Ett svart eventyr

Denne novellen er vist 11476 ganger.

Hun stod og ventet på meg utenfor flyplassen. Nesten to måneder siden vi så hverandre sist nå, hjemme i kalde nord. Og tiden etter det hadde hun tilbrakt her, i varme sør, helt alene. Eller helt alene er ikke helt riktig…

Her nede jobber hun tett med John, en gutt på 29 år, nattsvart, flotte hvite tenner og en atletisk kropp. De har jobbet sammen i flere år nå, og har helt sikkert brukt mer tid sammen enn det jeg og kona har gjort. Tidvis har jeg vært en smule sjalu på han. Og andre ganger noe helt annet, med ville fantasier om den svarte kroppen hans sammen med den deilige kona mi. I begynnelsen var de tankene noe som fikk sinnet frem i henne, men etter hvert har det blitt en felles fantasi som har fått frem helt andre ting i henne enn sinne. Og nå har hun gjort noe med de fantasiene, det har hun fortalt meg i emails, men akkurat hva – det har hun ikke villet si…

Så godt å se henne igjen, se det strålende smilet, det flotte håret, den deilige rumpa. Vi holder rundt hverandre i menneskemylderet, kysser hverandre, jeg legger hendene på hoftene hennes og presser kroppen hennes mot meg. Deilige rampete du hvisker jeg, og hun smiler bredt mot meg…ja du skulle bare visst sier hun, smiler, tar hånda mi og går mot bilen, ’…og snart får du vite…’. De litt vonde sjalu følelsene reiser seg lynraskt hodet sitt et kort øyeblikk, før jeg får dyttet de ned under vann igjen.

Vel inne i bilen, på vei ut av byen kan jeg ikke temme nysgjerrigheten lengre. Fortell, hva slags rampestreker har du funnet på. Hun smiler frekt og som svar tar hun hånden min og legger den på låret sitt. Litt spørrende stryker jeg henne over låret, hmmm dette er ikke likt henne. Hun setter seg lengre ut på setet og åpner bena litt. Jeg stryker hånden under skjørtet hennes, oj ingen truse på, deilig. Stryker henne over det glatte kjønnet hennes, to fingre glir mellom leppene hennes, så varm og så våt. Presser fingrene inn i henne mens hun presser seg mot meg, og hun er helt våt. En tanke slår meg, jeg fører hånden til ansiktet og kjenner lukten av sex og … av sæd. Legger forsiktig en fingertupp mot leppene mine, smaker med tungen…sæd! Faen, du har pult han! Du har faen meg pult han før du kom og hentet meg! Hun smiler mot meg og sier unnskyld, unnskyld vennen min – men jeg var så kåt da jeg våknet, og da han kom innom så, ja så…havnet vi i senga. Er du sinna på meg? Oj så mange rare følelser som raste rundt inni meg. Men det var dette jeg hadde fantasert om så mange ganger, blitt så tent av så mange ganger. Nei vennen min, er ikke sint på deg, kom bare litt overraskende sa jeg og la hånden tilbake mellom bena hennes. Så deilig, så frekt, så intenst lyst til å borre ansiktet mitt i kjønnet hennes, smake henne, slikke henne ren. Men det var en umulig tanke i denne bilen i dette landet. Det er ikke første gangen dere har hatt sex, sa jeg, et faktum mer enn et spørsmål. Nei, og jeg elsker deg, bare deg. Fortell ba jeg. Det skjedde første gangen for 3 uker siden sa hun, mens hun strøk meg over hånden min, presset hånden min mot seg. Og…? spurte jeg. Tenkte at det skulle bli med den ene gangen, men …han er veldig ivrig og det er så spennende…Fortell fra begynnelsen ba jeg. Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle gjøre dette, helt sikkert! Men en dag var jeg kjempetent og så tenkte jeg på det vi hadde snakket om, at det kunne være kjempespennende for oss…og så tenkte jeg at jeg kan i hvert fall leke litt med tanken. Så tok jeg meg en dry martini, og du vet hvordan jeg blir da, og ba han komme over for å prate. Og så tok vi en dry martini til, sammen, og den var kanskje litt sterk. Etterpå ga han meg en massasje, og det var så intenst godt – og du vet hvor våt jeg kan bli og hvor kraftig jeg kan lukte. Jeg kunne se han merket det, umulig å ikke se det. Plutselig hadde jeg tatt hånden på han, klemte på han og spurte hva dette kom av. Og vips så lå vi i sengen, og vips så var klærne borte og vips så skjedde det. Etter det så har det skjedde flere ganger. Hvor ofte da spurte jeg. Å, jeg vet ikke svarte hun, ofte. Som hver dag eller? Ja svarte hun. Som oftere enn det? Ja. Wow, kona mi har fått seg en svart elsker! Har han en fin pikk spurte jeg. Kjempefin svarte hun, litt lengre og tjukkere enn din – og så helt svart! Er han god i senga da? Litt uerfaren, i begynnelsen, men ikke nå lengre sa hun mens hun smiler frekt tilbake. Og så er han kjempeivrig, vil hele tiden! Jeg fingrer henne, leker med det våte kjønnet hennes. Tenk at hun endelig har fått seg en svart pikk sa jeg, faen så spennende. Takk kjæresten min sa hun, bøyde seg over og ga meg et kyss og la hånden mellom bena mine. Strøk meg, utenpå shortsen, lirket hånden innunder og rundt pikken min som var steinhard for lenge siden. Oj, her er i hvert fall en som likte det sa hun, mens hun rolig runket meg. Kom vennen min sa hun, kom…og det tok ikke mye innsats før jeg eksploderte i hånden hennes. Åh så deilig, sa hun og plasserte den sædfylte hånden i skrittet sitt, gned det utover seg mens hun fingret seg hardt frem til sin egen orgasme.

Nå er dere blandet fint sammen sa hun da hun hadde roet seg. Og det blir ikke siste gangen….

Legg igjen en kommentar