Fantasier for min kjæreste

Denne novellen er vist 23538 ganger.

Du ligger på en seng med latex laken, på tre av veggene og i taket er det store speil. Du er glatt av olje. Jeg og en mann til står og ser på deg, mens du koser deg. Du erter oss, leker med dildoer. Lukker øynene mens du står på kne i sengen og rir en dildo. Nyter sultne blikk fra to menn.

Når du har pirret oss lenge nok ber du oss opp i sengen foran deg, mens du fortsatt står på kne og gynger opp og ned på dildoen. Du har to stive pikker foran deg. Først bare betrakter du dem mens vi står og smårunker før du tar den ene i munnen, og runker den andre med den ledige hånden.

Du gløtter bort på et av speilene og nyter synet av situasjonen i din makt.

Du reiser deg opp på alle fire og kommanderer en av oss til å slikke deg bakfra, forberede fitta di og rumpa di på nytelse. Mens du fortsatt suger en. Nyter fingre og tunge som leker med deg. Kjenner at fitta di blir åpnet med tunge. Våte fittelepper som blir sugd på. Fingre som åpner deg helt opp mens tunga veksler på å leke med fitta og rumpehullet ditt. Automatisk begynner du å jukke imot fingrene i rumpa og fitta di. Overraskende kjenner du at en orgasme allerede er på vei. Du krummer deg, men er låst mellom tunge og fingre og en pikk du suger på. Orgasmen er ikke mulig å holde igjen eller stagge, den tar deg med storm, skyller inn over deg.

Du rekker knapt å få igjen pusten før du har han du sugde under deg, du senker deg nedpå den harde pikken. Sakte og forsiktig inn i rumpa di. Du sitter vendt med ryggen mot ansiktet hans, lener deg bakover, og støtter deg på armene dine. Ser det deilige synet i speilet, stiv pikk som sklir inn og ut av deg. Du ser opp i taket og også der, det deilige synet av deilig sex.

Så får du en pikk å suge på igjen, mens du gynger på pikken under deg. Nå støtter du deg bare på en arm mens du leker med klitten med den andre hånden, lar noen fingre bli glatte av fittesaften din.

Men nå vil du ha en sandwich, så du kommanderer til et lite skifte! En under deg med pikken klar, du skiller fitteleppene og senker deg nedpå, gynger litt opp og ned før du kjenner fingre som igjen forbereder rumpehullet ditt på pikk. Glatt pikk som trenger seg sakte innenfor rumpehullet ditt. Trangt og glatt. Begge pikkene kommer inn i deg, til bunns på skaftet, du nyter det et øyeblikk sprengfull av hard pikk, før du gynger lett frem og tilbake så begge pikkene sklir inn og ut av deg synkront. Så stopper du, bare hviler på alle fire mens han under deg jukker med hoftene inn og ut av deg samtidig med pikken i rumpa di.

Tar ikke lang tid før du melker begge pikkene tom! Den ekstra mannen reiser seg og går ut av sengen samtidig med at du aker deg ned på alle fire mot pikken min og tar den i munnen, samtidig som du holder øyekontakt med meg suger du pikken min ren. Du kjenner at et hode lirker seg inn mellom bena dine, og du senker deg ned så tungen treffer fitta di. Med en utrolig varsomhet kjenner du fitta di blir grundig og forsiktig slikket ren, spiss tunge som flytter på fitteleppene dine, skiller dem. Munn som dekker hele kjønnet ditt og tunge som trenger langt inn i deg. Og du kjenner du blir tent på mer, også fordi du kjenner pikken min i munnen din begynner å våkne igjen, og øynene mine som lyser av begjær i dine.

Først nå oppdager du at den ekstra mannen har gått ut av rommet, og inn har det kommet ei deilig rødhåret jente som har sett på i smug, og akkurat slikket deg ren. Du legger deg på ryggen og hun legger seg over deg i 69. Samtidig som du skal slikke fitte for første gang ser du opp i speilet som henger i taket. Ser det deilige synet av naken kvinnehud. Forsiktig stikker du tunga frem mot de glinsende fitteleppene, kjenner hvordan de føles mot tunga di. Legger en av fitteleppene mellom leppene dine, kjenner og suger. En dråpe med fittesaft er i ferd med å renne av gårde og i ren refleks fanger du den med tunga. Smatter på den, før du fortsetter med utforskingen. Lar tunga skli mellom fitteleppene til du kommer mot klitten. Kjenner hvordan klitten er fast og glatt i forhold til fitteleppene, tar tak i klitten med leppene dine og kjenner den vokser en tanke i munnen din. Nyter den deilige smaken av fitte. Men du strever med å feste deg ved detaljene for du kjenner hele tiden ilinger fra underlivet fra tunga hennes som utforsker kjønnet ditt! Drikker av deg. Du slipper alle hemninger og slikker henne akkurat som du skulle elsket å bli slikket selv, akkurat som hun slikker deg og lepjer i seg saften din. Du merker at hun følger dine bevegelser med tunge, fingre og munn. Du kan kjenne akkurat det du gjør med fitta hennes. Nesten som om du skulle slikket deg selv følger hun deg, som et speilbilde, det tenner deg noe voldsomt. Over deg ser du speilbildet av dere og i øyekroken kan du se meg nyte synet av dere. Orgasmen kommer raskere enn noen gang, for du vet akkurat hvordan du skal slikke fitta di. Du kjenner den berusende følelsen av å spille på kroppen hennes akkurat som hun spiller på din, hvordan rykningene sprer seg fra underlivet. Orgasme stormer inn over dere i bølger, klitten hennes blir en tanke større og hardere før du kjenner fitta hennes flommer over av saft som har blitt søtere.

Dere ligger fortsatt utmattet i 69, du kjenner den varme kroppen hennes mot din, fortsatt rykkende i etterskjelvene av orgasmen. Jeg stiller meg på kne over hodet ditt så du får tak i pikken min med munnen, godter deg litt over at jeg er blitt så tent av å se på dere!! Du kan kjenne blodårene i skaftet på pikken min. Så fører du pikken inn mot fitta hennes mens du skiller fitteleppene hennes. På nært hold får du se pikken som sklir inn i henne, fitteleppene som klamrer seg til skaftet og gjør det våt på vei ut igjen. Du begynner å leke med tungespissen på undersiden av skaftet mens pikken min sklir ut og inn i henne. Veksler mellom å slikke skaftet og klitten. Og tanken på at du skal få kjenne tunge og pikk samtidig snart gjør at saftene dine begynner å flomme.

Tar ikke lange tiden med denne behandlingen før jeg må bremse, så jeg trekker meg ut, og du fanger pikken min med munnen og suger den ren for fittesaft. Men nå er det din tur. Du stiller deg opp på alle fire i 69 over den andre jenta, og nærmest strutter med baken som et krav om pikk. Det går en liten djevel i meg når jeg ser det deilige kjønnet ditt bli slikket fra undersiden. Tar tak i rumpeballene dine med hendene og åpner deg enda litt, før jeg begynner å kysse deg, lar tunga leke med dropset ditt mens klitten din blir behandlet fra undersiden. Sirkler meg opp mot rumpehullet ditt, først lett før jeg prøver å presse tunga inn i deg. Smyger inn en finger og lar den skli inn og ut av deg. Så to fingre, tre fingre. Hele tiden mens jeg sirkler rundt med tunga. Du jamrer deg og begynner å klynke om å få pikken min mens du har munnen full av fitte.

Stiller meg bak deg og setter pikken min mot fitta di, som er blank av fittesaft. Erter deg litt med pikken, lar pikkhodet skli mellom fitteleppene dine. Men du overrasker meg, og trer deg på pikken min akkurat i det rette tidspunkt, og du er så våt at du stopper ikke før rumpa di møter hoftene mine. Så begynner jeg å ta deg i lange seige tak mens klitten din blir slikket og du selv slikker fitte samtidig som du leker litt med en dildo på henne. Alle hemninger er falt. Du begynner å jukke imot og etter kort tid kommer du i en orgasme så hele sengen rister. Jeg setter ned tempo litt men fortsetter å skli inn og ut av deg. Utrolig opphissende å se pikken min skli inn og ut av deg, våt av fittesaft. Ser hvordan fitteleppene dine nesten holder på pikken min når jeg sklir ut og suger meg inn igjen.

Men nå vil jeg ligge på ryggen med dere oppå meg, ridende på pikken og ansiktet mitt, mens dere er vendt mot hverandre. Dere sitter begge to og vugger på meg mens dere leker med brystene til hverandre og kliner. Kjenner hvordan pikken min blir melket samtidig med den utrolige opphissende opplevelsen av å høre klynkene som bekreftende svar på tungebruken min. Hele ansiktet mitt er fult av safter. Tar ikke lange tiden før jeg kommer så intenst at det svartner for meg, holder nesten på å miste bevisstheten. Som en helt irrasjonell tanke tenker jeg plutselig at det er enda godt at videokamera i hjørnet har tatt opp det hele.

Legg igjen en kommentar