Endelig min tur

Denne novellen er vist 41761 ganger.

Han smiler på sin sedvanlige måte når han er i godt humør og entrer rommet forbannet selvsikker. På seg har han slitte dongeribukser og en grønn hettegenser. Det er han som er den sterke i forholdet vårt, den som vet at han er vakker og kul. Han er en som sjelden møter motstand og nå er det på tide han blir satt litt på plass. På meg har jeg svart korsett, et skjørt som går til knærne, strømper og hofteholdere. Jeg går inn i rommet med en bestemt men alvorlig mine.
«Hei søta, så sexy du var i kveld da,» sier han bråkjekt uten å legge merke til pisken jeg har i hånda. Raskt gir jeg gulvet et slag og han skvetter til.
«Hvilken måte er det å snakke til sin Herskerinne på?» sier jeg irritert.
«Nei, jo, unnskyld da,» han virker litt skremt der han sitter. Jeg nyter det i fulle drag.
«Se nå til å få av deg de fille klærne nå,» sier jeg strengt.
«Hva? Filleklær?» han ser usikkert på meg.
«Nå,» biter jeg ham av.
«Ok, babe,» sier han med et smil og jeg smeller pisken i gulvet. Han mørkner:
«Sorry, sorry,» sier han som om han vet jeg er villig til å bruke den på ham. Forsiktig drar han genseren over hodet og knapper opp buksa. Han drar den langsomt av seg, og avslører en liten bule på den gule (av alle farger) boxseren sin. Så tar han av seg den hvite t-skjorten og snur seg mot meg.
«Av med den gyselige tingen der også,» sier jeg og peker. Han ser usikkert på meg, men følger instruksen. Jeg trekker frem et par håndjern går mot han og smeller dem på. Så stiller jeg meg bak ham og kommanderer ham til å gå. Jeg styrer ham inn på soverommet. Rommet er mørkt, bare et par stearinlys lyser opp. Sengen er kledd med sort sateng. Det henger en eim av røkelse i luften. Jeg ber ham sette seg på sengen og han adlyder galant. Så går jeg mot ham, låser opp håndjernene og ber ham legge seg opp i sengen. Deretter fester jeg armene hans med sorte fløyelsbånd. Så er det føttenes tur. Han blir liggende i en stjerne. Forsiktig tar jeg det siste fløyelsbåndet og fester rundt øynene hans. Deretter går jeg hørbart ut av rommet.

Forsiktig, uten en lyd glir jeg inn i rommet der han ligger. Jeg sniker meg bort til hodet hans og puster ham forsiktig i øret, før jeg lar tunga gli øver øret, lar den beføle øregangen, biter litt i øreflippen. Så trekker jeg meg unna. Med lette hender fjerner jeg bindet for øynene hans. Han kan se den blottede kroppen min uten så mye som en tråd. Jeg legger brystene mine ned mot brystet hans. Kjærtegner det. Han stønner lett. Jeg gir han raskt et klapp over munnen:
«Har jeg sagt du får lov å stønne? Ligg uten en lyd nå!» Han forblir taus. Jeg reiser meg opp, går over rommet. Stiller meg med ryggen til ham med beina spredt. Bøyer meg ned og skrur på cd-spilleren foran meg. Ut strømmer stille toner og jeg beveger meg i takt til musikken. Han virker overasket, men glad. Jeg danser meg nærmere ham. Lener meg over ham, kysser brystet. Munnen min glir sakte nedover. Et par millimeter over pikkhodet stopper jeg. Jeg fører en hånd ned mellom bena mine og en kjærtegner halsen og håret mitt. Jeg beveger hodet, ser på ham med et sultent blikk. Danser sakte videre ut av rommet.Musikken er stoppet, han ligger stille å ser seg om, venter. Lurer på om det ikke skjer noe mer, da jeg kommer inn i rommet, iført en liten lilla kjole i sateng. Den har stropper og rekker meg ikke ned til knærne. Sakte går jeg mot ham, idet han får en liten reisning. Jeg kan kjenne fittesaften renne nedover beina mine etter den lille hyrde stunden jeg hadde med meg selv.  Idet jeg kommer bort til ham glir jeg over ham, setter meg bestemt oppå ham, trer pikken hans inn i meg. Sakte reiser jeg meg opp å ned, rir ham langsomt. Han stønner og jeg fiker til ham. Jeg beveger meg raskere og raskere. Jeg begynner å skjelve, små trekninger starter i underlivet mitt. Jeg skriker ut idet orgasmen tar meg.  Han smiler. Jeg reiser meg opp. Pikken hans er stiv som faen. Han ser forventningsfullt på meg idet jeg går.
Fem minutter senere er jeg tilbake, kledd i en lang, rød kjole i silke. Armene på kjole går ned til albuene mine. Jeg går mot ham, stirrer på ham. Det virker som han føler seg litt uvel. Jeg setter meg forsiktig på kne foran ham, begynner å slikke forsiktig rundt pikkhodet hans, lar tonga leke med pikken hans. Suger til litt hardt, fortsetter å leke med pikken hans. Det virker som hele forestillingen har bygget seg opp i ham idet sæden hans kommer fossende inn i munnen min i store mengder. Jeg lar det gli nedover haka mi, ned på gulvet. Så løsner jeg ham fra sengen. Beordrer ham til å ta en dusj. Han gjør som jeg sier, fult klar over at pisken står ved min side. Mens han dusjer pusser jeg tennene og finner frem rene håndklær til ha. Når han kommer dryppende våt ut av dusjen strekker han seg ut etter håndkleet, Jeg gir ham et smekk med pisken på rompa.
«Ga jeg deg lov?» sier jeg strengt.  Han visker stille:
«Unnskyld,» Så rekker jeg ham håndkleet og ber ham tørke seg. Deretter går jeg ut og finner frem en pen dongeribukse, en grønn skjorte og en sort blazer. Dette tar jeg med ut på badet, der min sexy gutt står og tørker seg.
«Ta det på,» sier jeg og går ut av badet. Da han kommer ut sier jeg mykt:
«Nå har du vert flink, la oss stikke ut på en fin restaurant og spise.» Han smiler.

Legg igjen en kommentar