Fant

Denne novellen er vist 8122 ganger.

Det var en nydelig dag på sjøen. Vi var langt fra land på en åpen havstrekning men sola varmte godt og solgangsbrisen hadde ennå ikke tatt tak i sjøen, så båten rullet på behagelige, langstrakte havdønninger.

Jeg forlot rattet et øyeblikk for å hente meg en iskald styrepils. Gikk inn i kahytten forut for å forsyne meg og tok deg på fersken. Du lå der på senga og så på DVD og jeg så fuktige, hovne kjønnslepper gjennom bikinien din.

"Koser du deg pus?" sa jeg strengt. "Alene? Uten din mann?"

"Jeg kunne ikke dy meg. Du var så opptatt med å styre båten…tenkte jeg skulle bare varme opp til i kveld…."

"Du vet hva dette betyr. Vi må finne på en passende straff. Kom her"

Du reiste deg og så opp på meg med ydmyke, dådyr øyne. Når du er en armlengde fra meg river jeg av deg bikini BHen og dine fyldige bryster er et syn foran meg. Niplene er ennå stive etter din kosestund. Jeg klemmer dem og kysser deg. "Din slemme pike". Jeg drar deg akterover i båten og får deg til å knele på benken foran akterkabinen. Finner tau og binde armleddene til rekkverket, slik at dine flotte bryster presses hardt ned på dekk. Rumpa di er foran meg nå, jeg river av deg resten av bikinien og nyter synet.
Jeg skrur av motoren, går og sette meg og ta en slurk deilig, kald øl. Nyter synet av dine våte kjønnslepper og stram rumpe. "Koser du deg nå, pus?"

"Vær så snill. Pul meg nå"

"Det får du vente på. Til i kveld sa du? Det er straff du får nå. Jeg tror det er best at du ikke ser hva som skjer. Slik gjorde de i gamle dager"

Jeg henter et skjerf og binder deg rundt øynene. Jeg hvisker i øret ditt mens jeg stikker fingeren inn i din herlige, varme grotte "Du vet vel hva som kommer? Synd at du nyter det så mye". Jeg tar fittesaften fra fingeren og begynne å smøre inn ditt deilige trange rumpehull.

"Nei! Ikke der. Pul meg ordentlig. Jeg vil komme med deg"

"Det burde du tenkt på før."

Jeg tar fram pisken med ni haler i mykt skinn. Kiler rumpeballene dine og sprekken med dem. Oppover ryggen og så ned igjen. Du nynner med glede.

Stikker så håndtaket så vidt inn forbi kjønnsleppene for å plukke opp enda mer av dine safter. Presser den så mot rumpehullet. "Du skal få pikken snart. Så husker du kanskje neste gang"

"Husker hva?"

Jeg pisker deg på rumpa. "Husker hva, kaptein!"

Du er mer ydmyke nå, men anstrenger deg for å ikke le. "Hva skal jeg huske, kaptein?"

"Di fitte. Min pikk. Hører sammen" Nye piskeslag for hvert ord.

Du vrir hoftene og nyter vinden og sola på bar rumpe mens du venter på mer.

Jeg tar tak i hoftene og skyver min stive pikk inn mellom kjønnsleppene. "Ikke tro at du får det du vil. Må bare smøre \'an litt" Du stønner og skyver kjønnet ditt bakover mot meg. Jeg drar pikken ut og pisker deg med to slag til.

"Frekke. Nå er det min tur å glede meg – alene"

Jeg tar mer fittesaft fra dine dryppende lepper og stikker en finger i rumpehullet.

"Det skal bli deilig å nyte deg helt uhemmet. Nå ser du hva egoisme fører til. Slipp meg inn"

Jeg presser pikken mot det trange hullet og du slapper av og slipper meg inn. Stønner med kinnet og brystene presset ned på det harde dekket. Jeg tar tak i hoftene og skyver sakte men bestemt. Fram og tilbake, fortere og fortere.

"Får høre hva du er, og hva du vil", sier jeg.

Du stønner. «Jeg er en skitten kåt slave og vil ha pikken din, kaptein. Pul meg hardt.»

Jeg tar tak i håret ditt og løfter hodet ditt oppover litt. «Du er en deilig flink slave og jeg elsker å pule deg. Rumpa di tilhører meg».

Jeg kommer og du stønner når du kjenner sæden min varm og dyp inn i deg. Du klemmer litt som den flinke slaven du er.

Jeg trekker ut og setter meg, drikker ferdig ølen mens jeg nyter synet av rumpa di som glinser med svette, sæd og fittesaft i ettermiddags sola.

«Jeg elsker deg» sier jeg.

Jeg løsner tauet og øyebind, snur deg og omfavner deg. Kysser deg dypt og så nedover kinnet og nakken, slikker brystene og suger stive nipler.

«La oss ta en dusj. Vi må skynde oss til uthavna. Det blir en lang og deilig natt, pus»

Legg igjen en kommentar