En stor overraskelse

Denne novellen er vist 44530 ganger.

I min ungdom hadde familien vår kjellerstue med biljardbord, og der var det ofte liv og lyst med spilling, både unge og gamle, gutter og jenter, alle kjente var velkommen til å lufte sine ferdigheter med biljardkøen. Noen ganger var vi mange, noen ganger få, men spillingen gikk i ett sett.En dag jeg var alene hjemme (foreldrene mine var reist på hytta) kom Bjørn på besøk. Han er et par år yngre enn meg, og jeg var egentlig først og fremst kompis med broren hans som jeg gikk i klasse med på skolen. Men Bjørn likte også å spille biljard og var velkommen til enhver tid. Så jeg slapp ham inn og vi gikk i kjelleren, jeg tok meg en røyk (Bjørn røykte ikke) og vi sprettet en cola hver og gikk løs på spillet. Etter et par spill ble jeg nok tatt litt på senga da Bjørn foreslo at vi skulle spille med innsats. Ja, sa jeg, med hva slags innsats da? Jo, mente han, vi lunne spille klesbiljard. Det hadde jeg aldri hørt om før. Klespoker er jo så sin sak (det hadde jeg heller aldri forsøkt), men klesbiljard? Men jeg må innrømme at selv om jeg aldri hadde hatt noe sex med gutter, var det en opphissende tanke og jeg kjente jeg ble litt fuktig i underbuksa.

OK sa jeg, vi forsøker! Og dermed spilte vi i vei, begge to kanskje enda forsiktigere og mer nøyaktig enn vi pleide, for nå var det store ting på spill! Strømpene gikk først, så genser og skjorte og bukse, og plutselig sto vi der i underbuksa begge to. Nå tar vi en pause, sa jeg, jeg vil ha en røyk før vi går videre. OK, sa Bjørn, jeg vil også ha en. Du?? sa jeg, du er jo ikkerøyker av de mer fanatiske? Så viste det seg da at han hadde trent litt i smug og åpenbart hadde planlagt hele dette stuntet i god tid. Så vi satte oss ned i sofaen og røykte og drakk cola, før vi gikk til den avgjørende omgangen. Hvem sin underbukse skulle først falle?

Det ble min som falt først. Og da demonterte jeg like gjerne Bjørns underbukse med det samme ved hjelp av et kjapt utfall. Virket ikke som han hadde noe imot det. Og der sto vi med hvert vårt lem pekende ut i lufta.

Bjørn hadde forberedt seg godt, nå fant han frem dongerien sin og trakk opp kondomer og vaselin fra den ene lomma og plasserte disse triumferende på bordet. Jeg vant, sa han, så jeg velger først! Jeg var etter hvert blitt så kåt at jeg sa ja til alt, og på hans «ordre» slang jeg meg ned i sofaen mens han sto ved siden og ble sugd av meg. Men han ble så matt i knea da han kom at han ramlet rett oppå meg. Da han kom seg til hektene igjen var det min tur til å bli sugd. Så da lå jeg der på ryggen med pikken rett opp, og tok meg en røyk og nøt behandlingen.

Etter en liten pause og en liten «oppstramming» av junior var vi begge klar for neste omgang. Bjørn ville knulles og jeg smurte ham godt inn i rumpehullet med vaselin, pluss en porsjon også på kondomet. Og så var det bare å tre seg inn i den deilige lille rompa hans. Deilig var ordet. For galt at jeg skulle måtte bli 17 før jeg oppdaget det….

Det ble mange biljardomganger i de neste årene, før jeg flyttet hjemmefra og ikke hadde biljardbord lenger. Etter hvert ble vi begge gift, men når anledningen byr seg (og det gjør den innimellom) så tar Bjørn og jeg en rask knullerunde uten at våre koner er kjent med hva vi driver med. Og det har vi gjort i 30 år nå….

Legg igjen en kommentar