Et lite brudd på vegtrafikkloven

Denne novellen er vist 6639 ganger.

I det jeg setter meg inn i bilen, oppdager jeg hvor utrolig deilig, sexy og elegant du ser ut. Du formelig stråler av eleganse og selvtillit. Jeg smiler til deg, takker samtidig for sist og kysser deg raskt på kinnet. Du rødmer litt, nesten barnslig, og smiler tilbake. Så dreier du hodet for å se deg for før du setter bilen i bevegelse og kjører avsted. Jeg lar øynene gli over deg, nedenfra og opp. Blikket mitt starter nede ved de høye støvlettene i sort som du vet jeg synes er meget stilige til deg. Jeg lar blikket fortsette opp, øynene følger bena dine oppover, det lille jeg kan skimte av dem skjult under et halvlangt skjørt, men kan se du har kledd dem inn i en lekker rødbrunlig farge av noen strømper. Skjørtet du har på deg har en splitt i fronten så blikket mitt følger splitten videre opp så langt den rekker, og videre opp på innsiden av jakken din. Du har på deg en tynn genser, som ikke dekker konturene av de fine brystene dine med de frekkeste brystvortene jeg noen gang har fått legge beslag på. Jeg ser nå at du ikke har BH på, for jeg kan skimte de stive, harde vortene dine som to knopper, gjennom det tynne plagget. Du må ha sett at jeg stirrer, at jeg glaner på deg, for jeg kan se det skjeve smilet ditt titter frem i munnviken. Du forsøker etter beste evne å konsentrere deg om veien, men det er like vanskelig for deg som for meg selv. Jeg smiler tilbake, og bestemmer meg for ikke å forstyrre deg mer, ikke akkurat nå.
Jeg er usikker på om du er enig med meg i den tanken, for ubevisst eller bevisst senker du den ene hånden din ned i fanget ditt, noe som får skjørtet til å gli litt. Jeg følger deg med øynene, og nå kan jeg se godt oppunder kanten på splitten i skjørtet, opp langs innsiden av det ene låret ditt, og nå snur du deg mot meg og smiler forførende. I det du igjen retter blikket ditt mot veien foran deg, drar du skjørtet sakte fra hverandre ennå litt til, og får splitten til å dele seg helt. Jeg vet du gjør det bare for å erte meg, for snart er det ikke så mye igjen som er overlatt til fantasien. Nå kan jeg tydelig se begge bena dine glinse i en tynn, glatt og en virkelig lekker strømpebukse, og med så flotte ben du har så er det et syn en mann ikke kan kjempe i mot så lenge. Jeg tar en rask titt igjen på de blanke støvlettene som bare forsterker hele inntrykket av hvilken sexy og herlig kvinne du er. Jeg merker at jeg puster tungt allerede, inntrykkene har gjort at jeg ikke klarer å fokusere på noe annet enn deg, hvor fantastisk du er når vi er sammen.
Jeg strekker ut den ene hånden og legger den på låret ditt, stryker over det forsiktig med fingrene, sakte opp og ned, og kjenner hvor varm du er. Du føles så myk og jeg smiler fordi jeg så inderlig godt vet hvor deilig det alltid er å ta på deg. Akkurat som før, som alltid når jeg tar på deg, er i nærheten av deg så tenner jeg med en gang. Nå kan jeg se for meg at pulsen din øker og at brystvortene dine verker. Jeg vet du er i ferd med å bli våt i skrittet, like mye som jeg kjenner jeg er kåt og hard under gylfen i buksene. Jeg slipper deg ikke, ikke ennå, så jeg sitter og stryker opp over låret ditt samtidig med at jeg med den andre hånden mot mine egne bukser stryker over den harde kuken min. Jeg stryker fingrene opp og ned benet ditt, langs innsiden av låret, nesten helt opp og så helt ned til kanten på støvlettene. Jeg erter og pirrer deg, og ser du blir rastløs.
Jeg kan se bena dine glir litt fra hverandre, åpner opp for meg på et vis, og jeg merker at du vil ha hendene mine lengre opp. Jeg er ikke så vond å be nå, selv om jeg vet jeg ikke burde mens du kjører. Jeg lar fingrene gli helt opp til der lårene møtes på nedsiden av det glatte kjønnet ditt, men jeg rører det ikke, ikke nå. Jeg bare kiler fingrene ved siden av det, rundt kanten og langsmed yttersiden av leppene dine som tydeligvis ikke er beskyttet av andre plagg enn strømpebuksene. Jeg kjenner jeg blir varm, at hjertet dunker og pulsen slår litt raskere, nå når jeg vet du er naken under.
Jeg lar fingrene gli enda en gang, hele veien ned langs innsiden av lårene, men denne gangen stopper jeg ikke ved støvlettene men fortsetter ned så langt jeg kan nå. Fullstendig klar over at mine handlinger ville brutt enhver regel i vegtrafikkloven, så fortsetter jeg allikevel behandlingen av deg med fingrene. Jeg er fristet til å lene meg over til deg, senke ansiktet ned mellom bena dine, men trekker meg i det tanken slår meg. Du ville bli så forstyrret at faren for et uhell ville øke, og det tillater jeg ikke. Derfor fortsetter jeg bare med fingrene, enn så lenge. På vei opp langs lårene dine roterer jeg fingrene opp og ned på innsiden, og denne gangen lar jeg fingrene gli helt opp og på utsiden av kjønnet ditt. Jeg kan tydelig kjenne de våte leppene innenfor. De føles så myke og varme. Du er allerede så våt at jeg kan kjenne saftene dine gjennom de tynne maskene. Jeg fortsetter å kile langsmed leppene, roterer fingrene forsiktig over kjønnet utenpå, så ømt og forsiktig som jeg klarer. Jeg er bare så vidt nær dem, men kan tydelig merke det pulserer i dem rett innenfor nylonstoffet. Jeg kan merke at saftene sildrer ut av åpningen mellom leppene og duften av en kåt kvinne kan enses i bilen. Jeg fortsetter min lek med deg, kiler fingrene opp mot klitorisen, den lille, nå så hovne tappen som kan få frem de kraftigste orgasmene dine. Nå ser jeg at du må lukke øynene av og til, du er en trafikkfare på veien for øyeblikket. Jeg får kvaler for jeg kan se at du mister fokus på kjøringen, men jeg klarer ikke la være. Jeg velger å fortsette litt til, og lar fingrene sakte gli opp og ned utenpå kjønnet ditt. Jeg kjenner fuktigheten brer seg enda mer, og uten forvarsel ser jeg du igjen lukker øynene og åpner munnen så vidt før du biter leppene sammen og gnisser tennene hardt mot hverandre. Ansiktet ditt vrir seg litt, som i smerte, men det er langt i fra smertefullt det som skjer med deg nå. Jeg hører de små hikstene dine og vet at den første orgasmen ikke lar seg stoppe. Bena dine begynner å vibrere lett, så jeg legger hånden min på det ene og holder litt fastere. Jeg ser på deg og synes du er nydelig der du kjenner de små bølgene farer gjennom kroppen din. Jeg smiler og får et deilig, tilfreds smil tilbake.
Det er deilig å få deg så kåt som du ble nå. Det er fantastisk å være mann i selskap med deg, og du vet det selv. Du vet så inderlig godt hvor jeg elsker å møte deg på din kommando, uten hemninger og uten noen illusjoner om hva som skal skje. Jeg møter alltid opp, rett og slett fordi jeg er avhengig av deg. Jeg ser på fingrene mine som mest av alt får meg til å tenke på fingrene mine etter en time i badekaret. Det dufter deg av dem, dråper av saften din glinser på fingrene mine. Jeg lar fingrene en etter en gli inn i munnen min, så i din, så vi begge kan smake de edle dråpene. Du sukker tungt, nærmest stønner, og de siste skjelvene har fremdeles ikke sluppet taket i deg. Du har nettopp hatt en fantastisk orgasme i 90 km/t, med biler foran og bak. Jeg vet vi begge kommer til å ha en fantastisk dag på jobben, og jeg gleder meg allerede til du henter meg og vi skal hjem. Noe inne i hodet mitt forteller meg at dette var en flott start på en deilig kveld, og jeg kjenner hvor utrolig glad jeg er for at du sa ja til å bli min kone.

Legg igjen en kommentar