En ukjent venninne?

Denne novellen er vist 10572 ganger.

Kona og jeg hadde en felles jobbhelg i hovedstaden, og avtalte å møtes på kvelden på en pub i sentrum. Hun kom inn på lørdag, men jeg hadde vært der siden fredag og allerede innlosjert meg på ett hotellrom med plass til oss begge.

Kona ringte meg da hun hadde vært på hotellet, fått egen nøkkel og satt fra seg bagasjen. Jeg var da kommet meg til en pub og satt å slappet av med en håndverks-øl, og surfet litt på telefonen. Hun kom ikke lenge etter meg, men hun er alltid verdt å vente på. I høye hæler, stoffbukse, og med en silkebluse som la seg pent over de kvinnelig formene hennes. Det var en litt kjølig ettermiddag, så en åpen kåpe rammet henne nydelig inn. «Jeg tar et glass hvitvin», sa hun til bartenderen idet hun tok av seg kåpa og la den over en stol.

Vi ble sittende og praten gikk i enkle steg. Godt å bare være kona og jeg, og ikke diskutere hverdagsproblematikk, men drømmer og idéer. Etter en stund med noen glass vin til, ville kona ha en drink. Hun reiste seg opp og gikk til baren. Mens hun sto der kom en kvinne bort til henne. Jeg hadde ikke sett denne kvinnen før, men det virket som om kona kjente henne. De ble stående ved baren litt å prate og le, og det virket som om de fant tonen. Etterhvert kom kona bort til bordet igjen, og hun satte seg ned ved meg, før hun lente seg mot meg for å nesten hviske meg noe.

«Du har spurt meg mange ganger om jeg hadde utforsket sex med jente i mine yngre dager, og jeg alltid har svart nei?», sa hun til meg med ett smil. «Det kan være løy litt når jeg har svart det», fortsatte hun. Kona kikket bort på den andre kvinnen som sto i baren, og snudde seg til meg igjen. «Det er en venninne fra studietiden min, og ett par kvelder studerte vi hverandres kropper like mye som fag», kremtet kona mens hun ble litt rød i kinnene. «Det ble ett par kvelder på rommet i kollektivet hvor vi drakk litt vin, røykte litt pot, og følelsen av å stryke på en naken kvinnekropp ble veldig intenst», hvisket hun nesten i øret mitt, og jeg kunne høre opphisselsen i stemmen hennes.

«Du trenger ikke forklare meg», sa jeg. «Men skulle gjerne vært flue på veggen de kveldene», så jeg med trykk på «gjerne». Kona smilte rødmende til meg, reiste seg, gikk bort til baren og tok hånden til kvinnen og gikk mot utgangen. «Jeg har lyst til å danse», sa hun og åpnet døra mot den travle gata i lørdagskvelden.

Vi gikk ett par kvartaler og mot et sydende diskotek. Etter å ha hengt av oss ytterklærne, og funnet en plass ved ett bord, gikk jeg for å kjøpte tre drinker som jeg tok med tilbake til bordet. Når jeg satte meg ned så jeg at kona hadde den ene hånda på låret til kvinnen. Hun så meg i øynene, og vinklet hånden mot innsiden av låret og strøk hånden sakte oppover mot skrittet på kvinnen. Kvinnen skilte bena litt, nesten ubemerket, og skjøv underlivet mot kanten av sofaen og hånden til kona.

Kona så meg fortsatt i øynene i det hun tok håndbaken over musa hennes og strøk opp og ned på sømmene på jeansen. Kvinnen lukket øynene og åpnet munnen i det hun slapp hodet bakover med ett stønn. Kona tok tak i den andre hånda hennes og dro henne ut av stønnet og opp av sofaen. «Nå danser vi», sa hun til henne og dro henne mot dansegulvet.

Tempoet på dansegulvet var helt etter kona sin smak. Jeg ble sittende å se at hun danset tettere og tettere med kvinnen, og etter noen få minutter hadde de funnet seg til rette helt inntil hverandre, og lårene masserte underlivene til hverandre. Jeg så att kona gned musa si gjennom buksa rytmisk mot låret til kvinnen, i takt med musikken, og snart hadde leppene deres funnet hverandre også. De ble stående å leke med tungene i friluft, men de gned underlivene sine raskt i takt med musikken.

«Likte du det du så?», spurte kona da hun kom alene tilbake fra dansegulvet. Kvinnen hadde tatt turen til doen, og kona satt å drakk flørtende fra drinken. «Dere ser fantastiske ut sammen», svarte jeg. «Vi kan ta dette videre på hotellet?», spurte hun, selv om det ikke var formulert som ett spørsmål. Kona gikk mot doen, og når hun kom tilbake var kvinnen ved siden av henne smilene.

De gikk mot utgangen, og hentet ut yttertøyet. Ute på gaten igjen fant vi en drosje. Kona satte seg i midten, med meg på en side, og kvinnen på den andre. Kona strøk meg over den voksende bulen i buksa, samtidig som hun strøk håndbaken mot skrittet på kvinnen med den andre hånden. Jeg tok to fingre å gned hardt på buksesømmen i skrittet på kona. Kvinnen knepte opp de to øverste knappene i blusen til kona og grep tak i den ene puppen under blusa. «Vent», stønnet kona. «Vi er snart fremme».

Godt inne på hotellrommet tok kvinnen tak i kona og kneppet opp resten av blusa og dro den opp. De nydelige puppene lå pent plassert bak en lett gjennomsiktig og blondedekket BH. «Sett deg i stolen der borte» sa kvinnen til meg og pekte på den plysjbelagte divanliknende stolen. Jeg gjorde som hun sa, og knepte opp skjorta mi idet jeg satte meg ned. Kvinnen nærmest dyttet kona ned på ryggen i senga. Hun knepte opp knappen i buksa til kona og dro smekken ned, sakte. Så dro hun bestemt av henne buksa og ble stående ett par sekunder å beundre den deilige kroppen. Den velfriserte musa til kona var pent dekket av matchende truse, og hun var virkelig ett syn der hun lå i bare undertøyet på senga.

Kvinnen sto oppreist og kneppet opp sin egen bukse mens hun så på kona. Hun hadde mørke stayups under buksa, og en liten blå g-streng som delte rumpa hennes på en innbydende måte. Hun dro genseren over hodet og kastet den på gulvet. Hun tok tak i knærne på kona og dyttet de fra hverandre. Så la hun seg på magen mellom bena hennes og kysset henne oppover på innsiden av lårene. Idet hun kom til trusa lukket kona øynene og slapp ut ett høylydt stønn. Det var bekreftelsen kvinnen trengte og kysset kona midt på musa på utsiden av trusa.

Kona tok tak i håret på kvinnen og løftet underlivet litt opp fra senga. Kvinnen la ett par fingre på innsiden av trusa og trakk den til side. Tungspissen traff fitteleppene hennes og lirket seg innover i den stadig våtere fitta til kona. Kvinnen tok sin ene hånd ned i sin egen truse og to fingre forsvant fort inn i hennes ikke mindre våte fitte. Hun fingret seg selv med rolige bevegelser, samtidig som tunga beveget seg mellom klitorisen og fittehullet til kona i samme tempo.

Kona stønnet jevnt, og kvinnen fingret seg selv litt hardere. Fra min vinkel så det ut som om hun hadde lirket inn en finger til, og den blå g-strengen var mer mørkeblå der hvor fingrene hennes berørte stoffet enn resten av stoffet. Jeg åpnet beltet og knappen på buksa, og kuken presset seg opp, og ut over kanten på bokseren. Jeg dro ned smekken og tok tak i kuken og dro den frem fra bokseren. Det var et fantastisk syn å se kona bli behandlet på en slik måte av tungen på en kåt kvinne. Jeg tok godt tak rundt skaftet på kuken og dro hånda rolig opp og ned mens jeg så på de to stønnende kvinnene.

Kona åpnet øynene og kikket bort på meg, og smilte når hun så den harde kuken. Hun reiste seg opp på albuene og så ned på kvinnen som hadde hodet godt mellom lårene hennes. Hun dro håret til kvinnen til side og bet seg i underleppen da hun så rett i øynene på kvinnen som hadde tungen godt inne i fitta hennes. Kvinnen tok den frie hånda si og skled to fingre inn i kona og knullet henne mens hun rullet tungen rundt klitorisen. Kona la hodet bakover og slapp seg ned på ryggen igjen. Kvinnen spyttet på musa til kona og skled inn en finger til, og så en til. Hun økte intensiteten på armen og nå knullet hun fitta til kona med fire fingre og det kom våte, sugende lyder fra fitta hver gang hun dro fingrene utover.

Hun gned saften utover hånden sin mer for hver støt og snart satte hun også tommelen mot fitteåpningen. I det tommelen og håndbaken smatt inn, reiste kona seg opp på albuene igjen, og øynene var mer intense nå. «Knull meg», gryntet hun nesten. «Knull meg!». Kvinnen beveget hånda helt ut av fitta, og den var våt og nesten hvit, fra den trange fitta. Hun holdt de rette og samlede fingrene i fitteåpningen i ett brøkdels sekund, før hun presset hele hånda helt inn igjen. Hun beveget hele armen så hånda hennes knullet fitta til kona, og det var da jeg hørte de grove orgasmestønnene rulle opp av brystet på den kåte kona mi. Jeg har aldri klart å få mer enn fire fingre inn i kona, da hendene mine er ganske store mannshender, men det å se at kona hadde en hel hånd i fitta, gjorde at pulsen i kuken min hamret.

Kvinnen dro hånda ut av kona, idet kona så på henne og pustet ut. Hun reiste seg opp og gjorde bedre plass til kvinnen i senga. Kvinnen la seg på rygg og kona skrevet over ansiktet hennes i en 69 stilling, med rumpa mot stolen der jeg satt. Hodet til kona forsvant mellom beina på kvinnen, og den våte g-strengen ble dratt av henne og kastet på gulvet. Kona hadde fortsatt trusa på og kvinnen dro den til side over den ene rumpeballen hennes slik hun sto på alle fire. Jeg kunne se rett i den åpne og våte fitta til kona idet kvinnen tok tak rundt rumpa og strakk opp tunga si mot klitten hennes.

Synet av de to som lå og stønnet i senga, med fingre og tunger som utforsket de våte fittene, gjorde at jeg ikke klarte å sitte stille lengre. Jeg reiste meg opp og dro av meg bukse og bokser. Kuken sto som ett spett rett ut i rommet, og nesten pekte vei mot senga. Jeg gikk mot hodet til kvinnen og stilte meg med kuken mot fitta til kona som fortsatt sto på alle fire over ansiktet til kvinnen. Kvinnen så rett på meg, og så på kuken min. Hun slapp fitta med munnen og skled tre fingre inn i den i stedet. Hun åpnet munnen mens hun så på meg, og strakk tungen mot kukhodet. Jeg la kuken mot den åpne munnen og hun tok hodet inn i varmen. Slik hun lå gled skaftet over ansiktet og nesa hennes idet hun sugde meg nedover i halsen sin. Hun lot meg rolig bevege kuken i munnen sin mens det kom små stønn ut av nesen.

Kona hadde skjønt hva som skjedde og hadde snudd hodet, og så at kvinnen sugde meg raskere og raskere. Kona snudde seg rundt, og kvinnen tok de våte fingrene rett fra fitta til kona og strøk saftene over skaftet mens det var utenfor munnen. Nå hadde kona snudd seg helt, og ville suge hun også. Kona lå på rygg og jeg byttet over til munnen hennes. Kvinnen satte seg over ansiktet til kona og lente seg frem og tunga hennes traff klitten til kona på ny. Kona tok to fingre og åpnet fitta til kvinnen og tok rundt kukskaftet mitt med den andre hånda. Så satte hun kukhodet mot fitteåpningen til kvinnen og dro den opp og ned i den glatte sprekken. «Pul henne», befalte nesten kona. Og jeg støtet mot åpningen. Kuken skled inn med ett støt.

Kvinnen stønnet høyt da jeg tok ett par støt for å komme lengre inn. Kona lå med ansiktet bare centimeter unna den harde kuken, som ble våtere og våtere for hvert støt. Hun løftet hodet opp og tunga traff kuken min mens den fortsatt var dypt i kvinnen. Kona tok tak i hver rumpeball og dro de fra hverandre så fitta og rumpa åpnet seg skikkelig. Kvinnen stønnet høyt med hodet i fitta til kona, og støtet i mot når jeg presset meg inn. Det plasket rundt skaftet på kuken og kona likte nok synet og behandlingen, for det kom lystige stønn fra henne også.

«Jeg vil ha kuken din jeg også», sa hun i det jeg stønnet grovt på et hardt støt. Jeg skjønte at det ikke var tid for å komme enda, så jeg trakk meg ut og tok ett steg tilbake. Kvinnen reiste seg opp, og kona rullet seg over på magen. Jeg fikk plass ved siden av henne og la meg på rygg. Kona satte seg over meg og styrte rutinert kuken rett inn i den deilig fitta hennes. Kvinnen ble stående litt å se på, men jeg tok tak i armen hennes og dro henne mot meg. Hun skrevet over ansiktet mitt og senket seg ned mot munnen min. Jeg strakk ut tunga og den fant fort frem til fitteåpningen. Tunga smatt inn og jeg presset den lengre innover. Kona og kvinnen satt ansikt mot ansikt og kona lente seg fremover og dro ned BH’en på kvinnen så puppene kom frem i friluft. Kona kysset på brystvortene hennes før tungene deres fant hverandre igjen.

Kona red meg hardere og hardere, og kvinnen klemte rundt puppene hennes så brystvortene presset mot det tynne stoffet i BH’en. Kvinnen gned fitta si over tunga og munnen min, og jeg måtte løfte hoftene hennes opp litt for å trekke pusten ett par ganger. I det kona kom for andre gang rant det safer fra henne nedover ballene mine. Hun reiste seg nesten skjelvende opp og gikk mot stolen. «Jeg trenger pause», stønnet hun. «Men venninnen min har ikke fått orgasme enda», sa hun med snert i stemmen. Jeg reiste meg opp og kvinnen stilte seg på alle fire foran meg med ansiktet mot kona i stolen. Jeg stilte meg bak henne og dro kuken oppover fitteleppene til de åpnet seg og jeg kunne presse meg inn. Jeg tok tak rundt hoftene og knullet henne rolig men bestemt. Hun strakk hendene bak og dro rumpeballene fra hverandre og jeg kunne se fitteleppene hennes holde meg fast når jeg dro skaftet utover. Kona hadde satt seg godt til rette i stolen og skilt fitteleppene sine med ett par fingre. Hun var fremdeles rennende våt.

I det jeg lente meg fremover og tok tak rundt de duvende puppene til kvinnen mens jeg klasket kuken inn i henne bakfra, så jeg rett i øynene på kona. Hun hadde tre fingre i fitta mens hun raskt gned klitorisen sin med den andre. «Knull henne hardt», sa kona og lirket inn lillefingeren også. Jeg lente meg bakover så jeg fikk hoftene lengre frem og knullet så det klasket i safter og hud mot hud. Kona presset inn tommelen også, og hele den søte hånda hennes ble sugd inn i den glatte fitta. Hun gned fortere og fortere på klitten, og så på meg og stønnet at hun ville jeg skulle komme. Jeg presset kuken helt til bunns på kvinnen så jeg kjente kukhodet buttet. Kvinnen stønnet og slapp rumpeballene sine og grep om brystvortene sine i stedet.

Kona vred seg i sin tredje orgasme, og dro ut hånden og gned de våte fingrene fra begge hendene over fitta og puppene. Jeg kjente jeg ikke hadde mange støtene igjen før jeg kom, så jeg dro meg helt ut før jeg presset meg helt inn igjen. Kvinnen kløp brystvortene sine og stønnet frem «Det går.. Nå går det..». Før hun dyttet rumpa si mot meg og jeg kjente fitta trekke seg rytmisk sammen. Kvinnen stønnet høylytt og klasket seg mot meg. Det var dråpen for meg og jeg tok ett par støt til før jeg trakk meg ut og tok tak rundt kuken. Kvinnen snudde seg og fjernet hånda mi. Hun gapte over kuken, og med ett par sugebevegelser rykket det til i pungen min. Det krøllet seg fra tærne og ut i kukhodet idet jeg kjente spermen sprute frem og inn i munnen til kvinnen. Jeg så rett i de slørete øynene på den orgasmeslitne kona mi som smilte rødblusset i kinna, med bena godt spredt. «Du smaker godt», kom det fra kvinnen som hadde sluppet kuken min..

«Det var overraskende, og hyggelig at du ringte å ba meg med på bytur etter alle årene, men dette var jo over all forventning.», sa kvinnen til kona rett før vi sovnet alle tre i den store hotelldobbeltsenga…