Fantasi blir virkelighet for min kone

Denne novellen er vist 6899 ganger.

Vi er et ektepar i 50 – årene som har vært gift i mer enn 30 år. Min kone Ida er fremdeles ei deilig dame med frodig kropp, langt, mørkt hår og store, deilige pupper. De er tydelig et blikkfang for de fleste menn, noe hun er fullt klar over. Jeg har ganske normal fasong, kort, mørkt hår og litt over middels utstyr som fremdeles fungerer som det skal. Sammen har vi voksne barn som for lengst har flyttet ut. Det betyr at vi har masse tid til å pleie hverandre når vi vil. Til tross for alder og mange år sammen har vi et svært godt sexliv der vi tenner av hverandre. Vi knuller ofte, og er veldig åpne mot hverandre på ønsker og fantasier.

En fantasi som vi begge tenner på er at vi har sex med andre, og Ida tenner veldig på en ekstra mann med stor pikk. Dette liker jeg også godt, og tanken på at en fremmed mann knuller kona mi tenner meg noe voldsomt. Derfor har vi flere ganger snakket om hvordan dette skal gå til, og Ida ville at det i så fall skulle være en totalt ukjent mann som bor langt unna for at det ikke skulle bli noe styr. Valget falt derfor på å lage en profil på en datingside med den lite originale brukeren «Ekstra mann til par». I profilen presenterte vi oss som et hyggelig og attraktivt par som ønsket kontakt med ekstra mann for eventuelt treff. Vi la ved noen presentable bilder av oss uten å vise ansikt, og med mest fokus på Ida og kroppen hennes.

Det gikk ikke lang tid før den ene etter den andre sendte meldinger til oss, og de skrøt av Ida hvor deilig hun var og at de gjerne ville treffe oss. Men de fleste var ikke aktuelle i det hele tatt. Mange kåte menn i alle aldre som kun var ute etter et kjapt knull. V var nesten i ferd med å gi opp, men en dag kom det en høflig henvendelse fra en mann som virket interessant og som het Henrik. Det viste seg å være en velutdannet mann på omtrent vår alder. Han var skilt med voksne barn og bodde alene i Bergen, og på grunn av jobb var han mye på reise. Ida var nysgjerrig på om han datet eller hadde kjæreste, men han hadde ikke noe fast. Derimot han brukte ganske ofte å treffe damer eller par gjennom datingsiden vi var på, og noen av de hadde han flere treff med for sex. Han likte faktisk best å treffe par som oss der han og mannen sammen kunne tilfredsstille kvinnen. Etter hvert ble meldingene mer og mer intime, og vi delte pikante bilder med hverandre. Henrik hadde en flott kropp og var ganske kraftig, og da han sendte bilde av sin erigerte pikk sa Ida: – Wow for en stor og deilig kuk han har, den skulle jeg gjerne teste! Jeg var helt enig med henne, dette var en utrolig flott pikk jeg gjerne ville at hun skulle få smake. Henrik var også veldig begeistret for bildene av Ida, og han kommenterte tydelig at han likte det han så og at hun var deilig.

Etter litt meldinger ble vi enige om å treffes. Først for å se hvordan kjemien var, og muligheten for å gå hele veien var absolutt til stede. Ida var opprømt og kåt, og tanken på hvilken mulighet som lå forran oss tente oss noe voldsomt. Vi hadde deilig sex der vi fantaserte om Henrik og hva han skulle gjøre med min kone. Vi avtalte at Henrik skulle komme til Oslo en helg for å treffe oss, og vi bestilte hotell på Oslo Plaza. Allerede fredag formiddag kjøret vi innover, og avtalen var at vi skulle møte Henrik kl 20 på et utested der det var litt voksent klientell.

Framme på hotellet sjekket vi inn og fant rommet vårt. Romslig og komfortabelt med en stor seng. Vi tok oss en dusj, og Ida tok seg god tid på badet for å stelle seg. Hun hadde tatt et par runder solarium, og huden hadde en gyllen og fin tone. Ida hadde kjøpt nytt undertøy for anledningen, og det var et flott syn i et lekkert, sort sett med en bh som fremhevet de deilige puppene og en matchende string. Synet gjorde meg kåt, og jeg måtte bare stryke litt på henne. Ida flirte godt av min reaksjon og sa: -Bare vent, du skal nok få. Jeg la meg på senga mens jeg ventet på henne, og det var litt av et syn da hun kom ferdig stelt fra badet. Hun hadde på seg en trang og sort kjole med ganske stor utringing, satt opp håret i en knute og hadde sminket seg ganske mye med knallrøde lepper. –Wow, så lekker og sexy du er, kjære! Dette må vel Henrik også like, sa jeg til henne.

Vi hadde fremdeles god tid til vi skulle møte Henrik, og i mellomtiden gikk vi på restaurant for å spise litt. Ida strålte ved bordet, og vi fant etter hvert noe vi ville bestille. Maten og drikke var deilig, og vi koste oss skikkelig. Samtalen dreide seg naturligvis om Henrik og at vi skulle treffe han snart. Ida glitret, og jeg kunne se på henne at situasjonen hadde gjort henne kåt. Vi var begge spente på å møte Henrik, og vi var også enige om å stoppe om vi ikke fant kjemien. Det viktigste var at Ida likte han, og hun skulle gi meg et stikkord dersom hun ønsket å gå hele veien. Som en gentlemann regnet vi med at han ville by Ida på noe å drikke, og dersom hun svarte «champagne» betydde det at hun ville knulle han. Hvis ikke ville hun bare ha en Farris.

Klokka nærmet seg 20, og vi gikk hand i hand mot treffstedet. Jeg holdt litt rundt Ida og strøk litt på henne og spurte om hun var spent. –Ja, jeg er gørrspent og litt kåt må jeg innrømme, håper bare han er som jeg tror. Vi fant et bord litt bortgjemt lokalet og bestilte noe å drikke. Der satt Ida og strålte, spent og opprømt, og hun var et blikkfang for de som eventuelt passerte oss. Endelig kom han, og både Ida og jeg reiste oss fra stolene våre. Henrik var kledd i en hvit skjorte og tettsittende sorte jeans, glattbarbert på hodet og 2-dagers skjegg som min kone synes er sexy. – Hei, Henrik her, sa han og håndhilste på meg først med et fast håndtrykk. –Hei Ida, du ser enda bedre ut enn i virkeligheten, sa Henrik og ga henne en klem. Jeg kunne se at Ida lukket øynene sine og snuste inn lukten av han. Vi satte oss og praten gikk etter hvert ganske lett. Henrik viste seg å være både hyggelig og sjarmerende, og jeg kunne merke på Ida at hun likte han. Jeg var spent på om hun nå ville trekke seg eller gå hele veien, og for meg var Henrik absolutt jeg ville la slippe til på min kone. –Noen som vil ha noe å drikke? Henrik så på oss begge. –Jeg tror faktisk jeg vil ha litt champagne jeg, sa Ida. Oj, det var jo stikkordet. Jeg så på Ida som smilte bredt og ga henne tommel opp. Henrik gikk for å bestille, og jeg satte meg ved siden av Ida. –Så du liker Henrik? –Ja, veldig, sa hun. Henrik kom tilbake med et glass champagne til Ida og en øl til meg og han. Rødblusset i kinnene tok Ida en slurk av glasset og så på meg. –Jeg må bare en tur på toalettet jeg, sa jeg og overlot de to til hverandre. Jeg så på Ida og ga henne et nikk.

Da jeg kom tilbake fikk jeg et syn som overrasket meg. Henrik og Ida satt ved siden av hverandre i sofaen, og de var totalt oppslukt av hverandre. De satt og småkysset som noen nyforelsket tenåringer. Henrik befølte brystene til min kone, og hun masserte Henrik i skrittet. Jeg ble akutt sjalu, men samtidig var det noe veldig opphissende med det hele. Det var jo dette vi ønsket å prøve ut, og min kone hadde tydeligvis funnet en verdig kandidat.
–Så her sitter dere og koser dere, sa jeg. De rev seg ut av situasjonen og begge var litt flaue over å ha blitt tatt på fersken. Jeg sa at de gjerne måtte gå til hotellrommet og starte uten meg. Dette var noe Ida og jeg hadde avtalt siden hun gjerne ville være alene litt først med Henrik før jeg ble med. Det syntes de var en god ide, og de skulle få 20 min for seg selv før jeg kom. Det eneste jeg hadde som betingelse var at Ida skulle sende en snap til meg når de var i gang, men ellers frie tøyler til å gjøre det de hadde lyst til. Henrik tok Ida i handa og leide henne ut av lokalet og mot hotellrommet. –Ser deg etter hvert, kjære, var det siste Ida sa og ga meg et kyss.

Der satt jeg igjen og så min kone dra med en annen mann. En merkelig følelse, blanding av sjalusi, kåthet og utrolig opphisselse. Men det var jo dette vi var enige om at vi ville teste ut, og det var min kone som skulle få lov til å utfolde seg. Tanken på at hun skulle ha sex med Henrik ble veldig riktig, og at Ida skulle kose seg med den store pikken var en deilig tanke. Mange tanker surret gjennom hodet mens jeg ventet. Hva skjer? Hvordan går de fram? Trekker Ida seg? Jeg satt og surfet på telefonen mens jeg ventet. –Pling. Det var lyden fra telefonen som ga beskjed om en ny melding på Snap. Jeg åpnet, og det jeg fikk se var utrolig opphissende. Det var et bilde der Ida hadde den store pikken til Henrik i munnen og sugde han, kjolen var av og jeg kunne se at hun fremdeles var iført bh. Så utrolig deilig å se Idas røde lepper rundt den deilige pikken. Jeg kunne nesten ikke vente på å dra bort til de og delta, men ga de litt tid til.

Med stor spenning og stiv kuk gikk jeg til hotellet og inn på rommet. Der lå Ida og Henrik nakne i senga sog strøk på hverandre. Synet gjorde meg om mulig enda kåtere. –Hei kjære, der er du jo. Kan tro vi har hatt det deilig her. Henrik har en utrolig deilig pikk, og han har vært veldig deilig med meg, sa Ida. Hun hadde hatt pikken hans både i munnen og i fitta, og de hadde begge kommet i en intens og deilig orgasme der han hadde tømt seg inni henne. Jeg kledde av meg og den stive kuken min stod i stram giv akt. Jeg kunne se at fitta til Ida var våt, og det piplet sæd ut av den. Dette var et så utrolig sexy syn at jeg la meg mellom beina hennes og begynte å slikke henne. Det var opphissende å kjenne smaken av både han og henne, og jeg slurpet saftene i meg og slikket den hovne klitten. –Mmmm så deilig, fortsett kjære, sa Ida mens hun stønnet og vred på hele kroppen.
-Ja, fortsett, herregud, fortsett, jeg kommer, ahhhhhhaaa, stønnet Ida i det kun ristet og kom mot munnen min. Jeg la meg opp på den andre siden av henne og kysset henne. – Mmmm dette var deilig, sa hun og likte smaken av både henne og Henrik.

-Jeg vil gjerne se når du koser med Henrik, sa jeg til Ida. Hun smilte og vendte seg mot Henrik. Han hadde allerede en halvstiv kuk etter utløsningen sin, og Ida tok den i hånda, runket noen tak og tok den i munnen igjen. For et deilig syn. Her lå jeg med en skikkelig stiv kuk, og min kone sugde en fremmed mann. Kuken til Henrik var blitt stor og stiv igjen, og Ida hadde nesten problemer med å ha den i munnen. –Nå må du knulle henne Henrik, jeg vil se når du tar henne. Hun liker godt å bli tatt bakfra, sa jeg. Ida stilte seg villig på alle fire i senga og bød seg fram i en sexy positur. Henrik stilte seg bak henne kjente på fitta hennes. –Ja, kjør den deilige pikken din inn i meg, bad Ida. Pikkhodet var stort, og det var deilig å se på når han forsiktig førte den store pikken inn i fitta til min kone. –Mmm, jaaa, så deilig det er å kjenne pikken din inni meg, du er så sykt deilig, jamret Ida seg. Henrik kjørte pikken ut og inn av fitta, og Ida jamret og nøt det hele. –Kom, kjære, jeg vil suge deg samtidig som Henrik knuller meg, sa Ida, og jeg la meg til rette på ryggen slik at min kone kunne ta pikken min i munnen sin. Så utrolig deilig å kjenne Ida suge meg samtidig som Henrik knullet fitta hennes. Dette hadde jeg drømt om, men det var enda mer opphissende og deiligere enn jeg hadde trodd. –Mmmm du har så deilig pikk Henrik, jeg kommer snart, nærmest skrek Ida samtidig som hun sugde pikken min så godt hun kunne. Herregud, jaaaaa, jeg kommer, jeg kommer, skrek Ida.
-Sprut meg full, ropte hun. –Jaaa, jeg kommer! Henrik kom med et brøl og tømte seg med rykninger i hele kroppen. Dette var så deilig at jeg kom så utrolig deilig i munnen til Ida. Hun svelget unna noe av sæden, mens resten landet på puppene hennes og kinnet. –Mmmm noe så deilig og sexy, sa Ida og ga meg et vått kyss. Både Henrik og jeg var godt fornøyde, og vi ble liggende på hver vår side av Ida og strøk på henne.

Etter en stund måtte Henrik gå. Han ville gjerne spise frokost med oss neste morgen på hotellet før han tok flyet hjem til Bergen. Ida ga henne et langt og deilig kyss, og sa at det hadde vært en deilig opplevelse. –Du er så utrolig deilig, Ida, det var en flott opplevelse å ha sex med deg. Dette vil jeg gjerne gjenta, sa Henrik. Ida kom bort til meg igjen med en glød og tilfredshet som gjorde meg glad. Vi lå på senga og snakket om det vi hadde opplevd. Ida fortalte at de nærmest hadde revet av hverandre klærne da de hadde kommet på hotellrommet. Hun syntes Henrik var flot, og at pikken hans var utrolig deilig. Pikken min hadde reist deg igjen, og den intense opplevelsen gjorde meg kåt igjen. –Tror du trenger å knulle igjen jeg, sa Ida. Jeg la henne på ryggen og kjørte pikken inn i henne. Der var det både glatt og vått etter at Henrik hadde tømt seg, og det var ikke mange støtene som trengtes før jeg fikk min andre orgasme da jeg tømte meg inni henne. Utslitte sovnet vi kjapt begge godt fornøyde og tilfredsstilte.

Neste morgen våknet vi godt uthvilte, men samtidig litt slitne. Vi snakket om opplevelsen med Henrik, og Ida syntes dette var enda deiligere enn antatt. Hun bedyret meg om at jeg fremdeles var en god elsker og ektefelle, men at fremmed kuk hadde vært en deilig opplevelse. Vi dusjet lenge, og vi ble liggende nakne på senga å prate. Fitta til Ida var både øm og hoven, men hun hadde fremdeles den gode og sitrende følelsen i kroppen. Vi kledde på oss og Ida stelte seg kjapt på badet. Den sexy kjolen var ikke aktuell til frokost, så hun tok på deg jeans og bluse.

Nede i frokostsalen fant vi et bord med vinduet. Vi forsynte oss godt av det gode utvalget det ofte er på hotellfrokost, og godt med kaffi og juice. Etter en stund kom Henrik og satte seg ved bordet vårt. –Takk for i går begge to, det var en deilig opplevelse. –Takk du også, har vel aldri før kjent meg så gjennompult noen gang, sa Ida mens hun smilte fra øre til øre. –Jeg vil gjerne møte dere igjen om muligheten byr seg. Du er en deilig og sexy kvinne, sa Henrik. –tusen takk, sa Ida. –Du er også flott og hyggelig, og pikken din er noe av det deiligste jeg har kjent, sa min kone. –Flytoget mitt går ikke før om en time, tar gjerne en runde til om dere vil, sa Henrik. –Jeg må melde pass, men ta gjerne en runde dere om du vil, sa jeg til min kone.
Ida fortalte at hun var ganske øm i fitta etter i går, men denne muligheten ville hun ikke la gå fra seg. –Kos deg kjære, jeg venter bare her nede jeg. Henrik tok handa til Ida og leide henne ut av frokostsalen og mot heisen. Jeg tok litt mer kaffi og surfet på nettet. Etter ca 10 min kom det et pling på mobilen min. Litt skjelvende åpnet jeg snapen, og det som kom opp på skjermen var et bilde der Henrik hadde den store kuken dypt inni fitta til min kone med teksten: Koser meg med deilig pikk…