Et lite skogstjern

Denne novellen er vist 5852 ganger.

Jeg og samboeren min skulle på tur. Det var sommer, sol og varmt. Vinden suste lett i tretoppene, og vi var i godt humør. Høsten før hadde vi kjøpt en Duett, en gammel volvo varebil fra 1964. Den var rusten og fæl når vi fikk han, men vi pusset bort rusten og lakkerte den på nytt, la nytt gulv baki bilen og la panel på veggene. Vinduene fikk gjennomsiktige blondegardiner. Bilen så nesten ut som en gammel likbil. Vi la madrass inn bak, og lagde noen hyller nesten oppe ved taket til å ha litt klær og slikt på.

Dagen for turen kom og bilen var ferdig til å bruke. Det ville bli vår første langtur med den. Vi startet tidlig i soloppgang og kjørte av sted uten mål. Vi kjørte og begge kjente frihetsfølelsen ved å kjøre en bil vi hadde pusset opp fra falleferdig til nesten strøken.

Jeg kikker bort på samboeren min, han sitter og kjører bilen, den ene hånden lett på rattet, den andre trygt plassert på mitt venstre lår. Han beveger hånden i fjærlette bevegelser litt opp og ned. Han nærmer seg skjørtkanten min, løfter skjørtet litt, og lar hånden gli helt opp til trusekanten. Han kjenner på blondestoffet i stringtangaen min, lar hånden leke lett i kløfta mellom leppene mine. Jeg slipper pusten, og merker at jeg har holdt pusten lenge, det er så deilig når han leker med meg når vi kjører bil. Jeg beveger litt på hoftene mine, og lar han komme bedre til. Han tar hintet, og lar en finger gli helt ned til han kjenner leppene møtes og så opp igjen. På vei opp lar han fingrene stoppe lett på klitorisen min, han lager sirkelbevegelser og jeg stønner. Han merker at jeg hever hoftene for å møte han litt så presset på klitorisen blir litt hardere.

Jeg kikker bort på ham og ser at han ikke er ubemerket av det som skjer. Han har svetteperler på overleppa og jeg lener meg mot han og stryker de bort med fingeren min. Jeg lener meg inntil han og lar høyrearmen leke litt med brystvorta hans før jeg lar den gli nedover magen hans, og åpne knappene i shortsen. Han har på seg en avkuttet dongeribukse. Jeg åpner knappene en for en. Han løfter litt på rompa, og jeg får shortsen ned på knærne. Han har på seg en stringtanga, noe han vet jeg syns er utrolig sexy. Jeg lar hånden min stryke lett over hans pulserende kjønn, så lar jeg hånden gli mot pungen og videre bakover. Han syns det er veldig deilig når jeg leker med rompa hans, det er vanskelig i bil, så jeg lar bare hånden gli lett rundt pungen og kjønnet hans.

Ute er det fortsatt sol, og varmt. Vi finner ut at vi skal ta oss en pause. Det er en varm dag og vi har vel tankene andre steder enn på veien. Vi kjører litt videre og ser en vei, som nesten er gjenngrodd, men bilen vår er gammel og vi lar den tåle det. Vi tar av, og kjører innover denne glemte skogsveien. Det er kjølig å komme inn i skogen. Det er ganske deilig. Vi kommer inn til et lite tjern, som er nesten gjengrodd av tunge trær og små busker. På vannet er det noen flotte vannliljer. Vi parkerer bilen og går ut. Jeg henter kurven med mat som jeg har pakket og han tar med teppet. Vi legger oss nærme vannet, men i skjul av bilen. Vi begynner å spise, det er deilig med mat.

Jeg har tatt med noe iskaldt å drikke, som jeg tar frem. Når jeg skal åpne flasken, holder jeg den inntil brystene mine for å åpne den, de reagerer på det kalde og blir kjempeharde, og strutter ut. Jeg sitter i bikini-topp, så det er lett å se. Han lener seg mot meg, tar den ene hånden bak hodet mitt og lener meg bakover. Han tar tak rundt begge brystene mine og lar tungen leke lett over den ene brystvorten, når han kjenner at den blir myk igjen, suger han tak i den og suger på den til jeg nesten skriker av vellyst. Jeg er glad for at vi ligger, for jeg ville ikke klart å stå oppreist. Han slipper den første brystvorten og lar munnen leke med den andre. Han legger seg halvveis oppå meg, og jeg kjenner det harde lemmet hans mot låret mitt. Jeg vrir meg mot han og skyter underlivet ut mot han, jeg er så kåt, og hvisker til han:”Jeg vil ha deg, nå!”. Han er ikke sen å be. Han kler av meg skjørtet og jeg løfter på meg, så han får av meg stringen. Han legger hånden sin bak ryggen på meg og hekter av bikini-toppen. Så ligger jeg der, naken, i nøkkens rike.

Han flenger av seg shortsen og jeg ser lemmet hans, det er stort og pulserende. Jeg ber han komme nærmere, og han setter seg på kne ved siden av hodet mitt, jeg bøyer meg mot lemmet hans og lar tungen leke med tuppen, før jeg åpner munnen og tar tak rundt den ene rumpeballen hans og skyver han inn i munnen min. Han smaker så deilig. Jeg får nesten hele inni munnen og jeg hører at han gisper og jeg kikker opp på han og han ser på meg med et spørsmål i øynene, jeg har ikke hatt han så langt inn før. Og det er deilig å kjenne lemmet hans vokse inni munnen min.

Han skyver meg unna og legger seg oppå meg, han kjenner at jeg er helt glattbarbert. Han reiser seg opp igjen og slikker meg på venusberget. Det er så glatt og mykt der. Han lar tungespissen så vidt komme på innsiden av kjønnsleppene mine og følger den samme stien har brukte tidligere på dagen, men da brukte han fingeren på utsiden av stringen. Han lar tungen gli ned til der hvor leppene møtes og kjenner at det er veldig vått der, jeg klynker da han lar tungen leke litt med åpningen min. Jeg merker at han liker saftene mine, for kjønnet hans vokser. Han lar tunga komme opp til klitorisen og kjenner at den er stiv av opphisselse. Jeg stønner og hvisker til han at jeg vil ha han. Jeg løfter litt på beina mine og han setter seg til rette, lener seg over meg, kikker meg inn i øynene og trenger inn i meg. Jeg skrever skikkelig og kjenner at han kommer til bånns. Gud, det er så deilig. Han begynner å bevege seg, og jeg kjenner at orgasmen ikke er langt unna. Jeg slipper alt og kommer, jeg hyler av vellyst, og han begynner å ri meg hardere. Jeg merker at kroppen trekker seg sammen i små kramper underlivet mitt strammer seg rundt kjønnet hans. Jeg er i gang med min orgasme nummer 2 og han sakker av, vil ikke at jeg skal komme med en gang denne gangen. Han trekker seg ut og ber meg om å snu meg, jeg vet hva som kommer.

Jeg setter meg på kne og lener meg forover. Han trenger inn i meg på nytt og rir meg hardere denne gangen. Han slår meg lett på rompa, vet at jeg elsker det. Jeg lar meg rive med og støter mot. Det tar ikke så lang tid før jeg kommer, denne gangen hardere enn den første gangen, jeg roper:”nå kommer jeg”. Og merker at kroppen hans begynner å trekke seg sammen i kramper sammen med meg, mens hans grynter inn i øret mitt. Vi kommer sammen, og rir bølgen sammen. Når det roer seg ned, legger vi oss. Vi hører bare vår egen pust, og slapper helt av på teppet. Vi ligger i solen og tørker, svetten ligger i perler på pannene og overleppene våres. Jeg snur meg mot han og smiler, hvisker:”jeg elsker deg” til han og han ser meg inn i øynene og sier:”jeg elsker deg også, jenta mi”.

Legg igjen en kommentar