Etterlengtet påskeferie

Denne novellen er vist 6152 ganger.

Jeg er snart fremme hos kjæresten min for å feire påske. Kjøreturen har tatt flere timer og jeg er både sulten og trøtt, men nå er det bare noen få minutter til jeg får lov til å klemme på verdens beste mann. Åh, som jeg har lengta etter han. Det har vært mange ensomme hyrdestunder med han i tankene mine. Jeg er bløt i underlivet etter å ha tenkt på han denne kjøreturen.

Jeg parkerte bilen utenfor huset hans og lot bilen stå litt på tomgang mens jeg pakket sammen alle sakene jeg skulle ha med inn. Det ble lys i døråpningen og ut kom kjæresten min med det største gliset og et blikk som sa: “endelig er du her”. Vi omfavnet hverandre med den godeste klemmen og de sterkt ønskede kyssene. Det var så deilig å føle brystkassa hans mot min og lukte eimen av den forførende parfymen hans. Jeg ble våtere og våtere i underlivet, spesielt da den store staven hans presset seg mot kroppen min der vi sto og holdte rundt hverandre.

Han tok inn tingene mine inn mens jeg stoppa bilen. Jeg kom inn på kjøkkenet og så et dekket bord med sushi og tilbehør på, min livrett. Bordet var dekorert med en nyinnkjøpt blomsterbukett, stearinlys og dempet stemning. Jeg ble bare minnet på hvor godt jeg har det når jeg er sammen med han. Tenk at han hadde gjort dette for meg!

Mens vi spiste og pratet om stort og smått, drev føttene våre og kjærtegnet hverandre under bordet og vi befølte hverandres hender når det passet innimellom spisinga. Etter middagen vasket vi og ryddet opp før vi satte på en film på TV. Vi hadde rigget til med potetgull og dipp på bordet og vi satt tett inntil hverandre med pledd over oss. Lårene våre var viklet inn i hverandre og vi hadde inntatt filmstilling. I det filmen startet, løftet jeg hånden min opp til haka hans og vridde på hodet for å gi han et lite kyss på leppene. Han smilte til meg, og jeg så at øynene ble fylt med begjær. Han la hånda på kinnet mitt og kysset meg tilbake, litt hardere. Den andre hånda førte han nedover låret mitt, og følelsen av å bli tatt på var så uimotståelig så jeg presset kroppen min mot hans mens vi kysset.

Han strøk hånda si nedover halsen min og tok tak i puppen min og klemte ømt til mens han kysset meg lidenskapelig på leppene. Etterlengtede, lidenskapelige kyss. Tunga hans lekte med tunga mi, og det begynte å dunke kraftig i underlivet mitt. Han strøk meg videre langs ribbenene, snek hånda under skjørtet mitt og tok et godt tak i rumpa mi mens han holdte meg fast i et godt grep. Det var pirrende for meg.

Før jeg visste ordet av det, løftet han meg som om jeg var en fjær, opp i armene sine. Jeg kom med et overraskende, lite hyl mens jeg la hodet bakover og lo. Han løftet meg inn på soverommet og la meg forsiktig ned i sengen, som om jeg var en skjør blomst. Han kysset meg kjærlig mens han la seg over meg. Jeg kvalte et lite pust da jeg kjente det harde lemmet som gjemte seg under buksa hans, gravde seg inn mot det bløte underlivet mitt.

Han stoppet å kysse meg på leppene, og fortsatte nedover. Han kysset meg overalt på halsen, magen og hvisket meg intimt i øret. – Liker du det? Spurte han. Og ja, det gjorde jeg. Jeg bet meg i leppa og smilte til øynene hans, og nikket med en liten nytelseslyd. Jeg tok ansiktet hans i begge hendene mine og kysset han intenst, jeg var så bløt. Han lurte seg unna kyssene for å fortsette videre nedover på sin ferd. Han kneppet opp blusen min og kledde den av meg. Han lot hånda gli langs magen min og ned under skjørtet, strømpebuksa og trusa. Han virket litt sjokkert over hvor bløt jeg var, og fjeset hans lyste opp i begeistring.

Det var så utrolig å oppleve fingrene hans skli over klitorisen min igjen. Det var jo akkurat dette jeg hadde dagdrømt om når jeg onanerte selv, om hans fingre som gjør meg tungpusta mens han masserer min klitoris. Det kom ukontrollerbare stønnelyder ut av meg der han lot langfingeren stryke meg over klitoris. Jeg måtte ha ham, så jeg slang han ned mot meg, og rullet over han. Han skvatt litt til, men likte når jeg tok kontrollen.

Jeg tok av meg alt jeg hadde på underkroppen før jeg begynte å kneppe opp buksa hans og dro den av han. T-skjorta dro han av selv, og synet av hans nakne overkropp var opphissende. Jeg strøk han over bokseren, og kjente godt at penisen var klar for å møte meg igjen. Jeg ertet han litt med å bite han i huden på magen og over penisen, og strøk hånda mi flere ganger over bokseren som var bløt av væskene hans. Jeg dro av han bokseren og ble møtt av prinsen selv som sto rett opp og ned og ønsket meg velkommen. Jeg fuktet munnen min og begynte å slikke på penishodet hans, og han stønnet i nytelse. Det var fantastisk for han å bli berørt på den måten igjen. Jeg bevegde hånda i samme bevegelse som munnen min, og han pustet tungt mens hans steinharde penis fikk behandling. Jeg strøk varsomt på ballene hans og lekte med tunga rundt penisstrengen hans. Det varte ikke lenge før han kom kraftig i munnen på meg. Det var godt å se at han nøt det. Men, jeg var ikke ferdig enda. Jeg svelget sæden og begynte å suge han på nytt. Han virket overraska og begynte å le litt samtidig som han var sliten og tungpusta, og bekrefta at det var godt.

Jeg reiste meg opp og satte meg over han. Jeg visste han likte synet av min nakne kropp. – Åh, du er så deilig, sa han. Jeg smilte samtidig som jeg presset meg ned på hans gigantiske, stive penis, og kjente at vaginaen min ble fylt med en vidunderlig kraft. Det var så etterlengtet. Jeg startet å ri han hvor jeg i perioder la penisen helt i starten av vaginaen min slik at jeg kun ridde penishodet hans. Han fikk full utsikt til denne stillingen og det kom flere lyder som anerkjente at han nøt det fullt ut. Jeg la armene hans over hodet hans og holdte de fast mens jeg samkjørte hoftene mine mot hans hofter. Vi var som bølgene i havet. Før jeg visste ordet av det, klarte han å rulle meg rundt mens han fortsatt var inni meg, og jeg lå plutselig nederst. Jeg skvatt, og måtte le litt på samme måte som han gjorde tidligere, for det var så herlig å kjenne han i meg.

Nå var det han som var sjefen, og det ble jeg enda mer tent av. Han tok tak i hoftene mine og løftet meg litt opp for å trenge dypere inn i meg. Jeg stønnet for hver gang han presset seg inn i meg. Han tok hånda mi og plasserte den på klitorisen min for at jeg skulle onanere meg selv. Jeg fikk rykninger i lårene for det var en elskverdig kombinasjon å ha han trengende inn i meg mens jeg masserte underlivet. Vi hadde aldri fått orgasme samtidig før, men jeg kjente jeg var på bristepunktet. Han var så tiltrekkende der han sto og presset seg inn i meg, gang på gang. Jeg la en pute under rumpa mi, og på den måten fikk jeg strekt lårene og leggene mine så langt ut jeg kunne for å forsterke de gode følelsene som dominerte.

Jeg kjente jeg var nær med å komme. – Fortsett, jeg kommer snart, sa jeg med hes stemme i takt med puppene som bevegde seg opp og ned. Han tok hoftene mine i et hardere grep i hendene sine, og det føltes som om penisen ble dobbelt så stor inni meg. Orgasmen bygget seg opp i underlivet og jeg måtte til slutt stønne meg høylytt i gjennom seansen. Han nådde klimaks nummer 2 og begge stønnet av full hals. Vi var ett.

Jeg hadde bare lyst til å ha han inni meg, men penisen trakk seg naturligvis tilbake etter hvert og han la seg fornøyd ved siden av meg. Begge nøt dette øyeblikket. Det var fylt med så mye kjærlighet til hverandre, og en underliggende visshet om at dette kommer til å skje flere ganger. Det er disse dagene vi lever på til neste gang vi møtes igjen, for da har man en oppspart kåthet og lengsel. – Skal vi gå å se på filmen kanskje? Sa han til meg med et lurt glis. – Ja, la oss gjøre det, smilte jeg tilbake og kysset han på munnen.