Erotikknetts julekalender, del 6

Denne novellen er vist 11510 ganger.

6 desember:
Jeg ble avbrutt av minnene mine av at telefonen ringte, forbannet over forstyrrelsen tok jeg den og selvfølgelig var det noen som skulle selge noe dritt. Jeg tok te-koppen med meg inn i stuen og satt meg ned foran peisen og tok til å mimre igjen. Om hvordan vi elsket i dusjen etter all elskoven både på sofaen og på soverommet.

Knisende snublet vi inn på badet, der vi klatret opp i badekaret. Jeg gav Adam en svamp og en tube dusjgele. – Vask meg, sa jeg. – ok, sa han og lot blikket gli over kroppen min. Så skottet han ned på svampen – men vi må gjøre deg våt først. Adam skrudde på kranen og holdt meg innunder den varme strålen. Den tause, spekulative måten han studerte kroppen min på var sterkt erotisk ladet. Han så på vannet fra dusjen som skylte nedover langs brystenes kurver og over de spisse brystvortene, klemte anerkjennende på dusjgeletuben og såpet inn svampen.
– du er skitten sa han strengt.
– Jeg vet det. Jeg klarte nesten ikke å snakke.

Sakte begynte han å gni svampen mot den våte kroppen min, rullet den i sirkler over magen, armene og bena. Til slutt såpet han inn brystene til huden min var oljeglatt.

Her var det ekstra møkkete, sa han. – jeg vet det gispet jeg. Han hadde flyttet svampen til skrittet mitt. Jeg vred meg av begjær. – Stå stille, beordret han. Jeg forsøkte, men den faste uopphørlige massasjen var uimotståelig. Det varme vannet, den våte kroppen hans og den glatte huden min for mye for oss begge. Med ryggen min mot de kalde veggflisene og bena mine om livet til Adam trengte han inn i meg på nytt. Et par frydefulle minutter klamret vi oss til hverandre, skar tenner av lidenskap og nøt de rytmiske strøkene hans mens han boret seg lenger og lenger inn i meg. Helt til han mistet fotfestet i det våte badekaret og vi begge to tumlet ned på gulvet, de vi ble liggende og klamre oss til hverandre med ben og armer i alle retninger, mens vi lo oss halvt i hjel.

 

Jeg lo for meg selv der jeg satt foran peisen og mimret. Herregud vi kunne jo slått oss skikkelig, men det gikk heldigvis bra. Det er vel unødvendig å fortelle at lysten forsvant brått, men ikke for så lenge av gangen. Det var slik med meg og Adam, så fort vi var i nærheten av hverandre ble vi kåte og måtte bare elske sammen, uansett hvor vi var eller hvem som måtte være i nærheten. Det brydde vi oss veldig lite om. Som de gangene vi elsket i et smug i byen, under en trapp på shoppingsenteret, på herretoalettet på togstasjonen, i et prøverom i en eller annen klesbutikk som jeg ikke husker navnet på, i heisen på hotellet vi lå på når vi reiste til Sverige på tur. Vi knullet når vi var kåte og ferdig med det. Hadde noen sagt dette til meg for et år siden, at jeg skulle oppleve alt dette, ville jeg bare ledd. Jeg som var så forsiktig av meg når det gjaldt offentlige steder hadde sammen med Adam kastet alle mine hemninger over skulderen og ned i søppeldunken. Jeg levde for timene jeg fikk sammen med han, jeg levde for de dagene vi låste oss inn på et soverom og kun var oppe av sengen for å dusje eller gå på do, vi spiste i sengen og drakk i sengen og selvfølgelig elsket vi.

Jeg ble avbrutt av telefonen igjen, denne gang var det Trine, ei jente jeg pleide å bake sammen med når det nærmet seg jul. Hun ringte for å spørre om jeg kom i år også – lillebroren min kommer – du husker vel ham? – hmmmm sa jeg og kjente jeg rødmet bare ved tanken på hva som skjedde sist jeg hadde bakt sammen med Trine:

Telefonen ringte, det var Trine «hallo vimsa, har du glemt det er den tradisjonelle bakedagen vår i dag? Smultringer, pepperkaker….. hallo det er snart jul, Nina er her alt, så se å få opp farten». Ja og lillebroren min komme hit i dag, så dette blir kos……» Jeg bråvåknet, herregud hvordan kunne jeg glemme denne dagen, det var jo tradisjon blitt det at vi tre jentene møttes andre lørdagen i desember for å bake sammen.

Jeg fortet meg opp, drog en børste gjennom håret, dusje var jo ikke nødvendig vi skulle jo bake. Jeg var hos Trine før det var gått tre kvarter og de var i full gang. «Jøss, tenk at du hadde glemt oss»! Nina så strengt på meg, men så smilte hun. «Vi forstår deg vennen, du har da jammen i meg nok å tenke på nå før jul».

Det var min tur å stikke ut pepperkaker og jeg jobbet fort slik at vi skulle rekke alt vi hadde planlagt. Jeg hørte det ringte på døren, men tenkte ikke noe mer over det før Trine høylydt sa «Jenter, her er lillebroren min, blitt en skikkelig kjekkas ikke sant?. Jeg snudde meg og fikk fullstendig hakeslepp. Herregud …… lillebroren? DEN kjekke gutten? Han så da ikke slik ut sist jeg så bilder av ham? Han var over 180 høy, håret var brunt, men det var øynene hans som fanget meg. Grønne og gnistrende var de og de smilte mot meg. Jeg måtte sett fullstendig tufsete ut, forsøkte å stryke håret vekk fra det varme og svette fjeset, med det resultat at mel ble smurt utover hele ansiktet mitt. Nina lo, «herregud nå ser du ut som en skikkelig baker» lo hun. Lillebroren til Trine smilte og avslørte at det smilet nok hadde smeltet noen pikehjerter før. Han kom bort til meg og før jeg rakk å si noe hadde pekefingeren hans glidd forsiktig over nesen min. «Du hadde mel der» , hei jeg heter Jon, hva heter du? Jeg fikk summet meg såpass at jeg fikk sagt navnet mitt og tok ham i hånden. Han holdt den fast og tommelen strøk forsiktig over håndbaken min. Hjelpe seg, gutten fikk meg kåt! Trine brøt fortryllelsen ved å dunke meg i siden og hviske «Trekk inn tungen, han virker sånn på jenter, dessuten er han for ung for deg»!
Det hadde hun helt rett i, men jeg kunne ikke ta øynene fra ham der han bøyde seg ned for å gi søsteren sin en klem. «Pepperkakene dine brenner seg om du ikke tar deg ut» han nikket mot ovnen og jeg gispet når jeg så det røyk inni der. Herregud at det gikk an. Her stod jeg og var helt betatt av lillebroren til venninnen min, uten å ense at det begynte å lukte svidd. Jon lo og erklærte høyt og tydelig at her trengtes det en hjelpende hånd, så han brettet opp armene og spurte om det ikke var noe han kunne gjøre. En stor pepperkakedeig ble lagt foran ham og mens han knadde den med sterke hender, var det helt andre ting jeg hadde i tankene som han godt kunne knadd på.

Jeg tok meg i å kaste stjålne blikk på ham og hver gang tok jeg ham i å se på meg også, og jeg kunne ikke noe for det, men det kriblet i kroppen min og jeg kjente jeg fikk lyst på ham. Jeg kjente ennå varmen fra hånden hans, den forsiktige berøringen på nesen og den fristende munnen.

Det ble mye latter og moro og baksten gikk unna i en fei, det hjalp litt når Trine hele tiden sørget for å fylle opp gløggkoppene våre også. Endelig var siste brett ferdig, vi var svette og slitne, men så hadde vi bakt hundrevis av pepperkaker også da.
Nina og Trine gikk inn i stuen mens jeg ryddet opp det siste. «Du er jammen i meg flott, vet du det?» stemmen var tett ved øret mitt så jeg skvatt, jeg hadde ikke merket at Jon var blitt igjen på kjøkkenet. Jeg snudde meg og han stod slik at hendene hans hvilte på benken på hver side av meg. Jeg klarte ikke å dra blikket til meg, han bøyde seg ned og kysset meg fort, men ømt på munnen. Herregud leppene mine brant etter det myke kysset, jeg ville bare ha mer av ham, men fornuften min ba meg om å slutte, det var tross alt lillebroren til venninnen min! Han holdt blikket mitt fast, og jeg hvisket til ham: «Du er farlig vet du det?» Og dette er helt vilt» jeg forsøkte å skyve ham vekk, men han tok plutselig tak rundt livet mitt og holdt meg fast. «Du tenner meg, jeg vet jeg er mange år yngre enn deg, men hvorfor bry seg? Jeg vil ha deg, jeg vil kle deg naken, stryke over den myke kroppen din, la fingrer og tunge vandre over deg til du trygler meg om å ta deg». Jeg stirret på ham, dette ble for mye for meg, så når han kysset meg igjen klarte jeg ikke å holde tilbake. Munnen hans var deilig mot min, tungen hans lekte seg veg inn og vi kysset hverandre sultent.

Den ene hånden hans lå deilig rundt korsryggen min, presset kroppen min mot hans og den andre hånden lå i nakken min. Fingertuppene strøk meg så mykt og forsiktig og jeg kjente han spilte på strenger jeg nesten ikke visste jeg hadde. Han stønnet mot munnen min når jeg presset meg mot ham, pikken hans var stor og stiv mot magen min og brystvortene mine stivnet som bringebær. Store og ømme struttet de mot den tynne genseren og jeg er sikker på at han kjente de gjennom klærne våre.
Brått slapp han meg, jeg stirret forbauset og skuffet på ham, forstod ikke hva som skjedde. Leppene mine var røde og hovne etter kyssene hans og hele kroppen min dirret av kåthet.
«Vi må inn til de andre så de ikke lurer på hvor vi blir av, men jeg kommer ikke til å slippe deg herfra før vi har elsket sammen, hvorfor ikke sove her i natt?» Jeg bare nikket, omtåket og forvirret som jeg var og hjertet dunket og slo i brystet mitt. Gud så kåt jeg var! Jeg kjente saftene mine piplet fra min våte mus og jeg skulle ønske han hadde tatt med på kjøkkenbordet, vilt og uhemmet. Om Trine og Nina forstod hva som hadde skjedd vet jeg ikke, uansett sa dem ikke noe når vi kom inn i stuen igjen.
Jeg spurte Trine om det var greit jeg lånte dusjen hennes, ville vaske av meg mel og svette og dessuten trengte jeg litt tid for meg selv. Jeg ba henne om å få låne en joggedress også siden jeg ikke hadde tatt med meg noe skift. Det varme vannet gjorde meg godt, jeg skrubbet kroppen til den ble rød og følte meg straks mye bedre. Hendene gle over kroppen min og nedover magen ned til min våte mus, klitorisen struttet og var hoven og jeg var våt, fingrene gled forsiktig frem og tilbake, jeg ønsket det var Jon som var der og fingret meg. Jeg måtte bare komme, jeg klarte ikke å holde igjen, fingrene beveget seg dypt inni meg selv, og gled sakte ut og inn til jeg kom i en deilig orgasme. Åhhh den trengte jeg virkelig slik at jeg fikk roet meg ned litt. Fikk tørket meg og kledd meg og gikk inn i stuen til de andre. De hadde åpnet noen flasker vin og Trine sa jeg bare kunne overnatte om jeg ville. Jon smilte og skålte til meg og jeg måtte smile tilbake. Herregud for en kjekkas han var, ung, flott sjarmerende og vanvittig sexy satt han der som midtpunktet mellom oss jentene. Etter en stund sa Nina at hun ville hjem og vi andre gjorde oss også klar for natten.

Jeg fortet meg å gi Trine en klem før jeg sa godnatt til de begge. Jon så på meg, spørrende i blikket, men jeg fikk meg ikke til å klemme han foran søsteren hans. Sa bare godnatt og regnet med at de ville ha litt tid for seg selv. Jeg krøp under den myke dynen i sengen på gjesterommet og kjente en liten svak skuffelse inni meg fordi Jon ikke hadde bedt meg om å sitte ned litt til.

Jeg krøllet meg sammen under dynen og det siste jeg så før jeg sovnet var noen grønne, gnistrende øyne som pirret meg. Jeg vet ikke hvor lenge jeg hadde sovet da en myk stemme mot øret mitt hvisket om jeg var våken. «Ja, nå så» svarte jeg og snudde meg mot stemmen. Det var mørkt så jeg så ikke stort, men kjente desto tydeligere den varme kroppen som smøg seg ned i sengen til meg. «Jeg kunne ikke sove, jeg tenkte på deg hele tiden», pusten hans var varm mot ansiktet mitt, han dro meg inntil seg og stønnet svakt når han fant munnen min. Leppene hans var myke og varme og ta tungen hans lekende gled forsiktig over leppene mine, orket jeg ikke holde igjen. Jeg smøg meg tett inntil ham, slo benet rundt ham for å komme så nærme som mulig og da han merket responsen min var det som om han sluttet å tenke fornuftig. Kyssene hans ble mer og mer ivrige, tungen hans lekte nedover halsen min småbet meg i skulderen og når munnen hans lukket seg om en stiv og øm brystvorte gav jeg fra meg et høyt gisp av vellyst. Jeg holdt hodet hans fast, ville ikke at han skulle slutte å slikke brystene mine, hendene hans strøk over kroppen min, hoftene mine på innsiden av lårene og kilte meg forsiktig nærmere og nærmere mitt våte kjønn. Herregud som han tente meg. Jeg skjøv ham nedover magen min, hvisket at han måtte slikke meg, musa mi var våt og hoven og jeg verket etter å kjenne tungen hans mot min struttende klitoris. Jeg famlet etter nattbordslampen, ville se på ham, ville se at han slikket meg.

Øynene hans fant mine når vi hadde vendt oss til lyset, han smilte mot meg når han la seg ned mellom mine lår. Kroppen min dirret, pusten gikk tungt, han skjøv bena mine til siden, jeg åpnet meg opp for ham og jeg kjente saftene rant av meg. «Herregud så deilig du er, musa de er bare så sexy!» han lot øynene gli over meg, pustet mot klitorisen min og endelig tok han fingrene sine, åpnet meg opp og lot tungen gli sakte over kjønnet mitt. Jeg hikstet når tungen hans roterte forsiktig rundt åpningen min. Tungen gle over klitorisen som dunket og verket og jeg roterte svakt mot munnen hans. Jeg la hodet bakover, skjøv bena mine så langt ut til siden jeg kunne slik at han kom bedre til. Han lot tungen gli sakte fra hullet mitt og opp mot klitorisen, sakte rullet tungen hans rundt knoppen min, før han slikket meg hardt og vanvittig deilig. Han småbet i leppene mine, og da han sakte førte fingrene sine dypt inni meg, var jeg nær ved å komme. Jeg knep musklene mine rundt fingrene hans, han beveget dem sakte frem og tilbake, ut og inn av meg mens han hele tiden slikket klitorisen min. Det var himmelsk deilig. Han visste hvordan han skulle tilfredsstille en jente så mye var nå sikkert. Jeg kjente den velkjente kriblingen starte nede i korsryggen, den spredte seg rundt til magen min og ned til min våte mus. Jeg stønnet at jeg ville komme, han lot hendene gli under rumpa mi, løftet meg opp til og sugde hardere på klitorisen min. Alt bare eksploderte i hodet mitt når jeg kom, kroppen ristet og dirret og han la munnen sin om åpningen min og drakk saftene jeg tilbød ham. Han gned seg mot musa mi og stønnet sammen med meg, jeg holdt hodet hans fast, ville ikke at han skulle slutte å slikke meg, dette var bare så altfor deilig. Når kroppen min roet seg, akte han seg opp til meg, og når han igjen kysset meg, smakte han deilig av meg selv. «Hmmmm du er bare deilig, du smaker godt, lukter godt og jeg får ikke nok av deg» . Jon smilte mot meg og jeg kjente jeg ville smake på han også, pikken hans lå hard og dunket mot låret mitt og jeg skjøv han fra meg slik at han ble liggende på ryggen.

Tungen lekte seg nedover den hårete brystkassen hans, nedover den flate magen og han runket seg selv sakte mens han ventet på meg. Det var deilig å se på ham. Han hadde en flott kropp, lang og slank, med smale hofter, deilige lår og en herlig ståpikk.
Jeg skjøv hånden hans vekk, nå var det min tur å gjøre det godt for ham. Pungen hans var myk og tung og jeg masserte den forsiktig samtidig som jeg drog pikken hans sakte opp og ned. Tungen min slikket pungen hans og lekte seg veg oppover den tykke blodåren på undersiden av pikken. Det er deilig å kjenne pulsen dunke under tungen på veg opp mot pikkhodet. Jeg lot tungen rulle rundt hodet, sakte og deilig, rundt og over, slikket i meg sæden som stadig piplet ut. Han stønnet og vred på seg under behandlingen min. Han smakte himmelsk deilig og når jeg lot ham komme inn i varmen min, sukket han tungt etter hvert som han gled lenger og lenger ned i halsen min. «Å fy faen som du suger jente» han grov fingrene hardt ned i skuldrene mine mens han knullet munnen min med lange, seige støt. Jeg bare nøt ham, elsket smaken av ham og gjorde alt jeg kunne for at han skulle nyte dette.
«Gud jeg kommer snart, jeg må knulle deg, vil ikke komme enda» Jon ba meg om å stoppe, drog meg opptil seg og kysset meg deilig, hardt og krevende før han tok tak i meg og snudde meg slik at jeg ble liggende under ham. Han la seg ned mellom bena mine, lot pikken sin hvile mot åpningen min og hele tiden kysset han meg, ertende og pirrende så jeg holdt på å bli gal. Endelig gled han på innsiden og jeg vet ikke hvem av oss som stønnet høyest når han endelig var inni meg. Jeg var drivende våt og varm, han var stor og stiv og vanvittig deilig. Pikken hans fylte opp musa mi og jeg vred og buktet meg under ham for å få han dypere og dypere inni meg. Han startet med å knulle meg himmelsk sakte og deilig, lot meg virkelig kjenne at han var inni meg. Jeg knep musklene rundt ham, fant takten hans og sammen knullet vi hverandre. Høyere og høyere klatret vi, jeg slo bena rundt hoftene hans, drog ham hardt inntil meg, kysset ham, klorte ham nedover ryggen med lange negler og kjente jeg snart ville nå toppen. Han forstod og økte takten. Pungen dunket mot rumpa mi for hvert støt og jeg kjente at det bygget seg opp. Fitta mi snørte seg sammen rundt pikken hans når orgasmen tok meg. Jeg klarte ikke å holde igjen men skrek ut navnet hans når jeg sendte saftene mine utover pikken hans. Han holdt meg hardt fast, knullet meg vilt og hardt, svetten rant av oss begge, men han ville også nå klimaks. Plutselig strammet kroppen hans seg og jeg kjente han sprutet sæden sin langt inni meg. Jeg stønnet, holdt om rumpa hans og lot han pumpe meg full med deilig varm sæd. Plutselig drog han pikken sin ut og satt seg over brystene mine. Jeg tok ham i munnen, pikken var full av mine safter men det smakte bare deilig. Han var ikke tom så den siste satsen lot han komme i munnen min. Jeg svelget unna og slikket ham ren før han sank ned ved siden av meg.

Jeg la meg på armen hans, pusten hans gikk tungt, han smilte mot meg og sa unnskyld for at han ikke kunne la være å komme inn til meg. Akkurat som om det var noe å be om unnskyldning for?
Jeg sovnet slik, tett inntil denne ungen gutten som hadde gitt meg en deilig sexopplevelse. Jeg merket at han forlot meg i løpet av natten, jeg ønsket ikke det, men gjorde ingen ting for å holde ham tilbake.
Når jeg våknet neste morgen lurte jeg først på om jeg hadde drømt alt, men når jeg så meg i speilet på badet forstod jeg at alt hadde skjedd. Merkene på kroppen min talte sitt tydelig språk og jeg kjente jeg rødmet. Herregud dette var jo skikkelig sykt. Han var jo altfor ung for meg så jeg bestemte meg for at det måtte bli med denne ene gangen, dette var jo bare helt vilt….

 

«jeg kommer jeg, lover det, men du hva lillebroren din angår så er det kanskje best at han blir hjemme?» Trine lo, – jo det kan du tro han har mast etter deg i ukevis så du har nok klart å sjarmert den unge gutten, selv om jeg syns han er vel ung for deg. Jeg sa meg enig og fortalte henne at han måtte få vite at jeg var opptatt og at han ikke kunne forvente seg noe fra meg. Hun lovet å si fra, men gjorde det helt klart at det måtte bli opp til han å velge om han ville komme eller ikke. Jeg sa meg enig i det så sa vi hadet og la på røret. Jeg pustet tungt, det var for mye for meg på en gang dette her. Tankene svirret i hodet mitt jeg klarte ikke å sortere dem lenger, jeg tenkte på Kenneth, Adam, barna mine, resten av familien min. Hva skulle jeg gjøre? Hvordan skulle jeg takle denne adventstiden på best mulig måte, hvor endte jeg ut hen til slutt? Hvordan visste jeg når jeg valgte rett? Jeg måtte bestemme meg innen 1 uke før julaften, det skyldte jeg alle de involverte.
Litt lettere til sinns slukket jeg lysene i stuen og gikk å la meg. Med en gang jeg sovner starter jeg alltid å drømme.

 

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.