En varm sommerkveld

Denne novellen er vist 11193 ganger.

Det var en varm sommerkveld, det hadde vert nydelig vær i over to uker på rad og vi hadde begge fått en fin brunfarge. Vi var helt alene på hytta mi på landet, ikke en nabo i mils omkrets, bare skog og mark. Vi satt sammen ute på terassen, beundret det fantastiske synet av sommersolen som går ned i det flammerøde havet blandt sorte øyer, det var ett av de øyeblikkene du skulle ønske kunne vare for alltid.
Vi drakk litt hvitvin og pratet om alt og ingenting, alt føltes bare så rett. Vi hadde bare møtt hverandre to ganger før, men det var noe spesielt med kjemien mellom oss, det var som vi hadde kjent hverandre hele livet, som om vi var ment til å være sammen. Du var så nydelig der du satt og lo den fantastiske lille latteren din, det lange gyldne håret gnistret som tusen stjerner i det forsvinnende solskinnet og de nydelige blå øynene dine var som havet i et tropisk land. Mystisk og innbydende, nydelig og vilt.

Jeg hadde aldri vert så sikker på noe i hele mitt liv, deg ville jeg ha, og deg skulle jeg ha, det var bare et spørsmål om tid. Du reiste deg plutselig, du kom bort til meg og satt deg på fanget mitt, jeg tok hånden din i mine, masserte den lett, jeg så du likte det. Jeg så deg inn i øynene, fortalte deg at du var den nydeligste kvinne på jord, så kysset jeg deg ømt og lett på munnen. Først en gang, forsiktig, så igjen når jeg så du likte det. Vi satt sånn en stund, bare kysset, så hverandre i øynene og holdt hender, vi sa ikke et ord, det var ikke nødvendig.
Jeg kysset deg forsiktig nedover halsen og bak mot nakken din, luktet på håret ditt, smakte litt mer på deg, bevegde meg videre ned mot den nydelige kløften i den småfrekke, hvite sommerkjolen din. Vi så hverandre inn i øynene igjen, smilte til hverandre og reiste oss opp. Du lot kjolen falle ned og slapp ut de perfekte brystene dine, du hadde ingen skiller etter verken truse eller BH. Jeg kysset brystene dine forsiktig, bet ertende i brystvortene dine og fortsatte med tungen ned til undersiden, fordi jeg visste du var mer følsom der. Du sto der, naken og nydelig og lagde små, deilige lyder som var all den tilfredsstillelsen jeg trengte den kvelden.

Du la deg ned på solsengen, jeg la meg oppå og kysset deg igjen, hendene og munnen min var overalt på kroppen din, jeg masserte og strøk deg, kysset deg ømt og jeg visste du elsket det. Jeg kysset forsiktig nedover magen din, forbi navelen og den nydelige, myke lille klumpen helt nederst som du bare finner på jenter som ikke er på noe filmlerret. Jeg fortsatte nedover, kysset innsiden av låret ditt kom "tilfeldigvis" borti det glattbarberte og allerede våte kjønnet ditt og hørte du ynket deg, kysset videre nedover foten din, helt ned til de nydelige tærene dine, lot tungen gli over dem og fortsatte oppover igjen.
Jeg kysset deg igjen på innsiden av låret, gikk over til det andre låret og lot nesen min berøre kjønnet ditt igjen, ertet deg og tok meg god tid. Jeg kysset rundt det våte kjønnet ditt, lot tungen gli over de ytre kjønnsleppene og det følsomme området mellom kjønnet ditt og den fantastiske lille rumpen din. Jeg lot tungen min gli forsiktig mellom kjønnsleppene dine og hørte deg ynke deg og visste at du elsket det. Jeg lot tungen min gli opp og ned mellom kjønnsleppene dine noen ganger, før jeg fortsatte å sirkle rundt kjønnet ditt, stakk tungen min inni deg og knullet deg sakte med tungen min og slikket i meg saftene dine. Du ynket deg og stønnet, jeg visste at du elsket det.

Klitten din var helt ute nå, jeg jobbet meg sakte opp mot den, lot tungen min sirkle mykt rundt den igjen og igjen, jeg hørte pusten din ble tyngre og ynkene dine høyere. Jeg lagde trutmunn og sugde klitten din inn i munnen min, lot tungen gli mykt og raskt rundt klitten din mens jeg kjente du nærmet deg klimaks. Du begynte å bli urolig, jeg fulgte bevegelsene dine og fortsatte å la tungen min sirkle rundt klitten din. Ynkene dine ble høyere og høyere, du ble mer og mer urolig, det var nesten umulig å fortsette men på en eller annen måte klarte jeg det, først kom du en gang, så enda en gang, så igjen og igjen og igjen. Du nærmest skrek i ren nytelse, etter sikkert syv orgasmer sluttet jeg, du lå fortsatt og skalv litt.
Jeg krøp opp til deg, kysset deg på kinnet og la meg ved siden av deg, holdt rundt deg og koste med deg. Jeg kunne lagt sånn i all evighet, bare holdt rundt deg og luktet på håret ditt. Etter omtrendt en time gikk vi inn og la oss, du sovnet nesten med en gang, jeg strøk deg på kinnet og la meg tettere inntil deg, la armen min rundt deg og lå der en stund og hørte på pusten din og lurte på om du drømte om meg. Kvelden hadde vert perfekt.

Legg igjen en kommentar