Erotikknetts julekalender, del 24

Denne novellen er vist 25079 ganger.

24 desember:
Jeg våkner av hyl og skrik fra rommene til ungene «JIPPI!!!!» Nissen har vært her, nissen har vært her, julestrømpa mi er kjempetung, å næ se, så kult» De hyler og roper til hverandre og er visst veldig fornøyd med det dem har fått. Jeg synker tilbake på puten, orker ikke stå opp enda.

Kikker på mobilen for å se hva klokken er og i displayet lyser det at det ligger 8 meldinger til meg. Spent åpner jeg innboksen min. Hmmmm bare ukjente nummer, ikke et eneste navn jeg kjenner? Merkelig…. Tusen takk for i går, du er like deilig som jeg trodde, hilsen den ene nissen» HÆ???? Hjertet dunket i brystet mitt, åpnet den neste meldingen – «du suger og slikker pikk som ingen andre» hilsen den andre nissen» – hva f…. Dette måtte jo være en spøk, men tredje melding lød nesten likt – «å slikke musa di var en ren og skjær nytelse, hilsen nisse nummer tre». Jeg falt tilbake i sengen – dette var ikke sant, noen drev gjøn med meg, jeg hadde da drømt det hele hadde jeg ikke det da? Men det så jo ikke slik ut når jeg leste meldingene på telefonen.
De neste sms’ene gikk på det samme, hvor deilig vi hadde hatt det osv. Jeg var lamslått. Dette var ikke sant, ikke pokker om det var. Noen ertet meg, noen drev ap med meg. Dette var ikke mulig! Jeg måtte finne ut av dette her.

Den siste sms fikk meg til å puste tyngre. Den var fra Kenneth. «God jul kjære, håper du får en fin julehøytid og at du sier i fra hva du har bestemt deg for før klokken tre, om ikke drar jeg til familien min og feirer julen der, men ønsker å se barna så jeg kommer innom en tur litt senere, klem». Hva skulle jeg gjøre da? Jeg hadde ikke tenkt å bestemme meg i dag uansett. Det pep i telefonen igjen. Adam»! Hjertet mitt hoppet når jeg så det var fra ham. «Hei sexy, ønsker deg og dine små en riktig god jul og et godt nytt år, jeg er her for deg om du vil ha meg, men valget må du ta selv, der kan jeg ikke hjelpe deg, selv om jeg gjerne ville. Tenker på deg og savner deg. God jul, Adam».

Kan man elske to stykker samtidig, like mye? Kan man det? Jeg lukket øynene og lot tårene renne. Ville ikke ta noe valg, ville ikke tenke mer på dette i dag. Det var jul, jeg ville være glad, jeg ville feire jul med mine barn så fikk alt annet bare ligge. Det var de som var viktigst for meg. Alle andre fikk komme i andre rekke.

Jeg stod opp og gikk i dusjen, og mens jeg stod der og lot det varme vannet skylle over kroppen min var det som om lynet slo ned i meg. «Selvfølgelig!» det var slik jeg ønsket det, det var slik jeg ville ha det, men om jeg fikk det….. det gjenstod å se. Jeg visste hva jeg skulle gjøre, hva jeg skulle si og hvordan jeg skulle få løst dette dilemmaet mitt, at jeg ikke hadde tenkt på det før!………..men hva jeg tenkte og hvordan ting gikk, nei se det får du som leser ikke vite, fordi jeg vil ikke si noe mer, kanskje det kommer frem engang, hvem vet? Foreløpig er det bare jeg som vet og slik skal det være…….men nå var det julaften, det var full vinter og julestemningen stod i taket i huset mitt. Jeg smilte for meg selv der jeg gikk inn i stuen til ungene for å se hva de hadde fått, og bråstanset. For der i sofaen satt han jeg ville ha, kjekk og sexy satt han der med et barn i hver armkrok og leste eventyr…………helt utrolig, men han hadde tatt det samme valget som meg og jeg kunne ikke fått klemt ham hardt nok når han frigjorde seg og kom meg i møte……hjertene våre dunket i takt og nå kunne julen komme, det var 24.12.2003 og alt var i orden……………….GOD JUL ….vi sa det samtidig….

 

Ja, det var mitt bidrag til julekalenderen 2004. Jeg har skrevet og gjort så godt jeg kan for at dere lesere skal ha noe å kose dere med i adventstiden. Håper noe av det jeg har skrevet har klart å pirre dere litt om ikke annet. Det har vært en slitsom jobb, og det har vært altfor korte døgn i en periode.

Jeg vil presisere at INGEN TING AV DET JEG HAR SKREVET HAR SKJEDD!!! Dette er min frie fantasi og grunnen til at jeg har skrevet i jeg-form er fordi at jeg syns det var det letteste. Jeg kunne like gjerne skrevet som HUN eller som Pia eller Janne eller hva som helst. Jeg har ingen elsker som heter Adam, ingen eksmann som heter Kenneth, (men kjenner en flott gutt som heter det og beklager at jeg har brukt navnet ditt Kenneth, men du tilgir ?) ingen venninne som heter Randi eller Nina, men ja, jeg har ei venninne som heter Line, men vi har aldri elsket i badestampen (eller andre steder for den sakens skyld) Unnskyld Line for at jeg har «brukt» deg, men håper jeg kan bli tilgitt av deg også.

Jeg takker eierne av erotikknett.no for at de tok sjansen på å la meg skrive årets julekalender, jeg syns det var tøft gjort av dem og jeg visste vel ikke selv hva jeg gav meg ut på når jeg sa ja. Jeg er ydmyk i forhold til alle kommentarer, både positive og negative som jeg får på novellene mine. Overveldet over all respons og kan ikke annet enn å si TUSEN TAKK ALLE SAMMEN. Det gjør at jeg blir inspirert til å skrive videre. Men jeg håper, og at dere har forståelse for, at det vil ta litt tid før dere finner en ny novelle fra meg. Jeg er ganske tom for ideer for tiden, men man skal aldri si aldri.

Ønsker dere alle lesere og brukere av erotikknett en riktig GOD JUL og et flott nytt år. Håper dere alle får en flott høytid, at dere holder dere friske, ta vare på hverandre, vær glad i hverandre, bry dere om hverandre. De av dere som har mulighet, ha masse deilig sex i julen, send ungene vekk til besteforeldre for en kveld eller natt og kos dere! Benytt sjansen til å være kjærester, ikke bare foreldre! Og til de av dere som ikke har barn, nyt hverandre til fulle, på gulvet foran peisen, ved siden av juletreet, ved kjøkkenbenken, på badet, på spisestuebordet, overalt hvor det ser ut som man kan ha sex, der kan man ha sex. Til de av dere som ikke har en kjæreste og som ikke kan nyte sex i julen, så finnes det utallige måter og tilfredsstille seg selv, og ja jeg vet det er kjedelig i lengden, men gå å kjøp noe lekkert til deg selv i julegave, en deilig bodylotion, lekkert undertøy om du er kvinne, ny dildo, ta deg et varm bad, en dusj, tenn levende lys, røkelse, kryp ned i rene sengeklær, kjenn og føl, nyt og kos deg!
Jeg takker for oppmerksomheten og sender en stor juleklem til dere alle.

Vennlig hilsen Rita

 

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.