En spennende hyttetur – Del 2

Denne novellen er vist 29407 ganger.

Det anbefales å lese Del 1 først.Jeg tørket meg en stund, satt litt og slappet av ute, lyttet heter det vel, for å være ærlig. Jeg gikk rundt hytta og i vedskjulet for å hente grillen, og måtte bare stanse utenfor et lite vindu for muligens å få et stjålent blikk inn. De sto vendt mot hverandre på gulvet inne i hytta. Ellen sto og tørket Tor med håndkleet mens han beundret den smekre kroppen hennes og tydeligvis nøt berøringene. Hun gikk raskt over armer, skuldre, rygg og bein mens jeg sto der. Jeg gikk i skjulet, og da jeg kom tilbake med grillen måtte jeg sette den ned og ta en ny kikk og håpe de ikke så meg. Nå var det frontpartiet som ble tørket, hun holdt den tunge pungen hans med høyre hånd med bare håndkleet mellom. Med den venstre hånden dro hun håndkleet ned mot pikken hans. Før jeg måtte flytte meg konstaterte jeg at den sto vannrett ut i luften og var imponerende selv halvstiv. Jeg gikk videre med en gryende ståpikk. Lette febrilsk etter en anledning til å få en kikk. Det mest spennende jeg har vært med på. Jeg måtte lage meg en pause ute før jeg forsøkte å gå inn, jeg ville ha dem i gang før jeg liksom tilfeldigvis overrasket dem…  Jeg måtte kikke i et annet vindu, da fra en litt annen vinkel. De sto fremdeles på gulvet, Tor sto bøyd og de kysset forsiktig, etter hvert dypere tungekyss. Tor holdt rundt Ellen, hun hadde venstre arm rundt han og veide på en måte pungen hans i høyre hånd og jeg kunne se at pikken hans hadde reist seg oppover magen hennes. Den var lett buet oppover, stor og flott med jevn tykkelse og det blottede hodet var stort som et lite eple. Det slo meg at etter å ha lest mange mer eller mindre sanne beretninger om par som tar inn en ekstra mann, så er den nye mannen mye bedre utstyrt. Dette har fått meg til å være skeptisk til sannferdigheten i mange av disse historiene, men når vi da for første gang skulle sette en sånn plan ut i livet, så er det jaggu meg samme historie. Han var ikke abnormt stor, men kuken hans var noe lengre men mye, mye tykkere enn min. Han hadde tydeligvis begynt å bli utålmodig, for de sto i samme stilling og hun gjorde fremdeles ikke annet enn å rulle ballene hans i hånden. Han løftet henne opp og bar henne bort til dobbeltsenga og la henne på rygg, men hun spratt opp med en gang og kommanderte Tor ned på rygg. Hun repeterte avtalen om at hun bestemte, ellers ble det ingenting, og han la seg lydig på rygg med det store spettet oppover magen… Hun krøp oppå bena hans og kikket storøyd og fornøyd ned på byttet sitt. En stor og kraftig, pen, sexy og steinkåt mann med stor kuk hun kunne gjøre som hun ville med… og attpåtil med ektemannen som tilskuer hvis han ville. Og det trodde hun han ville…
Jeg sto helt stille i soveromsdøra da hun bøyde seg fram og lot tungespissen så vidt berøre undersiden av det blottede store kukhodet. Terrorist er du, jenta mi, tenkte jeg. Tror ikke de merket meg, de var for kåte og spente. Dette var en helt spesiell situasjon for meg, se kona leke med en annen mann. Men jeg ønsket ikke å stanse det… Tor hadde tydeligvis fulgt ordren om å holde fingrene unna, for han holdt seg nærmest fast i sengekantene mens hun ertet han nærmest fra vettet med de forsiktige berøringene. Neste trekk var å dra tunga såvidt over strengen under pikkhodet, og det kom et dypt grynt fra Tor. Brystet hans gikk opp og ned og det piplet sæd ut av pikkhodet. Den smakte hun forsiktig på mens Tor vred seg i senga. Jeg tenkte: Herregud, hvor lenge skal du plage han på den måten. Syntes synd på han, behandlingen hun ga han måtte være uutholdelig. Nå pustet han virkelig tungt og det så ut til at han ikke helt visste hva han skulle gjøre.
«Stakkars»….sa Ellen, «jeg får hjelpe deg litt da» mens hun reiste seg og kikket på Tor. Han så bedende på henne mens hun bøyde seg ned igjen og forsøkte å ta den stive pikken han i munnen. Forsøket var bra, selv om hun måtte strekke kjevemusklene godt for å gape over hodet uten å skrape han med tennene.
Det var et sexy syn, og da hun hadde de røde leppene stramt rundt hodet ga jeg meg til kjenne og satte meg ned i en stol ved senga. De merket såvidt at jeg var der, de var så kåte at de ga blaffen i alt, men dette var jo avtalen. Jeg satt med staken i været  og betraktet dette spesielle synet. Min kone Ellen som sugde pikken til min venn Tor. Kan man tenke seg…det raste noen tanker gjennom hodet mitt…
Tor lå med lukkede øyne og nøt behandlingen Ellen ga han, og han stønnet høyt og det var tydelig at han hadde en kjempeopplevelse. Ellen sugde det hun kunne, men det var tydelig at det var tungt for henne med den tykke staken, og hun fikk ikke så mye mer enn hodet inn i munnen. «Åh», sa hun og slapp pikken, «det ble litt tungt.»
Jeg så og hørte Tors skuffelse. Det var synd, sa Ellen, og jeg så panikken i Tors ansikt. Ikke noe å gjøre med det, sa hun med et fandenivoldsk uttrykk i ansiket. Det så ut som om Tor skulle til å runke, men Ellen plantet hendene hans på sengekantene igjen med et alvorlig ansiktsuttrykk. Tor var i villrede helt til Ellen etter en kort pause sa: «Vi får vel heller prøve noe annet da!» Hun akte seg oppover til musa var over pikken og gned begjærlig pikkhodet mellom kjønnsleppene sine. Pikkhodet var fuktig av hennes suging, hans piplende sæd og hennes klissvåte spalte, og etter litt kosing i sprekken vippet hun pikken opp, hevet seg over den, satte den på plass og senket seg nedpå han. For et syn! Tor gurglet og var helt salig og Ellen slapp et overrasket og meget tilfreds stønn mens den store kjeppen skled opp i henne. Jeg nappet litt i staken min mens hun støttet hendene på Tors skuldre og begynte å knulle han rolig. Jeg var sikkert også et syn det jeg satt med øynene på stilk og så kona knulle kameraten min. Hun hevet og senket seg i veldig rolige bevegelser for at Tor skulle holde så lenge som mulig. De fleste menn er vel stort sett ferdige etter en orgasme, så hun ville vel la nytelsen vare lengst mulig. Han hadde store problemer med å ligge stille og begynte å jukke imot, og hun skjønte at det gikk mot slutten for han. Ellen hevet seg raskt opp, og pikken hans gled ut av henne før han rakk å komme. Tor utstøtte en lyd som røpet at han ikke likte dette noe særlig…
Hun flyttet seg oppover slik at musa kom over Tors ansikt. Hun senket seg mot han, og han begynte å slikke henne med rutinerte bevegelser. Jeg la merke til at den strittende og tykke kuken hans banket i takt med pulsslagene der den sto oppover magen hans. Han var tydeligvis svært dyktig med tunga, for Ellen stønnet og lagde deilige godlyder.
Jeg satt og nøt synet, lydene og luktene. Ellen akte seg nedover Tors bryst og mage, konstaterte at pikken var like stiv og klar som da hun forlot den, og så satte hun pikkhodet mot spalten sin og skled ned på han…
Hun knullet han svært rolig mens hun så han rett inn i øynene, det var tydelig at hun virkelig nøt dette i fulle drag. De hadde begge et henført uttrykk i ansiktet og hadde helt klart en kjempeopplevelse. Jeg må bare innrømme at også jeg nøt situasjonen der jeg satt på sidelinjen.
Tor så etter hvert taust og bedende på Ellen, og hun skjønte vel at mannen sårt trengte å få utløst noen spenninger, både mentalt og i kroppen…
Hun økte derfor takten, Tor ble helt salig i blikket og til slutt pustet han kolossalt, la hodet bakover og stønnet høyt. Her var det ikke snakk om å holde igjen! Jeg bøyde meg lett bak rumpa hennes for å se godt, og det var utrolig å se undersiden av kuken da han slapp sæden løs, jeg kunne se han pumpe saften sin inn i Ellen. Hun klemte seg ned på han så langt hun klarte da han var ferdig for liksom å holde pikken og saftene på plass. Tor var helt ferdig, han så sliten ut i ansiktet, Ellen var opprømt over opplevelsen. Jeg var noe midt i mellom, regner jeg med.
Ellen la seg ned på Tors bryst og koset med han, fremdeles med staken hans i seg og jeg så sæden renne i stride strømmer ut av henne og nedover pikken og ballene mens det ble en dam på lakenet under dem.

Det ble litt stille, og det beste jeg kom på var å hente en øl til hver og prate litt om det som hadde skjedd. Jeg var kåt, men det passet liksom ikke inn i stemningen å foreslå noe akkurat nå. Det var Ellen og Tors kveld, og vi hadde ikke noen avtale om at vi skulle ha sex mens Tor var til stede. Jeg fikk heller ordne meg selv hvis trykket ble for høyt.
De måtte så begge ut et nødvendig ærend, gjennom vinduet hørte dem snakke litt om hvor deilig dette hadde vært og at de gledet seg til resten av helga. Ellen sa lavt til Tor at staken hans var hennes største gjennom tidene, og han ble nok litt stolt, hørtes det ut som. Ellen sa til han så lavt at jeg ikke skulle høre det noe om at hun kjente hans tidligere samboer, og at hun hadde røpet noen pikante detaljer, og at dette hadde vært ganske avgjørende for at valget falt på Tor. Ser man det! Dette var nytt for meg. Jeg hørte dem kysse og kline en stund, og de kom inn hånd i hånd. I skumringen kunne jeg se Ellens sprekk vidåpen ennå og sannelig så det ut til at Tor holdt på å få ståpikk igjen allerede! Dette la Ellen merke til og var tydelig imponert over hvor raskt han fikk det. Jøss!
Kanskje det ble mer live-show? Ellen la seg på sengen og Tor fulgte etter. De koset, kysset og strøk hverandre. Tor stakk hånden ned mellom Ellens lår og strøk henne langs kjønnsleppene mens han bet henne i brystvortene, og hun malte som en katt. Så la jeg merke til at han flyttet en finger inn i spalten hennes mens hun begynte å runke han forsiktig. Han var steinhard og hun etterhvert mer kåt enn noen gang denne kvelden, og hun begynte å stønne høyere og høyere under behandlingen Tor ga henne. Hun lå på rygg mens fingeren hans skled opp og ned mellom kjønnsleppene hennes som var glatte av hennes safter og hans sæd, og de slanke lårene hennes begynte å skjelve. Så tok hun brått vekk hånden hans, og han så uforstående på henne. «Å? Tenkte du hadde lyst på en orgasme du også», sa Tor til henne. «Neida, jeg er litt øm nå og det gikk for meg mens jeg red deg tidligere», bløffet hun. «Javel…?» sa Tor litt forvirret og mistroisk. «OK.»
Jeg tenkte mitt. Ellen hadde hånden rundt staken hans enda, så den var steinhard, og han ba om å få lov til ta henne en gang til hvis det bare var i klitoris det verket. «Ja, det hadde vært deilig, jeg elsker å kjenne spruten din i meg,» sa hun freidig og la seg på ryggen med de slanke bena til siden og dro han over seg. Deilig syn med hårløs mus og det hele…
Jeg hadde ståkuk igjen, og den ble ikke mindre av å se Tor legge seg mellom lårene til Ellen mens hun tar rundt pikken hans og fører den på plass i den plaskvåte musa. Han er inne på ett støt med en slurpende lyd og begynner å knulle henne ganske rolig mens hun legger bena rundt baken hans. Han ville nok kjenne om hun hadde vondt, men da det helt tydelig ikke var tilfellet satte han opp tempoet. Han kjørte på og knullet henne rytmisk og i høyere tempo, og Ellen ristet som en filledukke under han og hadde det tydeligvis helt maks…. han holdt henne hardere og pumpet etter hvert noe helt utrolig i henne. Rumpa hans gikk opp og ned i høyere og høyere hastighet og den store stive pikken hans gikk som et velsmurt stempel mellom Ellens lår. Denne andre gangen og med litt alkohol trengte han nok litt trøkk for å komme på nytt og tempoet var mildt sagt halsbrekkende der han holdt henne hardere og hardere rundt overkroppen mens han dundret pikken i henne. Jeg var nesten redd hun skulle bli skadet, men det så ut til å gå greit. Etter denne voldsomme og langvarige knullinga begynte hun å stønne og presse han fra seg og ba han stoppe.
Hun tok bena vekk fra baken hans og la dem til siden og satte hendene i brystet hans. «Stopp!»  ropte hun, og han stønnet noe om at hun var sår og hadde vondt, men det benektet hun. Jeg lurte på om jeg skulle gripe inn, men satt noen sekunder til. Tor hikstet: Bare littegranne til! Han jaget etter sin andre orgasme var helt på bristepunktet og ville komme om få sekunder og tok sjansen. Rett før Tor kom hylte Ellen og jeg ble engstelig. Dette var ikke helt bra, jeg skulle ha stoppet Tor før hun ble skadet. Så hylte hun enda høyere, hogg hælene i baken til Tor, presset han inn i seg og……så sprutet hun også…..
Tor ble like overrasket som jeg, og da han kjente hennes varme stråler kom han som ei kule. Ellen, som aldri hadde fått orgasme under samleie gikk i "hulkemodus" og skalv i flere minutter i krampe i sin egen verden slik jeg hadde sett henne et fåtall ganger etter fingerlek, bare at nå satt bena hennes låst rundt Tors rumpe mens krampene i musa melket pikken hans. Jeg ble litt satt ut av situasjonen, det må jeg innrømme. Tor hadde gjort noe jeg ikke hadde klart på alle de år…
Ellen kviknet til etter hvert og var skamfull etter den hemningsløse orgasmen, sengen var våt og måtte skiftes på, og alt var liksom galt. Blikket hennes sa at hun hadde på en måte sviktet meg også ved å komme så voldsomt mens hun ble knullet av en annen mann! Vi trøstet henne, og Tor sa at sprutedamer var det mest sexy han visste. Hun ble overrasket, men Tor forsikret henne om at hun var priviligert som kunne sprute!
Vi skiftet på sengen, tok et nattlig bad og la oss til å sove. Situasjonen ble for spesiell til at jeg ønsket noen fremstøt denne natten.

Neste morgen våknet vi, spiste en stille og fåmælt frokost og gikk en tur i marka og pratet om løst og fast og litt om nattens hendelser, og det lysnet for Ellen da vi ga henne full anerkjennelse begge to. Dette var en stor opplevelse for alle og ingenting å angre på i ettertid var konklusjonen.
Da vi kom tilbake etter turen var det oppfyring av grillen som ikke ble brukt kvelden før og bading igjen.
Da det var sengetid var vi igjen litt susa. Tor var gentleman og ville legge seg på eget rom slik at Ellen og jeg kunne ha fred til hverandre. Det var egentlig ganske ok for oss, og vi synes han var svært omtenksom. Alt tydet på at vi hadde vært heldig når vi skulle velge oss en husvenn. Begge var fornøyd med hans galante oppførsel, hun særdeles fornøyd med hans fysikk og prestasjoner i sengen.
Denne kvelden ga hun meg en aldeles fantastisk opplevelse i senga for hun syntes jeg fortjente alt godt etter gårdagens hendelser og at jeg hadde godtatt at hun fikk selskap av en ekstra mann. Jeg fikk utløp for alt innestengt begjær i løpet av en herlig kveldsstund på hytta. Jeg var helt tømt, og det er jo ikke engang dører mellom rommene i hytta, så alt som skjer høres, knirking i senger og stønn og rop, og jeg hørte at Tor ikke fikk sove. Ikke så rart, han var sikkert kåt av å ha hørt oss. Det er fælt å ligge alene og høre andre ha sex, så jeg foreslo for Ellen at hun kunne gå over til Tor og hjelpe han.
Hun ble overrasket over at jeg ville at hun skulle være alene med han, men jeg tror det trigget henne litt også, så hun kysset meg og gikk bort til Tors rom. Jeg var spent på om hun kom tilbake etter noe hvisking der borte, men det hørtes ut som om hun la seg ned sammen med han. Det gikk ikke mange minuttene før jeg hørte tung pust og stønning fra dem, og etter hvert heftig sengeknirk så besøket var tydeligvis vellykket… Rittet deres ble villere og svært høylydt, og jeg kunne høre at Tor snart ville komme. Jeg hørte Ellen stønne noe om at hun ville kjenne spruten hans inni seg, og hun fikk viljen sin ganske raskt… Tor kom som en foss mens Ellen fornøyd tok imot.
Hun kom etter hvert og la seg sammen med meg, og kunne fortelle at de bare hadde kost litt til å begynne med, men da Tor hadde dradd en fingertupp langs spalten hennes hadde han fått full tenning. Da han hadde kjent min sæd renne ut av henne hadde pikken hans blitt steinhard på sekunder, og like etter var de i gang…
Etter dette har vi holdt den samme type kontakt, og vi er fornøyde alle sammen. Ellen og Tor har av og til også sine egne treff uten meg, og det synes jeg er helt greit når jeg vet om det og hun beskriver detaljert hva som har skjedd. Det er opphissende for meg å vente på henne når hun er hos han, og det er helt spesielt å komme inn i henne når hun nettopp har kommet derfra…
Tor og jeg er de beste venner fremdeles, og har ikke angret på dette opplegget som vi nå har hatt i flere år.

Legg igjen en kommentar