Konemor og pizzabudet

Denne novellen er vist 46282 ganger.

Skrevet av: OJ

Jeg gikk bort til min italienske favorittrestaurant, bestilte en take-away pizza og satt meg i solveggen for å vente. Det var varmerekord i Oslo, og jeg satt der i bikikitopp og en liten dongerishorts. Jeg var varm og kåt og kikket nysgjerrig på mannfolkene som satt på de ulike bordene. Alle satt der sammen med kvinnelig følge, men jeg la merke til at flere av dem slukte meg med blikket. Jeg lot de holde på, og ble enda kåtere.

Jeg bestemte meg for å finne frem dildoen og ta meg en runde når jeg kom hjem, før jeg ble avbrutt av en vakker, italiensk kelner som sto foran meg:

Beklager principeca men vi har fått en stor bestilling som vi må ta først. Jeg vet hvor du bor, så jeg kan komme bort til deg med pizzaen om en halvtimes tid. Jeg takket for det, gikk hjem, tok på meg en minimal bikini og la meg i solen på terrassen og slumret.

Etter litt hørte jeg en forsiktig banking på døren. Der sto servitøren. Han var en vakker ung mann, ikke mer enn 30 år, mørk i håret med en fin kropp.

Jeg smilte og sa kom inn. Du kan sette fra deg pizzaen på terrassebordet.

Jeg hentet et glass vann til ham og studerte ham når han drakk.

Du er deilig i den bikinien, sa han.Jeg svarte fortumlet: du må gjerne ta den av, hvis du vil. Han smilte og førte meg bort til rottingsalongen. Han kysset meg lidenskapelig, presset seg mot meg, og strøk meg over alt på kroppen. Terrassen er ganske skjult for innsyn, men ikke helt. Jeg ga faen, akte meg ned på kne, kneppet opp buksen hans og tok tak i den deilige, harde pikken hans. Jeg sugde ham grådig. Han la seg tilbake i sofaen og nøt.

Jeg tok av meg bikinitrusen og satte meg oppå han. Han tok tak i hoftene mine og styrte pikken sin mot åpningen min. Han presset seg sakt inn. Herregud så stor, tenkte jeg. Herregud så våt jeg er, tenkte jeg.

Han økte tempoet og stønnet lavt, men høyt nok til at jeg skimtet bevegelser hos et par naboer. Jeg snudde meg litt og så rett inn i ansiktet til en skjeggete kar i nabogården. Hans blikk vek ikke unna mitt. Han ble stående og stirre. Jeg så at han beveget høyrehånden. Jeg smilte i hans retning, snudde meg, og konsentrerte meg om min italienske venn, som reiste på seg, hev meg rundt på alle fire og knullet meg i et rasende tempo. Jeg klarte ikke å holde meg og stønnet i takt med ham. Med et flimrende, uklart blikk så jeg at den skjeggete naboen runket som besatt. Jeg merket at italieneren nærmet seg klimaks, og jeg likeså. Like etter kom han i voldsomme jag og sendte sæden sin dypt inne i meg. Han seg sammen i sofaen. Jeg akte meg ned og sugde han sakte. Han gryntet fornøyd. Naboen på andre siden smilte til meg og ble borte.

Italieneren og jeg ble liggende å kline og kysse en stund før han spratt og sa at han måtte tilbake på jobb. Jeg fikk hans telefonnummer før vi kysset hverandre farvel.

Jeg gikk i dusjen og vasket av meg de siste aktiviteter. Jeg kjente at jeg var klar for mer sex. Veldig klar. Jeg var akkurat ferdig dusjet før det ringte på døren. Jeg pakket meg inn så godt jeg kunne i et lite håndkle før jeg åpnet døren. Utenfor sto min skjeggete nabo. Vi smilte lurt til hverandre før jeg slapp ham inn