Da jeg fikk svart elsker

Denne novellen er vist 57459 ganger.

Mitt navn er Anne, jeg er lykkelig gift. For noen måneder siden bestemte jeg og mannen min oss for å piffe opp sexlivet litt. Vi hadde lekt med tanken om vi skulle spørre min manns kamerat om han ville være med på trekant.

Kameraten heter Jamal og er en nydelig flott neger. Min mann hadde mange ganger sagt at Jamal liker meg og syntes jeg er sexy. Jeg innrømmer gjerne at han tenner meg. Jeg har kysset han noen ganger på fest, noe min mann liker å se.

Mannen min skulle gjøre noe tungt arbeid i hagen og spurte Jamal om han kunne hjelpe oss. klart jeg hjelper dere.

Jeg stod på kjøkkenet og så mens Arild \»min mann\» og Jamal jobbet. Jeg og Arild hadde vært enig om at han skulle spørre Jamal om han ville ha sex med meg. De satt på murkanten og snakket, Jamal snudde seg og smilte opp til meg, jeg vinket og smilte lurt tilbake.

Jeg hørte ikke hva de snakket om, men Jamal dytter forsiktig i mannen min, han ser på meg og smiler. Jeg kjenner jeg blir varm i fjeset, og veldig opphisset, det startet bra dette. Jeg har aldri vært så kåt i hele mitt liv.

Jamal sier noe til Arild og går inn. Det renner nesten av meg da Jamal kommer inn på kjøkkenet. Han legger en hånd lett på skulderen min. Vi står begge og ser på mens Arild jobber. Jamal stryker meg lett over baken.

Jeg nyter følelsen av hendene hans som glir over kroppen min mens vi ser min mann jobbe. Jamal løfter forsiktig opp skjørtet mitt, jeg er helt i transe og lar han fortsette. Han stryker meg over fitta og kjenner hvor våt jeg er. Jeg lener meg litt utover vinduskarmen, jeg kjenner den store grove pikken mot rumpen min.

Jeg nærmer meg en liten orgasme når Jamal fører en finger rolig inn i den våte fitten min. Plutselig løfter han skjørtet mitt helt over rumpa og sprer bena mine fra hverandre med den ene foten sin.

I langsomme bevegelser gnir han kukhode opp og ned i fitten min før han presser pikken rolig inn i meg, det var deilig å kjenne den grove pikken gli inn i meg. Jeg fikk orgasme da han presset den helt til bunns. Han fortsetter å knulle meg sakte bakfra mens han holder meg rundt hoftene. Kåtskapen er nesten overveldende, der står jeg og blir pult mens jeg ser mannen min jobbe.

Jamal setter opp tempoet og jeg må holde meg fast i karmen med begge hender. Han stønner hmmm jaa og visker at han kommer, jeg sa ahhh sprut inni meg. Han rister i hele kroppen og spruter sæden sin i meg. Så jukker han hardt et par ganger før han trekker seg ut. Jeg kjenner det renner varmt nedover benet der jeg står og får igjen pusten. Jamal puster ut og sier det var litt av en tømming. Arild ser opp og smiler.

Jeg har lyst på mer, så jeg går ned på alle fire og begynner å suge ballene til Jamal. Jeg tar den svarte pikken i munnen og suger han. Det tok ikke Jamal lang tid før han spenner seg og er i ferd med å komme. Jeg lar pikken hans glippe sakte ut av munnen min, han tar tak i håret mitt og runker seg selv raskt mens han ser ned på meg. Jeg ser opp på den deilige svarte kroppen hans mens han kommer i ansiktet mitt. Jeg gaper opp og lar resten komme i munnen min kjenner den varme sæden i munnen og svelger den.

Jeg titter ut av vinduet, Jeg blir litt flau, kanskje noen hadde sett oss, jeg kan ikke se mannen min. Jeg går på badet for å vaske meg. Da jeg kommer ned smiler Arild og spurte om jeg likte det. Klart det sa jeg, jeg har aldri blitt pult slik før. Arild… jeg trenger å bli ferdigpult.

Jeg ser på Jamal og kjempe pikken hans og inviterer ham opp i sengen. Jeg legger meg ned på sengen, Jamal tar tak i hoftene mine og trekker meg nærmere ham. Jeg ser på den store neger pikken hans som han langsomt presser mot åpningen min. Jeg kan kjenne at han begynner å trenge inn i meg, han er så stor og deilig. Han presser seg sakte inn, han fyller meg helt.

Han begynner å knulle meg rolig, jeg har munnen på vidt gap og stønner høylydt. Han støter det store lemmet sitt inn og ut av meg mens Arild står ved siden av og ser på at konen blir pult av en neger.

Jeg klarer ikke å holde igjen lydene når orgasmen kommer, jeg skriker og hyler når jeg kommer jaaa jaaa jeg rister i hele kroppen. Jamal fortsetter å pule meg.

Jamal nærmer seg klimaks jeg holder meg fast i armene hans mens han støter inn i meg, jaa ahhh Jamal skrek jeg…sprut meg i fitten. Han spenner kroppen brøler ut og kommer inne i meg. Han trekker seg ut og reiser seg opp. Jeg bretter ut fitten ..se Arild…se hvor mye sæd han fylte meg med. Arild sa jeg…Jamal skal knulle meg ofte.