Etter sommeren kommer høst

Denne novellen er vist 664 ganger.

Sommeren nærmet seg slutten å jeg skulle tilbake til studiene.
Julie skulle starte på studiene i Oslo så moren hennes hadde kommet med et forslag at hun kunne leie hos meg.
Vi kom fort til en enighet så Julie flyttet raskt inn.
Faren hennes ville betale en del av leien så han spurte Julie om 6000,- var ok. Julie sa tusen takk.
Jeg sa at hun ikke behøvde å betale leie vi kunne heller bruke de pengene på kino, konserter å slike ting.

Dagen kom når skulle flytte inn så hun og foreldrene kom med flyttelasset. Alt ble satt inn på det lille soverommet. Jeg sa vi kan sette alt uten om senga på plass senere.

Foreldrene dro å vi rev av oss klærne å havnet over spisebordet. Fingre, hender, munn og tunge vandret over kroppene til hverandre. Så ringte mobilen til Julie det var faren hennes. Julie tok den å var litt andpusten. Faren lurte på om han hadde glemt igjen lommeboka her. Jeg fant den raskt så Julie så jeg jeg skulle gå ned. Lommeboka ble raskt overlevert så løp jeg opp i leiligheten igjen.

Julie ropte på meg fra soverommet der lå hun i blonde undertøy å strøk seg med hånda fra halsen å nedover. Jeg sto paralysert i døren hjelpes så flott hun var. Hun sa kom hit. Jeg gikk mot sengen å Julie sa få av deg klærne.
Jeg la meg ved siden av henne å strøk henne over kroppen. Vi lot hendene vandre over kroppene til hverandre så endte vi opp i 69.
Vi koste oss lenge før jeg sa nå må jeg ha deg. Hun tok tak i den å flyttet på trusekanten å førte den mot musa si. Den skled inn å vi startet ett kjempe ritt.
Jeg spurte om jeg kunne komme i munnen hennes noe hun svarte ja på. Det begynte å stramme seg i pungen å jeg trakk meg ut. Julie skjøv seg raskt nedover før gapte over pikken min. Jeg tømte meg å hun svelget nesten alt.
Jeg var klar igjen med en gang, så vi gikk for en runde til Julie skulle få en heftig orgasme så jeg begynte å slikke, blåse og suge på knoppen. Hun stønnet og pustet stadig høyere å kom før hun sa jeg vil ha deg inni meg Kristoffer.
Som sagt så gjort.
Som på gården hos farmor ble nytelser hver dag vi kunne ikke få nok av hverandre.

En dag sendte Julie meg en melding mens jeg satt i forelesning.
Kan du møte meg i sentrum før 16.30. Så kan vi spise middag ute. Jeg møtte henne i Carl Johans gate ved Jaipur. God mat hyggelig ettermiddag. Julie betalte å vi gikk nedover mot Oslo S. Vi passerte Kondomeriet å Julie sa bli med meg. Vi gikk inn å kikket så kom det en hyggelig ansatt som lurte på om vi trengte hjelp.
Vi fikk veldig god hjelp så vi endte opp med flere produkter.
Så vi endte opp med
Spreaderbar med ankel- og håndjern Ouch, Fifty Shades sengebondage Anticipation
og Buttplug sett 3 pk sølv.
Så dro vi rett tilbake til leiligheten for å teste ut det vi hadde handlet.
Først tok jeg fram Ouch’n festet håndledd og ankler før jeg tok den minste analpluggen å satte den mot hullet. Hun slappet godt av så den smatt raskt på plass deretter begynte jeg å gi henne oral nytelse. Hun ga fra seg stønn og korte pust før hun så kommer i en deilig sprut orgasme så jeg stilte meg godt å lot pikken gli inn i grotten hennes. Jeg ga henne alt hadde av energi og cm. å jeg spruter langt inni henne. Før jeg løsnet mansjettene å la meg tett inntil henne for å kjenne varmen. Dagen etter byttet vi jeg i mansjettene med plugg i rompa. Hun runket meg forsiktig før hun sugde meg. Det var brutalt deilig å opphissende. Så vi reiste ned Kondomeriet dagen etter for å kjøpe flere gledes produkter. Kommer muligens en historie til med strap on å de andre produktene vi kjøpe.

Skrevet av: Lurert