Gressenkemannen fikk besøk

Denne novellen er vist 3850 ganger.

Skrevet av: Gressenkemannen

Tor satt hjemme i stua. Ute var det en grå sommerdag. Han var rastløs i kroppen og kjedet seg. Resten av familien hadde ferie og var vel plassert på familiens hytte nede på sørlandskysten. Selv var han gressenkemann på andre uka og skulle ennå jobbe i to uker før det var tid for å ta en etterlengtet sommerferie med resten av familien. Alt som skulle gjøres i hjemmet var unnagjort og det var bare tid for å glane på TV og la dagene gli sakte av gårde.

Kona hadde ikke gitt lyd fra seg på flere dager, og det var for så vidt greit. De var ikke så tette lenger sånn sett, og Tor husket knapt hvor lenge siden det var de hadde hatt sex sammen. Han tenkte på det og kjente han savnet sex, men det var ikke kona han savnet. Tankene gikk tilbake til en sommerdag for to år siden hvor han hadde endt opp i senga med en kar etter en lang kveld på byen. Han trodde ikke han var der liksom, men det viste seg at et mannlig bekjentskap gjorde susen den sommeren. En sommerkveld var blitt til flere og sexen bedre og bedre. Men det var historie nå. Likevel spant tankene tilbake til de sommerkveldene, og han kjente han fikk lyster på nytt.

Han logget inn på Grindr. Han hadde en konto der, men det var mest for nysgjerrighetens del, det var måneder siden han var inne der sist. Foretok et søk på folk i området, men ikke noe interessant dukket opp egentlig. Oppdaterte profilen sin litt til «Gressenkemann søker hyggelig bekjentskap med yngre mann – alt kan være mulig om man spør og får ja». Så switchet han over til litt nettporno. Var kåt i kroppen og trengte litt hygge i sommerkvelden. Han fikk sjekke innom Grindr senere i kveld, ting skjedde vel ikke så fort egentlig – om det skjedde noe som helst.

Etter to timer på nett og en utløsning til en homofilm som tente ham, fant han seg en øl og slappet av. Kom på at han hadde glemt Grindr og satte seg ved PC’n igjen. Det blinket i meldingsboksen av fire meldinger. Tre av dem var rett og slett litt tafatte. Som «Hei, søker?» «Mann 60 ønsker avsuging» og «Lyst på meg tro?» Han flirte for seg selv. Hva forventet folk egentlig at skulle tenne motparten liksom? Den siste meldingen var bedre. «Hei. Ung mann på 22 år søker også selskap i sommer. Han litt erfaring med menn/gutter, men er ikke en som ligger rundt overalt. Kjemi er viktig og jeg ser at alder og beskrivelse av deg selv er innenfor hva jeg selv søker. Ser ut til at vi bor i relativ nærhet til hverandre. Kunne vært spennende og møtes og se hverandre an, sånn helt uforpliktende altså? Gi et hint da vel? Ken»

Tor kjente at hjertet hamret litt ekstra av den meldingen. En kar som tok seg tid til å skrive litt mer og faktisk virket litt seriøs. Han svarte med noen hyggelige setninger. Ikke mange minuttene etterpå lå det et nytt svar i innboksen. «Tar gjerne den kaffen med deg på kjøpesenteret i morgen ettermiddag kl 17 om du fremdeles kan tenke deg det? Klem Ken» Han svarte fort «Det er en avtale, ser fram til det. Tor» Han la ved telefonnummeret sitt så de kunne finne hverandre lettere dagen etterpå.

«Hva tenker jeg på?» Tor kjente at noe dirret i ham. Hive seg utpå med en mann liksom? Antagelig ble det ikke noe av likevel, folk trakk seg ofte i siste liten uansett, konkluderte han, men en sterk uro var tent i kroppen hans. Det ble en lang deilig såperunk i dusjen før dyna kalte, mens han fantaserte om hva slags type Ken egentlig var.

Han våknet dagen derpå, sliten i kroppen etter dårlig og urolig søvn. Avtalen med Ken hadde satt ham i ubalanse. Heldigvis hadde han hjemmekontor i dag, så han kunne ta det litt med ro å lade opp før ettermiddagens kaffedate. Han greide ikke å holde seg unna Grindr. Måtte sjekke om det var noe nytt. Nok et par banale meldinger, og så var det en særdeles hyggelig fra Ken. «Hei Tor. Har tenkt på deg i natt. Urolig og spent, ser fram til å møtes. Ken»

Klokka var bare ni og det var åtte timer til han ville se Ken. Herregud, skulle det skje noe tro? Han smårunket seg selv, precumen rant og han følte han måtte kommer bare ved tanken på kanskje å få synet av en naken mann i hus til kvelden. Men han holdt seg i skinnet, sparte på kåtheten, følte det ville belønnes til slutt. Klokks ble drøyt 15 og han logget av jobben. Sjekket Grindr fort og skvatt at bildet fra Ken. «Hei igjen Tor. Har slitt med en rå kåtskap i hele dag, håper du vil like meg og denne? Klem Ken» Vedlagt var et dickpic som ikke overlot noe til fantasien. Ikke av de største, men herregud, mer enn stor nok. Tor svelget tungt for seg selv. Han var litt satt ut og svarte fort «Oi, flott kamerat du har med deg, er den til meg? Klem fra Tor».

Han tok en lang dusj og grundig vask, skiftet til nye rene blå sporty klær for sommervarmen og satt seg i bilen bort til kjøpesenteret. På kafeen var det ikke mye folk, og han satt seg i et hjørne og ventet. Klokka ble 17 og ingen ting skjedde. En kvarter senere begynte han å gi opp. Så pep det i telefonen. «Er det du i den blå sportsskjorta? Ken». Tor snudde seg og så en kar se på seg. Han holdt to kaffekrus i hånda, smilte og gikk sakte mot ham. Hei Tor, jeg er Ken, sa han og smatt ned innerst ved bordet. Herregud så flott han var tenkte Tor og kjente opphisselsen krype innpå. Ken så på ham med intense øyne. «Du liker den svart? – kaffen altså», blunket Ken. De så på hverandre lenge, litt keitete situasjon. «Da drikker vi kaffen da», sa Ken og la handa si på Tor sin på stolen ved siden av seg. «Slapp av, jeg er like nervøs som deg Tor», sa Ken. Tor smilte, hjertet hamret og spurte – kanskje litt for tidlig og direkte «Liker du meg?» «Ja» fikk han straks tilbake. De drakk grådig av kaffen, visste liksom ikke hva de skulle si til hverandre. Men begge kjente på den andres utilslørte interesse for den andre. Tor var stressa. «Skal vi ta en prat hjemme hos meg eller?» sa han for å bryte stillheten. «Mhm» svarte Ken. «Jeg kjører» sa Tor. «Blir du med meg? Kan kjøre deg tilbake senere i dag vet du.» Han reiste seg og gikk. Ken ble sittende litt før han ruslet etter Tor. De fant hverandre på parkeringsplassen. Tor låste opp, og de smatt inn fra hver sin side. Tor tok et skikkelig magedrag, startet bilen og kjente Ken’s hånd legge seg på låret sitt. «Vil du dette Tor?» spurte Ken. Tor nikket bestemt og svarte med hes stemme «Ja, det kjennes slik ja».

De rullet sakte ut av parkeringen og satte kursen hjemover til Tor. Tre minutter etterpå parkerte han utenfor rekkehuset, tittet på Ken og sa «Ingen ser oss her. Bak i hagen er vi helt uforstyrret også» la han til med et smil. Ken ruslet bakover i hagen, mens Tor låste seg inn og tok veien ut på terrassen på baksiden. «Stille her» sa Ken, mens han dumpet ned i en treseters hagesofa. «Ja veldig» smilte Tor og satt seg ved siden av Ken. Ken’s hvite smil, mørke bakovergredde hår, den stramme magen og slanke holdningen pirret. «Er det lov?» spurte han og strøk Ken på låret. «Mmm forsyn deg» sa Ken. Han lot hånda gli prøvende nedover mot kneet, snudde og lot den følge oppover på innsiden av låret. Kjente at Ken strammet seg litt og lot hånda fortsette opp mot gylfen hans. Hånda la seg til rette over en stigende bul i skrittet til Ken. Han pustet fortere og spredde bena slik at Tor fikk bedre plass rundt kjønnet hans. Ken skjøv Tor unna, kneppet opp gylfen og viste fram en naken kuk under jeansen. «Ta på meg» kommanderte han. Tor tok utfordringen, lot hånda skli innenfor gylfen og kjente et varmt halvstivt lem. Han runket Ken lett, kjente noe vått i håndflata og så vippet kuken ut i det fri. «Åååå» stønnet Ken og fiklet med Tor’s buksesmekk. Han fikk raskt tak i buksa og dro den nedover Tor’s ben. Slet fram kuken hans og runket ham ivrig. Ken hvisket litt hest «Skal vi gå inn likevel? Jeg føler meg friere da».

Med pikkene stikkende ut av buksene beveget de seg inn i stua. Tor dumpet ned i sofaen, dro Ken ned til seg og kysset ham ivrig. Hånda lette etter den stive kuken hans som nå rant av precum. Han runket den ivrig før han skjøv Ken bakover i sofaen og sa: «Lukk øynene og nyt». Ken kjente to varme lepper som lukket seg rundt kukhodet hans og begynte å suge og slikke opp og ned staken. «Herregud Tor, jeg kommer snart» stønnet Ken før han ledet Tor forsiktig bort fra kuken sin. «Jeg vil også nyte deg» sa Ken. «Hvor er soverommet?» Tor reiste seg opp, tok Ken i hånda og dro ham bestemt etter seg. Inne på det halvmørke soverommet slet de klærne av hverandre før de krabbet opp i ektesenga. Tor prøvde å krype ned på Ken, men han ledet ham bestemt tilbake på rygg før Ken krabbet over ham med kuken hengende over Tor’s ansikt. «Du liker 69?» spurte Tor og smilte i halvmørket før han trakk kuken til Ken ned mot munnen sin og sugde sultent. Det gikk ikke mange sekundene før Ken brølte og sprutet i munnen på Tor. Tor harket og hostet, men greide å ta i mot spruten som kom. Ken sank litt utblåst ned på Tor før han fikk samlet seg og tok Tor’s kuk i munnen. Sugde begjærlig opp og ned, lekte med tungen og skrapte på de tunge ballene under seg. Så kom det et hest hikst før Tor kom som en foss, eller nærmest vulkanutbrudd under ham. Første spruten fikk Ken på nesa og panna før han greide å fange resten av utløsningen i den varme munnen sin. «Åååå herregud Tor» sa Ken. «Du tente meg virkelig».

Ken akte seg rundt og la seg inntil Tor. «Et kyss kanskje» gliste han og fikk som bestilt. Tunge som lekte med tunge og godlyder spredde seg i rommet. De var begge tente og ønsket mer. Ken lot hånda si søke ned mellom bena på Tor som hadde et voksende lem på gang. Tor snudde seg helt rundt og dro Ken inntil seg. «Ligg i skje nå og kjenn hva som skjer» sa Tor. Ken klemte seg inntil ham med pikken stikkende opp bak ryggen på Tor. Lå og kjente kåtheten vokse fram før han trakk seg litt tilbake og presset kuken inn mellom Tor’s rumpeballer. Lå og jukket mot ballene og kukskaftet til Tor som ble glattere og glattere av precumet som piplet fram. Ken tok et tak rundt Tor, grep kukene som lå mot hverandre og runket de sakte inntil hverandre. Tor stønnet høyere og høyere. «Vil du sprute på kuken min Tor?» sa Ken. «Ja og nei egentlig, hva vil du?» stønnet Tor. «Suge deg i mål igjen» peste Ken, dro Tor over på rygg og gikk ned på ham. Et lite minutt etterpå greide ikke Tor mer og sendte sine dråper inn i munnen på Ken som sugde ivrig i seg. Tor falt tilbake i senga, totalt utblåst av to relativt raske utløsninger til han å være.

Ken la seg rolig inntil ham, kilte ham på brystet, slikket og bet i brystvortene hans. Gned kuken sin mot Tor’s sterke lår og smurte precumet sitt på kuken hans. Ken’s kuk stod som et spett og levnet ikke noen tvil om lyst på gjengjeld. «Jeg er litt sliten» sa Tor. «Men du kan bruke meg som du vil, jeg er din» smilte han og la seg på magen. «Har du smøremiddel» sa Ken. Tor rotet i konas nattbordskuff, gliste og sa at kona har slikt. Ken tok en skikkelig kladd, smurte kuken sin grundig før ha la en solid klatt på rompehullet til Tor. Lillefingeren hans presset sakte på for å kjenne om det åpnet seg. Tor spente litt i mot og kjente en tynn finger gli inn i seg. Deg gled sakte inn og ut noen minutter, og Tor kjente på vellysten som begynte å stige ettersom han ble med videre og videre der bak. «Ta meg Ken» hvisket han og akte seg opp på knærne. Ken svarte med litt grøtet stemme – «Ja, nå skal jeg komme i deg». Han runket seg lett, kuken var knallhard og han rettet den inn mot det ventende hullet. Så støtet han sakte på, kjente motstanden i åpningen før den åpnet seg med et lite sultent svupp. Ken seg sakte inn i Tor, dro seg så tilbake og holdt seg i ro et lite halvminutt. Tor kjente det sprenge litt, men så begynte taket å slippe og kuken presset seg videre innover. Ken bunnet ham skikkelig. Herregud så godt det var nå. Tor begynte å bevege seg litt mot Ken i forsiktige bevegelser. «Ta meg, ta meg nå, ta meg Ken» ynket han. Ken svarte med å gripe godt tak i hoftene hans og begynte et heftig ritt. Et minutt ble til to før Ken stønnet dypt «Jeg kommer, jeg kommer». Tor kjente noe varmt spredte seg inne i seg før Ken seg framover ham, presset han ned på lakenet og ble liggende med kuken langt inne i ham. Ken hvisket lavt «Det var nydelig Tor», takk for at jeg fikk bruke deg.

De ble liggende slik noen minutter, kjente på kåtskapen slippe taket i dem begge og kuken skled ut av Tor. De veltet seg dovent av hverandre, ble liggende på ryggen og glane i taket. Stillheten tok dem nå som kåtheten var borte. Så tok Tor ordet omsider. «Du kan ligge over om du ønsker det. Jeg fikser litt mat til oss og noen øl». Gjerne hvisket Ken tilbake, dro Tor inntil seg og kysset ham nedover brystet. «Når jeg endelig har en deilig mann i senga, bør jeg bruke tiden» lo han, mens han så lekende på Tor’s kuk. «Tror vi skal greie litt til senere vel» sa Ken. «Gjerne sa Tor, natten er ung la han til og gledet seg til fortsettelsen. «Kom» sa Tor, tok Ken i hånda og dro ham etter seg inn mot badet. Hva som skjedde der for kanskje bli fortalt en annen gang, men det er ingen hemmelighet at ingen av dem rakk jobben neste dag.