Ferieminner – å knulle en annen manns kone

Denne novellen er vist 68819 ganger.

Skrevet av: Firefingersfyren

 

Et par dager senere dro jeg ut igjen på øya, Meldte litt frem og tilbake med Hilde, og hun sa hun skulle prøve å komme seg utpå. Jeg lå naken i loungen da jeg hørte stemmen hennes; «Du liker å være naken du?» Jeg satte meg opp. «Jeg elsker å være naken» sa jeg. Hilde la kajakken til og fortøyde. Hun klatret ut og satte seg vedsiden av meg på badeplattformen. «Jeg har tenkt på mye deg siden sist, det var så deilig» sa hun. «Det er sikkert og visst» svarte jeg, «har fantasert litt om deg også». Det hadde jeg jo strengt tatt ikke, men jeg solgte meg inn her. Hun hadde på seg en annen bikini i dag. De store brystene hennes kom enda bedre frem i denne, de veltet nesten ut. Jeg måtte bare ta på dem. Jeg lot hånda gli inn under bikinitoppen og tok et fast grep rundt et fyldig deilig bryst, og kysset henne. Hun la en hånd på kuken min og gjengjeldte kysset. Jeg dro hånda ut av bikinien hennes, og slapp meg ut i vannet. Tok meg en liten runde med svømmetak før jeg svømte mot henne, førte hendene mine oppover lårene hennes og dro av henne bikinitrusen. Jeg trakk henne helt ut på kanten av plattformen og slikket fitta hennes. Hun smakte deilig. Jeg slurpet og slikket og sugde og slikket mer, helt til hun kom, så dro jeg henne ut i vannet og styrte kuken min inn i henne. Hun la armer og ben rundt meg, jeg holdt fast i båten og knullet henne i sjøen. Vi knullet og klinte, jeg fikk av henne bikinitoppen og la den sammen med trusen, de store fyldige brystene hennes var deilige mot huden min, og jeg jukket på det jeg var kar for. Det var så sinnsykt deilig å kjenne kuken gå inn og ut av den varme fitta hennes i det kalde vannet. Hilde stønnet og klamret seg hardt til meg. Jeg slapp taket i båten med den ene hånde og tok et godt tak i rumpa hennes, knadde den skikkelig før jeg stakk en finger inn i stjerna hennes. «Det går for meg» sa hun inn i øret mitt, og jeg kjente hun ristet lett da orgasmen gikk gjennom kroppen hennes. Jeg kom jeg også. Jeg sprutet i henne, og fortsatte å pumpe kuken inn i henne til jeg var sprutet ferdig. «Shit!» sa hun. «Jeg skal hjem til mannen min etterpå». Det fikk være hennes problem, tenkte jeg. «Du får gå på doen om bord og tømme deg så godt du kan» sa jeg, og kysset henne på den deilige munnen. Vi klatret om bord igjen og tørket oss, hun gikk på toalettet og jeg satte meg i loungen og drakk av vinen som nå var blitt ganske lunken. Hilde kom opp fra toalettet, hun hadde tatt på seg bikinien igjen. Jeg grep tak i henne og dro henne ned i sofaen, kysset henne og knadde de deilige brystene hennes med begge hender. «Drit i mannen din, bli her» sa jeg, og sleiket henne på halsen. Jeg kysset henne nedover mot brystene, nedover magen, og, kysset småbet litt i musa utenpå bikinien. «Jeg vil knulle deg mer» sa jeg og la meg oppå henne og kysset henne mer. Jeg ble hard igjen. «Jeg er nødt til å komme meg videre» sa hun og la hendene sine på brystkassen min. Jeg satte meg opp over henne og dasket kuken mot brystene hennes. «Jeg blir her i natt, kom tilbake når som helst» sa jeg og gned kuken mot haken hennes. Hun gapte og slikket kukhodet mitt. «Jeg må dra nå, send meg en melding, jeg gir deg en lyd». Jeg kysset henne litt til før hun reiste seg og gikk ned på badeplattformen. Jeg vinket til henne fra loungen. «Kom snart tilbake» sa jeg da hun padlet avgårde. Hun smilte og vinket tilbake. Jeg satte meg tilbake, runket kuken hard og tok et bilde av meg selv smilende med ståkuk, sendte det som melding til Hilde med teksten «Denne venter på fitta di». Ca. halvannen time senere fikk jeg melding og bilde tilbake, tydeligvis tatt på vei inn i dusjen. På bildet spredte hun fitteleppene med to fingre, med teksten «Og denne venter på den deilige pikken din». Hehehe. Bra det. Litt senere, jeg var rukket å bli ganske brisen, fikk jeg en ny melding. «Jeg kommer ut til deg i morgen midt på dagen, har skaffet meg «alibi», da kan vi kose oss masse». «Nydelig, jeg venter med kuken klar».

Jeg fikk med meg det siste av kveldssolen før jeg la meg, dritings. Våknet tidlig dagen etter, passet bakfull, pisset og tokt meg en dusj. Dro på meg en shorts og spiste nede i salongen før jeg gikk opp i loungen. Der var allerede Hilde på plass. Ikledd bermudashorts og t-skjorte, åpenbart ingen bh. «Er det midt på dagen allerede?» sa jeg. «Hehe nei, jeg kom meg unna litt før.» Jeg satte meg overskrevs på henne, førte hendene innunder t-skjorten hennes og befølte de store deilige brystene hennes. «Da blir du frokost nr. to» sa jeg og kysset henne lenge og deilig. Det vokste i shortsen min. Hilde kjente det, åpnet smekken og dro ut kuken. «Vil du ha en kopp kaffe, eller skal vi knulle først» spurte jeg. «Knulle først. Alltid knulle først» svarte hun mens hun runket meg. Jeg dro av henne t-skjorten, de store fyldige brystene veltet ut og jeg gned kuken min mot dem. Jeg reiste meg litt høyere så hun fikk kuken i munnhøyde, hun slikket og kysset på den og sugde den i seg. Jeg nøt å ha kuken min i munnen hennes, og hjalp til med hendene på hodet hennes. «Nå skal far ha mat» sa jeg, og slang henne ned i sofaen, vrengte av henne shortsen (hun hadde ingenting under) og stupte inn mellom bena hennes. Jeg slikket og slikket og fingret og sugde fitta hennes. Underveis dro jeg av meg shortsen, og da jeg hørte at hun var nær ved å komme hoppet jeg opp i sofaen og kjørte kuken i henne. Jeg knullet henne hardt og fort mens hun kom. Og kom. Og kom. Det virket som om orgasmen hennes aldri tokt slutt, og det var helt rått å dundre løs på henne mens hun stønnet høyt i orgasmerus. Til slutt ga det seg, og hun strakk en hånd ned mot skrittet og tok rundt kuken min mens jeg knullet henne langsomt. Fy faen så digg.

Det ringte i en telefon. Det var ikke min, og jeg så meg rundt og så at Hilde hadde med seg en liten veske. «Drit i den» sa hun og runket meg mens jeg sakte bevegde meg inn og ut av musa hennes. Jeg la meg over henne og slikket og kysset brystene hennes. Faen så store og deilige de var. Økte tempoet med kuken, Hilde holdt fortsatt grepet rundt staken min. Jeg dro kuken ut av henne, den glinset av deilig fittesaft, akte meg litt oppover og la den våte staken mellom de massive brystene hennes. Hun klemte dem sammen rundt kuken, og jeg knullet i vei. Hun stakk ut tunga og slikket kukhodet hver gang jeg støtet mot henne, fy faen så herlig. Jeg kom. Sprutet henne i ansiktet, oppunder haken og la en god dose sæd på brystene hennes. Jeg satte meg opp og skviste ut de siste dråpene ned i den åpne munnen hennes før jeg gned kuken min rundt i sæden på brystene hennes. Det ringte igjen. «Faen da, jeg får vel ta den». Hun fant telefonen i vesken. «Shit, det er mannen min, hva faen er det han vil?» Jeg skulle gjerne hørt hva som ble sagt i andre enden. «Jeg er på vei til et møte» sa hun. Så «hva mener du med det?» og «skjerp deg, vi snakkes i ettermiddag». Hun la på, og så ganske irritert ut. «Han trodde ikke på meg. Hva faen er greia med det?» «Drit i han nå» sa jeg, «Jeg skal ta meg av deg». Jeg reiste meg og fant et håndkle, tørket sæden av Hilde og av kuken. Satte på kaffe og vinket henne mot meg. Hun kom, og jeg tok den formfulle rumpa i hendene mine og kysset henne. «Du skal få masse kuk i dag» sa jeg. «Det var derfor jeg kom» svarte hun, og trykket de herlige brystene sine mot meg. Etter å ha drukket kaffe og spist litt snop, var hun klar for mer. «Få ta en titt på den deilige rumpa di» sa jeg, og hun satte seg på knærne i sofaen. Jeg begynte å kna de myke store rumpeballene hennes, knep litt i dem, strøk på dem, bøyde meg frem og kysset og slikket på dem, førte tunga inn mellom dem om nedover mot stjerna. En tommel fant veien inn i fitta hennes og hun dyttet rumpa mot meg. Jeg fingret henne med en hånd mens den andre strøk rundt på rumpa og lårene hennes mens jeg slikket rumpehullet hennes. Hun nøt det, det var helt tydelig. «Knull meg» sa hun. «Knull meg nå». Jeg reiste meg og plasserte kukhodet mellom fitteleppene hennes, tok tak i hoftene hennes og dundret til bunns i henne. Hilde rykket til og stønnet høyt, og jeg fortsatte å knulle henne hardt. Jeg dyttet en tommel inn i analen hennes, den andre hånda tok et godt grep i det mørke lange håret og dyttet hodet hennes ned mot sofaputen. Fy faen så digg det var å knulle henne slik. Den store runde rumpa som bølget hver gang jeg dunket mot henne. Det surklet i fitta hennes hver gang jeg kjørte kuken til bunns i henne. Jeg var så oppslukt at henne at jeg knapt nok enset den lille båten som kom i stor fart mot oss. Ikke før den var helt oppe på siden av oss, og en kraftig stemme ropte «HEI!!!». Hilde rykket til, stivnet, og jeg så forfjamset ned på fyren, som allerede hadde hoppet over på badeplattformen min. Han kom opp trappen i to steg. «HVA I HÆLVETE ER DET DU DRIVER MED» skrek han. «Kom deg ut av båten min for faen» sa jeg. Jeg hadde fortsatt kuken i Hilde. «KOM DEG UT AV KONA MI» skrek han tilbake. Jeg lo. Jeg lo fordi jeg syntes det hele var rimelig komisk. Jeg trakk kuken ut av henne og dasket den mot rumpa hennes. Hilde krøp sammen på sofaen og dekket seg med håndkleet vi hadde tørket oss med tidligere. Jeg gikk mot den sinna mannen. Han løftet en knyttet neve, og langet ut et slag. Jeg dukket lett unna. «Jeg tror ikke du har lyst til å sloss med meg» sa jeg. Ganske full av selvtillit da jeg i over 20 år har trent diverse kampsporter, karate, tae kwon do og kick-boxing. Det kunne jo ikke han vite. Han fyrte av en knyttneve til, denne gangen parerte jeg og la ham i bakken med ansiktet ned og armene i jerngrep på ryggen. Jeg satte meg oppå ham, og sa til han med rolig stemme: «jeg slipper deg, og da går du ned i båten din, så kan vi snakke. Men du kommer deg av min båt, hvis ikke skader jeg deg». Om han ble redd, eller om han bare syntes det var ukomfortabelt å kjenne ståkuken min mot rumpa si vet jeg ikke, men han nikket, og jeg slapp ham. Han hoppet ned på badeplattformen og over i båten han kom med. «Hælvetes ludder! Du trenger ikke komme hjem igjen, jeg pakker tingene dine så gir jeg beskjed når du kan hente det. FAENS HORE!» «Så så, rolig nå» sa jeg, men han bare viste fingeren, startet motoren og ga bånn gass av gårde. Hilde så på meg med et blikk som enten var trist eller oppgitt, jeg vet ikke. Jeg gikk bort til henne og kysset henne, dro håndkleet vekk fra henne og dyttet henne ned i sofaen. Jeg hadde fortsatt ståkuk, og ingen planer om å avslutte seansen vår. Jeg holdt henne nede og presset meg inn i henne. Hun holdt hendene mot brystkassa mi som om hun ville dytte meg vekk. «Faen da, jeg har akkurat drept ekteskapet mitt, tror jeg vil knulle nå?» Jeg stoppet opp med kuken halvveis ute av fitta hennes. «Hva du vil spiller ingen rolle, men du trenger virkelig å bli pult akkurat nå» sa jeg, og sakte men sikkert lot hun seg rive med. «Hvis du trenger å få ut noe aggresjon er det bare å slippe seg løs». Hun så på meg i to sekunder før hun klappet til meg. «Sånn ja, få det ut» sa jeg og knullet henne fortere. Hun slo meg igjen, først i ansiktet, så med knyttede never mot brystkassen min. Og jeg knullet. Hardere og fortere, og da hun nærmet seg orgasme dengte hun løs på meg og skrek, jeg dundret kuken i henne og det gikk for henne. Jeg holdt tempoet oppe helt til hun var tom for orgasmerykninger. Jeg dro kuken ut av henne og runket til jeg sprutet på magen hennes. «Takk» sa hun. «Jeg trengte faktisk det». «Shit, hva gjør jeg nå? Hvor faen skal jeg gjøre av meg?» Jeg sa jeg hadde en liten leilighet som sto tom, en jeg pleide å leie ut til studenter, men nå om sommeren var det ingen der. Den kunne hun bo i, gratis selvfølgelig, til hun fant seg noe annet. «Leien er en blowjob i ny og ne» sa jeg, «det gjelder for studentene også». Det siste var selvfølgelig bare kødd, men det så ikke ut som hun var helt sikker på at jeg ikke mente det. Hun takket selvfølgelig ja til å låne leiligheten, og det skulle ikke bli noe problem å betale «leien». Hun var mer bekymret for hvordan det skulle gå med mannen. Skilsmisse, garantert. Den kom ikke til å bli fin. Heldigvis hadde de ikke barn. Det var noe de hadde bestemt seg for tidlig. Ja, de hadde jo vært sammen i over 20 år. Sånn kan det gå. «Hvordan i alle dager kunne han vite at jeg var her?» «Har han passordet til iCloud-kontoen din?» Det måtte være det. Han hadde sporet henne på telefonen. «Fy faeen i hælvete, lurer på hvor ofte han har gjort det». Hun fant frem telefonen og skiftet passord med en gang. Hun satt i sofaen og var litt ute av seg, jeg sto foran henne så jeg dasket kuken min i ansiktet hennes. «Hva faen?» sa hun, og jeg dasket henne med kuken en gang til, før jeg presset den inn i munnen hennes. Hun la hendene på rumpa mi og jeg knullet munnen hennes grundig.

Det var middagstid, og jeg dro i gang på kjøkkenet. Biff og stekte poteter, peppersaus og grønnsaker. Og rødvin selvfølgelig. CaroHilde line var opptatt i telefonen med å fortelle venninnene sine at ekteskapet hennes hadde gått til helvete. Hvor detaljert hun fortalte, er jeg usikker på. Det er noe litt vanskelig med å fortelle at «mannen min sto der mens X fortsatt hadde kuken i fitta mi». Hahaha. Hehe. Fy faen for en seanse det var. Å bli tatt på fersken med en annen manns kone, med kuken i henne. Hahahaha jeg digger det! Middagen var ferdig, jeg danderte på tallerkener og bar dem opp, før jeg hentet vinen som hadde stått og luftet seg i karaffelen, skjenket i to store glass, og sa vel bekomme. «Skal du ta på deg noe klær, eller skal du spise naken?» Hilde hadde tatt på seg shortsen og en bikinitopp hun hadde med i vesken sin. «Hmmm ja kanskje jeg skal ta på meg en shorts.» Vi spiste og koste oss, drakk godt med rødvin. Hilde ble brisen og fnisete. Jeg ryddet bordet, og sa at det var tid for dessert. «Hva er det da?» sa hun. «Fitta di» sa jeg. «Kom deg opp på bordet.» Som sagt så gjort. Hun satte seg på bordet, og jeg dro av henne shortsen. Hun la bena på skuldrene mine og spredte lårene så jeg fikk fri vei inn i godsakene. Jeg sugde og slikket og knullet henne med tunga, småbet i fitteleppene og sleiket i meg saftene hennes. Jeg slikket henne rolig i nesten en halvtime før jeg, uten forvarsel, dyttet tre fingre inn i fitta hennes og sugde tak i klitten. Hun kom med en jævla gang. Jeg sugde og fingret voldsomt mens hun kom. «Akkurat den desserten jeg ville ha» sa jeg, og tørket meg rundt munnen.

Det var begynt å mørkne, og vi var godt brisne. «Jeg vil bade» sa hun. «Ok» sa jeg og tok henne i hånda og geleidet henne ned på badeplattformen. Hun dro av seg t-skjorta, og dro shortsen av meg. «Faen jeg må tisse» sa hun, og jeg grep tak rundt henne og sa hun bare kunne la det stå til, vi kunne spyle plattformen etterpå. Hun la et ben rundt meg, jeg tok tak rundt låret hennes, og kjente det varme pisse hennes renne nedover meg. Jeg fikk kontant ereksjon, og dyttet kuken inn i henne mens hun pisset over både staken hånda mi mens jeg styrte den inn. «Hold meg» sa hun og la armene rundt nakken min, jeg tok tak rundt rumpa hennes og hun la det andre benet rundt meg og presset ut de siste dråpene. «Hold pusten» sa jeg, og hoppet ut i sjøen. Det var kaldt, og vi gispet etter luft begge to da vi fikk hodet over vannet. Jeg hadde fortsatt kuken i henne, og vi klinte heftig. Jeg manøvrerte oss bort til badeplattformen, dyttet Hilde av meg og snudde henne så hun hadde rumpa mot meg og ba henne holde seg fast. Jeg tok tak tok tak rundt brystene hennes og presset kuken inn i analen. Hun var trang og deilig. Hun skrek til, men jeg presset på og ga meg ikke før jeg var kommet så langt inn i rumpa som det gikk. «Jeg har aldri blitt knullet i rumpa før» sa hun. «Da var det faen meg på tide» sa jeg og jukket på. Hilde holdt seg fast, stønnet og stønnet, og jeg knullet og knullet. Jeg nærmet meg orgasme, og ropte ut «NÅ SPRUTER JEG I RUMPA DI!!!» Hilde lo, og jeg kom. Støtet sæden inn i henne, dunket og dunket mot rumpa hennes. Fy faen så deilig. Jeg trakk kuken ut av henne og runket ut de siste dråpene sæd i sjøen før jeg heiste meg opp på plattformen og hjalp henne opp. Jeg fant håndkler, vi tørket oss, så gikk vi inn og ned i båten, ned i salongen for å varme oss. «Dette kommer til å gjøre vondt i morgen» sa hun. «Men det var verdt det.» Jeg hentet rødvinen og skjenket i. «Skål for at du ikke lenger er stjernejomfru». Vi skålte. Så snakket vi litt om henne og det som nå var å regne for eks-mannen. Det var jo klart at forholdet ikke hadde vært det aller beste på en stund. Hun fortalte også at da hun så meg første gang, med ståkuk i shortsen, tenkte hun at hun bare måtte få seg litt kuk. Mannen hadde ikke knullet henne på over to år. «Tenk å være gift med en sånn lekkerbisk som deg, og ikke knulle henne? Hva for slags mann er det?» Jeg kysset henne, hun dro tak i meg og vi klinte lenge. Vi drakk oss fulle. Jeg spurte om jeg kunne få ta noen aktbilder av henne, og det fikk jeg. Hun strippet for meg mens jeg filmet med mobilen, så vinket hun meg inn i lugaren, og poserte i sexy og kåte stillinger på senga mens jeg tok bilder av henne. Hun hadde tydeligvis mye seksualitet i seg som måtte ut, for hun ga seg aldri. Jeg knipset og knipset, hentet vin som vi drakk, og knipset mer. Jeg gikk rundt med ståkuk og tok bilder, hun poserte med fingre i musa, med hendene på brystene, med finger i rumpa, fy faen så digg det var. «Nå er jeg nødt til å knulle deg igjen» sa jeg, og satte telefonen på videopptak i vinduskarmen. Jeg tok tak i bena hennes og dro henne ut på kanten av senga, og slikket den deilige fitta hennes. Hilde grep tak i hodet mitt og presset ansiktet mitt inn i skrittet, og jeg boret meg inn i musa, gned fittesaft rundt i ansiktet og slikket og slikket. Hun kom fort, men jeg bare fortsatte å slikke. Dyttet to fingre inn i henne og fingerpulte henne med kraftige tak. Hun kom igjen. Jeg hoppet opp i senga, oppå Hilde, og kjørte kuken i munnen hennes. Hun sugde og sugde, slikket og sugde mer. Jeg lente meg tilbake og fingret henne mens hun sugde. Så akte jeg meg nedover. Først ned til brystene hennes, gned kuken mot dem. Så nedover, hele tiden dasket jeg kuken mot huden hennes, nedover magen, og ned mot musa, dasket kuken mot klitten og fitteleppene hennes før jeg kjørte den i henne. Hun løftet bena, og jeg tok tak under knærne hennes og presset dem ned mot hodet hennes, nå sto jeg halvveis oppreist og dundret kuken ned i henne. Jeg knullet henne så hardt og brutalt jeg klarte, og før jeg visste ordet av det sprutet jeg i henne. Jeg fortsatte å knulle henne i høyt tempo, det sprutet sæd og fittesaft ut av henne. «FYYYY FAEN DU ER SÅ DEILIG!!!» ropte jeg til henne i det jeg trakk kuken ut av henne, bøyde meg ned og slikket den klissete fitta hennes. Jeg sugde i meg sæden og saften, og la meg over henne og spyttet det inn i munnen hennes, så klinte vi lenge og deilig og heftig, hun låste bena rundt meg og jukket mot meg. Etter hvert ble vi roligere, og jeg ble liggende oppå henne og kjenne de store fyldige brystene hennes mot kroppen min. «Jeg tror vi trenger mer vin» sa jeg, og slikket henne i ansiktet, nedover brystene, magen, musa, lårene og ned til føttene før jeg stoppet opptaket, og gikk og skjenket nye glass. Jeg ga henne et glass og et håndkle, og vi la oss inntil hverandre i sengen, med hvert vårt fulle glass med vin. «Fy faen for en grisegutt du er» sa hun lattermildt. «Det er jeg fullstendig klar over» sa jeg. «Hvis du skal være med meg må du bare godta det». «Ingen problem» sa hun. «Etter to års tørke er jeg klar for alt». Vi drakk opp, tok begge en kjapp dusj, og la oss. Hilde sovnet fort, og jeg lå og befølte brystene og musa hennes, før jeg også sovnet.