En vanlig lørdagskveld?

Denne novellen er vist 44811 ganger.

Skrevet av: M.V

Kjolen er i boks, vinen er kald.. sminken er perfekt, barna er levert med besteforeldre. Vi skal i en bursdag sammens med ganske mange ukjente. Jaja la gå!! Jeg spør mannen om vi skal pakke kondomer, siden vi ofte spøker med en tredjemann, han ler! Tror du blir skuffa da sier han.Vi ender ikke opp på samme bord, så jeg får en ny bordkavaler, vi snakker og skåler, stemingen er god! Etter middagen setter og mannen oss sammen, vi skåler vidre og min bordkavaleren min kommer også på vårt bord, da kommer det shott frem! Jeg er beklageligvis den som ikke tåler å bli utfordret, så jeg hiver meg på shottingen sammens med han! Mannen driver å sender snap med en kollega, og plutselig er mobilen hans under kjolen min… flere ganger!!! Vi blir invitert på nach til kollegaen og plutselig er vi på vei, jeg er fortsatt godt i farten for shottene og vinen varmer i magen. Snapbildene er mer og mer utfordrende..Kommer på nachet, som vister seg å være kollegaen og en kompis av han. Kompisen må dra, han skal vist på jobb neste morgen! Jeg setter meg på en stol på andre siden av bordet, litt småbrydd over bildene som hadde skiftet eier… det blir drukket mer, praten går også plutselig har jeg havnet i sofaen mellom mannen og kollegaen. Han sitter å ser på meg også ser han på mannen min, «de bildene der, hva faan er det dere vil med de?, dere vet jeg er singel og kvinnfolksyk?» Mannen smiler lurt, svarer att når fruen vil ha noe, så skal hun få det. Kollegaen flirer, ja trekant liker jeg… det er rått, mens de snakker legger mannen min hånden til kollegaen på puppen min, begge koser med de! Jeg blir en smule brydd, og faller av samtalen, tankene vandrer, er det dette jeg vil? Jeg har alltid syns kollegaen til mannen har vært sexy… mitt i tankene så drar kollegaen meg oppå fanget hans og råkliner med meg, mannen min sitter på siden og drar i kjolen min… la oss gå på soverommet sier kollegaen, hun her er klar!!! De drar meg inn på soverommet, kler av meg og slenger med ned på senga, kollegaen råkliner med meg, mens mannen fingrer meg og masserer puppene mine, mannen kommer opp mot fjeset mitt, og jeg begynner å suge han mens kollegaen jobber seg ned over brystene mine og vidre nedover! Han stikker kuken inn i meg, jeg skjelver! Mannens kuk faller inn og ut av munnen! Kollegaen kliner litt med meg mens han jobber iherdig med kuken i musa mi! Jeg snur meg mot mannen, ser att han nyter synet av fremmend kuk i musa mi, mens jeg ser på han og tilfredsstillelsen han tar kollegaen kuken til mannen min i munnen og suger som en GUD!! Han begynner å skjelve oppå meg, og plutselig skyter han meg full i varm sperm… han går av meg og mannen kaster seg over meg og jokker til han også fyller meg med sperm, så går de… lar meg ligge alene, kjenne på følelsen av å bli brukt! Jeg steller meg, går i stua til de! De sitter der som 2 lys begge to! Jeg får beskjed om att dette var ikke siste gang, og att neste gang skal de begge inn i meg samtidlig!!

Vi tar kveld og vandrer hjemover, selv om tilbudet om å dele seng resten av natten var der! Vi kommer hjem, mannen kaster seg over meg… tar meg hardt i doggy mens han forteller meg hvor mye han elsket å se meg med en annen, begge kommer i en kjempe orgasme og sovner i ett sarium av hender, dyner og bein!!

Gleder meg til neste ungefri!!