En sommerkveld med uventet vri – del 1

Denne novellen er vist 7221 ganger.

Alle var samlet rundt bordet på en av byens bedre restauranter, drikke var servert og maten bestilt. Vi var 8 personer, og som eneste single mann, hadde jeg blitt tildelt en av mine venners beste venninner som «date» for kvelden. Må innrømme at jeg ikke alltid synes det er like hyggelig av dem å skulle «koble» meg med enhver mulig partner, men denne gangen var hun pen å se på, og virket hyggelig.

Jeanette het hun, var 24, jobbet innen reklame og treningsfanatiker…. noe jeg ikke er… liker å trene, men innenfor rimelighetens grenser. Hun var lett å snakke med og det tok ikke så lang tid før vi skravlet som om vi hadde kjent hverandre lenge. Når alt kom til alt var hun ikke så hektet på trening som hun hadde gitt uttrykk for, men trente 4-6 ganger i uken.

Etter hvert ble mat og drikke fortært og stemningen steg rundt bordet, og etter litt diskusjon, ble vi enige om å forflytte oss til en nattklubb der vi kunne danse. Det var en lystig gjeng som forlot restauranten og spaserte gjennom byen til et av det «hotteste» klubbene. Jentene ville gå samlet foran oss og prate, mens vi måtte gå bak. Jeg sa til Lars, han som hadde invitert Jeanette, at det var hyggelig at han for en gangs skyld hadde invitert en jente jeg synes var OK, og hadde fått bra kontakt med.

Lars fortalte at han hadde blitt kjent med Jeanette på jobben, og på en firmatur med partnere hadde Lars introdusert henne for sin kone Ellen, og de hadde blitt bestevenninner i løpet av turen. Derfor var det jo naturlig å prøve å koble henne med meg, sa Lars. Vi får se hva som skjer, sa jeg. Jeg tar ting som det kommer, stresser ikke med å finne en partner, har det relativt bra som jeg har det.

Vi kom etter hvert frem til nattklubben og vi, Lars og jeg, gikk rett i baren for å ordne drikke til alle sammen. Vi var heldige og fant et bord rett ved siden av dansegulvet, og det tok ikke lang tid før alle jentene og jeg var på dansegulvet. Ingen av de andre herrene liker å danse, så dermed fikk jeg alle jentene for meg selv. Alkoholen hadde fjernet en del hemninger hos oss så det å danse tett til sambarytmer med 4 damer samtidig ble ganske intimt etter hvert.

Etter en stund med dansing og prating, brøt to av parene opp og reiste hjem, mens Ellen, Jeanette, Lars og jeg bestemte oss for å reise hjem til Ellen og Lars og fortsette festen der. Som sagt så gjort, det var rett inn i en taxi der jeg ble sittende i midten mellom Ellen og Jeanette. Lars som satt foran sa til meg «du vet å ordne deg du Petter». Jeg svarte at man må jo benytte de mulighetene man har når man er singel. Mens vi snakket om hvor hyggelig kvelden hadde vært så langt, kjente jeg plutselig en hånd som begynte å stryke meg på innsiden av låret, små lette berøringer. Hånden vandret sakte opp og ned og fikk etter hvert selskap av en til. Jeg kikket på Lars, men han var opptatt med å snakke med sjåføren og fikk ikke med seg hva som skjedde i baksetet. Hendene var på oppdagelsesferd på innsiden av mine lår, og begynte å nærme seg mine edlere deler som ikke var helt uberørt av det som skjedde. Jeg har alltid hatt et godt øye til Ellen, men det har aldri vært i mine tanker å la det bli til noe ettersom hun er gift med min beste kompis.

Vi ankom huset fikk satt oss ned i stuen og åpnet en flaske rødvin. Huset er en ganske stor villa med stor hage og en fantastisk utsikt til sjøen. Det ligger innerst i en blindvei og ligger helt usjenert med tanke på naboer og trafikk. Etter en stund spurte Lars om jeg kunne hjelpe ham med å hente mer vin i kjelleren. Selvfølgelig kunne jeg det. Vi gikk ned i kjelleren og da vi kom ned sier Lars, «Petter, hva synes du om Jeanette?». Jo, sa jeg, hun er en flott jente, hyggelig, intelligent, engasjert og ikke minst sexy. Hvordan det? Lars ville ikke svar på det, men sa «det er bra». Jeg tenkte ikke så mye mer på det, vi fant vinen og gikk opp igjen.

Etter en stund reiste plutselig Ellen seg, satte på en rolig låt og begynte å danse. Hun danset med myke smektende bevegelser og ba Lars om å flytte bordet sånn at hun kunne danse inn mellom oss, noe han selvfølgelig gjorde. Ellen begynte med myke bevegelser å strippe, ikke for meg, ikke for Lars, men for Jeanette. Jeg så at Lars satt og smilte, og tenkte at dette kunne jo bli interessant. Det tok ikke lang tid før Jeanette reiste seg og ble med på strippdansen. Ellen strippet henne etter alle kunstens regler, men tok seg god tid og kjærtegnet henne mykt over huden der hun hadde fjernet klærne. De kysset, koste og befølte hverandre og så ut som de hadde gjort dette før. Jeanette hadde en fantastisk kropp, faste bryst med små mørkerøde vorter som ble stive av behandlingen til Ellen. Ellen kysset henne på halsen og nedover brystene hennes og sugde forsiktig på dem etter tur. Jeg kunne se små skjelvinger hos Jeanette hver gang tungen til Ellen berørte brystvortene hennes. Ellen førte henne bort til teppet Lars og meg og ba henne legge seg ned på ryggen.

Jeg var helt oppslukt av det som foregikk foran meg, og hadde ikke sett at Lars hadde kledd av seg og satt i sofaen og strøk en stadig voksende pikk. Jeg var ikke sen om å få av meg mine egne klær og satte meg tilbake for å følge med på Ellens behandling av Jeanette. Ellen forsatte å pirre brystene til Jeanette mens hun strøk henne forsiktig over hele kroppen. Etter hvert begynte hun å kysse seg vei nedover og Jeanette klarte nesten ikke å ligge stille. Det var utrolig opphissende å se Ellens tunge behandle den nydelige fitta til Jeanette. Jeanette stønnet og sa at hun ville smake Ellen også. Etter en stund ba Ellen Jeanette om å suge pikken til Lars, hvilket hun gjorde med glede. Ellen kom bort til meg og begynte å stryke å kysse meg fra knærne og opp til pikken. Hun tok tak i pikken min og sa «dette har jeg fantasert om i mange år, og pikken din ser ennå deiligere ut i virkeligheten enn jeg hadde forestilt meg». Hun kysset hodet forsiktig og slikket ned langs hele skaftet. Hun hver stein i munnen og sugde på den som den var et sukkertøy. Noe av det beste jeg vet er å bli sugd på ballene, derfor holder jeg dem helt glatte, og jeg var i himmelen med den behandlingen jeg fikk. Hun beveget seg oppover igjen og tok pikken min munnen og ga meg en sugeopplevelse jeg ikke trodde var mulig. Først bare hodet i munnen mens hun sugde forsiktig, så etter hvert mer krevende og dypere. Dette var første gang jeg ble sugd av en dame som ikke bare var dyktig, men også elsket å suge pikk. Etter en stund kjente jeg at hvis dette fortsatte ville jeg ikke greie å holde igjen, men Ellen sa det bare var å sprute, for hun ville så gjerne smake på meg. Ellen fortsatte sugingen og runket pikken min med munnen på en helt utrolig måte. Jeg kjente at orgasmen min var like rundt hjørnet og hun sugde meg dypere og dypere helt til hun hadde hele pikken min i munnen og halsen. Den opplevelsen var så sterk at jeg ikke klarte å holde meg og jeg sprutet langt ned i halsen hennes. Hun greide ikke å svelge alt, så noe rant ut av munnvikene hennes. Jeg bøyde meg frem og kysset Ellen dypt og vi delte det som var igjen av saftene mine.

Jeg sa til Ellen at nå ville jeg gjerne gjengjelde tjenesten, så vi byttet plass og hun satte seg med rumpa ytterst på sofaen sånn at jeg kom ordentlig til. Jeg hadde aldri sett fitta til Ellen og så til min store glede at hun var ekte blondine. Det var ikke mye hår igjen for hun hadde barbert seg, og bare latt det være igjen en liten triangel over fittesprekken. Behandlingen Ellen hadde gitt meg, og behandlingen hun hadde fått av Jeanette har gjort at de indre kjønnsleppene hennes var store og blodfylte. Jeg tenkte for meg selv at dette er en av de peneste blomstene jeg har sett på lenge. Jeg kysset henne forsiktig rundt skamleppene før jeg lot en tungespiss forsiktig utforske blomsten hennes og kjenne smaken av kåt kvinne. Når tungen min berørte koseknappen hennes stønnet hun tungt og sa «å ja, mer…». Jeg var ikke sen om å etterkomme ønsket hennes, og brukte tungen mer aktivt og lot også tennene mine meget forsiktig skrape over klitorisen hennes. Jeg sugde forsiktig knappen hennes inn i munnen og lot tungen min gå som en virvel over den og hun nærmet seg høylytt orgasme og skrek «ikke stopp, jeg kommer..». Og det gjorde hun, i en serie orgasmer som varte og rakk. Da orgasmene hennes ebbet ut skled hun ned på gulvet til meg og vi kysset dypt og lenge.

Hverken Ellen eller jeg hadde enset hva Lars og Jeanette drev med, men vi så at de hadde det helt supert der Lars knullet henne bakfra i sofaen. De hadde plassert seg sånn at de kunne nyte synet av Ellen og meg. Var det deilig å slikke fitta til kona mi spurte Lars, mens han gliste fra øre til øre. Helt fantastisk, svarte jeg. Ellen gikk over til dem og la seg under så hun kunne slikke Jeanette mens Lars fortsatte å knulle henne bakfra. Dette var tydeligvis noe hun satte stor pris på, ved at hun begynte å stønne høyere og høyere. Jeanette ville også suge meg samtidig, noe jeg ikke hadde noe imot. Det varte ikke lenge før Jeanette fikk en rekke kraftige orgasmer og Lars sendte en kjempeladning langt opp i hennes indre.

Fortsettelse kommer…..

Legg igjen en kommentar