Fattig student på skogstur del 1

Denne novellen er vist 12152 ganger.

Jeg er ei jente som har opplevd mye rart og tenkte rett og slett att jeg skulle dele mine livshistorier med de som finner det inntresant.
Alt jeg skriver om er basert på virkelige opplevelser selv om jeg har endret navn på personer og plasser………. Så her kommer den første historien av flere som vil komme hvis dere liker det dere leser…..

Fattig student på skogstur (del.1)

Jeg skal nå fortelle om en litt spesiell skogstur jeg hadde i sommer, men først skal jeg fortelle litt om meg selv.

Jeg heter Carrie og ei jente på 19 år som studerer historie i Oslo, og som de fleste vet så er det ikke så veldig mye penger jeg har å rutle med når jeg er student men jeg prøver nå å gjøre det beste ut av det.
Utsende messig så er jeg ganske slank uten å være tynn og 1.68 høy, jeg har svart hår ned til skuldrene og brune øyne. Jeg bruker en c-cup så brystene mine er ganske store i forhold til kroppen min og er i tillegg faste og struttende så jeg må si att jeg er stolt over att de er helt naturlige. Jeg har en ganske sexy rumpe i følge de som har tatt seg friheten til å kommentere den. Alt i alt så betyr det mye for meg å ha en sunn og sexy kropp så jeg trener ganske mye for å holde den sånn….

Det var tidlig søndags morgen og solen skinte og varmet godt utenfor soveromsvinduet i den lille lofts hybelen min. Det hadde vært veldig varmt den siste tiden så jeg brukte bare ett tynt laken som dyne for å ikke kovne helt bort om natten, Jeg lå også naken som jeg vanligvis pleier å gjøre, synes det er så utrolig behagelig å ligge og kjenne dyna mot naken hud om morningen.
Jeg kom meg opp av senga og gikk inn på kjøkkenet for å ta meg en matbit men det var ikke stort å finne i kjøleskapet så jeg nøyde meg med ett par skiver med gammelt brød og syltetøy.
Jeg vandret litt rundt i den lille hybelen mens jeg tenkte på pengeproblemer og skole, ikke lett å få ting til å gå opp om dagen.
Jeg gikk inn på badet som er ett lite hjørne av soverommet som også fungerer som stue, med andre ord så består hybelen av ett rom, noe som er litt pinlig når jeg har gjester og skal dusje og dusjen bare har ett forheng.
Jeg gikk inn i dusjen og skrudde på vannet som begynte å renne nedover brystene mine og nedover den nakne kroppen min. Jeg tok sjampo flaska og presset ut sjampoen over brystene mine og lot hendene gli over brystene mine en stund før jeg fortsatte og gni inn hele kroppen min med såpe. Jeg har veldig følsomme bryster så brystvortene struttet ut i luften mens jeg gidde dem ekstra mye oppmerksomhet. Jeg lot hendene vandre ned mellom beina og kjente på den glattbarberte musa mi mens jeg tenkte på att jeg ikke har hatt sex på lenge nå. Jeg kjente att jeg var blitt ganske kåt av å ta på meg selv på denne måten men i det jeg hadde akkurat skyllet ut såpen i håret og resten av kroppen så ringte det på døren.
Jeg tok ett handkle og snurret det rundt meg slik att det akkurat dekket brystene mine og sluttet litt nedenfor rumpa mi, Jeg spurte hvem det var og husverten min svarte att det var noe problemer med sikringene, så jeg slapp han inn og han kikket på meg og smilte lurt.
Han er rundt 55 og bor med kona og en sønn i hovedetasjen og er ganske grei med tanke på leia som jeg sliter med på den måten att jeg er litt forsinket til tider.
Jeg la merke til att brystvortene mine var veldig tydelige under det tynne handklet og ble ganske flau, men han rotet nå litt inne sikringsskapet mens jeg la frem noen klær på senga.
Det var det sier han mens han lar blikket falle over de struttende brystene mine som bare hadde ett tynt handkle over dem.
Da han gikk ut så lot jeg handklet falle på gulvet og studerte meg selv i speilet mens jeg lot hendene klemme og stryke over brystene mine mens jeg tenkte på hvor deilig det hadde vært om husverten hadde revet handklet av meg og startet og suge på brystene mine og ledde litt for meg selv, en teit tanke som jeg egenlig ikke kunne tenke meg.

Jeg droppet undertøy og tok på meg den stramme stretch buksa og toppen jeg hadde lagt på senga og tenkte for meg selv hvor sexy det så ut med så stramme klær.
Jeg forlot hybelen og gikk til bussen for å komme til en plass i utkanten hvor jeg bruker å gå tur, jeg elsker å jogge rundt i dette turområdet. Er stort og masse skog så jeg kan jogge rundt uten å se folk rundt meg i det hele tatt nesten.
Da jeg endelig kom frem så traff jeg en dame ca 40 jeg har snakket en del tidligere siden hun også pleier jogge mye rundt i dette området.
Hun smilte og presenterte venninna si som hun hadde med seg i dag, hun var på ca samme alder som marianne som hun andre heter og var godt trent, noe de var begge to selv om de var litt mer små lubne….
Hun presenterte seg som susanne og virket ut som en veldig hyggelig dame.
Marianne spurte meg om hvordan det gikk med skolen og økonomien og den slags ting, Og susanne var veldig hyggelig og vi sto der og pratet i ca 15 min.

Jeg jogget av gårde etter vi hadde pratet en stund, og tenkte ikke på noen ting bare nøt den deilige luften og den varme sola. Jeg jogget rundt og som vanlig så jeg mange par som sto rundt og klinet og koste seg i dette området hvor det ikke pleier å være så mye trafikk.
Jeg hadde jogget i ca 10 min da jeg var kommet i ett område hvor det var helt tomt da jeg hørte noen lyder, jeg listet meg bort til der lydene kom fra og stoppet ved en steinrøys og tittet rundt. Da så jeg att jeg var ikke langt unna ett par som sto og hygget seg. Jeg satt på huk og spionerte på dem og prøvde å være musestille så de ikke skulle høre meg.
Da så jeg dama på rundt 27-30 gikk ned på knærne og dro buksa til typen som var like gammel ned til anklene så pikken hans som allerede var stiv spratt frem foran fjeset hennes.
Jeg sto og så på att pikken hans gled inn og ut av munnen hennes der jeg satt med store øyne og så på hva som skjedde. Dama slikket og sugde på pungen hans mens hun runket pikken hans, mannen sto og bare nøyt det mens han stønnet litt forsiktig der han sto.
Etter å ha sugd pikken hans en liten stund så reiste hun seg opp og jeg kunne se att hun var våt rundt munnen etter å ha sugd han, de startet å kysse ganske heftig mens hun runket pikken hans i handa. Dama tok av seg toppen og buksa ganske fort og sto helt naken foran mannen som bare sto og nøyt synet av den nakne dama.
Dama stilte seg på alle fire og mannen presset pikken sin opp i musa hennes bakfra og begynte å kjøre på i et ganske høyt tempo og jeg kjente att jeg begynte å bli våt mellom beina.
Jeg dro toppen opp så brystene mine kom til syne og startet å kna dem mens jeg tok den andre handa oppi buksa og begynte å gni den over musa mi mens jeg så på dama som stønnet og så ut som hun virkelig nøyt dette.
Jeg fortsatte å ta på meg selv mens han trakk seg ut og presset fjeset sinn i mellom rumpeballene hennes og slikket som gal fra rumpehullet og ned til musa hennes.
Så tok han en fing og fingret henne litt for så å ta handen frem til fjeset hennes så hun kunne smake på sine egne safter, noe hun virkelig likte.
Så hørte jeg dama si ”pul meg i rumpa nå jan” og han presset pikken mot rumpa hennes og etter litt så var de i full gang igjen. Hun stønnet helt vilt mens hun brukte en hand på musa si samtidig, Så trakk han seg ut og hun satt seg på kne foran han igjen og hun dro av kondomet jeg ikke hadde sett att hun tok på en gang og startet å suge han igjen.
Hun sugde helt til han kom i munnen og over fjeset hennes men selv om hun svelget ganske mye så fikk hun mye utover fjeset.
Jeg dro toppen min på plass i det hun reiste seg opp og hun begynte å kline med mannen igjen til min store overraskelse der de sto klinte med masse sæd i munnen og fjeset.

Jeg jogget videre mens jeg tenkte på hva jeg akkurat hadde sett og etter en liten stund traff jeg på marianne og susanne igjen der de satt på en liten plass hvor jeg pleier å ligge og slappe av når jeg er her siden det aldri er folk her, noe som marianne viste.
Hei slå deg ned da vel sa marianne og jeg satt meg ned.
Vi snakket om alt mulig en stund til marianne og susanne fikk samtalen inn på økonomien blant studenter.
De spurte meg om hva jeg gjorde for å ha råd til å være student og en masse spørsmål.
Jeg sa jeg prøvde å ta noen ekstra jobber når kjangsen bydde seg men att det bare gikk ut over skole arbeidet og den slags. Jeg fortalte dem også om det jeg akkurat hadde sett, noe de virkelig synes var spennende å høre om.
Jeg klarte også å si att jeg hadde tatt på meg selv mens jeg spionerte på dem, noe som var ganske pinlig når jeg røpte men de reagerte veldig positivt så det var helt ok, de sa også att de hadde nok ikke klart å la være selv hadde de sett noe sånt.
Vi spøkte med att jeg kunne bli stripper eller strippe på private fester og sånt og jeg sa att jeg hadde vurdert tanken men jeg var nok ikke tøff nok til å gjøre sånt foran fremmede folk.
Kanskje du kunne holdt ett party for oss spøkte marianne med og vi ledde litt av det, men så ble alle stille og marianne sa, hadde du tørt det med en litt seriøs tone.
Ja jeg kjenner nå dere og dere er jo veldig greie så det hadde vært noe det sa jeg med en litt tullete tone men samtidig litt seriøst.

Vi har faktisk tenkt på en måte vi kunne hjelpe deg økonomisk på samtidig som vi fikk noe ut av det sier de plutselig i kor, jeg har fortalt susanne ganske mye om deg og vi synes du er veldig sexy sier marianne.
Jeg blir litt flau og spør hva det er de har diskutert mer i detalj. Som du sikkert har forstått så er vi bifile sa marianne og fortsatte med å fortelle att de gjerne ville se meg naken og så kunne vi se derfra hva jeg ville gjøre.
Jeg ble ganske paff og viste ikke helt hva jeg skulle si da susanne sier att de har snakket en del om å gi meg noen penger så jeg kan slappe litt mer av økonomisk.
Vi tenkte du kunne få 1000 kroner hvis vi fikk se deg naken og att vi får se deg posere på litt forskjellige måter sier marianne og de ser på meg begge to.
Jeg trenger virkelig pengene sier jeg og smiler litt usikkert til dem.
Og kanskje vi kan finne på noe mer etter hvert sier marianne.

Jeg tenkte veldig på hvor mye jeg trengte pengene og tenkte på att vi var jo bare oss tre og vi var alle jenter så det var kanskje ikke så flaut å gjøre det, tenkte også på att de sa kanskje noe mer og tenkte på att de var bifile. Jeg som aldri hadde prøvd noe sånt en gang.

Ok sier jeg og de ser på meg med store og forventningsfulle øyne, jeg vil gjøre det for jeg trenger virkelig pengene sier jeg.
Siden vi er på en plass som ingen kommer så kan vi kanskje gjøre det her sier marianne.
Ja vi kan sikkert det sier jeg og ler litt, vi ler litt alle sammen og så blir det en mye letter stemning med en gang.
De setter seg ned og jeg stiller meg foran dem spør dem hva de vil att jeg skal gjøre, ta av deg toppen sier susanne og de smiler ertende begge to, jeg fniser litt og tar av meg toppen slik att brystene mine strutter ut mot dem og de kommenterer hvor sexy det er når brystvortene mine er så harde. Jeg lar hendene mine stryke forsiktig over brystene mens jeg kjenner att jeg skjelver lett i hele kroppen og de sitter der og studerer kroppen min.
Susanne sier att jeg skal presse brystene mot hverandre så jeg gjør som hun sier og kjenner att det kribler i hele meg når jeg poserer foran dem, Snu deg rundt og bøy deg fremover så vi kan se den sexy rumpa di før du tar av deg buksa sier Marianne og jeg gjør som hun sier og jeg kan høre att de lager en mmmhhhmmm lyd som jeg tolker som att de liker det de ser.
Er du glattbarbert eller har du noe hår der nede sier Marianne med en opphissende tone over det hele, Før jeg får sagt noe så sier Susanne att det får vi svaret på veldig snart og de sitter der og fniser som 2 tenåringer.
Jeg står vendt mot dem og trekker ned buksa og Marianne sier mmhhmm deilig att du ikke bruker truse i dag, Jeg trekker buksa helt av og står helt naken foran dem og smiler usikkert som om jeg ikke hadde en anelse om hvorfor jeg egentlig gjorde dette.
Da sier plutselig Marianne ”den deilige fitta di gjør meg skikkelig kåt Carrie ” og Susanne sier att hun er helt enig, Jeg blir litt flau og tror jeg sa takk eller noe sånt.
Jeg står på alle 4 rett foran dem med rumpa sikkert ikke mer enn 50 cm fra dem
Og kan høre dem puste tungt mens de forteller meg hvordan jeg skal bevege meg.
Jeg kan kjenne att jeg begynner å bli kåt av å vise meg frem på denne måten mens jeg hører på att de gir meg komplimenter på kroppen min, Jeg legger meg på ryggen og sprer beina samtidig som jeg trekker knærne opp mot skuldrene, og Marianne spør om jeg kan ta hendene på rumpa og spre rumpe ballene, noe jeg gjør og som får dem begge til å gi fra seg noen stønne lyder.
Etter jeg har posert for dem i de fleste posisjoner og vinkler så blir vi enige om att det er på tide å komme seg hjem.
Vi står der og snakker litt om hva vi hadde gjort og Marianne sier att kanskje vi kan gjøre noe lignende en annen dag, Så vi bytter mobilnummer og blir enige om å snakkes igjen neste uke.

På vei hjem i bussen tenker jeg over det som hadde skjedd med blandede følelser, på en måte så føler jeg att jeg har gjort noe ganske dumt men på den andre siden så har jeg jo ordnet litt på økonomien.
Nå kan jeg nesten ikke vente til jeg kommer hjem for nå trenger jeg en orgasme mer enn noensinne………..

Kommer med fortsettelsen og andre historier fra mitt liv som fattig student senere hvis dere liker det dere leser……

***Klem***
Carrie

Legg igjen en kommentar