med brystene, klyper litt i vortene. Hver gang hun klyper kjenner hun det går ilinger fra vortene og ned til klitoris, nesten som om de henger sammen.
Å gud… så deilig det er !

Nå nærmer hun seg toppen med stormskritt, og med et høyt stønn slynges hun ut i en altoppslukende orgasme; det blir svart rundt henne, tiden står stille, kroppen spennes i en bue og rister i orgasmens favntak.
Det føles som om den ikke vil slippe taket, men etter hvert kommer hun tilbake til denne verden, fortsatt med fingrene inne i fitta.

Hun nyter å kjenne etterdønningene av den sterke orgasmen. Å ligge helt rolig, mens pust og puls kommer tilbake til normalt nivå.

Katy døser litt av der i solen. Etter en stund reiser hun seg opp og går ned til vannet for å skylle av seg litt svette og kjønnssafter, før hun rolig klær på seg igjen.
Så finner hun frem termos og matpakke. Spiser litt, mens hun filosoferer over livet, og tenker på hvor deilig det er å leve.

Etter noen timer i solen pakker hun alt ned i sekken og legger turen tilbake til bilen, byen og hverdagen. Hun kjenner med gru på at detter var nok den siste turen opp hit for i år, men hun gleder seg allerede til neste år, kanskje har hun da funnet en hun kan ta med hit, til hennes hemmelige plass i skogen…

Legg igjen en kommentar