Et hett møte

Denne novellen er vist 11664 ganger.

En varm sommerdag, faktisk en av de varmeste på lenge. Jeg tar på meg bikinien og en lett, hvit stroppeløs kjole over. Jeg er på vei ned mot den deilige stranden som ligger litt skjult i utkanten, det er faktisk en av favorittstedene mine. Jeg føler meg så varm og trenger et deilig og avkjølendes bad.
Da jeg kommer ned til stranden gjør jeg teppet klart slik at jeg kan sole meg etter jeg har badet. Jeg tar av meg den hvite kjolen og slenger den på bakken. Jeg går med sakte skritt ned til vannet og kjenner det kalde avkjølendes vannet mot huden min desto dypere ned i vannet jeg går. Det kribler da vannet når magen. Med ett hører jeg en lyd og snur meg sakte for å se hva det er, og der står han.
Frode står lent mot et tre i shorts og bar overkropp. Solen skinner mot den sommerbrune kroppen hans og glinser over de sterke muskuløse armene og magen… Jeg lurer på hvor lenge han har stått der og betraktet meg og sakte beveger jeg meg ut av vannet, mot han.. Jeg legger merke til at han betrakter meg med et intenst og lidenskapelig blikk. Vi går mot hverandre og ser hverandre dypt inn i øynene, jo nærmere vi kommer jo mer varmere blir det. Jeg står rett foran han nå og i et sekund som virker som en evighet, stirrer vi på hverandre. Med ett trekker han meg heftig inntil seg og kysser meg sensuelt og heftig.  Han presser meg inntil treet og fingrene hans leker med håret mitt før de sakte beveger seg ned mot skuldrene mine der han fjerner stroppene på bikinien og lar den lett falle av. Jeg kjenner begjæret vokse og bli sterkere, jeg kjenner kroppen hans spenner seg i ren fryd over det som skal skje. Før jeg vet ordet av det står jeg med bare trusa igjen. Han løfter meg bort til pleddet og tungen hans leker seg frem over brystene mine, ned over magen. Han stopper litt opp da han kommer til trusekanten. Han tar den sakte av meg. Hånden hans beføler meg ømt oppover innsiden av bena mine. Jeg kjenner jeg begynner å bli kåt.. Hånden hans beveger seg nærmere. Jeg skrever med bena. Han når helt opp. Tar først en finger inn..jeg klarer ikke mer. Jeg snur han og legger han på ryggen, der jeg setter meg over han. Vi begge ser hverandre med lyst og kåtskap inn i øynene.  Jeg lener meg ned mot han og kysser mykt på halsen, småbiter litt i ørene og slikker han nedover halsen, kragebeina og videre ned mot magen. Jeg leter etter åpningen på buksen og drar den raskt av.  Vi ruller rundt igjen og Frode drar bena mine rundt ryggen sin og presser seg inn, kjenner varmen og musklene som strammer seg rundt han. Jeg griper tak i hoftene hans for å få han til og gå fortere. Han tar hintet og presser seg rask og hardt ut og inn før han kjenner det presse på. Han kjenner musklene rykke ukontrollert til rundt han, og han merker orgasmen skyller over han sammen med meg. Det ble en lang kveld…

Legg igjen en kommentar