En utro jentes bekjennelser

Denne novellen er vist 55641 ganger.

Dette er historien om mine mørkeste hemmeligheter som har ført meg inn i en jungel av løgner og hendelser jeg sikkert skulle vært foruten. Men jeg kan helt ærlig ikke si at jeg angrer, for det har vært et eventyr som jeg den dag i dag er avhengig av. Følelsen av å sex med en annen mann enn bare min egen. Kjenne begjæret, spenningen, nytelsen og følelsen av en annen mann som nyter meg – like mye som jeg nyter han.

Denne historien starter på et julebord med jobben til min kjære jeg har vært sammen med i 8 år. Vi er fortsatt sammen den dag i dag. Vi møttes da jeg var 20 år og jeg fortsatt jomfru (tro det eller ei). Han var/er 8 år eldre enn meg og blir i likhet med meg ikke yngre med årene. Forskjellen er at sexlysten min er nærmest blitt en avhengighet, mens han ikke lenger er den som vil knulle meg hele tiden. Noe som i og for seg er naturlig etter så mange år sammen. Uansett, dette skjedde fire år tilbake i tid da jobben hans skulle ha julebord på danskebåten. Bare det i seg selv lukter trøbbel lang vei.

Vi hadde en kjempefin middag med kollegaene hans ombord og de av dem som hadde følge. Var vel 16 i tallet totalt, hvor 10 av dem tilhørte min samboers firma. Jeg kom aldri helt overens med de andre damene og fikk bedre kjemi med hans mannlige kollegaer. Mulig det var alderen min som var en generasjon under de andre, men mennene var i alle fall veldig pratsom. Det er ikke å stikke under en stol at julebord, danskebåten og alkohol er tre ingredienser som kan føre til mye rart. Og det var ikke mange av gjengen som ikke var det man kan definere som overstadig beruset. Verst av alle var min kjære som allerede under middagen hadde fått for mye. Det førte til at jeg ble sittende litt for meg selv etter at vi gikk opp i salongen der det var dans og underholdning senere på kvelden. Men da folk begynte å danse ble jeg invitert opp av de fleste bortsett fra min egen mann, som riktignok ikke har så mye å bidra med på et dansegulv. Jeg merket raskt at spesielt de single mennene var veldig ivrig etter å få en dans med meg. Jo senere det ble, jo mer våget dem å ta på meg. Jeg likte det. To av dem var faktisk veldig kjekke og jeg ga dem kanskje ekstra oppmerksomhet. Den ene var sjefen til mannen min og sikkert 20 år eldre enn meg (ca.45 år), mens han andre var på samme alder som typen (32 år).

Jeg skal ikke påstå at jeg var noe mer klar i toppen enn de andre, for mennene var veldig opptatt å spandere drinker på meg, mens typen satt og snakka med de fleste andre utenom meg. Det var mellom en dans jeg satte meg ned at jeg kjente en hånd stryke over låret mitt. Det var sjefen selv som satt ved siden av meg. Jeg skvatt litt, men han var så forsiktig å avventende at jeg svarte med et smil. Det var nok ingen andre som merket det, så jeg avviste han ikke men snakket med en annen som satt på andre siden av bordet. Jeg hadde på meg en lårkort rød kjole og kjente blodet bruse i kroppen da den kraftige hånden beveget seg sakte oppover skrittet. Jeg så etter typen, mens sjefen ble enda mer pågående da jeg ikke avviste han. Men jeg ble stressa og gjorde en bevegelse som fikk han til å trekke hånden til seg som han tok hintet om at jeg ikke var klar for dette. Jeg dro på toalettet, sminket meg, nærmest skalv av nervøsitet. For innerst inne ble jeg veldig kåt av hendelsen.

Da jeg kom ut, satte jeg meg ved siden av sjefen, tok hånden hans, la den på låret mitt og førte den oppover som et signal på at jeg ville han skulle fortsette. Nå var vi litt alene. Og jeg kjente han begynte å skjelve jo nærmere skrittet han kom. Men jeg ledet vei som om det var helt greit. Da kom plutselig typen min mot oss. Sjefen ville trekke til seg hånden, men jeg hold den fast nesten helt ved trusekanten. Typen var dritings og pratet masse tull, der han satt rett på andre siden av bordet. Både jeg og sjefen følte at situasjonen var trygg og ble om mulig enda mer tent av det. Nå strøk han meg over trusesprekken og lot en finger gli innafor. Jeg var så våt at fingere gled rett inni meg. Det ble veldig vanskelig å konsentrere seg. Jeg hadde aldri hatt noen andre enn typen min, plutselig kjente jeg fingeren til sjefen hans gli inni meg og stryke meg over klitoris. Mens typen satt og snakket med oss.

Jeg måtte avbryte før det gikk galt. Jeg dro ut for å røye en sigarett. Jeg måtte roe nervene. Det tok ikke lange tiden før sjefen sto ute sammen med meg på dekk. Heldigvis var det ingen andre av gjengen som var ute da. Han stilte seg opp bak meg, strøk meg over rumpa og presset seg inntil meg som om han skulle ta meg bakfra. Jeg kjente den stive penisen som stanget mot rumpa mi, men sa ikke noe. Jeg nøt sigaretten mens jeg lot han stryke på meg. Da jeg snudde meg rundt for å se på han møtte han meg med ett lite kyss. Jeg så på han, tok noe trekk av sigaretten før jeg svarte med å la tungespissen min slikke leppene hans. Kastet sigaretten og fant ett hjørne der vi kunne være for oss selv. Vi begynte å kline og tungene våre lekte som to fjortiser som nettopp hadde oppdaget gleden av å kline.

-Kom. sa han og tok meg i hånden. Og leide meg igjennom folkemengden. Nå var flere av gjengen kommet ut og vi latet som ingenting da vi gikk rett igjennom dem. Målrettet gikk vi rett til lugaren hans, 509. Vi låste oss inn og fortsatte der vi slapp med kliningen. Hendene hans befølte rumpa mi innenfor kjolen før han dro ned trusa mi. Jeg visste det var galt, men var alt for kåt til å stoppe han. Jeg kneppet opp buksa hans og dro ned boxeren slik at den stive penisen hans fikk komme uti det fri. Han satte meg på bordet og førte den stive penisen rett inni den våte fitta mi. Jeg lot hendene mine hjelpe til med å finne veie før han var helt inni meg. Begge var så vanvittig kåte at vi ignorerte alt av hva som var rett og galt. Vi fortsatte å kline mens han knullet meg. Jeg har aldri vært så kåt noen gang og dette var første gang jeg hadde sex med noen andre enn kjæresten. Sjefen var en veltrent kraftig kar som knullet meg hardere enn jeg noen gang hadde blitt knullet før. Stønningen vår kunne helt sikkert høres langt ute korridorene og alle naborommene tilhørte kollegaene til typen, inkludert vårt rom. Jeg klarte ikke holde igjen og kom i en orgasme som fikk meg til å nå nye høyder. Han lot meg fullføre før han snudde meg rundt og tok meg bakfra. Jeg støttet meg på bordet og vi kunne begge se hverandre i speilet på veggen da han knullet meg. Han hadde enda ikke hatt tid til å finne veien til puppene mine, men det var ikke i fokus da vi så på hverandre i speilet mens hun knullet meg bakfra. Med hendene på hoftene mine og tempoet som økte tok det bare sekunder før han kom inni meg. Det var i dette øyeblikket jeg begynte å tenke på kondom. Men det var alt for sent. Han pumpet inni meg og fylte meg med sæd. Jeg fortsatte bevegelsene for å gi han maks utbytte og han presset seg lenger inn en noen penis har vært inni meg. Om vi var beruset på alkohol tidligere, var vi i ganske klare i toppen nå. Følelsene av kåthet ble byttet ut med dårlig samvittighet. Ikke ett ord ble sagt. Sæden hans rant ut av meg, mens han kledde på seg. Jeg fikk tørket meg og tok på meg trusa. Men jeg kunne kjenne at det fortsatte å renne sæd ut av meg.

Han dro først ut av lugaren for å sjekke forholdene. Han fikk mobil nummeret mitt for å sende melding når jeg kunne gå ut. Vi gikk opp til de andre som ingenting var hendt. Og jeg tror ikke det var noen som hadde savnet oss. Klokka var nå nærmere to på natta og typen min var mer enn moden for å ta kvelden. Jeg førte han inn på lugaren og sørget for at han kom seg i seng.

Det tok ikke lange tiden før det tikket inn en melding fra sjefen: Lyst på nach på rom 509? Du og jeg? Jeg hadde ekstremt dårlig samvittighet og svarte ikke. Men da typen min omentrent sovna med en gang, kom lysten til å treffe han igjen. Jeg sminket meg på badet og sørget for at typen sov, da jeg snek meg ut og banket forsiktig på rom 509.

Døren åpna seg, og jeg så en veltrent mann i bar overkropp smile til meg. Jeg lukket døren og så på han. Dro stroppene på kjolen ned over skuldrene mine og lot kjolen falle på gulvet. Jeg hadde ingen bh under, så puppene ble blottet til sjefen. Han satte seg ned i senga å så på meg med et smil. Jeg satte meg over skrevs til han og lot han smake på puppene mine. Vi ble enig om å ta en dusj sammen etter forrige runde, så vi fortsatte i dusjen. Vi klina og knulla i den lille dusjen på lugar rommet.  Han smakte og kysse meg der bare typen har hatt tilgang til. Nå var det hans egen sjef som slikket og lot tungespissen smake fitta mi. Han slengte meg ned i senga og slikket meg til jeg ikke klarte å holde igjen lenger. Jeg fortsatte med å ri han, til han på nytt fylte meg med sæd. Vi tok en ny dusj og sovna tett inntil hverandre.

Jeg våkna tidlig neste dag, kjempe stressa og med en angst som bare utroskap kan føre med seg. Sjefen våkna av meg og bare smilte. Han strøk over meg og beroliget meg på en måte som gjorde at jeg klarte å slappe av. Det er noe med personligheten hans som gjør at jeg føler meg trygg, når jeg har rotet meg oppi det som er en kjempe smell. Han fortsatte å kysse på puppene mine og stryke meg over den glattbarberte musa. Det var lenge siden jeg hadde fått slik oppmerksomhet og det var ekstra pirrende av en mann som var så mye eldre enn meg. Nærheten var utrolig pirrende og deilig følelse. Det tok ikke lange tiden før vi lå og klina og han kom inni meg. Vi la oss i skje i da han gled inni meg. Han holdt på puppene mine, mens han presset seg inntil meg samtidig som vi pulte. Sjeldent har morrasex hadde føltes så deilig. Men etter nattens runder var vi mer utholdelige og knulla i alle posisjoner; fra siden, bakfra, misjonær, jeg ridde han. Men da han la seg over meg på nytt for å knulle meg, kom vi samtidig i det vi så hverandre i øynene som om; hva er det vi driver med. Jeg ble kjempe stressa for å komme meg tilbake til lugaren min før typen våkna. Måtte takke nei til en ny runde i dusjen og snek meg inn på riktig lugar. Sæden rant nedover lårene og jeg fikk bare tørket det vesentlige da typen våkna opp. Han skjønte ingenting, så jeg latet som om jeg var på toalettet og la meg ved siden av han naken.

Det er lenge siden han hadde tatt intiativ til morrasex, men nå kjente jeg jeg selvfølgelig en ny stiv penis som ville ha sitt. Han strøk meg over fitta og følte seg frem. Jeg var enda full av sæden til sjefen, men det var nok ikke det typen tenkte da han kjente det var vått. Jeg hadde dårlige unnskyldninger for å stoppe han, så han gled inni meg og rørte rundt i sæden til sin egen sjef som jeg hadde knulla (flere ganger de siste timene). Hele settingen fikk meg kåt igjen og vi knulla som vi ikke hadde gjort på mange år. Tanken på at jeg hadde blitt knulla og fylt med sæd av sjefen hans, og at jeg nå snart fikk en ny ladning fikk meg til å komme igjen. Typen kom også i det som sikkert hørtes helt til lugar 509.

Dette skjedde for cirka fire år siden. Jeg har fortsatt et seksuelt forhold til samboerens sjef, uten at min kjære vet det. Vi har møttes utallige ganger de siste fire årene for å knulle. I begynnelsen var det flere ganger i uka, etter hvert er det blitt noen ganger i måneden. Det har blitt mange jobbreiser på samboeren min de siste fire årene, da tilbringer jeg gjerne flere netter samme med sjefen hans for å knulle. Det er i alle fall ingen tvil om hvem som har kommet oftest inni meg.

Jeg har ingen ønske om å avslutte forholdet med samboeren min og sjefen har etter mange diskusjoner innsett at jeg ikke blir noe mer enn ei elskerinne. Men vi begge har ingen ønske om å avslutte vår seksuelle relasjon. Vi har funnet vår livsstil, og den kommer til å fortsette så lenge det lar seg gjøre.

Legg igjen en kommentar