Etter bryllupsfesten

Denne novellen er vist 13839 ganger.

Vi hadde vært i bryllup. Festen stoppet når humøret nettopp var kommet på topp. En del gjester ble med oss hjem for å fortsette. Nå var klokken nesten fire om morgenen og de fleste var gått hjem. Kun to personer var tilbake. Den ene var onkelen til bruden, en gammel sjøulk. Den andre var en ungdom vi ikke kjente. Han sov godt i en stol i dagligstuen, hadde vel fått litt for mye.
Min kone danset med sjøulken. Så ut som om de trivdes begge to.
Jeg begynte forsiktig å rydde litt. Masse tomflasker og glasser som måtte bæres ut og askebeger som måtte tømmes. Å være diskret, nysgjerrig og en smule sjalu er ingen god kombinasjon. Måtte bare følge litt med de to i stuen. Tankene minje kretset om usømmelige ting som ikke passer seg for en ung ektemann.
Min kone var alt for meg. Vi hadde prøvd å ha med en annen kvinne og det var for greit men jeg var mest opptatt av at min Tone skulle ha det godt.
Våre fantasier om å trekke med en mann var fortsatt bare fantasier. Tone trodde ikke jeg ville klare det. Hun var redd jeg ville bli sjalu. Hun var ikke mye redd for at jeg skulle bli sjalu nå når hun danset tettere enn tett med denne Kurt som hen visst het. Var jeg allerede sjalu? Eller hva var det egentlig som arbeidet i tankene mine?
De to hadde satt seg på sofaen. Tone lå helst med hodet mot brystet hans og han strøk henne over håret. Om han fortsatte slik ville hun snart sovne.
Jeg fant frem tre rene glass og en halv flaske konjakk. Begge takket ja til et glass. Jeg satte meg ned med dem, ved Tones føtter. Hun smilte litt genert mot meg og formet leppene til et kyss. Stuen var nesten ikke belyst.
Tankene mine var et eneste kaos. Litt forbannet for at hun brukte så mye tid på den der gamle ulken, samtidig som jeg ikke ville det skulle slutte.
Tanken var både umoralsk og skremmende, men den var der og ville ikke forsvinne. Jeg ville se henne med en mann.
Hånden min begynte å stryke henne opp over leggene. Jeg visste jeg burde stoppe men jeg ville ikke. Hånden min kom et stykke ovenfor kneet under den side kjolen.
Du-u! Tone så på meg med sine store blå øyne.
Jeg prøvet å svare med et smil og lot hånden gli enda lengre opp.
Vennen vi har gjester!
Han har sikkert sett verre ting en dette.
Ulken smilte skjevt over hodet hennes og blunket til meg. Han tok et godt tak i Tones lange lyse hår og løftet det opp og trakk det bakover. Hodet hennes fulgte automatisk med og han fikk fritt utsyn ned i den sterkt utringete kjolen. Hun merket det men gjorde ingen ting med det. Da han slapp håret hennes reiste hun litt på seg, la armene rundt halsen på meg og ga meg et sugende kyss. Leppene hennes kom så bort og klemte øreflippen min. Et svakt, spørrende hmm, hørtes nesten ikke.
Ja, svarte jeg. Raskt trakk hun hodet litt til seg og så på meg med spørrende øyne. Hun var rød i kinnene nå. Jeg nikket mot henne og jeg kunne skimte et lite smil.
Faktisk så ville hun det. Hun ville det med denne gamle sjøulken.
Raskt la jeg armene om ryggen hennes og trakk ned glidelåsen i kjolen. Hun omfavnet meg. Pusten hennes gikk heftigere. Ene hånden min fant raskt frem til henne sensitive nakkegrop. Et lite nikk til Kurt var nok til at han løsnet BH\'stroppen.
Gu! Hva er det dere pønsker på?
Sikkert omtrent det du har tenkt på lenge lille venn, svarte jeg.
Fy flate så frekk du er!
Frekkheten lenge leve, uten den hadde mange ting vært annerledes i verden.
Ulken hadde en neve rundt det venstre brystet uten at min prektige lille kone gjorde noen form for anskrik.
Stroppene på kjolen ble trukket fremover og blottet brystene hennes. Jeg ville se. Jeg ville se en fremmed mann kjæle med min kones bryster.
Forsiktig prøvde jeg å trekke kjolen nedover. Hun holdt igjen! Med et hardt press mot hennes lukkede hånd åpnet hun den og så satt hun med naken overkropp.
Kom med resten også, sa jeg.
Vent litt da vel!
Nei, du må ikke krølle den fine kjolen.
Hun lettet litt på enden og jeg trakk kjolen av henne. Hun var rød i kinnene nå, brystvortene struttet og hun pustet heftig. Jeg reiste meg for å legge kjolen bort.
Kurt var der straks og fikk hånden ned mellom lårene hennes. Tone kastet på hodet og la det bakover. Uten å si noe viste hun tydelig at hun ville kysses.
Forundret sto jeg og så på når den gamle mannen, han var sikkert minst tyve år eldre enn henne, la leppene over hennes og kysset henne.
Kåtheten hadde tatt min siste rest av fornuft, om jeg hadde hatt noen. Mens tungene deres lekte førte han hånden ned over magen. Hun gjorde ikke tegn til å ville stoppe den eller vri seg unna. Hånden kom ned i den minimale trusen og fant sikkert fort fram for Tone stønnet høyt inn i munnen hans mens de bare fortsatte å kysse.
Nå hadde hun ikke vært helt passiv hun heller. Skjorten hans var åpen og slipset hang og dinglet. Raskt åpnet hun beltet og gylfen hans. Hånden gled forsiktig inn under klærne. Kysset bråstoppet. Tones øyne som hadde vært matte og halvlukket ble vidåpne og klare. Med et forunderlig spørrende uttrykk som var noe mellom smil, fortvilelse og beundring utbrøt hun: "Du er diger!"
Hun snakket nesten ikke ferdig før leppene deres var klistret sammen igjen. Målløs og litt utafor sto jeg og så på min kone. For ikke bare å stå der tok jeg tak i trusen hennes og trakk den ned. Nå så jeg hvordan hun gned seg mot oversiden av tommelen hans. Den gled inn mellom de nakne kjønsleppene og kom frem igjen.
Den glinset. Ikke lenge etter spriket hu ut og ga meg fritt utsyn til den våte hovne fitten. Langefingeren og ringfingeren gled inn i fitten hennes Hun klynket som en hvalp.
Hun trakk pikken hans frem. Til tross for at den ikke var stiv var den diger. Hånden hennes runket den sakte. Som hun var en papirdukke løftet den svære mannen henne opp og snudde henne rundt. Hennes sprikende ben ble trukket litt til side. Å jaaah, stønnet hun i det leppene og tungen hans omsluttet fitten. Hodet hennes lå på magen hans og hånden lekte forsatt med pikken. Forsiktig nærmet jeg meg henne og sa at hun måtte suge han. Et skjevt, matt smil kom over leppene hennes og hun løftet pikken mot munnen.
Vennen, kan jeg gjøre det med han?
Ja, bare sug han det du orker.
Jeg ment ikke det, men det!
Vil du?
Vil du?
Hvis du vil så vil jeg det og.
Han er så varm og hard og deilig.
Ja, og diger
Åa Ja-ahh!
Synet av min kortvokste nette kone sammen med det digre eksemplaret av en mann virket nesten abnormt. Stutterumpen hennes bev eget seg taktfast og rytmisk.
Muskulaturen hennes arbeidet på spreng. I andre enden lå hun og gapte det hun orket for p få kukhodet innen for leppene. Mellom hennes struttende skinker så jeg Kurt slikke henne, stikke tungen inn i den våte fitten for så å vibrere nedover mot kliten eller lengre bakover. På innskytelse holdt jeg skinkene hennes til side-.
Straks kom Kurt med tungen og presset den opp i rumpehullet. Tone stønnet høylydt. Hvor lenge de holdt på aner jeg ikke. Men like plutselig og lett som forrige gangen snudde han henne rundt og fikk henne under seg. Selv jeg gispet.
Tone var nesten ikke å se under den digre mannen. Men jeg hørte henne og lydene bar ikke bud om overlast.
Pikken hans gled frem og tilbake mellom kjønsleppene. Han hadde lårene sine på innsiden av hennes og de sprikte godt begge to. Pikken presset mot åpningen.
Noen rare rallende lyder kom fra Tones strupe. Så jamret hun litt og jeg så at åpningen hennes sto på spreng med litt av kukhodet inne. Med små forsiktige jukk gled pikken innover. Når han trakk den litt ut var det som om han ville vrenge henne. Tone bare jamret. Ble det for mye for henne? Måtte jeg prøve å stoppe han?
Like før jeg ville dunke hamn på skulderen og be han gis seg stønnet Tonet "Åhh gu det er så deilig! Åhh jaaaa!Offfhhh- jaaa!
Jeg sto med pikken i hånden og bare kløp litt i den. Likevel gikk det for meg.
Han presset mere og hun bare oiet og lallet og stønnet. Fortsatt bare småjukket han og jeg så nesten ikke at pikken gled inn over. Jeg kom på at jeg vile kle av meg.
Neste gang jeg så mellom Tones lår var pikken betydelig lengre inne. Han kysset henne nå og jukkingen var heftigere. Plutselig snudde de seg rundt. Tone lå på topp.
Han hadde et godt grep om hennes smekre midje og presset henne ned på seg samtidig som han løftet underlivet og boret seg inn i henne.
Det var som luften gikk ut av henne. Ahhha du, – er fo-oor stoooor! Åhhjaaaaa! Mæ – mæ me-e-errrr! Auu! Ja-ah! D-d- du ko-o-omme-e-errr ikkke leeeng… Ouuujaaaahhh!
Mærre, mærre, ohh- o-ohhhjaaa, auuu ååhhh- Åh gou, g-g-g-guuuu,-au-au-au-au.K-ppp ommer ikke lenge- lengere! Aærr! Åh ja! Å ja. Ligg litt -litt rolig! Å du er svær!
Kurt jukket nesten ikke. Tone lå rolig opppå han. Fingre hentet fittesafter og førte dem bar mot den lille muskelen. Jeg tenkete jeg kunne smøre henne med litt spytt men oppdaget at jeg var tørr som Sahara i munnen. Tone klarte ikke å ligge rolig lengre. Hoftene hennes gjorde små raske jukk.
Tror jeg kommer snart,stønnet hun.
Jeg visste råd for det. Raskt stakk jeg en finger opp i rumpen hennes og holdt den der.
Orrr neiii, freste hun.
Du må bare vente litt.
Nei, neivilikkevente, vilikke, vilvilvilkomme- nååå! Pule! Pule, pule, pule mere!
Sansynligvis følte jeg at noen så på oss. I alle fall rev jeg blikket bort fra min deilige kones fitte og rumpe. Han for sammen og ville løpe men jeg fikk tak i han.
Ikke vær redd. Gutten som hadde sovet i den andre stuen hadde tydeligvis is våknet. Han sto med pikken ute og dro den. Jeg smilte. han.
Er det ikke nydelig?
Han nikket helt åndsfraværende. Joo, peip han.
Jeg bøyet meg over Tones rumpe og smurte den med spytt. Resultatet var at muskelen åpnet seg enda litt.
Ta henne der!
Han så på ,meg med store øyner
Æ – kan jeg\'e a-a…
Ja! Gjør det. Klarer ikke det å guuu du er gaaaal!Kurt begynte å knulle henne igjen og hun var ikke sen om å svare på jukkingen. Hun stønnet av fryd.
Den unge mannen la seg over henne uten at hun protesterte. Først da pikken hans ble presset hardt opp i anus ba hun om å la være men var likevel hinsides.
Et slikt rabalder og liv som fulgte har jeg ikke hørt eller sett maken til, verken før eller siden.
Av alle ting kom jeg på kamera og filmet episoden. Unggutten hadde ikke før tømt seg og glidd ut før Tone eksploderte i orgasme etter orgasme. Hun bare hikstet som om hun gråt og ristet i hele kroppen.
Jeg måtte bare ta henne jeg og. Sakte lot jeg pikken gli inn i hennes våte anus. Hun protesterte ikke.Ikke før kommet inn før det gikk for meg igjen

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar