Ett lite minutt

Denne novellen er vist 5102 ganger.

Er egentlig ingen novelle, men en skildring som viser tanker og følelser under et lite minutt av en herlig stund…

Det gnistrer igjennom sjelen. Hendene hennes beføler meg med en myk og sensuell tone, og jeg lukker øynene og kjenner hvordan hun leker med meg. Hun glir over hver centimeter av kroppen min mens hun hvisker kjærlige ord i øret mitt.

Det føles som å sveve på en sky. En slik sterk og overnaturlig nytelse. Noe jeg aldri før har opplevd, noe som får meg så vanvittig kåt.

Jeg åpner forsiktig øynene og ser ned på henne og hvordan hun, nesten helt uten bevissthet, beføler alt som kan kalles meg. Hun er så vakker. Tankene mine løper i hodet mitt, men finner ingen steder å stanse. Alt er bare helt uvirkelig.

Sakte begynner hun å ta av meg undertøyet, og spenningen stiger i takt med hjerteslagene. Hun fortsetter å beføle og kysse meg fra tærne og oppover, men rører ennå ikke mitt harde kjønn. Med ett ser hun meg dypt inn i øynene, og på en eller annen måte forstår jeg at hun tenker på meg – på oss! Det er ingen tvil. Hun elsker meg virkelig. Jeg kan se det på henne. Hun smiler varmt mens hun åler seg nærmere ansiktet mitt, helt til jeg kan lukte henne. Hun kysser meg. Vi lukker begge øynene og lar sansene flyte fritt mens hendene løper over kroppene våre. Så utrolig kåte vi er. Så utrolig deilig! Jeg kjenner hånden hennes gli over mitt harde lem, og et lyn av nytelse slår opp i magen min. Er ikke meg selv lenger nå. Er på et helt annet plan enn jeg pleier å være. Det er ikke lenger jeg som styrer, men sansene våre.

Jeg lar den ene hånden min gni forsiktig over den våte musa hennes, og jeg kjenner med ett at hun vil. I ekstase ligger vi tett inntil hverandre, og kysser og beføler hverandres kjønn. Alle hemninger er forlatt i virkeligheten. Det er bare oss to nå. Oss!

Med lukkede øyne setter hun seg på magen min, mens hun har hodet mykt lent tilbake. Jeg kan kjenne en hånd som tar tak i lemmet mitt, og fører det inn i henne. Jeg kjenner hvordan en overveldende nytelse av fantasi og drømmer slår i mellom oss, i det jeg får gli inn i henne. Hun vrikker den herlige kroppen sin rundt og opp og ned, mens vi begge nyter en stund i drømme.

Vakre ord svever rundt i rommet. Kjærlighet, elskov, du og jeg – jeg elsker deg! Alt går fortere nå. Forvirringen føles herlig, og kjønnene våre holder om hverandre og venter på et klimaks i ren fortryllelse.

Jeg kjenner det. Hun kjenner det. Vi kjenner begge at vi snart får oppleve det. Det som gjør oss til to elskende. To mennesker i nytelses akt. To som elsker hverandre.

Jeg holder hardt rundt henne, mens kroppene våre spiller safter for hverandre. Vi elsker. Elsker fortere og fortere. Som en strøm av lyn nærmer vi oss. Fortere og fortere, deiligere og deiligere. Plutselig ser vi hverandre dypt i øynene, og et skrik av ekstase skaper et ønsket ekko i rommet. Saftene av vårt elskov blandes som sort til hvitt, og tårer av glede faller ned over kinnene våre. Ikke en ting får skille oss. Vi elsker hverandre. Elsker å elske…

Legg igjen en kommentar