Grillfest med happy ending

Denne novellen er vist 10842 ganger.

Endelig kom lørdagen. Jeg og min flotte samboer, Emma hadde invitert et vennepar og bestevevenninnen til Emma som het Sofie på grillfest. Været kunne ikke vært mer perfekt. Egentlig var hele dagen perfekt. Vi hadde levert barn til besteforeldre og feststemningen kom sigende. Endelig hadde vi en kveld for oss selv der vi kunne feste, nyte hverandre å bare gjøre som vi ville.

Jeg stod på kjøkkenet å gjorde klar maten mens Emma stod på badet og stelte seg med et glass vin, trodde jeg hvertfall. Helt til jeg plutselig kjente at Emma kom å tok rundt meg og kysset meg på halsen før hun hvisket i øret mitt at hun hadde lyst på den harde kuken min. Jeg snudde meg rundt og skulle akkurat til å angripe da det ringte på døra.

Jeg fikk plassert Emma og gjestene ute på terrassen med noe godt i glasset mens jeg gjorde klar maten. Vi hadde en veldig fin og morsom kveld sammen med gjestene våre, men det eneste jeg var opptatt av var Emma. Emma hadde på seg en frekk kort sommerkjole med utringning som passet perfekt til de nydelige brystene, veltrente lårene og det flotte blonde håret hennes.

Vi satt ute i paviljongen hele den flotte sommerkvelden og pratet, drakk og hørte på musikk. Jeg og Emma flørtet ganske mye og jeg merket at hun begynte å bli ganske kåt etter en hel kveld med tafsing og forsiktig teasing. Det ble nesten som en konkurranse om hvem som skulle klare å drive den andre til vanvidd. Da klokken begynte å passere midnatt dro venneparet vårt hjem. Da var det bare Sofie igjen.

Sofie var den single og gale jenta i jentegjengen deres. Det fikk vi erfare denne kvelden. Hun foreslo at vi kunne leke nødt eller sannhet som vi brukte å gjøre på festene i vår ungdom. Både jeg og Emma var litt skeptiske til å leke det med Sofie, men tenkte hvorfor ikke. Det blir sikkert gøy, det meste er jo gøy etter noen flasker vin.

Vi tenkte vi skulle være snille med Sofie da hun var først ut med å velge nødt, så hun ble nødt til å løpe i undertøyet gjennom hagen til naboene over gata. Hun lo å sa at det var vel ikke noe problem. Hun hadde en flott kropp så etter en hel kveld med hardkuk på grunn av den deilige samboeren min ble det jo ikke bedre når Sofie stod rett foran meg i bare stringtruse og gjennomsiktig bh. Det tok ikke lang tid før hun var tilbake. Hun satt seg ned med et lurt smil og lot klærne ligge ved siden av stolen. Da det var Emma sin tur til å velge, valgte hun sannhet. Sofie tenkte seg litt om før hun smilte og spurte da om hvem av jentene i jentegjengen hun hadde ville hatt med på en trekant.

Emma smilte lurt før hun reiste seg opp og gikk bort til Sofie, satte seg ned foran henne å kysset henne på innsiden av låret. Hun reiste seg opp, så henne dypt inn i øynene og kysset henne på munnen. De begynte å kline intenst, men stoppet opp etter en liten stund for kle av seg klærne. Emma satt seg oppå Sofie og de fortsatte klininga. De begynte å stønne av kåtskap begge to, men hadde ikke rørt hverandre nedentil enda. Emma reiste seg opp å dro med seg sofie bort til meg. Jeg kunne se at det glinset i saftene på de glattbarberte musene. De beordret meg til og reise meg opp å kle av meg så Sofie fikk se den harde pikken min som nå sto rett ut. Sofie la seg ned på gulvet så Emma kunne sette seg på ansiktet til Sofie med den dryppende våte fitta si. Emma var så kåt at det tok ikke noe mye mer enn ett minutt før hun sprutet saftene sine over ansiktet til Sofie.

Emma dro opp en buttplug av veska til Sofie som hun førte forsiktig inn i rumpa til Sofie og beordret henne på kne foran meg. Hun førte pikken min inn i munnen til Sofie å la seg ned for å slikke henne. Sofie var en gudinne når det kom til å suge kuk, hun visste akkurat hvordan den skulle håndteres. Emma leker litt med buttplugen til Sofie mens hun slikker henne til en kraftig orgasme som får hele kroppen hennes til å riste. Sofie stønnet så høyt at det var umulig at ingen hørte det bortover nabolaget, men det tenkte vi ikke på akkurat da. Emma reiste seg opp å begynte å kline med meg mens Sofie fortsatte å suge kuken min. Da jeg var på tur å komme satt Emma seg ned på kne for å få smake litt av sæden. Jeg sprutet i munnen på begge to og det var nok den beste orgasmen jeg noen ganger hadde hatt.

Vi kledde på oss litt klær, dro med oss en vinflaske som stod på bordet å åpnet forsiktig den ene veggen på paviljongen. Så oss rundt for og se om det var noen ute til naboene å løp inn i huset når kysten var klar. Emma låste altandøra bak seg og kledde av seg igjen med en gang vi kom inn. Hun spurte om vi var klare for å fortsette leken å gikk inn på soverommet. Da jeg og Sofie kom inn på rommet, hadde Emma funnet fram håndjern og tau. Heldigvis var det jeg som fikk bli bundet siden Emma visste at jeg synes det var morsomt med litt eksperimentering. Emma og Sofie bandt meg fast i sengen og begynte å tease meg med å bare leke med hverandre. Da Emma igjen var på tur å få orgasme tredde hun seg ned på pikken min som igjen stor som en flaggstang rett til værs. Det vakreste jeg visste var å se på de perfekte brystene til Emma sprette opp og ned når hun ridde meg. Sofie ble også med på leken da hun kom å satt seg på ansiktet mitt. Hun lente seg fram mot Emma å kysset henne mens hun klemte på de deilige brystene hennes.

De byttet etterhvert plass og Emma var nå den som gnidde den glatte våte fitta si på ansiktet mitt. Sofie tok den harde kuken min å førte den sakte inn i den trange fitta si. De holdte på en liten stund før Emma beordret Sofie til å bytte hull å ri meg hardt til jeg pumpet rumpa hennes full av den varme sæden min. Sofie gjorde som hun fikk beskjed om og byttet hull. Emma tok fram en vibrator som hun holdte på klitten til Sofie. Da det gikk over fra litt lett smerte til nytelse, ridde hun meg som jeg aldri har blitt ridd før. Alle tre fikk orgasme samtidig. Emma kom på ansiktet mitt og det dryppet safter inn i munnen min, jeg fyllte opp rumpa til Sofie med den varme sæden min og Sofie fikk så kraftig orgasme at når hun strammet seg rundt kuken min ble det nesten vondt. Jeg ble sluppet løs fra fangenskapet og vi sovnet alle tre.

Det endte med at Sofie sov sammen med oss til dagen etter. Vi kjørte på med en runde til på morgenen før vi spiste en god frokost å Sofie dro hjem. Dette har gjentatt seg noen ganger i ettertid, og jeg og Emma likte det veldig godt.