En varm sommerkveld

Denne novellen er vist 3150 ganger.

Skrevet av: Frk. Magnolia

Det var en av disse varme sommerdagene som man bare får noen få av i den norske sommeren. Jeg var nettopp blitt singel, og nøt dagene alene. Når kvelden kom lot jeg vinduene stå vid åpne, og jeg la meg med bare et laken over meg. Lydene fra nabolaget summet inn. Det ble vanskelig å sove. Naboen tvers over veien spilte høy musikk. Det var noen nye der, så jeg visste ikke hvem det var. Jeg bestemte meg for å gå over for å be dem dempe seg. Kastet en litt lang skjorte over den nakne kroppen min, og løp barfot over til naboen der jeg banket på. En kjølig kveldsvind snek seg opp mellom lårene mine og kilte meg deilig pirrende. Kjente jeg var litt småkåt i varmen.
Naboen åpnet opp, og jeg kjente at det ikke bare var vinden som pirret lenger. Han var kun i en shorts og var så deilig at jeg slapp ut et lite sukk før jeg fikk tenkt meg om. Han målte meg opp og ned med et varmt blikk, og jeg følte veldig på at jeg var naken under skjorta. Før jeg fikk sagt noe inviterte han meg inn for en øl.
Jeg fulgte etter ham gjennom huset og ut på terrassen. Den var omkranset av høye busker, og det var lunt og varmt der. Jeg satte meg halvt liggende på solsengen. Følte meg modig. Viste ham såvidt at jeg ikke hadde noe undertøy under skjorten. Han var ikke sen å be. Dro meg helt ned på solsengen slik at han fikk full tilgang til hofter og alt i mellom. Han tok et godt tak om rumpa mi før han slikket meg sakte opp og ned klitoris. Jeg skjøv hoftene mot ham og ville ha mer. Tungen hans lekte med musa mi før han stakk tungen inn i meg. «Pul meg» stønner jeg. «Pul meg nå». Han trekker av seg shortsen og jeg nyter synet av den deilige kroppen hans. Han drar meg helt ut på kanten av solsengen, suger på brystene mine til jeg vrir meg av vellyst. Så tar han den deilige pikken sin og trenger inn i meg, og jeg stønner dypt. Det er så utrolig deilig. Jeg vil bare pule ham hele kvelden. Bakfra, forfra, alle steder.
I det jeg går av ham for å sette meg oppå ham ser jeg at vi ikke er alene. En mann, som tydeligvis har vært der hele tiden sitter i hjørnet av terrassen. På dette tidspunktet er jeg så hinsides kåt at alle tidligere hemninger er borte. Kameraten er kjekk, og har kun på seg en shorts i varmen. Jeg ser en diger bul i shortsen hans, og griper etter den. Han trekker av seg shortsen og kommer mot meg. Jeg vil suge ham mens jeg rir naboen, og etterpå.. Etterpå har jeg andre planer.
Jeg slikker ham sakte oppover skaftet og nyter smaken av ham. Han stønner, og det er så sykt deilig å høre. Samtidig blir jeg pult av naboen så dypt at jeg nesten glemmer hva jeg driver med. Han støter så dypt i meg, jeg svetter og river av meg skjorta.
Naboen snur meg over på magen og tar meg sakte bakfra. Jeg stønner høyt for hver gang han støter inn i meg. Det er så utrolig deilig. Kameraten ser på, og jeg blir så kåt av å bli betraktet på den måten.
Så setter naboen seg på nytt på solsenga og trer meg ned på den deilige pikken sin. Jeg er så kåt at det tar noen sekunder før jeg merker hvilket hull han har entret. Kameraten kommer til og fyller det andre hullet mitt. Så puler de meg begge to dypt og sakte. Vi kommer en etter en, og saftene deres fyller meg og renner ned rumpa mi.
Jeg kysser dem begge to, skrur av musikken deres, og går hjem.