Erotisk middag

Denne novellen er vist 6519 ganger.

Jeg var invitert på middag hos min nye kjæreste. Hun er utdannet kokk og jeg visste at jeg hadde noe kulinarisk i vente da jeg ringte på døren til leiligheten hennes. I den ene hånden holdt jeg en pakke med en blomsterbukett. Godlukt fra hemmelig mat lå og svevet i gangen, det var tydelig at noe var på gang der inne.

Da hun ikke åpnet, ringte jeg på en gang til, og hørte et dempet «kom inn, døren er åpen» fra andre siden. Jeg gikk inn og husket å låse etter meg. Hun måtte være rimelig opptatt på kjøkkenet, Isabella, for hun var vanligvis nøye med å holde døra låst. Men da jeg kom inn på kjøkkenet, skjønte jeg hvorfor hun ikke kunne ha åpnet selv.

På ovnen sto tre gryter og putret muntert. Det var varmt på kjøkkenet, og jeg gjenkjente den svake lukten fra gangen, bare i sterkere grad her inne. Kjøkkenbordet var pent dekket på med heklet duk, finservice, servietter og levende lys. Isabella sto med ryggen mot meg og fronten til benken. Hun hadde på seg et kjøkkenforkle som dekket hele fronten, med stor sløyfe i korsryggen og med bånd rundt nakken, som holdt opp forstykket. Skuldrene var nakne, slik som ryggen – og resten av kroppen. De to runde rumpeskalkene lyste ertende mot meg, der hun uanfektet sto ved kjøkkenbenken og skar opp grønnsaker til salaten.
– Velkommen, sa Isabella.

Jeg stirret på den blanke messingen hennes mens det rørte seg i buksene. Jeg kremtet og tok et par nølende skritt fram. Rumpa hennes var vakker å se på, foruten resten av figuren hennes.
– Jøss, er det sånn du er kledd når du er på jobb?
– Jeg er ikke på jobb nå, svarte Isabella uten å snu seg. Av stemmen hørte jeg at hun smilte, og da først gikk det opp for meg at hun var kåt. Hadde antageligvis vært det lenge. Helt siden hun begynte med middagen, helt siden hun kledde seg sånn.

Jeg gikk helt bort til den nakne kokken og la buketten fra meg på benken ved siden av henne. Sto så nær at hun sikkert kunne kjenne tøyet fra buksene mine og skjorten kile den nakne huden hennes. Kniven hun holdt i mens hun hakket agurk, saknet farten og stoppet helt. Jeg merket at hun pustet tungt – slik jeg selv gjorde. Det var utrolig pirrende å se henne kledd slik. Jeg åpnet gylfen og tok fram en stivert som verket av kåthet. Da jeg strøk det harde hodet mot skinkene til Isabella, trakk hun pusten dypt og slapp kniven, hun måtte holde seg fast i benken.
– Forstyrrer du kokken i arbeidet? mumlet hun lavt.
– Jeg trodde kokken ønsket å bli forstyrret jeg, smilte jeg mens hendene smøg seg innunder forstykket som dekket brystene. – Hvorfor skulle hun ellers kle seg så inviterende til forretten?

Da jeg grep rundt de deilige brystene, skjøv hun rumpa ut så pikken ble klemt mellom oss. Den lå og koste seg mellom rumpeballene hennes, og fristelsen ble for stor da hun lente seg over benken så spalten kom nærmere.

Jeg er jo bare en stakkars mann! Jeg slapp ikke Isabellas bryst mens jeg lirket pikken på plass der den hørte hjemme, i hennes hemmelige dyp. Hun stemte imot med hendene mot kanten av benken mens hun skjøv rumpa mot meg når jeg klemte meg inn. Vi fant rytmen i takt med den boblende sausen på komfyren. Skjedeveggene klemte så vanvittig deilig rundt staven at jeg visste at dette ikke kom til å holde lenge. Isabella var så kåt av det hele, at hun fort sank sammen over salaten og jamret mens hun holdt seg så hardt fast i benkkanten at fingrene hvitnet rundt knokene. Det var alt som skulle til for at også jeg serverte dressingen der den hørte hjemme!

Vi spiste en deilig middag etterpå – begge påkledte og anstendige. Desserten var også deilig, men etter min mening var forretten best!

Legg igjen en kommentar