Het åpenbaring

Denne novellen er vist 7414 ganger.

Tenk over nabolaget der du bor. Haugevis av ulike mennesker. Single. Par. Familier. Rekkehus og leiligheter. Eneboliger og generasjonsboliger. Overalt er det folk som har sex. Folk og par som er tiltrekkende. Folk og par som er det motsatte av tiltrekkende. Og så. Blant alt dette. De nærmest usynlige. Akkurat nå stirret jeg på ei slik. En ganske anonym og lite oppsiktsvekkende kvinne. Det mørkeblonde håret hennes har en litt gammeldags frisyre. Brillene hennes er en smule klumpete og huden er blek. Genser og bukse er dominert av gråtoner. Kroppen er formløs. Likevel. Der hun sitter og kikker over regnskapet mitt er det noe utrolig tiltrekkende ved henne. Kanskje noe i det nedslåtte blikket? Brune øyne som med ujevne mellomrom ser mot meg. Nervøst. Flakkende. Sjenert? Torhild er et par år yngre enn meg. Rett under 40. Hun og familien bor bare noen hus lenger ned i gaten. Jeg hadde behov for litt økonomisk veiledning og spurte Torhild. Som økonom i kommunen antok jeg at et blikk på finansene i mitt enkeltpersonsforetak ville være grei skuring for henne. For et par dager siden møttes vi ved postkassene og jeg spurte henne om hjelp. Hun så forbi meg. Rødmet. Stotret. Et lite øyeblikk angret jeg. Hun hadde noen angstproblemer da de flyttet hit. De første månedene pustet hun dypt inn i en papirpose for å roe seg ned. Hadde jeg nå gått over streken ved å spørre? Torhild hadde kremtet. Nikket. Sagt at hun gjerne kunne gjøre det, men det måtte bli til helgen. Det var ikke tid før. Det passet fint for meg. Nølingen hennes ble litt mindre da jeg spurte om det var OK at jeg kom bort til dem. Helgene er kaos i huset til meg og Henriette. Ungene suser ut og inn, leker og herjer. Med og uten kamerater. Torhilds familie skulle visst bort til mannens foreldre. Så det skulle nok være ro hos henne hele ettermiddagen.

Så nå satt vi her. I speilet til høyre for spisestuebordet så jeg på kontrastene vi utgjorde. Anonyme Torhild. Litt mer prangende Lars. Med 180 centimeter var jeg ikke en spesielt stor mann. Torhild var omtrent like høy. Likevel var jeg ganske bred over skuldrene og var ellers kompakt bygget. Brunt kort hår. Blå øyne i et solbrunt fjes. Sommeren var varm og jeg gikk i rød shorts og fargerik hawaiiskjorte. Torhild var pakket inn som om det var høst.
Mens hun leste kikket jeg meg rundt i huset. Strøken blå hjørnesofa. Tre enorme og stappfulle bokhyller. Ryddig kjøkken. Lukket verandadør og klimaanlegget på høygir. Lite særpreg. Stille og nøytralt. Akkurat som Torhild. Jeg ble litt nysgjerrig på denne kvinnen. Helt banale ting som størrelsen på puppene hennes. Umulig å si under de digre klærne hun alltid gikk med.
– Du, Torhild? Kan jeg låne toalettet?
Hun kvapp til og så usikkert på meg. Så tok hun et dypt åndedrag og svarte.
– Ja, selvsagt. Kan du bruke det i andre etasje? Det er så rotete på badet nede.
Jeg ga henne et blikk som sa at jeg forsto. Vårt ene bad var også overfylt med klesvask og lignende. Hun rødmet lett da øynene våre møttes, og tittet ned på arkene. Jeg reiste meg og jogget lett opp trappen. Badet nede hadde nok også vært OK. Hadde sikkert funnet det jeg var ute etter der også, men andre etasje åpnet opp for nye muligheter. Jeg gjorde et nummer av å lage lyd når jeg åpnet døren inn til badet. Lukket den med et lite smell. Så sto jeg i ro. Lyttet. Torhild tastet i vei på datamaskinen. Jeg kunne ikke motstå fristelsen. Soverommet deres var to meter unna. Med små skritt gikk jeg inn. Gardinene var trukket for og rommet var mørkt. Jeg husket at de hadde en markise foran soveromsvinduet. Sengen var oppredd. Hvitt sengetøy av bomull. Rommet var varmt og luften tett. Soverommet var ganske ryddig, men det lå et par hauger med klær på gulvet. Jeg bøyde meg ned ved siden av dobbeltsengen og løftet litt på klærne som lå der. Nei, dette var ikke Torhilds. Boxersorts og en enorm skjorte. Eivind var Torhilds mann, og han var en overvektig fyr. Med tre-fire lange steg var jeg rundt på andre siden. Torhilds plass var ved vinduet. Her lå det også litt klær på gulvet. Bingo! Truse. BH. Jeg svelget. Bh-en var enorm. Jeg løftet den opp. Måtte være minst en D-cup. Hvordan kunne det stemme? Hun virket nesten flat. Den genseren måtte skjule mye. Trusen var av den enkle sorten. Hvit. Bomull. Igjen ble fristelsen for stor. Jeg løftet den opp mot nesen. Luktet på stoffet som for ikke lenge siden var presset mot naboens fitte. Lukten var svak, men tydelig. Jeg smilte. Hun luktet søtt. Smilet forsvant brått da jeg hørte stemmen bak meg.
– Hva er det du driver med?
Jeg snudde meg sakte. Torhild sto i døren og skalv. Hun var rød i kinnene og gispet etter luft. Hun så på trusen. Hun så på Bh-en. Så gled blikket hennes nedover og stivnet. Jeg tittet ned. Pikken min sto som et spett og var lett synlig. Torhild sukket. Nei. Stønnet var mer presist. Noen få ord glapp ut av henne.
– Så stor den er.
Stemningen forvandlet seg i rommet. Akkurat som om forskrekkelsen endret seg til spenning. Gjennom et langt liv har jeg lært meg at ærlighet varer lengst. Så jeg valgte den strategien nå også. Jeg så rett på henne og var klar og tydelig i stemmen.
– Jeg var så nysgjerrig på deg. Du viser så lite av kroppen din og jeg ville bare vite hvordan du så ut under klærne. Og du ser hva som skjedde når jeg fikk vite det….
Jeg viftet med Bh-en.
– Det hadde jeg aldri trodd. Eivind er en heldig mann.
Torhild ble rød. Ikke av sinne denne gangen. Hun rødmet av komplimentet. I tillegg til ærlighet har jeg lært at den som ikke våger intet vinner. Så jeg spurte.
– Kan jeg få se dem?
Igjen viftet jeg med Bh-en. Hun åpnet munnen, men sa ikke noe. Jeg lo ertende.
– Hvis du viser meg dine skal du få se min.
Torhild studerte bulen på shortsen. Holdt blikket der lenge. Så nærmest hvisket hun.
– Jeg er litt flau over dem. De er så store.
– Hva er det å være flau over? Se hva tanken på puppene dine gjør med meg?
Hun reagerte visst godt på en slik direkte tale. Hun nikket. Tok et skritt inn i rommet og stilte seg på den andre siden av sengen. Hun så lenge på meg før hun plutselig bestemte seg. Dro genseren raskt over hodet. Jeg hadde forventet digre pupper som duvet mot meg, men ble skuffet da genseren skled ned på gulvet. Brystene var pakket inn i en slags sports-BH: De var klemt flate.
– Hvorfor gjemmer du de bort, Torhild? De er sikkert flotte. Eivind må virkelig kose seg.
Hun nølte litt før hun svarte.
– Eivind bryr seg ikke så mye om kropp og slikt. Jobber for mye. Spiser for mye.
– La meg se. Vær så snill.
Hun hørte helt klart hvor sterkt jeg ønsket å se brystene hennes. Hun smilte litt mens hun fiklet med hektene. Når siste hekte var løs spratt de ut. Tunge og runde pupper. Lyserosa enorme brystvorter. Jeg stønnet lavt, men lenge. Klarte ikke ta øynene vekk fra puppene som gynget noen meter foran meg. Henriettes pupper var også store, men dette var virkelig imponerende. Torhild ble tydeligvis fornøyd med reaksjonen jeg viste. Stemmen var lav, men ivrig da hun snakket til meg.
– Din tur.
Jeg er ikke blyg og dro raskt ned shortsen. Pikken på 19 centimeter spratt opp og vippet rett mot Torhild. Sukket hennes var utrolig opphissende. Vi ble stående slik en stund. Hun så på pikken. Jeg så på puppene. Hjertet mitt banket hardt. Jeg hadde så lyst til å smake på de store brystvortene. Skulle jeg ta sjansen?
– Du får ta på min hvis jeg får ta på dine.
Torhild sperret opp øynene. Flyttet oppmerksomheten fra kuken til ansiktet mitt.
– Hva mener du? Hva vil din kone si?
Inne i meg kom svaret raskt. Henriette ville bli imponert og overrasket. Svaret jeg ga var litt annerledes.
– Hverken hun eller Eivind trenger å vite noe om det. Vi bare kjenner litt på hverandre. Det er jo bare hud.
Igjen ble hun taus. Usikker, men hun gikk ikke. Tok ikke på seg genseren igjen. Jeg tok initiativet. Hoppet raskt opp i sengen og krabbet på knærne bort til henne. Øynene til Torhild slapp aldri fokuset på pikken som nærmet seg. På knærne stanset jeg ved sengekanten og stilte meg ansikt til ansikt. Rødmen i fjeset og gløden i øynene fikk henne til å bli utrolig tiltrekkende. Jeg hvisket.
– Du først.
Torhild pustet tungt. Så ned på pikken. Hendene var slappe og hang ned langs sidene. Igjen tok jeg initiativet. Med en lett vridning snudde jeg kroppen og omtrent la pikkhodet i høyrehånden hennes. Hun skvatt til, men flyttet ikke hånden. Jeg beveget hoftene. Kuken gled frem og tilbake langs håndflaten. Fingrene hennes lukket seg forsiktig rundt staken. Lange tynne fingre. Først nølende. Så utforskende. Taket gjorde at forhuden gled over kukhodet. Jeg stønnet av følelsen. Torhild så på meg.
– Liker du det?
– Ja. Det er deilig.
Torhild runket meg. Sakte og forsiktig. Jeg la hendene over hver sin brystvorte. De var virkelig harde og digre. De føltes deilige mot håndflaten. Torhild klemte til rundt pikken og kroppen hennes ristet lett. Jeg klemte brystvortene og hun ynket seg. Jeg kjælte med de store brystene. Masserte og klemte. Dro i brystvortene . Torhild runket meg i et jevnt tempo.
Skuffelsen hennes var synlig i ansiktet da jeg tok vekk hendene.
Overraskelsen kom til syne da jeg dro av meg skjorten.
– Nå er jeg helt naken, Torhild. Det mest rettferdige er vel at du også kler av deg alt.
Hun stivnet. Slapp pikken. Kikket i gulvet, men gikk ikke. Jeg forsto henne stadig bedre. Hun var med på leken, men klarte ikke helt ta neste steg. Jeg hjalp henne. Madrassen var hard og jeg hadde små problemer med å lene meg frem mot henne. La hendene på de smale hoftene og kneppet opp knappene på buksene. Tok tak i bukselommene og rykket til. Buksene ramlet rett ned og synet foran meg var utrolig. Innsiden av lårene var våte. Torhild hadde gått uten truse og den hårete musa var søkkvåt. Det glinset i sprekken som var nesten dekket av kjønnshår. Duften fra henne fylte rommet. Leggene var ubarberte og lårene var smale. Det var noe med denne naturlige og tilkneppede kvinnen som fikk blodet til å bruse. Jeg ville at hun skulle ha det godt. Kjenne nytelse. Igjen valgte jeg ærlighet.
– Jeg synes du ser helt fantastisk ut, Torhild. Jeg får så lyst på deg.
Hun løftet hodet. Noe hadde endret seg en smule i blikket. Hun strakk ut hendene og lot dem gli over brystkassen min. Jeg er ingen atlet, men kroppen er bulkete av muskler her og der. En helt annen fasong enn ektemannen. Jeg tok hendene hennes i mine. De var klamme og skalv.
– Kom til meg.
Jeg flyttet meg bort til den andre dynen og ga henne plass. I sakte tempo la hun seg ned på ektemannens side av sengen. På ryggen. Samlede bein. Armene langs siden. Blikket spikret i taket. Jeg bøyde meg ned og kysset den smale munnen. Lot tungen gli mykt over leppene før jeg sugde på underleppen hennes. Først reagerte hun ikke. Lå bare rolig og tok i mot meg. Det var først da jeg la hånden på brystet hennes at reaksjonen kom. Hun stønnet inn i munnen min. Tungene våre møttes. Virvlet rundt og rundt. Sugde tungen min inn i munnen sin. I flere minutter lå vi slik. Klinte som ungdommer mens jeg befølte puppene. Jeg flyttet munnen til halsen. Slikket og beit ertende. Hun sukket igjen. Tilfreds. Jeg kysset meg ned til puppene. Sugde hardt på brystvortene. Byttet fra pupp til pupp. Klemte og dro i den som ikke fikk behandling av munnen. Mens jeg holdt på flyttet jeg hånden over magen. Ikke trent, men flat. Hånden møtte kjønnshår. Torhild ynket seg og buet ryggen. Jeg bare fortsatte. Flyttet fingrene over den fyldige hårveksten og ned mellom lårene. Dyttet dem fra hverandre og la hånden over fitta. Kjente hvor våt hun var. Kjente varmen som pumpet ut fra åpningen. Skilte de myke fitteleppene og lot fingrene gli sakte i sprekken. Under den enorme puppen kjente jeg hjertet hennes hamre.
– Husk å puste…..
Torhild datt ut av transen og sugde inn luft. Så pustet hun lenge ut og inn. Kroppen slappet mer og mer av. Ble vant til følelsen av mine fingre som skled opp til klitten og ned mot åpningen.
– Åh, åh, åh. Dette er så godt.
Jeg svarte ikke. Bare fortsatte. Lente meg opp og kysset henne lenge. Kjente åndedragene hennes mot fjeset. Kjente kroppen som rykket til når jeg kilte klitoris. Utenfor vinduet hørte jeg barn leke med vann i gaten. Torhild lå med lukkede øyne og lot meg leke. Det var på tide å ta det enda et hakk videre. Jeg spredde beina hennes og satte meg mellom lårene. Hun trodde nok at jeg skulle la pikken gli inn i henne. Der tok hun feil. Med en hånd skilte jeg fitteleppene. Munnen sugde klitten inn mellom leppene. Hun stønnet høyt. Jeg suttet på klitten og lot to fingre gli inn i den hårete musa. Kjønnshårene kilte deilig mot nesa. Torhild var ganske vid, men også veldig våt. Hun gispet mens jeg sugde og fingerknullet.
– Jeg har aldri….. Eivind har aldri…
Ordene hennes ble avbrutt av nye stønn. Jeg lente meg opp og dyttet enda en finger inn. Fortsatt god plass, men det var helt klart deilig for henne. Underlivet vred på seg. Med en liten endring i vinkel fikk jeg inn den fjerde fingeren samtidig som tommelen nådde klitten. Nå rant det av henne. Saft dryppet ut og lakenet ble stadig våtere. Det surklet herlig og stønningen økte. Jeg ville se hvor raskt hun likte å bli fingerknullet. Jeg økte tempoet jevnt. Hun tok imot med glede.
– Jeg…. Jeg…
Fitta klemte rundt fingrene og jeg forsto hva hun ville si. Hånden min for ut og inn.
– Jaaaaaaaaa……..
Hoftene løftet seg fra madrassen og hånden min fulgte med. Et jevnt fingerknull jagde Torhild mot orgasmen. Nå ble det trangt med fire fingre og kun tre fikk plass. Det klasket herlig når håndflaten traff fitta. Tommelen flikket jevnlig mot klitten. Væske rant ned hånden min i sekundet før hun kom.
– Jaaaaaaaa…..
Med et rykk rullet orgasmen over henne og spruten dusjet ut på madrassen. Rumpa vibrerte foran øynene på meg. Med et hest sukk ramlet Torhild sammen. Forsiktig lot jeg fingrene gli bort fra kjønnet hennes. Jeg dynket begge hender i fittesaften som lå som en dam mellom lårene hennes. Jeg krabbet opp mot henne og satte et kne på hver side av de smale hoftene. Smurte fittesaften ut på puppene. Med et kåt glis så Torhild opp på meg. Så hvordan hendene mine gled over de struttende brystvortene. Kjente hvordan hendene masserte de følsomme puppene. Stirret på kukhodet som svaiet like foran fjeset. Igjen kysset jeg Torhild. Hvisket ærlige ord.
– Du gjør meg så kåt. Du smaker deilig, og lydene fra deg når du nyter får pikken til å dunke.
Hun svarte ikke med ord, men fjeset strålte. Jeg håper hun følte seg like tiltrekkende som jeg opplevde henne.
Jeg presset de store brystene sammen. La pikken mellom dem og støtte rolig frem og tilbake. Fittesaften var et ypperlig glidemiddel. Jeg kunne ikke motstå muligheten til å knulle slike pupper. Torhild satte albuene i madrassen og akte seg litt bakover. La hodet på puta og fikk munnen enda nærmere pikken. Jeg flyttet meg sammen med henne og fortsatte knullingen. Knadde brystvortene samtidig som pikken ble massert av myk hud. Torhild så fasinert på den stive staken. Sakte åpnet hun munnen. Jeg flyttet meg litt lenger opp. Pikkhodet skled mellom puppene og rett inn på leppene. Jeg stønnet. Både av synet og av stimuli en. Vi fortsatte slik. 10-12 ganger. Med ivrige hender grep hun tak i rumpa og dro pikken mot seg. Den gled rett inn i munnen. Torhild lå helt i ro. Bare sugde på hodet. Jeg lot henne holde på slik i noen sekunder. Deretter vippet jeg hoftene rolig mot henne. Så tilbake. Ut og inn. Hun hadde fått opp selvtilliten nå. Brukte tungen. Mest slik man slikker is, men veldig deilig. Tungen traff strengen gang på gang. Det hadde vært så utrolig digg bare å la det stå til. Komme i munnen. Det var bare det at hun nok ikke hadde sugd så mye. Det virket i hvert fall slik med tanke på nølingen og den litt keitete teknikken. Uansett ville jeg ha mer av henne. Pikken svulmet stadig opp. Jeg måtte kjenne hvordan den ville ha det inne i Torhild.
– Jeg vil at du skal ri meg. Vil du det?
Hun sperret opp øynene. Ikke av uro. Ikke av nervøsitet. Det lyste forventning av hele henne. Jeg rullet meg ned på ryggen. Ledet henne over meg. Safter sildret ned på magen min i det hun la et lår over kroppen min og satte seg opp. Rumpa hennes var varm og myk mot lårene mine. Pikken sto rett opp foran fitta og opp over magen hennes. Hun tok forsiktig tak i den og runket meg. Øynene søkte mine. Med blikk og ord fortalte jeg henne alt hun ville høre.
– Du er så sexy, Torhild. Det er så deilig å være naken sammen med deg. Sett deg på meg.
Nabokvinnen lente seg frem og flyttet underlivet rett over pikken.
– Bli stående slik.
Jeg tok tak i kuken og gned den mot fitta. Torhild stønnet. De tunge brystene hang ned mot meg. Jeg sugde tak i en brystvorte mens kukhodet gled i sprekken hennes. Mer væske rant ned på pungen. Jeg plasserte pikkhodet i åpningen. Huden der var glovarm og klissvåt. Jeg la hendene på hoftene hennes og presset forsiktig ned. Med et vått «SVUPP» satte Torhild seg rett ned. Rumpa dunket fantastisk mykt ned på pungen, og kjønnshårene hennes dekket mine egne. Hun var virkelig vid. Hendene mine lukket seg rundt brystene og dyttet henne rolig opp. Nå satt hun rett i ryggen og hadde hele meg inne i seg.
– Gjør det som er godt for deg.
Hun rødmet. Blygheten fikk tak, men ikke lenge. Med prøvende bevegelser flyttet hun hoftene frem og tilbake. Presset fitta ned på meg samtidig som pikken lekte seg langt inne i henne. Hun holdt på slik en stund. Sakte og behersket. Så plutselig satte hun opp farten. Gned og gned. Nesten febrilsk. Presset håndflatene ned i madrassen. Det var veldig godt. Kukhodet fikk god stimuli et sted i nærheten av navlen hennes. Slik så det i hvert fall ut fra der jeg lå. Med et stønn stanset hun. Slappet av og pustet. Fikk igjen kontrollen. Jeg lurte på om hun kunne ha fått en ny orgasme, men det virket ikke slik. Den bleke kroppen var glødende rød og herlig svett. Lårene hennes spente seg og hun løftet underlivet opp. Pikken dukket frem centimeter for centimeter. Helt til jeg kunne se bunnen av pikkehodet mellom klissvåte kjønnshår. Det var kun et glimt jeg fikk. Hun satte seg raskt ned. Hevet seg like fort opp før hun på ny dunket ned på meg. Fitta surklet og det luktet kåt kvinne. Torhild stønnet høyt for hver gang hun slapp seg ned. Svetten kom i digre dråper ned fra pannen. Gled over halsen og mellom de fyldige puppene.
– Jeg….. Jeg…..
Igjen forsto jeg godt hva hun gjerne ville si. Fittemusklene strammet seg på nytt.
– Bare kom, Torhild. Bare kom.
Jeg vet ikke om hun hørte meg. Hun bare red. Klasket seg ned på meg og stønnet. Gang etter gang etter gang. Jeg møtte henne i hurtige jukk rett før hun landet på meg. Skambein banket mot lår og rumpe.
– Åååååååååhhh……
Hodet hennes falt fremover. Fitta pulserte og rykket til. Svetten dryppet. Torhild hadde kommet igjen.
– Du er så sexy når du kommer, Torhild. Orker du mer?
Jeg var et stykke unna orgasme. Deilig som hun var så var fitta ganske vid. Jeg visste en stilling som stimulerte meg godt. Kanskje ville hun like den. Jeg hvisket i øret hennes.
– Legg deg på magen.
Torhild skled av meg og la seg med et grynt på magen. Jeg satte meg opp mellom beina hennes. Kastet et blikk på der vi hadde ligget. Heldigvis var det bare dyna som var klissvåt. Madrassen var fortsatt ubesudlet av våre kroppsvæsker. Rumpa var ganske flat, men likevel innbydende. Den var rød av all klaskingen mot mine lår. Rumpehullet lå fristende rett i synsfeltet, men jeg tenkte at analsex kanskje var i overkant for henne. I stede for styrte jeg pikken inn i fitta og senket overkroppen over hennes rygg. Hvisket i øret.
– Kan jeg komme i deg?
Hun nikket. Ventet. Jeg presset pikken fort inn i henne bakfra. Visste at hun hadde plass til meg. Kukhodet fikk utrolig god friksjon slik jeg nå lå. Fitta klemte til rundt hele staken. Pumpet Ut og inn med lange støt. Nesten helt ut. Så helt inn. Torhild klynket og skrek til ned i puta. Jeg økte tempoet. Klasket til mot rumpa hennes.
– Åh. Åh. Åh. Fortsett. Fortsett.
Jeg gjorde som hun ba om. Det surklet høyt når kuken gled inn og ut. Pikkhodet gned seg mot g-punktet. Jeg visste jeg kunne komme slik vi lå nå, men jeg ville se de deilige puppene når jeg kom. Rommet var veldig varmt.Svetten fosset fra meg og det var helt vått mellom hennes rygg og min mage. Jeg stanset opp og pustet tungt. Torhild sukket og pustet ut. Jeg flyttet meg ut av senga og dro henne forsiktig etter meg. Torhild sto på alle fire og jeg puttet pikken tilbake . De fantastiske puppene duvet under henne. Pikken glinset av fittesaft. Pungen klasket mot klitten. Puppene gynget hurtig i takt med knullingen. Et fantastisk syn. Torhild begravde fjeset i puten og hylte. Beina mine skalv. Jeg kjente at jeg nærmet meg. Rumpehullet fanget oppmerksomheten min. Igjen kunne jeg ikke motstå. Jeg samlet svette og fittesaft på tommelen og lot den gli mellom rumpeballene. Følelsen under fingertuppen var så opphissende. Litt ru hud fra annalen. Torhild hikstet, og jeg flyttet nå pikken så fort jeg kunne ut og inn. Kjente at det strammet seg i pungen. Merket at orgasmen bygget seg opp. Fra ballene. Opp over skaftet. Til slutt det kraftige trykket i pikkhodet. Jeg presset tommelen litt inn i det jeg kom. Et rop gjallet i rommet. Mitt rop.
– Åh-jaaaa!
Spermen spyttet inn i Torhild. Jeg presset meg helt til bunns og lot alt fyke inn. Slik ble vi stående. Pustende. Svettende. Jeg trakk meg ut. Grep tak i dyna og presset den mot fitta. Stoppet lekkasjen. Torhild tok dyna og veltet seg over på siden. Vi så på hverandre. Nytelsen i fjeset hennes var et syn. Jeg hadde aldri sett henne smile så mye noen gang. Med ett gled noe urolig over ansiktet. Tvil? Skam? Redsel? Jeg kom henne i forkjøpet.
– Jeg skal ikke si noe til noen.
Dette var selvsagt ikke sant. Henriette skulle få alle detaljer, men det gikk ikke videre fra henne. Torhild smilte igjen. Så kikket hun på klokken over døren.
Jeg forsto. Lente meg ned og kysset henne.
– Du er deilig. Glem aldri det. Få han fyren din til å skjerpe seg.
Jeg hadde forventet enten en latter eller en streng mine. Det jeg fikk var et bestemt nikk. Jeg kysset henne igjen og lo.
– Ellers så trenger jeg nok hjelp med regnskapet flere ganger i år.