Feber i blodet

Denne novellen er vist 13301 ganger.

Sommerfuglene i magen var så mange. De føltes som om det var full orkan, av følelser, og et opphissende begjær

Hun ville ikke helt tro det, der hun satt i bilen. Uten noe særlig planlegging var putselig en overnatting gått helt uskyldig i orden. Et kurs som plutselig ble aktuelt for henne så vel som han.

Tanker vandret fra å være i fyr og flamme over det, til et lite øyeblikk av bluesen der fornuften trer fram. Æsj, tenkte hun. Drit i den. Vil ikke.

Og nå satt de der, og mil etter mil ble tilbakelagt. Ikke fritt for at ved hver skogsvei opp til intet var det fristene å peke. Bare for å vise. Men dette var en del av leken deres. Å pine seg litt mellom hver gang, før feberen ble stillet. Det var ikke mange ord som ble ytret dem inmellom. På en måte så var ikke det nødvendig heller. De visste begge hva som skulle skje. De visste begge to hva de sa ja til når dagen var kommet. La ikke usikkerheten ta over nå, tenkte hun. Ikke la han angre. Han er jo tross alt med, og det var hans forslag.

 

 Nå var de helst preget av alvoret for neste skritt. Hun følte det sånn, hvertfall. Neste fantasi som skulle blit satt til livs. Neste forventing som skulle innfris. Skulle nesten tro det skulle være litt prestasjons angst, men det finnes ikke. Det var så mye sms`er mellom dem at det var det minste problemet. De hadde delt mer enn hun hadde delt med noen, sånn tankemessig og det å kunne sette ord på det. Å det var en viss befrielse i det. Å kunne gi seg hen til en mann på den måten, som visste hva hun ville ha og trengte, og bare være seg selv. Ganske kåt og gla i å utforske sexens lystfulle lek.

Hun kjente det i hele kroppen, den sitret og denne skjelvende speninngen som ingen ende ville ta. Herregud, tenkte hun. Ta meg rett her og nå. Ta litt på meg, legg hånda på låret mitt.

 

Fra radioen strømmet den ene sangen etter den andre, men hun enset ikke hvilken sanger det var. Det eneste hun klarte å tenke på var hendene hun så på rattet ved siden av seg. Hvor de hadde vært. På hele henne. Fingrene, som hun bare ville ha inni seg nå, en etter en..Å når hun løftet blikket, å så leppene bevege seg etter sangene, litt fuktige, herregud så forlokkende deilige de var.

Åhh kommer vi aldri fram? Føler bilen blir mindre og mindre …og etter hvert som de nærmet seg…følte hun denne svimmelheten nesten ta overhånd.

 

Det var ganske sent når de svingte inn på gården hvor kurset skulle holdes. De andre deltageren kom ikke før neste dag, så de hadde noen timer å slå i hjel av kvelden. Søren, tenkte hun, skulle tatt med den rødvinen alikevel. Det er noe helt annet å stå å vente på han inntill ett tre, full av feber og kåte fantasier. Å stå her nå, og skal føre en vanlig samtale, når det eneste hun vil er å rive av han klærne, var ikke det letteste. Går litt lettere når det er noen dråper alkohol i blodet, mente hun. De fant hvert sitt rom, og avtalte å møtes for en sen middag med vin. Heldigvis, tenkte hun, og smilte for seg sjøl. Her har de snakket og sms`et om alt mulig rart, også skulle hun ikke takle å kunne sitte å spise en helt vanlig middag med mannen som hadde vært overalt på og inni henne.

 

De hadde fått rom på hver sin kant av gårdstunet, så det var et lite stykke å gå fra parkeringsplassen

Det var blitt kaldt i lufta, og frostrøyken kunne skimtes i måne skinnet. En fin og kald natt i vente med andre ord.

 

Rommet var så som så. Med dobbelseng, akkuratt passe myk for øvrig, tv og mini kjøleskap, så ingen klage. Utsikt mot skogen, og hun kjente ilinger av deilig gys nedover ryggen. Fram med kofferten, og finjuster sminken. Skifte av topp, nyinnkjøpt, for anledningen turen, og så var hun klar. Så på klokken… Æsj, kun 10 minutter hadde hun brukt. Får sitte å glo på skjermen, så hun ikke kommer uanstendig tidlig. Det ble helst med zapping for å få tida til å gå. Å akkuratt idet hun begynte å sette seg inni ennå en reprise av en komedie, banket det på døra. Litt forsiktig, faktisk, så det var så hun nesten ikke hørte det.

 

Suget i magen steg betraktelig, og en viss kjent rødfarge var nødt til å komme. Hun gikk bort og åpnet døra. Æhh, skal ikke ta en flaske vin på deling da, før middag?, sa Hemmeligheten.

Hun måtte trekke pusten dypt inn, og prøve å holde denne rødfargen i sjakk, før hun svarte ”kan vi godt”. Han smilte når han så hva han hadde gjort med henne, nok en gang.

Han kom inn, fant to glass og tømte oppi. Hun satt seg på senga, og han i den ene stolen som var i rommet.

 

De snakket om rommet, og han var vel skjønt enig i at utsikten var det som var bra med det. Smil, rødmende lekent, og hint om skogen gjorde at praten lett gikk over i den tonen de likte best,. Den flørtende tonen som tross alt kledde de begge to. Vinen gikk fort ned, og situasjonen og mil etter mil i bilen hadde gjort sitt til at den virket akkuratt så avslappende som intensjone måtte ha vært for å tilby den.

Det ble stille. Praten stoppet opp. Å blikk møttes. Nå hadde blikkene møttes hele kvelden, men nå var det det blikket som viste at det ikke ble noe middag alikevel. Lysten og begjæret hadde tatt over, og hun viste at tiden var inne. Vil du komme her? Sa hun, og klappet på sengen. Vil du ha meg der da?, sa han. Haha, du kan jo prøve å la være. Så får vi se om det er plass i stolen til begge to.

 

Igjen måtte hun trekke pusten dypt inn, før han satt seg ved siden av henne. Så på henne, tok henda rundt fjeset hennes og kysset. Den berusende følelsen, som aldeles ikke var vinens effekt, men endeligheten av å få kjenne leppene hans igjen. Hun kysset igjen. Med all den intensiteten hun hadde oppspart, og dro fingrene gjennom håret hans. Han hvisket fine ord om hvor godt det var å få kysse henne igjen, og hvor mye han hadde savnet det. Hun klarte ikke å si så mye igjen, men så på han og smilte gjennom kyssene. Han la henne ned på senga, og side om side lå de sånn. Kysset, og kjente på hverandre. Uten ord, men en gjensidig lettelse for alene følelsen de nå hadde, og over bonusen det var å få være i en seng sammen.  

 

De ble mer og mer intense, kyssene, der de var innom halsen og øret, små biting på øreflippen, og blikket som festes for å forsikre om at det ikke var for hardt. Han tar av seg genseren, t-skjorta, og hun får endelig kjenne på den deilig og sexy brystkassa hans..deilig du, sier hun. Hendene hans har allerede funnet veien under toppen hennes, og under bh `en. Tar godt tak i puppene, og kysser de, klemmer på de, biter brystvortene…Åhh, hardere sier hun. Hun kler av seg, der hun ligger, åler seg ut av overdelene, å ligger med puppene bare. Han river av henne buksa og trusa, og med ett var hun naken.

 

I det eneste lyset som var, og det er måneskinnet. Hun føler seg så utrolig leken. Rampete og vill. Befriende og lett full av denne feberen kun Hemmeligheten kan roe ned. Han tar på henne, bruker fingrene og føler seg fram over hele kroppen, tar fingrene i munnen hennes så de blir våte, fører de så oppover brystvortene, så de blir enda mer stive, slikker litt på de, mens han lar fingrene langsomt bli ført langs siden, og inn mot midten, lekende ved klitorisen..åhh så våt du er, sier han, sexy det.

 

Ertehumør som han er i, lar han fingrene galant gli videre nedover den ene foten, før han kysser tærna, en etter en…å begynner på neste fot..like sensuell kyssing, oppover langs låret, til den våteste delen av kroppen hennes, slikker forsiktig på klitorisen hennes, hun vrir seg i deilig lyst over det hun får, åhh herregud, stønner hun, ja mer..En finger, og en til hardt inni henne.. Å gud hvor deilig våt hun er, tenker han.

 

Slikk meg, sier hun…behøver ikke å bes to ganger, og slikker mens fingrene brukes… åhh herregud, sier hun, mens hun holder hodet hans fast der nede, der ja Mens han tar en finger i rompa hennes løfter henne ørlite opp, og tunga finner samme vei. Den frekke deilig forbudte plassen, som ikke er forbudt i det hele tatt. Bare en utrolig sexy kinky ting å få kjenne, og en kinky ting å få gjøre.

 

Hun tar ned buksesmekken hans, han tar hintet å løsner beltet sitt, reiser seg ørlite opp, sånn at hun klarer å få buksa av, så går underbuksa samme vei.. For en fantastisk deilig følelse av å få kjenne han naken inntill seg..hele han..den varme sexy svette kroppen hans. Å i et brøkdel av et sekund tenker hun, endelig og jippi.

 

Hun tar rundt pikken hans, og får endelig kjenne hans reaksjon på henne, igjen. Herregud så fantastisk den følelse å få kjenne igjen. Hun beveger hånda si i takt med hans slikking. Stopp sier han, og måten han sier det på viser henne at han er mer enn klar til å komme der og da. Hun vil ha denne følelsen lengre, så hun slutter.. Istedenfor tar hun den ene fingeren sin bak, der hvor det er som frekkest, rompa hans, Åhh den lyden han lager da, Det er så utrolig pirrende å være der med fingrene, hun vil prøve tunga si der. Kom nærmere, sier hun. Han legger seg mer over henne, og hun får kjenne med tunga si bak. Åhh, fy og faen, tenker hun..herregud så jævla frekt godt det er.. Hun fortsetter og suge han, forsiktig, lager det ekstra vått med spyttet sitt, og lar hånda gli sakte frem og tilbake..Ser på han, ser hvor kåt han er. Se på meg, sier hun. Sjukt godt å ha han i munnen sin, leker med han…Jeg kommer, sier han. Hun stopper. Hun vil sitte på han, ri han, hardt, inn i orgasmens klør.

 

Så mye oppspart, og det eneste hun vil nå er å slippe det løs. Hun setter seg opp på kne ved siden av han. Suger pikken hans litt til,  før hun setter seg på han. Den følelsen av å få kjenne han inni seg, den følelsen av å høre stønningen  hans..hun glemmer tid og sted, og begynner å ri han..sakte..mens hun tar på seg selv, klyper brystvortene sine, kjenner han under seg..åhh for satan, han tar fingrene sine i rompa hennes..Å ja sier hun. Så han fortsetter. Hardere med fingrene.. Å hun kan sakte men sikkert kjenne hva som er på vei. Å når hele kroppen skjelver av den viten over hva som kommer nå, klarer hun ingenting annet enn å la orgasmens klimaks få utløsning . Herregud, tenker hun, og grensen for hvor godt det går ann å bli har ingen grenser. Hun finner seg selv svevende i fritt fall, og får en sånn utav kroppen opplevelse hvor rusen av orgasmen for totalt fritt spillerom. Hun hører han kommer, og kan kjenne hvordan han spenner hver muskel i kroppen..Hun glemmer tid og sted..

 Fy og faen så fantastisk godt. Vet ikke om hun vil grine eller le etterpå, og denne avslappingen av alle muskler, og makten tilfredsheten har fått, er til å ta og føle på…

 

Hun ”kommer sakte tilbake”, og ser rett i øynene på han, smilende og fornøyd, varm og rød i kinna. Åhh du er god, asså, sier hun…Hærlige Skjønningen

Mhmm, kler deg den rødfargen sier han og kysser henne. Hun besvarer kyssene,og finner seg igjen litt rødmende tilbake til verdenen igjen.

 

De sovner sånn, nakne, side om side, i månelyset, som snart forsvinner for å la sola titte fram.

Og nok en gang er nye bilder laget, forventinger innfridd, og bonusen oppnådd 😉

Legg igjen en kommentar