Delt kone

Denne novellen er vist 51130 ganger.

Skrevet av Ke

Det startet med at min kone sa at hun ville prøve noe nytt. Da ba jeg henne om å gå inn å barbere musa og vaske godt. Så kom jeg inn med en buttplug og et ganske lite skjørt og topp. Og ga Hu beskjed om at hun måtte putte inn buttplugen å kle på seg for vi skulle ut. Hun gjorde som hun fikk beskjed om.

Etter noen drinker gikk vi ut for å se. Da sa hun at dette er pirrende, jeg bare smilte. Når vi kom ut, fant vi et bord litt bortgjemt men ganske synlig. Så gikk jeg bort for å kjøpe drinker, samtidig som hun satt å ventet ved bordet. Når jeg kom bort med drinkene sto det en mann å pratet med henne. Han sa til meg når jeg satt meg ned, at jeg hadde ei flott kone. Da smilte jeg og sa takk, og spurte om han ville slå seg ned med oss. Det ville han gjerne, han sa til meg at vi måtte vel ha mere å drikke når drammene var tomme. Det var igrunn jeg enig i. Så jeg ga min kone et kyss, samtidig som jeg dro ned glidelåsen på toppen litt. Slik at hun fikk større kløft og viste litt mer. Da gliste han og sa flotte pupper hun har, da takket hun han og så på meg. Så gikk jeg bort for å hente mere å drikke mens de satt å pratet. Når jeg kom tilbake så tok jeg å satt fra meg drinkene og dro glidelåsen lengere ned, slik at pupper datt nesten ut. Da så ha på meg og sa.

Skulle likt å sett de i det fri. Ja sa jeg det kan vi ordne. Min kone sa at han fikk ta å kneppe opp resten så de kom til syne. Det gjorde han med glede, når han hadde gjort det så sa han at de var veldig vakre å faste. Da takket min kone og så på meg med et smil. Så satt vi å drakk og pratet. Etter hvert måtte men kone på do, så hun kneppet opp toppen får å gå på do, da sa jeg til hun at hun måtte ta ut buttplugen og komme ut etterpå. Da så han på oss å sa jasså hun liker ting opp bak. Ja, sa jeg. Hun ønsket å prøve nye ting. Som hva spurte han meg om. Nei en ting er jente sex og en annen ting er 2 manfolk og ei dame. Da bare gliste han, og tok opp telefonen som han svare på ei melding. Han sa det var ei venninne som lurte på hvor han var. Så kom min kone ut fra do, og sa dette var godt. Føre hun satte seg ned løsnet jeg litt på skjørtet hennes. Så når hun satt seg ned kom den deilige musa til syne. Og jeg ga henne beskjed om å leke litt med musa. Da så han på meg med et smil og spurte om han kunne smake, ja sier jeg du får putte fingeren eller flere inn i musa og smake. Da han gjorde dette sukket min kone til meg å sa, dette var deilig. Men jeg har lyst på fitte i kveld. Ja, da må vi finne noen da sier jeg. Og i det jeg sier det kommer det ei venninne av min kone bort til oss og lurer på om hun kan slå seg ned sammen med oss. Ja sier min kone som skal er litt med fingrene hans inni seg. Da spør min kone om hun vill være med oss hjem etter noen drinker, og det vill hun veldig gjerne. Så ser han mannen litt slukøret ut, da sier hun du får bli med du også.

Da smiler han og sier veldig gjerne. Vell hjemme så bygynne min kone og hennes venninne som heter susanne og kline og kle av hverandre. Når de står der naken så sier de at de skal på rommet vårt, og vi må bli med. Når vi kommer inn derså begynner min kone å slikke susanne da går je i skuffen å henter en oppblåsbar dildo som jeg dytter inn i anal en på min kone. Så sier jeg til han som står å ser på at han kan pule henne. Han hiver av seg klærne og dytter den stolte prikken inn. Da hyler min kone ut at det var godt og fortsetter å slikke og fingre venninnen sin. Hun begynner med en finger for å så utvide til hele hånden. Da kommer veninnen som en foss. Det spruter ut, og min kone drikker det. Da han som puler min kone inni musa.

Da tar hun å setter seg på ansiktet til susanne å gir beskjed om at hun må slikke i seg alt, da begynner hun å gjøre det. Da skvetter min kone ut litt tids som hun også sikker i seg. Da tar jeg å kler av meg å begynner å pule susanne. Da begynner hun å riste samtidig som min kone reiser seg og gir hun en golden shower, så trekker jeg meg ut og gir begge en golden shower. Min kone sugerør meg mens hun blir slikket å fisted mens hun blir pulten i rumpen. Slik holder vi på resten av natten til vi sov er av utmattelse.