En varm dusj

Denne novellen er vist 13060 ganger.

Du står i dusjen, og hører ikke at det ringer på døren, du sa jeg bare skulle gå rett inn om jeg ikke hørte noe, jeg går rett inn og hører du står i dusjen. jeg smiler for meg selv og kler av meg og sniker meg inn på badet, jeg ser deg igjenom dusj veggen av glass, og plystrer.
Du snur deg og smiler til meg og blunker , jeg går inn til deg tar svampen og såpen og snur ryggen din mot meg, jeg starter med å såpe inn skuldrene dine med sakte og forsikktige bevegelser med svampen. Du lener deg bakover mot meg, og jeg fører svampen i store sirkler over dine bryster, jeg kjenner at jeg vokser opp mellom dine skinker og du presser baken din mot meg, jeg kysser deg i nakken og tar rundt ditt såpeglatte bryst mens hånden med svampen stryker seg nedover mot skrittet ditt.
Du flytter det ene benet for at jeg lettere skal finne frem, du sjelver litt og stønner når svampen sklir over "deg" og inn mellom dine ben, du tar hånden din mellom oss og griper rundt meg og drar forsikktig i den ett par ganger før du leder den inn i deg bakifra, du lener deg frem og støter i mot mine bevegelser. Du tar ifra meg svampen, og begynner pirre dine bryster med den, jeg kjenner at du kniper rundt meg, så jeg tar dusjen og retter den opp mellom dine ben så at den treffer musa de med strålen, du stønner og knekker litt i knea, etter en stund begynner du sjelv e og jeg kjenner at du kniper ennå mer, jeg skjønner at du snart kommer så jeg øker takten litt, for å hjelpe deg tar jeg tak i dine bryster og masserer dem litt hardt og tar deg ennå fortere du stønner ennå høyere og synker liksom sammen i det det går for deg, du sjelver litt i det du retter deg opp og snur deg mot meg og smiler, jeg spør hva det er og du sier "jeg vil ha mer " 
"jeg vil ha mer" sa du og gikk ut av dusjen, jeg gikk etter deg, tok håndklede og sa kom så skal jeg tørke deg. D u smilte og kom i mot meg,
 jeg så du var litt kald, du hadde gåse hud  og brystvortene pekte mot meg.
Jeg tok håndklede rundt deg og holdt  deg mot meg så at kuken min presset seg varm og hard mot magen din.
 Jeg ledet deg inn på soverommet og mot sengen, og la deg på rygg ned på sengen, jeg ble stående å se på deg i noen sekunder, før jeg kneler mellom dine ben,  å strekker mine hender opp mot dine bryst og lot fingrene spille over de stive vortene dine, mens jeg kysser deg på magen, nedover mot skrittet ditt. Jeg kysser meg sakte over mot det ene låre ditt, jeg småbiter litt idet jeg nærmer meg musa de, jeg kysser meg nedover låret ditt, mens mine fingre kiler deg nedover maven. Jeg kiler deg litt på det andre låret på20vei opp igjen, mens fingrene stryker over musa de og videre nedover lårene. Jeg deler forsiktig litt mere på dine ben mens jeg bøyer meg over deg, jeg ser at du nyter der du ligger, litt spent på hva jeg skal nå, titter du på meg og ser at jeg er på vei mot skrittet ditt med munnen min, du møter meg med musa de, og jeg smaker på deg.  Jeg nafser litt på leppene dine før tunga mi treffer tappen din, forsiktig sklir tunga mi lett over tappen din, og jeg hører at pusten din blir raskere og ustabil, så jeg tar tappen din mellom leppene mine og klemmer litt på den, til du stønner. Jeg ser at du ikke klare å lavære å ta på deg, jeg ser du stryker deg over brystene, i det jeg  skiller dine lepper med tunga mi og stikker den nesten inn i deg, jeg bare kiler deg med den rundt på kanten av åpningen din og suger meg fast til deg.  Du stønner og vrir deg litt, mens du tar tak i nakken min og trykker meg mot åpningen din, jeg stikker forsiktig tunga inn i deg, og håper villdyret i deg våkner. Du klemmer lårene sammen og presser deg hardere mot min munn, og jeg stikker tunga så lang inn i deg jeg kommer, og jeg kjenner at du kniper rundt den i det går for deg, jeg koser med deg til du har roet deg litt og slipper meg løs fra dine lår. Jeg titter opp på deg, og ser du smiler fornøyd, og mens kroppen din fortsatt nyter, sA 5 reiser jeg meg opp og lener meg over deg og sakte lar jeg …..
kuken sikte seg inn mot åpningen din, jeg kjenner varmen i fra deg når jeg nærmer meg åpningen din. Jeg ser deg inn i øynene da jeg trenger meg inn i deg, jeg ser nytelsen i øynene dine og munnen din som åpner seg og hiver etter luft , når jeg sklir inn i en mus som ikke er ferdig med den siste orgasmen, jeg kjenner musklene som pulserer ukontrolert og nesten suger meg inn i deg. Du klemmer armene rundt meg og trykker meg i mot deg, vi ligger sån noen sekunder, så begynner jeg bevege meg sakte, helt inn og så ut igjen, kroppen din spenner seg av nytelse, men slapper snart av igjen. Jeg fortsetter å røre meg sakte ut og in av deg, jeg tra det ene brystet og masserer det mens jeg sleiker på vorta og biter lett i den og drar forsiktig i den med tennene mine, du vrir deg og følger med en liten bit. Jeg begynner ta deg ordentlig, ta deg med hele kroppen min, tar deg  så at når kuken er på vei inn i deg, så er det hele kroppen min som rører på seg, så at tappen din for også en behandling, samtidig som brystene dine blir befølt, og jeg ser i dine øyne at dette liker du, så jeg overrasker deg med ett par raske, og kjenner at du klemmer rundt meg og stønner, jeg kysser deg og smiler, og uten å skli ut av deg rulle r jeg oss rundt, så du sitter på meg. Jeg løfter meg så jeg kommer lengre inn i deg, du sitter der og klemmer rundt den mens du lener deg tilbake og nyter. Jeg beundrer din vakre kropp og beføler den, mens du sakte begynner røre på deg, jeg klemmer rundt dine bryst og masserer vortene, du bøyer  deg fram og titter på meg , mens du smiler og gjør en runde med unnderlivet ditt som du vet jeg er svak for. Jeg tar og sleiker på brystvortene dine mens du rir meg sakte, du ser at jeg nyter og du vet at dette klare jeg ikke lenge, så du retter deg opp og tar bak deg, får tak i pungen min og elter den mellom fingrene dine mens du rir meg sakte. Jeg tar deg rundt livet og skyver deg i en sirkel med kuken som mittpunkt så at  tappen din blir pirret av min hud, du slipper pungen min og bøyer deg frem, og holder brystene slik at jeg når dem med munnen min, mens du begynner ri meg fortere og fortere, og vær gang du sklir av kuken masserer du tappen. Jeg kjenner at dette blir for mye for meg, så jeg tar tak i deg og hjelper deg med å øke takten, jeg ser og kjenner at du også nærmer deg utløsning, jeg sier til deg at jeg snart kommer og setter neglene i skinkene dine. Jeg kjenner at du klemmer til og hører at du stønner litt mere en det du bruker, jeg suger tak i den ene bryst vorta og holder den fast mellom tennene og masserer den med tunga,når je g kommer og spruter deg full og du kjenner varmen fra meg,  hikster du  til og synker ennå lengre ned over meg, du kommer så kraftig at du bare blir sittende  å små riste, etter noen sekunder lener du deg frem å viler deg på meg, jeg kjenner små ukontrolerte rykninger musa de. Vi ser på hverandre og smiler og kysser  

Legg igjen en kommentar