En tordenværs dag

Denne novellen er vist 9489 ganger.

Så var dagen kommet, jeg skulle endelig se min kjære igjen etter at vi ikke hadde sett hverandre på lang tid. Jeg hadde sørget for at vi fikk låne en hytte ikke så langt unna hjemme så vi skulle få være helt i fred. Beskjeden var klar på forhånd ”du møter en halvtime før meg og når jeg kommer så skal du ligge naken i senga med bind for øynene, gardinene skal være trukket i fra” Jeg må innrømme at det pirret litt ekstra, vanligvis er han den hensynsfulle og ømme elskeren ikke den dominerende. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om og 10 minutter før han skulle komme lå jeg i senga, vel og merke uten bind for øynene, tenkte at det kunne jeg ta når jeg hørte han i døra. Jeg ligger i senga og hører torden i det fjerne mens jeg gleder meg til det som kommer. Da tikker det inn en tekstmelding. Du har ikke gjort som du har fått beskjed om, står det bare. Først da skjønte jeg hvorfor han hadde gitt beskjed om at gardinene ikke skulle være trukket for. Jeg tekster fort tilbake ”unnskyld” før jeg tar bindet for øynene. Pirrende og tenke på at han står utenfor og ser inn på meg. Etter noe som virker som en evighet hører jeg at det går i utgangsdøra, men han kommer ikke rett inn på soverommet. Bare står utenfor døra og gir meg beskjed om å snu meg rundt så jeg ligger på magen. Jeg gjør som jeg får beskjed om, samtidig registrerer jeg at tordenværet har kommet nærmere, og at det regner ganske kraftig. Men tankene mine er for det meste opptatt av han der ute og jeg lurte veldig på hva han drev på med. Hvorfor kom han ikke inn? Hvilke konsekvenser ville det få at jeg ikke hadde hatt på meg bindet foran øynene som han hadde bedt om? Samtidig merker jeg at jeg begynner og bli ganske våt mellom bena, tankene på hva som venter meg, var ganske opphissende Etter det som føles som en evighet går det endelig i døra, automatisk snur jeg hodet mot lyden, men får klar beskjed om å ligge rolig. Jeg bare ligger der, føler at han ser på meg. Ingen ting skjer. Kjenner at jeg synes det er vanskelig å ligge rolig, blikket hans brenner i ryggen. Omsider kommer han bort til sengen jeg merker madrassen gi etter for vekten hans i det han setter seg. Plutselig kjenner jeg noe iskaldt vått dryppe ned på ryggen min, trekker pusten brått og er i ferd med å løfte på hodet, han dytter hodet mitt ned i madrassen igjen. Holder det litt hardt og sier lavt ”ligg rolig sa jeg”. De kalde dråpene er en skikkelig kontrast til de varme følelsene inni meg. Så stryker han noe kaldt og vått over rumpa mi, jeg skjønner at det er isbiter, hele baksiden av kroppen min blir utsatt for den kjølige behandlingen. Kjenner at jeg rykker til i det han begynner på innsiden av lårene. Jeg elsker og bli fingret av litt kalde fingre, men fra det og til isbiter er et kvantesprang. Men jeg elsker følelsen det gir meg, klarer ikke å ligge rolig og må slippe ut noen klynk. ”Stille” sier han, men tonen hans er mye vennligere denne gangen. Plutselig får jeg meg et par skikkelige rapp over rompa, de kommer som et sjokk. Det var fordi du ikke var lydig i sted fikk jeg beskjed om, samtidig ber han meg snu meg rundt. Det kjennes godt å endelig få rørt på seg igjen og hånden min famler etter låret hans. Da får jeg meg et rapp over hånda og igjen beskjed om å ligge rolig. Nå starter virkelig pirringen. Isbiten glir rundt brystvorta mi samtidig som tunga hans leker dovent med den andre. Pusten min går anstrengt og jeg kjenner at jeg vil ha han NÅ. Samtidig merker jeg irritasjon over at han virker upåvirket. Han merker nok min irritasjon for jeg hører han ler litt lavt for seg selv. Han flytter så hånda og isbiten ned til kjønnet mitt. Jeg rykker til i det isbiten treffer klitten og jeg kjenner et par iskalde fingre inni meg. Den følelsen som sprer seg fra underlivet er helt utrolig. Heldigvis forlanger han ikke at jeg skal ligge rolig lenger. Jeg vrir meg og klynker og tigger han om å ta meg. Fingre og isbit forsvinner og han reiser seg opp, jeg protesterer høylydt, men får bare en latter i retur. Ut i fra lydene så skjønner jeg at han kler av seg, og tenker endelig skal mine bønner bli hørt, endelig skal jeg få kjenne han inni meg. Jeg kjenner han setter seg ned mellom bena mine, men i stedet for at han legger seg over meg kjenner jeg isbiten på innsiden av kneet igjen, den beveger seg oppover i sirkelbevegelser, igjen rykker jeg til i det isbiten treffer kjønnet, så blir den borte igjen. I stedet for kjenner jeg en iskald våt tunge på klitten og de kalde fingrene inni meg. Nå klarer jeg ikke mer og orgasmene velter over meg, den ene etter den andre og jeg hører noen skrik i det fjerne og skjønner at de er mine. Brått forsvinner både den deilige tunga og fingrene og jeg protesterer vilt. Igjen den latteren hans og jeg kjenner at det er like før jeg sprekker av sinne. Da tar han tak i bindet jeg har foran øynene og tar det forsiktig av, han gir meg et herlig tungekyss i det han glir inni meg, alt sinne er forsvunnet som dugg for solen og jeg bare nyter å kjenne han inni meg. Se og merke at han var så langt fra upåvirket han heller. Han fyller meg så deilig opp, støter langt inni meg. Jeg kjenner at det tar ikke lang tid før det bygger seg opp inni meg igjen, kjenner det knyter seg, samtidig øker han takten, jeg presser armene mine hardt rundt korsryggen hans, tigger han om å ta meg hardt. I det jeg eksploderer i en orgasme jeg ikke kan huske å ha kjent maken til, kommer han også. Jeg kjenner at han spruter meg full og rykningene som går igjennom kroppen hans. Vi blir begge liggende og hive etter pusten etterpå. Etter hvert som vi begynner å komme til oss selv og jeg legger meg godt til rette i armkroken hans er tordenværet rett over oss og regnet pisker mot ruta. Jeg smiler for meg selv og tenker at snart er det min tur, da skal vi finne ut om han synes det er like godt å bli sugd av en iskald munn, som jeg synes det var og bli slikket av en iskald tunge.

Legg igjen en kommentar