Et besøk på klinikken

Denne novellen er vist 77642 ganger.

Sist vinter, etter en del vurderinger og diskusjoner med min kone, hadde jeg gått med på å sterilisere meg. Time var bestilt på en privat klinikk inne i byen. Jeg fikk en ganske sen time og møtte opp i ganske god tid. Jeg var både spent og litt nervøs. Jeg visste at det var et inngrep, som krevde lokalbedøvelse, men jeg hadde bevisst ikke undersøkt særlig mere, da jeg trodde det ville få meg til å endre mening. Det var nesten tomt i korridoren, men nederst så jeg et avlukke, der det satt en person. Hun var ikke særlig elskverdig, og viste overhodet ingen sympati for det inngrepet som skulle utføres på meg. Hun henviste meg til noen gamle pinnestoler i motsatt ende av gangen. Hun ba meg vente der til noen kom og hentet meg.
Det tok kanskje 15 minutter før en ung mann, på ca. 30 tenker jeg, spurte om navnet mitt og ba meg følge etter. Jeg kom inn i en gold liten sal med hvite vegger og sikkert 3 meter opp til taket. Midt på gulvet sto en operasjonbenk. Inn kom en noe eldre mann i midten av førtiårene. Han var tydeligvis legen. Også han opplevde jeg som kald og kynisk. Han var effektiv og profesjonell. Jeg tok meg sammen og tenkte at her står jeg, en voksen mann og mener at alle skal dulle om meg som om jeg var døden nær. Dette var selvfølgelig ett rutine inngrep, og ingen ting å lage mye styr rundt. Jeg irettesatte meg selv på det sterkeste.
Jeg fikk beskjed om å ta av meg bukse og underbukse, men kunne gjerne beholde plaggene på overkroppen. Jeg holdt på å foreslå at vi heller gjorde omvendt, beholde buksene på og ta av meg på overkroppen, men tok det i meg da jeg forstod at legen sikkert ikke var en spøkefugl.
Plutselig ringte det på intercomen. Assistenten tok samtalen. Jeg skjønte av det han svarte og spurte om, at noe hadde skjedd og at det krevet legens tilstedeværelse et annet sted. Legen tok over røret og la på etter en stund. Lettere irritert, sa han til assistenten at han skulle gjøre meg klar, men at han nok ville bli borte i minimum en halvtime. 
Under hele denne seansen hadde jeg ligget på "lid de parade" med buksene nede. Ikke til å lure på at jeg følte meg både litt dum og naken. Rommet var ganske varmt. Jeg sa det til assistenten som istemte. Jeg reiste meg halvt og dro av meg genseren, slik at jeg ble liggende i t-skjorten. Han snudde seg og smilte i det han beklaget forsinkelsen. Jeg sa det var helt OK, selvom jeg ikke mente det. Ville få dette overstått så fort som mulig. Med ryggen til meg fortalte han hva han nå skulle gjøre. Han skulle vaske meg i skrittet og fjerne en del kjønnshår. Dette overrasket meg, men forstod da han forklarte hva inngrepet bestod i, at dette var nødvendig. Mens han fortalte dette hadde han bedt meg om å heise meg litt opp, slik at han fikk vist hva som skulle skje. Han berørte baller og pikk konstant, tegnet og forklarte. Jeg hadde jo forstått ganske fort at Kristian som han kalte seg, mer hellet til det mannlige kjønnet enn det kvinnelige, uten at det egentlig hadde bekymret meg før nå. Hans berøringer var profesjonelle men på en helt annen måte. Måten han tok på pikken og ballene fikk det til å gå ilinger igjennom meg. Jeg klarte ikke å holde pikken i sjakk, og kjente at den sakte svulmet opp. Han begynte å helle på en væske og startet med barberingen rundt roten av pikken og omkring ballene. Etterhvert ble det godt synlig at jeg var på vei til å få full reisning og uannsett hvor mye jeg forsøkte klarte jeg ikke å holde den i sjakk. Han tok et grepa tak i pikken, hold den i hånden og så på meg, mens han spurte om jeg ble forlegen og om han skulle holde opp. Samtidig som han sa dette syntes jeg at følte jeg at han førte hånden opp og ned som om han runket meg forsiktig. Jeg sa nei på spørsmålet og videre at han bare kunne fortsette. Tror han så på meg at jeg begynte å bli opphisset, for nå var det mere bevisste bevegelser i runkingen. Det var veldig godt, og akkurat da hadde jeg allerede glemt både operasjon og at han var mann. Jeg ønsket bare at han skulle fortsette. Han fortsatte å fjerne hårene, men holdt et godt tak om pikken. Skal jeg ta alt sa han, spørrende? Jeg svarte med en ru røst at han kunne gjøre som han ville. Snart var jeg helt hårløs som i barndommen, og hele tiden hadde han runket meg med sakte bevegelser. En innskytelse fikk meg til å senke blikket ned til hans egen gylf. Til min store overraskelse hadde han pikken utenfor og med full reisning. Jeg klarte ikke å ta øynene fra den, og ønsket plutselig inderlig å kunne holde den og runke ham som han runket meg. "Er det deilig?", kom det plutselig fra Kristian. Jeg så opp på han og forstod at han hadde oppdaget at mitt blikk hadde søkt mot hans flotte og stive pikk. "Uhumm" var alt jeg fikk frem. Nå gikk han over til å vaske meg skikkelig med såpe. Han hadde sluppet pikken min og tatt tak i ballene. De masserte han deilig, samtidig som han ba meg om å heise knærne, å legge dem på armene på siden av benken slik som kvinner benyttet når de var hos gynekolog. Sprikende og med rumpeballene lett spredd, kunne han tydelig se rumpehullet mitt. Han begynte straks å vaske meg med lunkent vann rundt pikkroten og ballene, før han flyttet vaskekluten til rumpesprekken og ga den en skikkelig overhaling fra ende til ende. Spesielt brukte han god tid i og omkring rumpehullet. Jeg klarte ikke å holde tilbake et lite stønn. "Vondt?", spurte han igjen, som for å liksom erte meg. "Nei", svarte jeg automatisk og han fortsatte. Snart var den varme kluten omsluttet pikken min som nå verket. Kunne ikke huske sist den hadde vært så stiv, eller for den saks skyld jeg hadde vært så kåt. Nå kunne jeg ikke lenger dy meg, men strakte meg etter pikken hans. Det var en merkelig følelse å kjenne en annen manns pikk. Det var merkelig og godt. Jeg begynte å runke ham sakte, samtidig som han nå hadde gjort seg ferdig med vasken av mine underdeler. Jeg var garantert helt ren. Plutselig kjente jeg igjen noe varmt som omsluttet pikken og hvordan pikken ble pumpet av en sugende munn. Det var himmelsk. Nå var det like førj eg måtte gi etter for orgasmen. Han hørte det nok på pusten min, for straks etter stoppet han opp og heiste seg opp. Han skulle strekke seg etter noe som lå på et bord bak hodet mitt, og kom samtidig til å føre pikken sin helt opp i ansiktet mitt. Jeg var ikke sen om å føre pikkhodet inn i munnen. Denne gangen var det han som stønnet. Jeg ble helt i ekstase, og sugde i meg hele pikken hans så godt jeg kunne. Etter en stund trakk han seg tilbake. I hånden hadde han en slags olje, som han sa han måtte smøre inn over områdene der han hadde fjernet hår slik at det ikke bel sårt. Jammen sa jeg smøre. Det var ikke bare de områdene som ble smurt inn. Etter å ha smurt inn rundt pikkroten og på ballene, fikk rumpesprekken en godmengde med smøring. Plutselig kjente jeg at han hadde en finger på vei inn rumpehullet. Godt innsmurt, var det overhodet ikke ubehagelig, men heller deilig. Han trengte lenger inn, og snart kjente jeg at han pirret prostata. Det kriblet i hele meg, jeg hadde lyst til å be om mere, men han kom meg i forkjøpet, og sendte inn først finger nr. 2 og snart nr. 3. Jeg forstod at han myket opp hullet og at jeg snart ville få ordentlig vare. Jeg var ute av stand til å tenke klart. Jeg en gift mann som aldri hadde hatt noen seksuell omgang med samme kjønn tidligere (bortsett fra noen fantasier i ny og ne). Han flyttet seg ganske riktig snart til enden av benken og dro meg resolutt utpå kanten, fortsatt lå jeg der med hevede og sprikende knær. Snakk om å være klar for hugg.
Snart både så og kjente jeg at pikken hans stanget mot mitt jomfruhull.  Åpnet som jeg var gled han sakte inn. Jeg kjente at det presset, men det var bare godt. Etter en kort hvile langt inn i rumpa mi, begynte han sakte å gli ut og inn. Vibrasjonen og følelsen fikk det til å dryppe av pikken min. Han så det og førte fingeren sin over tuppen slik at han fikk vetet fingeren før han førte den til munnen. Jeg så på ansiktet hans at han nøt dette i fulle drag slik som meg. Han tok igjen et godt tak om pikken min. Knep fingrene sammen slik at det ble som en penisring. På den måten klarte han å holde min uløsning i sjakk, samtidig som han nå peiset hardere på inn og ut av mitt rumpehull. Snart så jeg og jammen følte at ansiktet hans fortrakk seg i nytelse samtidig som pikken svulmet opp. Et par to tre støt til og jeg formelig kjente hvordan den varme spermen hans sprutet rumpehullet mitt fullt.Han stønnet høyt, nesten så jeg var sikker på at resten av bygget skulle høre det og komme løpende. Da det meste hadde gitt seg, lente han seg over meg, slapp taket om pikken min og begynte et fantastisk munnknull. Når penisring-taket slapp, tok det ikke lang tid før jeg kjente at en fantastisk orgasme nærmet seg. Jeg sa ikke ifra. Jeg hadde bestemt meg for å sprute munnen hans full. Pikken hans hadde glidd ut av rumpehullet mitt allerede. For liksom å forsikre meg om at han holdt munnen på plass over kukken min, tok jeg nå tak med begge hender og hold hodet hans på plass. Sikkert unødvendig, for han hadde nok ikke for alt i verden planer om å trekke seg. Orgasmen var så kraftig at jeg spente meg i bro under ham i det jeg sprutet. Det varte lenge, spasme etter spasme skjøt opp i munnhulen hans, mens han gjorde sitt ytterste for å svelge unna. Snart var vi begge tomme. Jeg lå utslått med hendene og bena hengende ned utenfor benken, mens Kristian lå med hodet på fanget mitt og pustet tungt. Fy faen, det hadde jeg aldri trodd skulle skje meg, plumpet det ut av meg, nå som realismen i det som hadde skjedd slo meg som et lyn. Han heiste seg opp og smilte fårete. – Så så han på klokken, og fant ut at det var under 10 minutter til legen returnerte. Han gikk straks igang med ny rengjøring. Denne gangen meget profesjoenelt og uten å frembringe noen følelser i meg. Jeg var uannsett pumpet tom for krefter og lyst. Pikken var falt til ro, ren og uten hår, klar for operasjon da legen kom inn. Han beklaget det inntrufne og håpet at ventetiden ikke var blitt for lang. Jeg bare nikket og sa at det var helt iorden. Nå var jeg avslappet og klar for inngrepet. – Kristian har j

Legg igjen en kommentar