Etterlengtet nærhet

Denne novellen er vist 5848 ganger.

Aaatsjoooo… snufs, snufs… Forkjølelsen har kommet for fullt. Det er rart hvor alene du kan føle deg når du blir syk. Jeg ligger i sengen og nyter morgentimene. Jeg lengter etter at noen kan holde rundt meg, se meg dypt inn i øynene og kysse meg ømt og lenge. Jeg ønsker at noen skal se på meg med kåte late øyne, og overlesse kroppen min med hete kyss. At myke hender går på oppdagelsesferd, og pirrer meg til jeg bare MÅ ha mer… Diing, doong… Det ringer på døren. Pleier aldri å komme noen så tidlig. Jeg trer en stor collegegenser på meg, og går for å åpne døren. Kulden slår imot meg når jeg åpner døren, og jeg blir svært så overrasket når jeg ser deg utenfor døren. «God morgen», sier du med et lurt smil. «Sov du?» Jeg bare smiler,og rister på hodet. Overveldelsen har tatt ordene fra meg. Her har jeg nettopp ligget i sengen og fantasert, og nå er det stor mulighet for at fantasien min blir til virkelighet!

Du tar av deg jakken, og legger armene rundt meg. Ser meg inn i øynene, og spør hvordan jeg har det. Åh.. endelig noen som bryr seg. Du kysser meg ømt og rolig, mens du stryker meg over ryggen. Mer skal det ikke til før jeg smelter, og har glemt alt annet rundt meg. Kyssene blir mer intense, og jeg kjenner sitringer i hele kroppen. Jeg tar deg i hånden og du følger etter meg inn på soverommet. Kyssene er intense og lengtende. Begge to vet hva som venter, og ingen av oss klarer å holde igjen. Hendene dine kjærtegner brystene mine under den store genseren, og jeg kjenner lemmet ditt vokser. Du lar genseren og buksen falle på gulvet, og jeg studerer den sexy kroppen din. Elsker å se deg i boxer, men du er minst like sexy uten. Du strutter mot meg når boxeren forsvinner. Jeg dytter deg forsiktig ned på sengen, og drar den store genseren min over hodet. Har kun en liten sort og gjennomsiktig truse under som ikke skjuler stort. Setter meg på kne på gulvet foran deg, Du bøyer deg frem og kysser meg. Du vet hva jeg vil, og smiler lett. Jeg må konsentrere meg for ikke å starte rett på godsakene, og leker derfor først med brystvortene dine. Småbiter, slikker til de knopper seg mot tungen min. Kysser deg nedover magen, og jeg kjenner den strammer seg når jeg nærmer meg din mest erogene sone. Lar tungen og kyssene skli nedover, men unnviker din svært så erigerte pikk. Kysser innsiden av lårene, beveger meg oppover til pungen som jeg kysser og slikker ømt. Du gir fra deg et lite sukk, og legger den ene hånden din på hodet mitt. Tror gjerne du har bedre kontroll da, men nei… Her styrer jeg… Jeg vil pirre deg til du ikke klarer å vente lenger, og du bare må ha. Jeg klyper deg litt hardt i den ene brystvorten, og tar et godt tak rundt roten av pikken din. Senker hodet mitt, og lar deg kjenne varmen fra munnen min. Du strammer kroppen, og stønner lett. Pusten din går raskere og du beveger kroppen din i takt med meg. Jeg nyter å suge deg, elsker smaken av deg, og blir så kåt av det! Tungen min leker med pikken din mens jeg ser på deg. Ser på ansiktet ditt at du nærmer deg, og jeg reiser meg. Du ser litt overrasket og snytt ut, men «Hei sexy. Du skal få mer- MYE mer». Men først er det min tur…. Trenger ikke si noe, for du reiser deg og kysser meg hardt mens du presser meg mot veggen. Drar av meg trusen og biter meg lett i brystvortene. Åh.. nå er du kåt! Jeg elsker når du er kåt. Du biter litt i kinnet mitt, kysser meg litt aggressivt og løfter meg opp mot veggen. Trer meg ned på den knallharde pikken din og stønner høyt. Jeg kjenner blodet pumpe rundt i kroppen min, og jeg vil ha mer. Hendene dine holder et godt tak i rumpen min, og du knuller meg kjapt opp mot veggen. Du nærmer deg, men fullfører ikke.

Du løfter meg ned, og legger meg forsiktig ned på sengen. Kryper over meg, biter i brystvortene og overlesser kroppen min med hete kyss. Du skiller bena mine og legger deg godt til rette mellom dem. Saftene mine glinser mot deg, og du smaker på. Tungen din er myk mot den allerede så hovne klitorisen min. Du skiller leppene, og tungen din leker til jeg rister av kåthet. To fingre smyger seg inn for å kjenne på varmen min. Jeg klarer ikke ligge stille, og vrir meg av kåthet. Jeg trenger mer. Må ha han nå! Snur meg over på alle fire, og han følger etter. Han trenger seg inn, og støter hardt. Holder tak i baken med den ene hånden, og stimulerer klitoris med den andre. Blodet bruser i hele kroppn min. Spenninger samler seg opp, for så å eksplodere ut i en utrolig deilig orgasme. Før min orgasme er ferdig, kommer han. Han stønner navnet mitt noen ganger, stopper opp og stønner høyt. Det er så opphissende å kjenne at han kommer, og deilig når han legger seg ved siden av meg, ser på meg med tilfredse øyne og forteller meg hvor deilig jeg er….

Legg igjen en kommentar