Ålings jenta var dritt lei mannen sin

Denne novellen er vist 6588 ganger.

En venninne jeg har begynte å bli mektig lei mann sin. Vi hadde vert venner en stund, blitt kjent i gjennom jobb. Hun jobbet i nabo butikken der jeg jobbet, så me tok ofte lunsj pause samtidig.
Etter en tids flørting og uskyldig klining på bakrommet, avtalte me en dag at me skulle treffes når hun skulle ut å gå tur på kvelden. Dette var sein høstet så det var bek mørkt klokka ni på kvelden.

Jeg hadde parkert bilen, sitter å venter ved badeplassen. Om litt ser jeg henne komme gående mot bilen, setter seg inn. Etter en stund med prat og kyssing har handa hennes havnet på låret mitt, hun stryker over bulen i skritt, pikken er hard og de er trangt i boksa.
Plutselig sier hun. Jeg vil suge deg, blir litt overrasket, men sier at de er ok. Jeg dyttet sete helt bak og legger sete ned litt.

Med raske fingre kneppet hun opp buksa, trekker pikken ut. Uten videre snakk bøyde hun seg ned, og forsiktig begynte hun å slikke undersiden av pikken min. Tungen hennes glir nedover, stryker raskt over ballene mine, før munnen hennes berørte forsiktig pikk hodet. Tungen roterte over pikk hodet. Fingrene griper hardt rundt pikken og munnen hennes bevegde seg lenger og lenger ned over pikken, før hun tok den langt ned i halsen. Sugde meg raskt, stadig i hurtigere tempo. Jeg befølte puppene hennes utenpå genseren, drog opp genseren så jeg fekk handa inn under og kniper henne i brystvorten. Hun ynket seg og rettet seg litt så jeg kom lettere til. Jeg kjente at det begynte å skje ting i pungen og at de ikke ville være lenge før jeg måtte kapitulere for den suggene munnen. Hun runket samtidig som hun sugde, raskere og hardere, det dunker godt i pikken, deilig følelse å kjenne det bygge seg opp.
Jeg førte en hand ned mot skritte hennes og kneppet opp knappen på buksa, drar ned glidelåsen og lirker handa inn på innsida av trusa. Varmt og våt, stryker fingeren gjennom fitte sprekken. Presser en fingeren inn, og beveger fingeren raskt inn og ut, hun stønnet. Hun klemte hardere rundt pikken. Rullerer tommelen rundt på klitten, og etter en stund kom det noen små skjelvinger i kroppen hennes.
Og de måtte jo endte med at jeg pumpet munnen hennes full av sperma, hun svelget unna, sleiket seg rundt munn, rettet seg opp, og gir meg et kyss. Jeg kjente smaken av min egen sperm fra leppene hennes.
Deretter gikk me en tur i sammen før jeg sendte henne hjem til sin mann.

Noen uker senere avtaler me på nytt å treffes på kvelden når hun skulle ut å gå tur. Ser henne gå bortover vegen, jeg kjører opp på siden av henne, stopper opp og hun setter seg inn. Jeg har planlagt å ta henne med på en plass som heter Tippen, der er det stille og mørkt på kvelden. Hun har ikke så veldig god tid så det er ikke noe forspill. Me hopper inn bak i bilen og jeg drar buksa og trusa av henne. Legger meg mellom beina hennes og presser pikken inn i henne, hun skriker til jaaa knull meg hardt. Hmm der var det vått allerede, tok tak i leggene hennes og løfter de opp og ut, knuller fitta hennes. Drog genseren opp, hun hadde ikke på seg bh så to flotte pupper kom til syne. Puppene hennes vugger, griper tak i leggene hennes igjen og strekker beina opp i taket på bilen. Trekker meg nesten ut hver gang før jeg presser meg raskt inn i gjen. Jeg begynte å bevege meg fortere og fortere, puster tungere og de kom små herlige stønn fra henne.
Lårene begynte å skjelve og jeg kjenner hun strammer fitta hardt rundt pikken, orgasmen bruser i hele kroppen hennes, og jeg er klar for å sende avgårde en sprut. Kjenner det kommer til å gå for meg også, presser meg så langt inn jeg bare kommer og spruter spermen inn i henne. Åååå det er noe av det deiligste jeg har kjent på lenge sier hun. Blir liggende og kose med puppene hennes før me kler på oss igjen.
Kjører henne nesten hjem, stopper og me kliner litt før jeg slipper henne ut og hjem til sin mann med fitta full av min sperm.

Dette sluttet ikke med dette. Ho hadde fått et kjempe behov for å dominere sin mann og overkjøre han. Så hun begynte å invitere meg på besøk når han var på jobb og når han var hjemme. Me kunne bli sittende å prate utover kvelden/natta når mannen hennes gikk for å legge seg. Da vart me sittende i stua og kline og beføle hverandre.
Ofte havnet me på golve og låg inntil hverandre, handa hennes havnet ofte nedi buksa mi og hun runket meg. Heftig kyssing og klining. Noen ganger fingret jeg henne til orgasme og noen ganger ville hun at jeg sprutet på puppene hennes før jeg skulle gå og hun skulle gå å legge seg ved siden av mann sin.

En annen gang jeg var på besøk og jeg havnet ved siden av henne i sofaen, løsnet jeg bh og befølte brystene hennes. Uten å si noe, dro hun ned glidelåsen og lirket fram kuken min og startet å runke meg. Då ble jeg så kåt at jeg ikke bryde meg om mannen som bare er en dør unna og kunne komme til å oppdage oss. Men det gjør jo meg bare enda mer kåt. Trigger meg voldsomt å låne kona hans.
Jeg dytter henne over på ryggen og skal til å drar av henne buksa, hun stopper meg og reiser seg opp, vil ha meg med ned i kjellerstua.. Når me kommer ned så drar jeg genseren hennes over hode og kaster den ned på gulvet. Tar vekk bh en og då titter de to herlige puppene hennes fram. Tar tak i den ene og stryker over nippelen, tar handa rundt ho og drar henne inntil meg, bøyer meg ned så jeg kan suge på den andre brystvorten. Lar tunga sirkle rundt den ene en stund før jeg retter meg opp og løsner buksa hennes. Slipper den ned på gulvet. Snur henne rundt så hun kan støtte seg på sofaen, pikken har stått rett ut hele tiden siden hun tok den ut og nå er jeg er så kåt at det drypper av den. Drar pikken to raske bevegelser opp og ned i fitte sprekken før jeg presser meg inn i fitta hennes , hun ynker seg litt da pikken støter hardt og dypt inn i henne. Bøyer meg fram og griper rundt de ene bryste, kjenner brystvorten er knall hard fortsatt.
Knull meg sier hun
Tar hardt om hoftene og drar henne mot meg så pikken fylte fitta. Knuller henne heftig og hardt, hun er våt. Hun stønner høylytt og vrir seg i nytelse. Kjenner fitta strammer og pulserer rundt pikken. Hun begynner å skjelve i beina. Kroppen rister og jeg må holde henne oppe, øker tempo og spruter inn i henne
Hun drar på seg trusa og jeg kler på meg. Kysser henne og sniker meg opp og ut. 🙂

14 dager senere når mannen var ute på feilretting på jernbanen ringte ho og lurte på om jeg tok en tur. Me vart sittende i stue og pratet en stund, men så måtte jeg en tur på do, da jeg kom ut fra badet sto hun å ventet på meg.
Inn her, sa hun, drog meg i armen og hun åpner døra til soverommet. Dro meg bort til sengs, og hun setter seg på sengekanten, drar bukse og truse mi ned på knea, tar tak i pikken og fører den inn i munn. Etter noen sekunder med fantastisk behandling stod den stiv. Hun reiste seg opp og drar av seg klærne,
Jeg vrengte av meg klærne raskt og ligger klar i dobbeltsenga. Hun satte seg skrevs over meg. Pikken min sklei rett inn i henne, og hun begynte å ri meg raskt. Jeg grep om brystene hennes, leiker med brystvortene til de vart harde. Drar henne ned så jeg kan leke med tunga på brystvortene, veksler på. Kommer svake stønn fra henne
Hun rettet seg opp og rei meg raskere og raskere, så satte hun i gang med en lang serie krampetrekninger, helt til hun falt sammen over meg. Dette var fantastisk godt, og pikken stod som et spett fortsatt. Hun blir liggende med pikken min i seg. Gir henne noen minutter før jeg vipper henne rundt og får henne opp på 4. Jeg stilte meg bak henne og førte pikken enkelt inn mellom hennes plaskvåte lepper og til bunns i et enkelt lite støt. «Hardt» gjentok hun, så jeg begynte å knulle henne bakfra, mens jeg holdt et godt tak i hoftene hennes. Hun var heit, perfekte rumpe, fin og rund, men fast, og akkurat riktig størrelse til å holde rundt.
Hun vred og vrikket seg, stønnet stadig høyere mens hun roper ut at jeg skulle knulle henne hardt, Fitte musklene hennes strammet seg rundt pikken min. Jeg la mer vekt på og presset meg helt i bunn av henne. Knulla henne en stund slik før jeg trekte meg ut. De hadde en stor vannseng så det vugga godt når jeg dytter henne over på ryggen, hun blir liggende og sprikte med bena. Så jeg la meg over henne, ertet henne litt med å sirkulere pikken rundt i fitta hennes. Da ble hun helt vill, knull meg, jeg presser pikken rolig inn i hennes, sakte begynte jeg å føre pikken inn og ut. Hun svarte med å bevege hoftepartiet heftig. Tok tak i beina hennes under knærne og presser knea hennes nesten helt oppe ved hode hennes og knullet henne hard. Jeg sliter med å holde meg. Knuller henne slik, hun puster tungt og jeg kjenner at hun kommer snart. Jaaaaaa stønner hun og rister i hele kroppen, jeg trekker meg ut og spruter utover magen og den første strålen treffer puppen hennes.
Me blir liggende i senga en stund etterpå å prate, men det har blitt så seint at hennes mann kunne komme hjem så me fant ut at jeg skulle gå. Hun blir liggende i senga og jeg rusler ut i bilen og kjører hjem.
Skrive av Ricard