Erotikknetts julekalender, del 1

Denne novellen er vist 22613 ganger.

Hei og en god 1. desember alle sammen. Det har godt fort ikke sant? 1 år siden sist og her er vi igjen. Klare til å hoppe inn den mest stressede og den mest masete men også den mest koselig tiden i året. Julemåneden. Desember måned med alt den bringer med seg på godt og vondt. Når jeg sitter her å tenker på hva måneden kan bringe med seg er det lett å la tankene gå tilbake i tid, tilbake til forrige julen og året som har godt, mye har skjedd som jeg skulle ønske ikke hadde skjedd, mye har skjedd som jeg aldri glemmer og som jeg tar med meg i min store minnebok………….

Jeg hadde tatt meg en ukes ferie og jeg kjente jeg ble temmelig irritert når telefonen ringer å vekker meg før klokken er 7. Trøtt og ikke helt våken svarer jeg «hallo» og registrer en kvitrende stemme som ønsker meg god morgen og spør hvordan det gikk i går…. I går? Hjernen min begynner så smått å våkne til live og jeg begynner å huske biter fra gårsdagen, les natten, for det var det det var. Å nei! Jeg snur hodet sakte og stønner, herregud er det mulig. En mørk hårtust stikker opp fra dyna og jeg har igjen klart å dra med meg eksen hjem. At jeg aldri lærer. Dvs eks og eks, vi er midt i en sånn skilt-separert-gift periode som vi ikke helt hva vi skal gjøre med. Og jeg klarer aldri å holde fingrene unna den mannen, han er bare deilig….
Randis stemme kvitrer videre og er irriterende våken. «Ja, han ligger ved siden av meg, å nei jeg husker ikke en dritt, å nå legger jeg på før hodet mitt faller av eller i beste fall eksploderer»!. Randi rakk å si, før jeg slang på røret, at hun var borte hos meg om en time så jeg fikk bare stå opp. Det rørte seg i sengen ved siden av meg og en arm kom og drog meg inntil seg. Jeg forsøkte å protestere, men armen var for sterk og snart lå jeg tett inntil eksen. Greit jeg innrømmer det gjerne, han er sexy. En av de mest sexy jeg vet om faktisk og han vet veldig godt hvordan han skal behandle en kvinne. Det er vel derfor vi alltid ender i en eller annen sengs til sammen også, de gangene vi møtes ute. Det siste var løgn, vi ender til sengs uansett hvor vi møtes, om han bare skal hente ungene så ender det med at vi kysser, koser, pirrer og erter og havner til sengs. Jeg smiler for meg selv……det er deilig, HAN er deilig. Ikke akkurat nå forresten, dårlig ånde og svett kropp innbyr ikke akkurat til å danse sengevalsen klokken syv om morgenen.

Jeg frigjør meg og kommer meg i dusjen, så innen Randi er innenfor døra stiller jeg med nyvasket hår, kaffe og varme rundstykker til frokost.
Randi ja……hun er et kapittel for seg. Hun er noe av det flotteste jeg vet om, nesten for flott. Hun fyller hele rommet når hun kommer svevende. For det er det hun gjør, svever mener jeg. I hvert fall ser det slik ut. 31 år, 178 cm slank kropp med noen fantastiske lange ben, slanke hofter, smal i livet og noen pupper som ALLE misunner henne, de er ekte til og med….. Håret hennes er selvfølgelig blankt som i en sjamporeklame, blond og med helt naturlige striper som andre betaler i dyre dommer for å få kjøpt. En sensuell munn, høye kinnben, en liten nese og noen gnistrende blå øyne. Den hvite perleraden av noen tenner passer perfekt til akkurat passe fyldige lepper. En hver manns drøm altså…. Hadde det ikke vært for det faktum at Randi er lesbisk. Ikke det at hun hater menn og ingen mann har noen gang gjort henne noe vondt heller, hun liker dem bare ikke, så enkelt er det.
Men min mann derimot……..hun har mer enn en gang delt seng med han og meg og selv om de aldri har hatt skikkelig sex, ikke misforstå meg her da, men de har altså aldri ligget sammen, så har nok han vært mer nær henne enn noen andre.

 

 

Jeg husker siste gangen vi endte i sengen alle tre. Det var vel en to-tre måneder siden og mannen min Kenneth og jeg, hadde delt et par flasker vin en kveld han kom for å hente ungene. Men av en eller annen grunn ble det altså til at han ble hos meg og utpå kvelden gjorde Randi sin entre. Hun ble sittende i sofaen mellom oss og hun satt hele tiden å strøk med over armen og jeg kjente at jeg reagerte på henne, som jeg alltid gjorde.

Plutselig tok hun meg under haken og kysset meg. Munnen hennes la seg mykt over min og jeg kjente jeg tente på henne med en gang. Tungen hennes strøk over leppene mine, hun småbet meg i underleppen og stønnet svakt på munnen min. Hånden hennes la seg over det ene brystet mitt og vortene knoppet seg umiddelbart. Hun rullet vortene med peke- og tommelfinger og hun kysset meg dypere og hardere. Tok tak i meg og plutselig satt jeg på fanget hennes med bena på hver side av hennes velformede lår. Hun kneppet opp skjorten min og kysset halsen min, nedover mot brystene mine og når hun tok en vorte i munnen holdt jeg hodet hennes fast og gned meg mot lårene hennes. Kenneth stønnet ved siden av oss, han hadde tatt frem pikken sin og satt og runket seg selv mens han så på oss. Det var deilig å se det kåte blikket hans når Randi lot skjorten gli av meg og hendene hennes strøk over kroppen min. Jeg la hodet bakover, lot henne ta på meg, myke hender strøk over rumpa mi og jeg løftet meg opp slik at hun kunne dra skjørtet mitt opp til hoftene mine. Hun lot fingrene gli sakte over kjønnet mitt på utsiden av trusen og hun slikket seg om munnen når hun kjente jeg var våt tvers igjennom trusestoffet.

Fingrene hennes gled på innsiden, skjøv trusen til siden og lot pekefingeren gli over sprekken min. «Herregud så deilig» stemmen min var knapt nok hørbar og jeg skalv over hele kroppen. Mannen min reiste seg opp, flyttet seg slik at han kunne se oss bedre. Han elsker å se på når jeg elsker med en annen kvinne, han liker å delta også, men har respekt for Randi og hva hun tenker og føler, så han gjør aldri mer enn hun tillater. Jeg drog av Randi genseren og som alltid blir jeg helt slått ut av den vakre kroppen hennes. De perfekte brystene som er tunge, men runde og flotte, de mørke vortene som bare skriker etter å bli slikket. Jeg holder brystene hennes i hendene, stryker over dem mens tomlene leker med vortene hennes. Hun vrir på seg, gnir seg mot sofaen og jeg kjenner det blikket godt nok til at jeg ser hun er kåt.

Hun skyver meg fra seg og legger meg ned på sofaen, tar tak i bena mine og skyver det til siden og oppover og drar av meg trusen. Hun gisper når hun ser mitt glattbarberte og våte kjønn åpner seg foran øynene hennes. Klitorisen strutter som en liten blomsterknopp på toppen av hudfoldene og jeg kjenner saftene pipler av meg. «du er bare deilig vennen, musa de er den beste på jord, du er sexy, kåt og våt og jeg elsker å ha deg slik», Randi stønner innimellom ordene og når jeg får et glimt av mannen min sitt ansikt over skuldrene, forstår jeg at jeg er fristende der jeg ligger. Jeg tar fingrene mine og åpner meg mer for henne, ser på henne og ber henne om å slikke meg. Hun bøyer seg ned mot meg, puster mot åpningen min og jeg dirrer av kåthet når tungespissen hennes treffer knoppen min. Plutselig lar hun hele tungen gli fra åpningen min og opp til klitorisen, drar med seg fuktigheten og suger seg fast til klitoris. Jeg skriker høyt av nytelse, hun har fanget meg, hun har fått meg dit hun vil, hun vet jeg ikke kommer til å protestere på noen ting når jeg er så kåt som nå.

Mannen min stiller seg ved siden av hodet mitt, den fristende pikken hans er stor og stiv og det glinser på tuppen av den. Jeg slikker dråpen med sæd i meg og i det jeg lar han gli dypt ned i halsen min, fører Randi to fingrer dypt inni meg, det er alt som skal til……..jeg kom med en eneste gang, men holdt hodet hennes fast, roterte mot munnen hennes og slapp henne ikke, hun forstod at jeg ikke ville hun skulle slutte så orgasmen ble voldsom…..den rev og slet i kroppen min, men jeg sugde mannen min dypt og runket ham samtidig. Randi sukket og stønnet mot musa mi og plutselig skrek Kenneth at han ville komme. Jeg stilte meg med rumpa mot ham, Randi åpnet meg opp og i et støt var han dypt inni meg, et par tak og han sprutet musa mi full av deilig og varm sæd……….og hele tiden lot Randi fingrene hennes gli over klitorisen min så jeg klarte å komme enda en gang.

Nå stod Randi altså her i mitt kjøkken, morgenfrisk i en åletrang olabukse om de smalene hoftene, en flat lekker mage som det syns akkurat 10 cm av før den trange toppen smyger seg om hennes velformede bryster. «Du blir forkjøla av å gå så naken» sa jeg, en smule misunnelig på henne. Ikke for det, jeg holder meg ikke så verst alderen min tatt i betraktning, jeg er slank og velformet og trener flere dager i uken, men jeg blir liksom noen nummer for liten når Randi er i nærheten. «Hei hva tenkte du på nå da?» Hun så spørrende på meg, jeg ristet på hodet og svarte» ingen ting», hvilket ikke var sant, men jeg orket ikke det nå, orket ikke å fortelle henne at jeg hadde tenkt på den siste gangen vi hadde sex. – hvor er så Kenneth hen da? I sengen? Randi så på meg med det blikket og jeg snudde meg vekk, dumt for da røpet jeg meg. «Du elsker ham enda gjør du ikke? Randi var blitt alvorlig og jeg nikket. «Han er og vil alltid være min store kjærlighet, uansett hva som har skjedd, det vet du jo» sa jeg til henne og hun bare nikket. «Snakker om sola så skinner’n» hun nikket og jeg snudde meg. Der stod han, høy og slank med mørkt hår på brystet og en deilig stripe av hår som forsvant ned i den trange boksershortsen. Rufsete på håret og bare helt aldeles…..deilig…. – hei Randi, fint å se deg! Han smilte mot venninnen min, holdt ut armene for at hun skulle gi ham en klem, hvilket hun selvfølgelig gjorde.

Jeg på min side kunne ikke begripe hvorfor han ikke hadde tatt på seg en bukse før han kom ut til oss, men det var vel meningen vi skulle beundre ham tenker jeg. Han liker det. – æsj, gå å få pusset tennene, det stanker dårlig ånde av deg – Randi skjøv ham fra seg og han bare gliste, strakk den 185 lange kroppen sin og tuslet ut på badet. Snart hørte vi dusjen bli skrudd på og med et så jeg blikket Randi sende baderomsdøren – Hei, ikke tenk tanken engang – du liker jo ikke menn du, har du glemt det? – nå er jo ikke akkurat Kenneth som andre menn heller da – hun smilte med de perfekte tennene sine og akkurat der og da skulle jeg ønske de råtnet og falt ut slik at hun ikke så så forbanna flott ut.

Endelig fikk jeg spurt henne hvorfor hun kom så tidlig, og da spratt hun opp og hentet noe i vesken sin. – Tata!!!!…… vi skal til Kiel…..! du og jeg og Nina, i dag…..i kveld…. Båten går fra Oslo halv åtte…jeg kikket på henne. – tøyser du? Jeg har da ikke råd til å reise til Kiel og hvorfor har du ikke sagt noe? – Herregud jeg har vunnet turen på Color Line, koster ingen ting, alt er gratis til og med maten, er det ikke flott? Hun viftet med billettene under nesen på meg og jeg kjente det begynte å krible i magen. Jøss, til Kiel med mine beste venninner, det måtte jo bare bli bra.

«Har du snakket med Nina og har hun sagt ja eller? Randi nikket, «hun er klar klokka 11, da kjører du» (selvfølgelig hvem ellers? Er da bare meg som har bil!) og vi setter kursen for hovedstaden, vi må jo på shopping før vi reiser! Randi smilte så perleraden glitret (pokker også de hadde IKKE blitt brune) og jeg så mine fra før overtrukkede kredittkort bli rødglødende.

Jeg forsvant inn på soverommet for å begynne å pakke, Kenneth kom inn kun iført en badehandkle og plutselig husket jeg jo at det var min helg til å være hjemme med ungene. Jeg kikket på ham…..han smilte det lune smilet sitt, – jeg hørte Randi, bare reis du jenta mi, far blir hjemme og ordner med barna. Du har hatt nok å stri med i det siste så bare ta deg en tur – jeg kysset ham på kinnet, han drog meg inntil seg og med engang kjente jeg pikken hans vokse mot magen min. – pokker til heks jenta mi, jeg blir kåt på deg så fort du er i nærheten. Kan vi ikke slutte med dette tullet her og leve sammen igjen? Vi ser jo hverandre hver dag, vi elsker sammen stadig, vi koser oss, vi krangler aldri herregud kan du noen gang tilgi meg så vi kan få en slutt på dette her? – han så på meg med et bedende blikk. Jeg nikket -» enig med deg. Vi snakker sammen når jeg kommer tilbake ok?» Han smilte og strøk fingeren over kinnet mitt, jeg pustet tungt, herregud som jeg reagerer på den mannen, det er helt vilt hvordan hjertet banker og musa mi svulmer opp så fort han tar på meg.

 

Jeg flytter meg vekk fra ham, overbevist om at om vi fortsatte nå så ville vi havne i sengen igjen som så mange ganger før. Jeg pakket med meg både korte skjørt og lange skjørt, kjoler og sko, strømper og stay-up strømper, hofteholdere, et par catsuiter (vet aldri hva man treffer på om bord i en båt) tok en titt i «leketøysskuffen» og lurte på om jeg skulle ta med handjerna…….nei de kom jeg vel ikke til å få brukt for…..eller? Æsj de veide ikke stort og ikke tok de plass heller så jeg slang dem oppi kofferten sammen med to dildoer og vaginakulene mine, både de med og uten fjernkontroll. Skulle jeg på tur så skulle jeg på tur. Mens jeg pakket dette ned fikk jeg litt dårlig samvittighet ovenfor Kenneth. Han hadde jo akkurat spurt om vi ikke kunne ordne opp, men jeg hadde ikke lovet annet enn at vi skulle prate sammen når jeg kom hjem.

Vi gjorde oss ferdige med pakkingen, ungene kom trampende ned trappen med håret til alle kanter men strålende blide. «Hei Randi! Å skal dere hen a? De små trollene stod der å kikket opp på oss og Randi rusket guttungen i håret. «Jeg tar med mams til Oslo og så til Kiel om det er greit for den unge herremannen?» han bare lo og sa at det var jo greit for da fikk de gaver og godterier….. så stormet begge to på kjøkkenet for å åpne kalenderen sin. Vi hørte det raslet i papir og hyl og skrik og snille mamma og så kom de fykende igjen på bare føtter og slang seg om halsen min, gav meg en klem og så bare det inn i stua for å se tegnefilm. Jeg kjente det skulle bli godt å komme vekk litt for å slappe av selv om ungene er supersnille så tapper de deg for krefter innimellom.

 

Vi sa hadet i gangen og Kenneth kysset meg mykt på munnen – kos dere jenter ikke tenk på oss! Han lo og klemte Randi mens han sa at hun måtte passe godt på meg, det lovet hun med kors på halsen og alt så satt vi i bilen og var på vei til Nina. Hun stod klar på trappen når vi kom så vi satt nesen umiddelbart mot Oslo.

 

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.