Erotikknetts julekalender, del 2

Denne novellen er vist 15943 ganger.

2 desember:
Nina ja, 29 år, ingen barn, liten som jeg, mørk som jeg, men litt fyldigere enn jeg, ikke misforstå, Nina er ikke tjukk bare kraftig, men fast og flott i kroppen og formene sitter på de stedene de skal, ingen tvil om det. Brune øyne og et smil som smelter is, full av humor og full av sjarm. Det er her hun har sin force. Hun er så sjarmerende at man bare MÅ bli glad i henne. Hun er på mange måter mye penere enn Randi, Randi er liksom for pen og det er ikke alltid det er en fordel.
Nina er bifil og takk og lov for det ville de fleste menn si. Hun virker så forsiktig til vanlig Nina, men er et villdyr i sengen. Der våkner hun virkelig og hun tar det hun vil ha uten tanke for noe annet enn å nyte. Om jeg måtte en dag måtte velge en av dem ville jeg valgt Nina, rett og slett fordi hun er den hun er. Snill, omtenksom, ærlig og jordnær. Randi kan være mer bitch når hun ikke får det som hun vil.

Jeg glemmer ikke den gangen jeg og Nina delte en av mine unge elskere. Jo da, det har vært noen, men jeg har jo vært singel også en gang da. Tankene mine fløy mens jeg hørte Randi og Nina planlegge hvilke butikker de skulle gå amok i når vi kom frem.

«Jasså dere kåte dyr, dere er i gang igjen dere to»! Stemmen til Nina gjorde så både jeg og Espen skvatt . Hun kom smilende mot oss fra hagen, blikket hennes fortalte alt. Jenta var steinkåt og vi forstod begge at hun hadde stått å sett på oss en stund. Hun kom bort til oss og gav Espen en klem, mens jeg fikk en herlig og vått kyss. Hun hvisket mot munnen min at hun var kåt, at hun hadde sett behandlingen jeg hadde fått. Jeg drog henne inntil meg igjen og kysset henne lidenskapelig. Strøk henne over den svaie ryggen og ned mot rumpa hennes.

Espen stilte deg bak Nina og begynte å kysse henne i nakken. Glidelåsen på kjolen hennes gled nedover mens han fulgte etter med tungen sin.. Jeg sank ned på kne foran henne og gispet ved synet som møtte meg. Hun var herlig glattbarbert og uten truse. Det glitret i fuktigheten på musa hennes og når hun spredte bena for meg kunne jeg se hun var god og våt.

Jeg ba henne stille seg med sprikende ben og musa hennes åpnet seg deilig foran øynene mine. Samtidig hadde Espen nådd frem til rumpa hennes. Tungen hans gled mellom rumpeballene hennes og hun stønnet høyt. Jeg slikket klitorisen hennes og bakover mot åpningen. Der møttes tungene og jeg og Espen kysset hverandre og slikket Nina samtidig. Hun var herlig kåt og jeg ba henne bøye seg litt frem slik at han kunne komme til. Jeg ba han stille seg bak Nina og knulle henne hardt og deilig. Jeg åpnet musa hennes og det gikk nesten for henne når pikken til Espen lekte rundt i åpningen hennes før den gled helt inn i henne. Det var herlig å se han presse seg veg, se musa hennes åpne seg og siden lukke seg varmt og vått rundt kuken hans Jeg sugde henne på klitorisen, tungen min lekte både med han og henne og støtene ble hardere og mer intense.
«Jeg kommer, gud som jeg kommer» skrek plutselig min kåte venninne og jeg sugde klitorisen hennes samtidig som hun ble knullet hardt og vilt. Kroppen hennes strammet seg og hun eksploderte over kuken til Espen. Jeg slikket henne rundt åpningen og saftene hennes rant ned i halsen min. Han drog pikken sin ut og jeg lot den gli langt ned i halsen min. Det smakte deilig av han og henne og når Nina hadde kommet seg litt var det to lekende kvinnetunger som lot Espens pikk få den behandlingen han lengtet slik etter. Vi sugde pikken hans etter tur, runket ham og slikket pikkhodet. Masserte pungen hans og med slik behandling måtte det skje noe.

Orgasmen kom nesten uten forvarsel, plutselig bare stivnet kroppen hans, jeg lot han gli langt og dypt ned i halsen min, og følelsen når han slynget ut sæden sin var ubeskrivelig deilig. Mengder ble pumpet ut, men jeg svelget alt og når Ninas tunge slikket pungen din og tømte du deg fullstendig. Du gled ut av meg og straks var Nina der og tok Espen i munnen, slikket ham ren og til slutt bød hun meg munnen sin. Vi kysset hverandre dypt og det smakte deilig sæd av oss begge to.

«Hei hører du ikke etter, hvor var du hen nå a?» Nina dultet til skulderen min, jeg skvatt, bortreist i mine egne tanker som jeg var hadde jeg ikke hørt hva hun sa. «Farlig du jo, følger du med på veien da?» Ninas ansikt så litt skremt ut i speilet, jeg roet henne ned med at jo da, jeg fulgte med på veien, men sa unnskyld for at jeg ikke hadde hørt henne.
Hun ville bare vite hvordan det gikk på hjemmefronten og jeg svarte som sant var at jeg ikke visste helt, men at jeg ville bruke dagene nå frem mot jul til å bestemme meg.

Praten gikk om løst og fast og endelig kunne vi parkere bilen, sette fra oss bagasjen og begi oss ut på shopping. Det er noe vi jenter kan, å shoppe. Vi var som småunger i godtebutikken der vi raste rundt og prøvde kjoler og dresser, lekkert undertøy, støvletter og sko, handlet inn nye neglelakker og leppestifter og da måtte vi jo ha øyenskygger som stod i stil.
Til slutt var selv vi utmattet og svette og dumpet ned på nærmeste bar for å få oss noe å drikke og en liten matbit før vi drog til båten.
Vi bestilte hvert vårt glass hvitvin og et smørbrød og det var godt å få roet kroppen litt.

Plutselig så jeg Nina stoppet med smørbrødet halvveis i munnen, vidåpne øyne som bare stirret på et punkt bak meg. «Hva er det?» jeg så spørrende på henne, hun mumlet noe som jeg tok som et forsøk på å si snu deg, hvilket jeg gjorde. Øynene mine holdt på å dette ut av hodet mitt også. Bak oss var det to menn som akkurat hadde kommet inn. De var noe av det flotteste jeg hadde sett. Den ene blond og den andre mørk. Herregud. Det var nesten som så jeg måtte tørke sikkelet fra haken min slik stirret jeg. Jeg snudde meg sakte mot Nina igjen, Randi bare fnyste, hvilket ikke var så rart, menn for henne var jo nesten som luft.

Jeg hadde rukket å klistre bildet av de to til netthinnen min. Det var den blonde jeg hadde blitt mest fascinert av. Han var høy og slank, i hvert fall så det ut som han var slank selv om han hadde på seg en sort lang frakk. Ansiktet hans var perfekt formet, og han hadde den mest sensuelle munnen jeg noen gang hadde sett. Håret hans var kortklippet, litt rufsete slik jeg liker og når han hadde smilt mot kameraten sin, stoppet hjertet mitt et par sekunder. Det glitret i øynene hans når han smilte og er det noe jeg liker så er det et smil som når helt til øynene, ellers er det noe som ikke stemmer.

Vennen hans var like høy, mørk i håret og like høy. Jeg hørte de snakke sammen bak ryggen min og stemmene deres var som musikk. Mørke, sexy stemmer som fikk det til å kile nedover ryggen min. «Fy søren, for noen typer, herregud jeg blir kåt her jeg sitter». Nina pustet tungt, slikket seg om munnen og så ut som om hun var klar til å overfalle de begge om hun hadde fått sjangs. «Gode gud de kommer hitover». Jeg fulgte blikket til Nina og rettet meg opp i det de passerte oss på veien bort til baren. En deilig, maskulin lukt ble hengende igjen etter dem og både jeg og Nina sukket henført. De bestilte hver sin Cognac og kaffe og jeg klarte ikke å ta øynene fra han lyse. Kroppen hans var maskuling og sexy, måten han beveget seg på snakket på, herregud det prikket i huden min og jeg kjente kinnene mine ble varme. I det han skulle passere meg på tilbake veien, møttes øynene våre og det knøt seg i magen av det intense blikket hans. Han så på meg, øynene hans gled raskt over ansiktet mitt før han smilte forsiktig idet han passerte. Det knøt seg i magen og jeg skulle ønske vi ikke hadde en båt å rekke.

Randi annonserte høylydt at det var på tide å komme seg av gårde og det var med tunge skritt både jeg og Nina forlot baren. Begge kastet sultne og stjålne blitt i mennenes retning og igjen fant øynene våre hverandres, denne gangen holdt han blikket mitt lenger og når jeg gikk kjente jeg det prikket i nakken. Jeg ville snu meg for å se om han så på meg, men torde ikke.
Nina sa at vi måtte bare riste av oss inntrykkene, krysse fingrer og håpe at vi ville oppleve noe spennende om bord.

Lugaren var stor og romslig, med egen sittegruppe og soverom. Der var det en dobbeltseng og en sovesofa, stort bad og til og med badekar. Randi jublet og ropte » fus for å bade», fortet seg å tappe vann og fylte karet med velduftende badeolje. Snart hørte vi henne nynne og tralle for seg selv og jeg kjente det sitret litt i kroppen min med tanke på at hun nå lå naken og fristende i badekaret. Men plutselig så jeg for meg et par gnistrende øyne, en sensuell munn og mannen fra baren var igjen i tankene mine. Så synd at vi ikke ble igjen, det skulle mye til før jeg ville finne en som kunne måle seg med ham i løpet av kvelden, det var jeg ganske sikker på.

Nina og jeg åpnet en flaske vin og Nina serverte Randi et glass der hun lå i badekaret. Jeg hørte de småpratet der inne og så ble det stille. Jeg smilte for meg selv, overbevist om at Nina ikke hadde klart å holde fingrene unna Randis myke og deilige kropp. Jeg hørte et svakt stønn fra badet, reiste meg og kikket inn døren. Ganske så riktig, Nina satt på kanten av karet og hun og Randi kysset, de rosa tungene deres lekte med hverandre og Ninas hender strøk myk og kjærlig over Randis bryster. Nina bøyde seg ned og tok en vorte i munnen, Randis øyne fanget mine og hun smilte til meg. Jeg stirret fascinert på jentene. Nina slikket og sugde Randis bryster og hånden til Randi forsvant ned under vannet og jeg forsto at hun fingret seg selv. Hun la hodet bakover og hånden hennes beveget seg fortere under vann. Plutselig stanset hun, kroppen spente seg og hun skalv en smule i det hun kom. Åh så deilig – stønnet hun mot Ninas munn som igjen hadde lagt seg over Randis. Jeg forlot dem, opptatt av mine egne tanker som jeg var.

 

Nina kom ut like etter, smilende og rød i kinnene. – klarte ikke å la det være smilte hun. Endelig var Randi ferdig og vi andre kunne få dusjet og stelt oss.
Vinflasken ble tom og vi åpnet en til slik at det var tre småfnisete jenter som kjempet om plassen på badet for å få lagt make-up og stelt hår.

Jeg fant frem undertøy og kjolen jeg skulle ha på meg. Den var sort og veldig, veldig trang og kort. Satt som et ekstra hudlag på kroppen min og det var da jeg fant ut at truse bare var bortkastet, det fikk holde med stay-up strømper. Endelig var vi ferdige og kunne finne oss en restaurant hvor vi kunne få oss en bedre middag.

Vi var nok litt av et syn der vi gjorde entre i restauranten. Mange hoder snudde seg når vi kom inn. Randi i en beige, kjempelekker buksedress bestående av åletrang bukse, kort gulltopp og en lekker jakke på utsiden. De velformede brystene hennes var et blikkfang i den utringede toppen. Nina hadde på seg kort rød kjole, den eneste av oss som kan gå i rødt, med splitt på begge sider, så når hun beveget seg var det ikke lett å se om hun hadde truse eller ei, hvilket hun ikke hadde i likhet med meg. Blikket mitt sveipet over lokalet på jakt etter et bord, men før vi rakk noe mer, stod en blid og hyggelig kelner ved siden av oss og spurte om vi ønsket et bord. Vi bestilte vin og mat og bestemte oss for å spise fort og for så å gå til nattklubben. Vi skålte, fniste og spiste, mens vi solte oss i glansen fra blikkene vi fikk fra mennene rundt oss.

Det var mye folk om bord så når vi endelig kom oss til nattklubben var det ikke en ledig stol å oppdrive. Vi stilte oss ved baren og bestilte hver vår Irish coffee. Plutselig kjente jeg det prikket i nakken som om noen så på meg, jeg snudde meg og satte Irishen i halsen. For der innerst i hjørnet av nattklubben satt han……mannen fra puben i Oslo. Blikket hans var som klistret til meg og det var som om han kledde av meg med blikket sitt. Jeg skalv og måtte sette fra meg drinken. – har du sett et spøkelse eller? Du er jo hvit som et laken i ansiktet ditt jo – Nina så bekymret på meg men når hun fulgte blikket mitt stivnet hun også og hun hvisket – å nei, å jo, åhhhh herregud……

Jeg klarte ikke å ta øynene fra ham, jeg ble mo i knærne og hjertet mitt dunket, det vil si det virket som om det hadde stoppet opp. Han reiste seg og kom mot meg, et lite smil lå på lur og bare måten han gikk på fikk meg til å tenke veldig skitne tanker med en gang. Han ruvet over meg og jeg løftet hodet og møtte blikket hans. Gnistrende blå øyne målte meg opp og ned og jeg kunne ikke dy meg men måtte spørre om han likte det han så? Han nikket, og når han pratet til meg var jeg solgt. Stemmen hans smøg seg rundt meg, trollbandt meg og jeg kunne knullet ham der og da på bardisken med 100-vis av tilskuere, jeg hadde ikke brydd meg.

«vil du danse»? Han holdt ut hånden mot dansegulvet og jeg nikket og gikk foran ham ut til gulvet. Et svakt stønn hørtes bak meg og jeg smilte for meg selv.
Det slo gnister mellom oss straks han berørte meg. Jeg skalv og kroppen min ble glovarm når jeg smøg meg inntil ham. Herregud han luktet så himmelsk godt, han var noe av det mest sexy jeg noen gang hadde sett. Kroppen hans var hard og veltrent og han danset som en gud. Skulle tro vi ikke hadde gjort annet enn å danse sammen. Musikken var rolig og vi beveget oss perfekt i takt. Hånden hans lå deilig i korsryggen min, varmen spredte seg fra hånden hans og jeg presset meg hardere inntil ham. Det var da jeg kjente det, gutten var kåt, pikken hans presset på under buksen hans, den kjentes stor og deilig ut og når munnen hans hvisket mot øret mitt var jeg på randen av nesten å komme. – du er farlig deilig, du er så sexy at jeg fikk lyst på deg straks jeg så deg i baren og jeg må si jeg ble utrolig glad når du dukket opp her.

 

Og det mente han . Han hadde sett henne med en gang i baren når Tore og han kom inn. Hun oste av sensualitet og når hun hadde godt hadde øynene vilt på den velformede rumpa hennes og tankene hadde kun dreiet seg om en ting…..sex …. Det var lenge siden noen hadde fanget interessen hans på denne måten og skuffelsen var stor når jentene forsvant. Han likte modne kvinner, han likte tryggheten deres på seg selv, han likte selvsikkerheten de utstrålte og de fleste voksne damer han kjente var også trygge på seg selv i sengen.
Nå stod hun her, denne åpenbaringen av en dame…fristende og sexy og han kunne ennå kjenne gleden han kjente i kroppen sin når han så henne ved baren. Hun var enda mer sexy enn han hadde kunnet sett i baren tidligere på dagen.

Kjolen smøg seg rundt den velformede rumpa hennes, det lå nok mange timers trening bak den kroppen der. Han tippet alderen hennes rundt 35, men var ikke sikker. Ikke det at det spilte noen rolle heller, han ville ha henne og han ville få henne innen kvelden var omme det var han rimelig sikker på.
Gud hun var deilig å holde rundt, hun luktet godt og øynene hennes fanget ham umiddelbart. De var lekende og ertende og de små rynkene hun fikk rundt øynene når hun smilte var bare sjarmerende. Armen hans smøg seg rundt det smale livet hennes, brystene hennes truet nesten med å falle ut og han lengtet etter å stryke over dem, smake på dem. Han kjente pikken reise seg, det verket og dunket i den så det nesten gjorde vondt, men det var ingen ting han kunne gjøre med det akkurat nå. Hun presset seg nærmere ham, gned seg mot pikken hans og han ble om mulig enda hardere. Hånden hans flyttet seg og strøk forsiktig over rumpa hennes.
Der han ventet å kjenne kanten på trusen hennes fant fingrene ingen ting! Han trakk pusten, hun merket det for hun strakk seg opp og hvisket – jeg har ikke truser på om det var det du kjente etter – han trodde han skulle besvimt der og da. Herregud for ei dame. Dette ble bare bedre og bedre. Han presset henne hardt inntil seg og lot leppene gli forsiktig over kinnet hennes, hun lukket øynene og da han streifet munnen hennes med sin pustet hun tungt og skalv en anelse.
Plutselig kjente han den myke hånden hennes stryke ham forsiktig over den bankende pikken, herregud dette var bare deilig. Hun var herlig frekk og han svarte ved å la pekefingeren gli over brystvorten hennes som avtegnet seg svakt under kjolestoffet.

Hun tok tak i hånden hans og drog han med seg vekk fra dansegulvet og ut i gangen. Før han rakk å reagere stod han med ryggen mot veggen og leppene hennes presset seg mot munnen hans, tungen hennes lekte med ham og han møtte henne i et sugende tungekyss. Pusten hennes gitt tungt og han holdt henne hardt inntil seg, gned seg mot underlivet hennes og lengtet etter å kjøre fingrene hardt inn i henne. Han tok det ene benet hennes og løftet det opp til livet sitt, hun slo benet rundt ham og han lot hånden gli under kjolen hennes, over hennes deilige rumpe og når fingrene hans fant fuktigheten hennes stoppet de begge å puste et øyeblikk. De stønnet samtidig, hun fordi det var himmelsk deilig, han fordi hun var så våt. Pekefingeren gled over klitorisen hennes og inn i den våte varmen. Blottet for tanken på at noen kunne komme, fingret han henne mens de kysset intenst og deilig. – jeg må ha deg, jeg er så kåt og vil kjenne tungen din der du har fingrene dine – han smilte mot henne, og nøt synet av ansiktet hennes som forandret seg når han fingret henne.

Hun stoppet ham plutselig og gikk i fra ham. Sexy vrikkende gikk hun foran ham og han fortet seg etter henne. Opp trappen og de små glimtene han fikk av rumpa hennes gjorde han ikke akkurat mindre kåt. I den lange gangen til lugaren hennes var de helt alene og plutselig løftet hun kjolen over rumpa si og blottla den helt. Han stønnet høyt når han så den flotte rumpa vrikkende og fristende foran seg. Hun smilte til ham over skulderen og slapp kjolen ned igjen. Pokker til heks, hun visste å erte å pirre en stakkars mann, det skulle hun ha.

Hun stoppet ved en dør og fort smatt hun på innsiden mens hun drog ham med seg. Hun tok tak i slipset hans og førte ham inn på soverommet. Hun dyttet ham ned på sengen og satt seg skrevs over hoftene hans. Slipset drog hun over hodet og før han rakk å tenke hadde hun flerret skjorten av ham. Blikket hennes gled over den bare overkroppen hun slikket seg om munnen, bøyde seg ned og slikket brystkassen hans, lot tungen gli over vortene og møtte ham til slutt i et deilig tungekyss. Hun reiste seg og stilte seg ved sengekanten. Snudde seg med ryggen mot ham og sakte lot hun kjolen falle til gulvet. Iført stay-up og høye sko var hun et syn. Sakte bøyde hun seg fremover, skjøt den lekre rumpa si ut og synet som møtte ham når hennes mus blottla seg glemmer han aldri. Hun hadde det mest sexy mus han noen gang har sett. Store, markerte lepper som var helt glattbarberte, og fuktigheten som glitret i leppene gjorde ikke synet særlig mindre fristende.

Kom å slikk fitta mi – hun åpnet seg for med fingrene sine og han var ikke sen om å sette seg på huk bak henne og føre tungen over den glatte fitta hennes. Hun smakte like deilig som hun så ut og det rant safter av henne som han mer enn gjerne drakk opp. Han fingret henne så dypt han kunne komme, masserte punktet hennes, sugde på hennes deilige knopp og kjente hvordan hun knep fitta si sammen rundt fingrene hans Denne damen visste å bruke kroppen sin, det var det ingen tvil om. Han tok tak i henne og dro henne ned på sengekanten, kjøv bena hennes godt til siden slik at fitta hennes åpnet seg for. Hun lot fingrene sine gli over leppene sine, smurte fuktigheten utover og ba han komme med pikken min. Han drog av seg buksen min og lot pikkhodet gli sakte over åpnningen hennes før han gled på innsiden.

Han måtte bite seg i leppa for ikke å skrike høyt når han gled dypere og dypere inn i henne. Fitta hennes var så utrolig trang og hun melket ham og knadde han som ingen i før hadde gjort. Hun var himmelsk å være inni, himmelsk å knulle og han måtte ta pauser for ikke å komme for fort. Sakte gled han ut og inn av henne mens hun masserte klitorisen sin. – jeg kommer snart knull meg hardere, hold meg fast og bruk fitta mi hardt – hun stønnet og han gav henne det hun ba om. Pikken glinset av saftene hennes for hvert støt og så kjente han kroppen hennes stramme seg, musa hennes ble enda trangere så skrek hun – han holdt om hoftene hennes mens orgasmen jaget gjennom den velformede kroppen. Svetten rant av henne og pusten kom i korte hikst. Hun fikk en voldsom orgasme og han lot henne synke ned på sengen uten at han gled ut av henne. Han knullet henne sakte, det var så vått og mykt og deilig og hun var med ham igjen.

Han ville bli sugd, han ville dypt inni munnen hennes så han gled ut av henne og førte pikken sin til munnen hennes, litt usikkert på om hun ville men hun bare gapte og lot han komme inn. Herregud…….denne damen var vanvittig…. Måten hun lot tungen gli over pikkehodet på, måten hun lot tungen gli oppover hele pikken hans gjorde han vill og gal. Ingen hadde slikket og sugd ham slik før og det var ikke lenge før han merket tegnene på at orgasme ville komme.
Hun lot ham gli dypere og dypere ned i halsen og når har ropte at han kom tok hun tak i rumpeballene hans og skjøv han langt ned i halsen sin. Han kunne ha hylt av opphisselse og glede når han forstod at han bare kunne sprute. Øynene hennes var åpne og lysten lyste ut av dem. Han holdt blikket hennes og når spruten kom lukket han øynene og lot det stå til. Sæden traff ganen hennes og mengder ble pumpet ut av ham. Men hun svelget og drakk sæden hans og han smilte av lykke over behandlingen han fikk…….
Herregud denne mannen kunne elske, det var helt sikkert. Og han smakte himmelsk deilig, det var tydelig han satte pris på å kunne sprute meg i munnen for han smilte ned mot meg hele tiden mens han pumpet meg full av sæd. Litt rant på utsiden, men jeg tok det bort med pekefingeren og slikket den ren.

Han falt ned ved siden av meg og det var da jeg husket det – har du noe navn forresten? Han lo, – glemt å presentere oss vi to – Adam heter jeg og tok meg i hånden – 30 år fra Oslo – (herregud 30 år?, jeg hadde vært på barnerov) markedssjef, singel og uten barn. Han smilte – «og du?» Jeg sa hva jeg het at jeg var 41, at jeg var gift-separert-vet ikke, hadde to barn og at jeg jobbet i politiet. – Gift-separert-vet ikke ? han kikket på meg og lurte på hva slags forhold det var, noe jeg innrømmet jeg nesten ikke visste selv – og følte med et ett stikk av dårlig samvittighet ovenfor Kenneth. Han så jeg ble litt betenkt, tok fingeren under haken min og kysset meg forsiktig. Kroppen min reagerte med en gang og jeg la armene rundt halsen hans, drog ham ned til meg og kysset ham mykt. Armene hans la seg rundt meg og jeg krøp tett, tett inntil den vakre kroppen hans.
Plutselig stivnet jeg og han merket det – jeg satt meg brått opp i sengen og kjente brystet snørte seg sammen – herregud hva hadde jeg gjort – «du Adam jeg pleier ikke»….. lenger kom jeg ikke før munnen hans stoppet pratingen min. Jeg skjøv ham bort – «hysj.. hvisket han og så på meg -«du trenger ikke si noe, jeg tror deg, jeg har ikke gjort dette før jeg heller og vet egentlig ikke hva som gikk av meg, men jeg ville ha deg du ville ha meg og her er vi, litt sent å tenke på det nå hva? Jeg måtte si meg enig og la meg ned igjen. Etter hvert ble øyelokkene tunge så når han drog dynen over oss, trakk meg godt inntil seg tror jeg at jeg sovnet ganske så fort.

Når jeg nå i ettertid tenker tilbake på denne turen blir jeg varm i kroppen og ikke så rent lite kåt. Adam var en fantastisk elsker, jeg vet ikke hvor mange ganger vi elsket på denne turen, jeg tror faktisk ikke vi gjorde stort annet enn å elske. Han brakte meg stadig til nye høyder med fantasien sin, frekkheten sin og når jeg åpnet kofferten min så han fikk se utvalget av dildoer, ble han helt vill. Sammen utforsket vi hver millimeter av hverandres kropper, jeg ble knullet etter alle kunstens regler, jeg ble knullet i musa med pikken hans, i rumpa mi, jeg hadde pikk i musa og dildo i rumpa og omvendt og vi ble ikke mette av hverandre.
Jeg trodde at Nina og Randi var rimelig oppgitt over meg, men jeg tok feil…….åh som jeg tok feil.

Jeg lar Randi fortelle sin opplevelse om bord på båten, hun jaktet jo som nevnt ikke på menn og det var det mange av det mannelige kjønn som ergret seg over. De lå jo langflate etter denne flotte jenta, men hun var bare ikke interessert og det merket de fort.

 

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.