Erotikknetts julekalender, del 7

Denne novellen er vist 10443 ganger.

7 desember:
Noen ganger drømmer jeg så virkelig at drømmen kan sitte i meg i ukevis etterpå, nesten som om jeg virkelig skulle opplevd det jeg har drømt. Slik var det med denne drømmen, den sitter i meg selv nå måneder etter at jeg sullet meg inn i fantasiens verden, min drømmeverden.

Jeg gikk bortover en lang bjørke-alle, det var sommer og sol og det duftet friskt etter at regnet hadde gjort sitt i løpet av natten. Det var formiddagen, men ennå glitret det i vanndråper på bjørketrærne og i gresset langs veikanten.

Det som var rart var at jeg hadde ikke annet på meg enn bh, hofteholder, strømper og høyhelte sko. Jeg gikk målbevist i retning av den store herskapsboligen jeg kunne skimte mellom trærne, jeg ble dratt i retning av huset som om en usynlig hånd førte meg dit, ikke det at jeg gjorde noen motstand, men sterke krefter ville at jeg skulle komme og etter hvert som jeg nærmet meg begynte hjerte mitt å dunke mer og mer. Jeg ante ikke hva som ventet meg, men jeg var ikke redd, bare nysgjerrig. Alleen tok slutt og herskapsboligen åpenbarte seg i all sin prakt. Huset var enormt og malt i en gyllen farge, vakre vinduer med nydelige vindusrammer malt i varme bruntoner, grønne eføyer slynget seg oppover søyler, det duftet av mimosa og sjasmin, roser og syriner og jeg måtte stanse for å suge inn inntrykkene og alle duftene.

Jeg så ansikter i noen av vinduene, noen tittet nysgjerrig på meg, andre fiendtlig, andre igjen brydde seg ikke. Først nå lurte jeg på hva slags sted dette var, og beveget meg mot inngangsdøren, men akkurat da jeg skulle til å ringe på, gikk den enorme, buede, store eikedøren opp og en skikkelse viste seg i døråpningen. Jeg traff pusten av synet. Hun var noe av det vakreste jeg hadde sett. Hun var ikke stort høyere enn meg, men hadde en kropp som måtte være støpt av gudehender. Det honning-gule håret hennes flommet nedover skuldrene og de flotte brystene hennes. De duvet over kanten av det kongeblå korsettet hun bar. Håret rammet inn et ovalt ansikt, med høye kinnben, vakkert buede (for ikke å si perfekte) øyebryn, knallblå øyne under mørke, lange øyevipper, en sensuell munn som buet seg helt perfekt, smale skuldre og et liv så smalt at man nesten kunne ta rundt henne med begge hender. Vakkert buede hofter og slanke ben som forsvant ned i et par hvite støveletter med snøring og syltynne heler.
Jeg fikk nesten ikke puste så vakker var hun, og når hun snakket hadde hun selvfølgelig en fløyelsmyk behagelig stemme.
Hun spurte ikke hva jeg het, åpnet bare døren og sa jeg var ventet. Jeg gikk på innsiden og om huset var vakkert på utsiden var det ikke mindre vakkert inni. Det var en stor trapp som svinget seg oppover i etasjene, store vinduer som slapp sollyset inn med flortynne gardiner som beveget seg mykt i trekken fra et åpent vindu. Dyre møbler, tepper og malerier og i det fjerne kunne jeg høre vakker musikk fra en radio. Det var mange lyder der, dempende lyder bak lukkede dører, først så klarte jeg ikke å forstå hva lydene kom av, men etter hvert forstod jeg. Det ble elsket bak noen av dørene, jeg hørte små stønn, mumlende stemmer og nå var jeg virkelig nysgjerrig på hvorfor jeg var kommet til dette huset.

Den vakre skapningen gikk fra meg, forsvant inn en dør og straks etter hørte jeg en dør bli åpnet bak meg. I det jeg ville snu meg snakket stemmen til meg. – stå stille, ikke snu deg! Stemmen lød som et piskesnert i den store hallen og måten kvinnen, for det var det det var, snakket på, innbød ikke til noen diskusjon. Da ble jeg redd. Jeg kjente halsen snørte seg sammen og hjerte dunket, det suste for ørene mine og jeg begynte å skjelve, ville dekke meg til fordi jeg plutselig følte meg naken, men jeg hadde ingen ting å dekke meg til med.

 

Jeg slo armene foran brystene mine for å skjule meg litt, ville snu meg å styrte ut av dette huset som plutselig ikke virket så innbydende og vakkert lenger. Jeg kjente jeg skalv mer og mer etter hvert som skrittene til kvinnen nærmet seg bakfra. Det prikket i nakken og huden nuppet seg. – flink jente, ikke prøv deg på noe, du kommer ikke herfra når du først har kommet innenfor, ikke før jeg tillater det – hun hadde kommet tett inntil meg og jeg skvatt av den varme pusten hennes mot nakken min. To myke kvinnehender strøk meg over skuldrene, nedover armene, flyttet seg til livet mitt og hoftene . Jeg ville det ikke, men kunne ikke ta styring over kroppen min. Hun tente meg med berøringen sin, jeg grøsset lett og uten at jeg ville det selv, slapp jeg ut et lite stønn. – hmmmm lekkert, veldig deilig og veldig lekkert – damen snakket om meg som om jeg ikke var til stede. Før jeg rakk å forstå hva som foregikk hadde hun tatt begge hendene mine bak på ryggen og smekket håndjern på meg. Jeg kjente frykten igjen rase gjennom kroppen, ville snu meg, men hun var sterk og holdt meg igjen. – stå stille ! Stemmen var rett ved øret mitt og jeg adlød som om hun skulle ha slått meg. Jeg fikk bind for øynene og det ble stummende mørkt.

«Bare slapp av du, så går dette så fint så, ingen skal gjøre deg noe vondt her, det lover jeg deg, du får kanskje oppleve nye ting du ikke har forsøkt før, men alt vil bare gjøre det godt for deg» sa kvinnen. «Du kan kalle meg Madam, det er jeg som eier stedet her og det er jeg som har kalt deg hit gjennom tankene mine» – jeg nikket som tegn på at jeg hadde forstått og jeg motsatt meg ikke når hun ledet meg oppover trappen. Lyder og lukten av røkelse forsterket seg etter hvert som vi beveget oss oppover, jeg forsøkte å slappe av, forsøkte å ikke være redd, men jeg klarte det ikke. Jeg skalv og hun merket det nok, for hun strøk meg over de svulmende brystene mine med pekefingeren og hvisket at jeg måtte ta det med ro. Den lille berøringen hennes sendte ilinger langt nedover i tærne mine og jeg mumlet noe om at jeg forsøkte så godt jeg kunne, men at det ikke var så lett, men samtidig så klarte jeg ikke å overse sitringen i kroppen min. Brystvortene knoppet seg og denne gangen skalv jeg ikke fordi jeg var redd eller fordi jeg frøs.

Jeg hørte en dør åpnet seg og vi kom inn i et rom hvor det luktet en blanding av krydder og musk. Det måtte være flere i rommet, jeg så ingen ting, men det var en merkelig stemning der som om noen satt og så på meg. Jeg forsøkte å lytte etter pustelyder, skraping av stoler eller noe annet som kunne avsløre om det var noen der, men alt jeg hørte var mine egne hjerteslag.
Madam lot hendene smyge over kroppen min, hun stod bak meg og de myke hendene la seg over brystene mine, varmen slo igjennom blondestoffet i behåen min, jeg stønnet svakt av berøringen hennes. Hendene vandret nedover magen min, tegnet myke sirkler over den glødende huden, strøk over hoftene mine før den ene hånden la seg mykt over kjønnet mitt. Hun presset forsiktig og jeg klarte ikke å la vær men presset tilbake. Ville ikke at hun skulle slutte, roterte svakt med hoftene og ville hun skulle ta hånden på innsiden, ville hun skulle dra trusestoffet til siden, blottlegge kjønnet mitt og fingre meg. Istedenfor forsvant hånden hennes, skuffet sukket jeg, men ikke før hun tok hånden sin vekk så gled hun rundt meg, kroppen hennes presset seg mot min og hun stod foran meg, brystene hennes presset mot mine, vi var i samme høyde forstod jeg da.

Hendene hennes la seg rundt livet mitt, strøk meg forsiktig og gled videre ned mot rumpa mi, Hun presset seg tett inntil meg, lekte med rumpeballene mine og hvisket deilig til meg. «Du er vakker og sexy, kroppen din gløder her du står, fortell meg at du er våt, fortell meg at du vil ha fingrer inni deg, fortell meg at du vil bli elsket med, fortell meg at du vil noen skal slikke deg» Ordene hennes tente meg mer enn jeg hadde trodd, jeg kjente det knøt seg i magen min og saftene piplet ut av min våte mus.
Det var da jeg forstod. Jeg var hentet hit for å være hennes leketøy, hennes lille slavinne som hun kunne bruke som hun ville, men i stedet for å bli redd eller sint ble jeg bare stolt, stolt over at noen kunne syns jeg var så deilig at de ville ha meg på den måten. Så jeg fortalte. Jeg fortale at for hver berøring hun gav meg så ble jeg enda mer kåt, jeg fortalte at jeg ville kjenne tungen hennes mot min, ville at hun skulle kysse meg, ville at hun skulle suge på brystene mine, ville kjenne fingrene hennes dypt inni meg, ville kjenne tungen på klitorisen min, ville kjenne hun brukte en dildo på meg. Og for hvert ord jeg sa jo mer kåt ble henne også. Pusten hennes gikk i korte hikst og hendene hennes var over alt på meg.

Jeg fortalte at jeg ville at hun skulle ta av håndjerna mine slik at jeg kunne få ta på henne, jeg ville kjenne smaken av henne mot tungen min, ville kysse henne, stryke over hennes myke hud, gjøre hva hun ville befale meg til, men jeg fikk ikke gjort noe så lenge jeg hadde hendene bakpå ryggen. Munnen hennes la seg over min og det gnistret mellom oss. Leppene våre brant mot den andres, tungene lekte vilt og deilig med hverandre og vi kysset hverandre sultent og vi stønnet høyere og høyere jo dypere vi kysset.

Plutselig var hendene mine fri og jeg la armene rundt henne. Hun var myk, mykere enn noen andre jeg hadde hatt og formene hennes var frodige, men deilig kvinnelig. Rumpa hennes lå perfekt i hendene mine, og vi gned underlivet mot hverandre, kåte, ville og klare til hva som helst. Jeg kunne ikke se noen ting, men jeg følte desto mer. Hun måtte ha på seg korsett og brystene som stakk over kanten var store, myke og bløte. Jeg lot hendene gli over toppen av dem, ønsket å kysset dem, suge vortene hennes harde og høre henne trygle meg om å slikke henne.
Plutselig skjøv hun meg fra seg. Jeg forstod ingen ting. Pusten hennes kom i korte hikst og jeg forstod hun måtte være like kåt som jeg var. – Dette er jo helt feil, det er JEG som skal nyte deg og ikke omvendt, det er slik det pleier å være, men for en gangs skyld klarer jeg ikke å la være å slippe meg løs – jeg forstod ikke hva som var galt i det, men fikk andre ting å tenke på da jeg kjente hennes myke tunge over brystene mine. Hun kneppet opp behåen og lot den falle til gulvet. Brystvortene knoppet seg i det hun sugde dem etter tur. Jeg la hodet bakover, presset meg mot munnen hennes, holdt hodet hennes fast mens hun lekte med meg. Dette var himmelsk, hun sugde og slikket som jeg skulle vært laget av den deiligste iskrem.

Hun drog meg med seg innover i rommet, til noe jeg etter hvert forstod var en seng. Der plasserte hun meg med det ene benet oppå sengekanten og jeg dirret når jeg forstod hva som var i ferd med å skje. Tungen hennes gled igjen over brystene, men denne gangen stanset den ikke, bare lekte seg nedover magen min og ned mot trusekanten. Jeg trodde hun skulle stoppet der, men hun beveget seg bare videre, pustet varmt på musa mi gjennom trusen og lot tungen gli over det våte stoffet, slikket i seg saftene mine som hadde trukket igjennom, lot tungen leke på innsiden av mine lår. Jeg ristet og skalv og følte at jeg snart ville komme. Hun holdt hendene om rumpa mi og stemmen hennes var full av kåthet når hun beordret meg til å ta trusen til side for at hun skulle se på meg.

Jeg gjorde som hun sa, blottla hele kjønnet mitt, våt, glatt og kåt stod jeg der med denne kvinnens blikk brennende mot musa mi. – herregud du er deilig, musa di er helt perfekt, markerte deilige lepper, du er vakker vet du det? Jeg kunne se henne foran meg, med øyne som boret seg inn i musa mi og jeg kjente det dunket og brant i klitorisen min som vokste seg stor foran øynene hennes. – åhhh så deilig, se den vokser, nesten som en roseknopp! Hun stønnet, blåste forsiktig mot musa mi og ba meg komme nærmere. Jeg visste jo ikke hvor langt unna hun var så jeg skjøt underlivet litt frem – nærmere – hvisket hun, jeg skjøv meg litt lenger frem – enda nærmere, kom med musa di så skal jeg gjøre det godt for deg – så når jeg skjøv meg enda litt lenger frem kjente jeg det. De myke leppene hennes la seg rundt klitorisen min sugde den forsiktig og jeg skrek av følelsen som raste gjennom kroppen min. Det var som ildtunger som slikket meg. Tungen hennes gled rundt og rundt, frem og tilbake over åpningen min og over klitorisen min, drog saftene med seg så jeg holdt på å flyte over. Det rant og rant av meg, fingrene hennes smurte innsiden av lårene mine med saftene mine, smurte rumpa mi og når hun lot fingrene glid sakte dypere og dypere inn i meg klarte jeg ikke mer. – gud som jeg kommer, herregud!!! Skriket mitt gjallet gjennom rommet, hun holdt meg fast, sugde klitorisen som en liten pikk og jeg så stjerner i det hele musa mi eksploderte i munnen hennes. Mengder av kåtsafter rant av meg og ned i halsen hennes, men hun sugde, stønnet og slikket til kroppen min falt sammen over sengen. Selv da gav hun seg ikke, fingrene hennes beveget seg dypt inni meg og jeg klemte og brukte musklene mine for å forlenge nytelsen lengst mulig.

Jeg var totalt slått ut, svetten rant av meg, og jeg var nesten som lammet. Herregud hva denne kvinnen gjorde med meg! Hun strøk meg over kroppen til skjelvingen gav seg og det var først da jeg forstod at dette ikke var noe hun vanligvis pleide å gjøre. Det var hun som skulle ha nytelsen og ikke slavinnen hennes. Plutselig tok hun tak i håret mitt, drog meg opp og erklærte at nå var det min tur, hvorpå hun uten forvarsel skjøv med ned i knestående.

 

Denne julekalenderen ble først publisert på erotikknett.no så langt tilbake i tid som 2004 og er skrevet av en bruker som kalte seg Rita.

Husk at de beste og frekkeste julegavene finner du hos erotikknett sexshop!
Erotikknett (og noveller.no) gjør sitt beste for at du skal kunne lese erotiske noveller og artikler om alt som har med sex å gjøre, GRATIS, men for å kunne fortsette med det, er vi faktisk avhengige av at dere benytter nettbutikken vår.