Ferien

Denne novellen er vist 7213 ganger.

Jeg åpner øynene, snur meg, ser at du fremdeles sover, du smiler, ser ut som om du drømmer noe behagelig. Jeg kysser deg lett på leppene, kryper inn under dynen din,stjeler litt varme fra deg, kjenner at du er hard. Du pleier og være det om morgenen. Jeg legger hånda rundt den, ronker deg litt forsiktig, du stønner litt, men blir liggende helt i ro. Jeg kryper nedover langs kroppen din til jeg har pikken din i samme høyde som hodet mitt. Jeg lar tunga leke litt med hodet, lar den gli fra roten og opp, for så og putte den i munnen, suger deg sakte, du vrir deg i nytelse, stønner. Lar pikken din gli ned i halsen min, vet du liker det,nå er intet unntak, og du spruter langt ned i halsen min.
– Du er deilig babe, stønner du, mens du smiler ned mot meg.
– Jeg krever og få noe tilbake vet du..sier jeg og setter meg oppå deg, og kryper
oppover, setter meg med fitta mi over ansiktet ditt. Du stikker ut tunga di, lirker den innmellom leppene og treffer klitoris, men bare i et lite sekund, før du trekker den tilbake, venter noen sekunder og gjentar det samme om, og om igjen. Erter meg. Du vet at jeg elsker det selv om det får meg til og bli temmelig gal. Du lar tunga gli litt saktere nå, skiller leppene med to fingre og lar tunga gli sakte over klitoris i alle mulige retninger, jeg er så kåt. Du lar en finger penetrere meg forsiktig, sakte ut og inn, før du lar den gli over g-punktet og begynne rog stimulere det, noe som får meg til og falle sammen i et kjempestønn du lar ikke tunga stå stille mens du lar fingeren presse mot g-punktet. Det tar ikke lang tid før jeg kommer, du trekker ut fingeren din, slenger meg ned på senga og gir meg et langt kyss før du hopper ut av sengen
– Jeg går og tar meg en dusj jeg babe, du er velkommen til og bli med.
Jeg smiler, biter meg litt i leppen og ser forførende på deg.
– Ikke gi meg det blikket da,mumler du mens jeg ser at kuken din vokser og blir stiv igjen.
Du tar tak i hånden min drar meg opp av senga, jeg slenger armene rundt halsen din,legger bena rundt hoftene dine og småbiter deg i skulderen. du løfter hodet mitt, kysser meg lenge, du mister nesten balansen et øyeblikk. Du bærer meg inn i dusjkabinettet, skrur på dusjen, den er iskald jeg gisper, og brystvortene mine blir stive. Du steller deg slik at jeg har ryggen mot veggen. Du tar det ene brystet mitt i hånda, kysser meg intenst, og penetrerer meg raskt, hardt og overraskende. Jeg dunker hodet i veggen, stønner og nyter at du tar meg hardt opp etter veggen.
– Du er så deilig, stønner jeg
– Vi skal gjøre dette i hele ferien vår babe,mumler du og trekker deg ut.
Jeg gir fra meg et skuffet klynk og du gliser til meg.
– Fortell meg hva du vil ha, hvisker du i øret mitt
Jeg rødmer litt, ser på deg, biter meg litt i leppen igjen, ser på deg og smiler sjenert.
– Du vet jeg liker og høre det, sier du
Jeg kjenner hvordan det sitrer i underlivet mitt, du penetrerer meg en gang, hardt
– Si det,så skal du få mer, stønner du inn i øret mitt
– Jeg vil ha pikken din, og jeg vil at du skal ta meg hardt!
Før jeg i det hele tatt har fått fullført det jeg skulle si har du penetrert meg hardt og tar meg hardt oppetter dusjveggen, Jeg stønner høyt. Elsker at du tar meg hardt. Du tar tak i håret mitt, drar hodet mitt litt bakover, kysser meg lenge og intenst mens du lar den harde store pikken din gli fort ut og inn av meg. Det er så deilig. Jeg kjenner at orgasmen kommer, og jeg kjenner at din kommer og, for jeg kan kjenne pikken din pulsere inni meg,for den fyller meg helt opp, og det er så deilig, de sekundene som er igjen før du spruter inni meg. Det får meg over toppen, og jeg stønner høyt i det jeg kommer, klorer meg fast i ryggen din, kjenner at du spruter inn i meg.
Jeg faller sammen som en potetsekk når du bærer meg litt ut i fra dusjveggen. Du slepper meg ned på gulvet. Jeg greier såvidt og stå.
– Jeg tror vi måforte oss om vi skal rekke flyet,mumler jeg
Du strekker hånda ut for og finne klokken du la fra deg på vasken i går.
– Jeg tror du har rett,mumler du og får opp farten.

På flyplassen er det lang kø. Jeg steller meg opp i det som ser ut som den korteste med deg bak meg. Det tar en evighet og jeg kjeder meg, men føler meg litt frekk, jeg lener meg bakover mot deg og hvisker i øret ditt at jeg ikke har undertøy på meg. Du kikker ned på de bare lårene mine. Jeg har tatt på meg det korteste skjørtet jeg har. Og en kort topp. Du får et ansiktsutrykk som ikke er til og ta feil av. Du har lyst på meg, igjen.
Jeg snur meg og ser at det er min tur.
Vi får sjekket inn og levert fra oss bagasjen. Og går ombord i flyet. Jeg har fått sete ved vinduet og du har et ved siden av meg. Vi setter oss, og spenner på oss beltene. Jeg tar hånden din, legger den på låret mitt, og fører den oppover. Vil at du skal kjenne hvor våt jeg er. Utrykket i ansiktet ditt blir tydeligere. Jeg kysser deg intenst, du stryker meg over magen, og over det ene brystet gir det et kort forsiktig klem og legger hånden din på magen min igjen. Vi enser ikke engang at flyet har tatt av før en god stund etter at det er i luften.
– Gå på toalettet jeg kommer snart etter deg, hvisker jeg i øret ditt.
Du gir meg et siste kyss før du reiser deg og går mot toalettet. Jeg blir sittende i det som virker som en evighet men som egentlig er 5 minutter før jeg reiser meg å går etter. Jeg banker forsiktig på og du slepper meg inn. Du har allerede startet så smått uten meg, og du er stor, hard og deilig. Det er trangt inne på toalettet, men jeg setter meg på fanget ditt og du bare glir rett inn i meg. Jeg reiser meg litt og setter meg ned igjen mens jeg kysser deg vilt. Du beføler brystene mine, Jeg stønner, prøver og gjøre det uhørlig for de passasjerene som sitter nærmest toalettet. Jeg reiser meg opp, drar deg opp,lener meg over toalettet, og ber deg om og ta meg hardt bakfra. Du bestemmer deg for og erte meg litt, og penetrerer meg hardt et par ganger og trekker deg ut. Jeg blir helt skjelven i bena,for du gjør meg så kåt. Du er ganske kåt selv nå, og greier ikke og erte meg lenger, så du penetrerer meg hardt fort og brutalt og jeg greier ikke kvele et høyt stønn. Jeg kjenner at du kommer hvert øyeblikk, kjenner pikken din vokse inni meg, og jeg biter meg i leppen for ikke å skrike av nytelse. Du trekker deg ut, fortsatt uten og ha kommet.
– Jeg vet du vil smake, sier du.
Ronker deg selv litt mens jeg snur meg, setter meg på dolokket, og putter pikken din i munnen. Den er full av mine safter, og etter et par sug så er munnen full av dine safter også, jeg suger deg tom, og jeg syntes det er så deilig og gi deg nytelse på den måten, bare se opp på deg og se at du nyter det. Jeg smiler til deg kysser deg på kinnet, drar ned skjørtet som har havnet rundt livet og smyger meg ut. Du er tilbake 5 minutter etter. Vi sovner kort tid etter.

Vel fremme på hotellet sjeker vi inn på rommet vårt, tar med oss badetøy og drar til stranden. Den er full av mennesker som soler seg toppløs,så jeg trekker toppen over hodet, og biter meg litt i leppa mens jeg ser på deg
– Babe..stønner du
Jeg snur meg og løper toppløs ut i det varme vannet. Du kommer straks etter, jeg legger bena rundt deg i vannet, og kysser deg intenst. Kjenner at du blir stiv igjen. Jeg du drar badebuksen litt ned slik at pikken din er fri, jeg tar v meg hotpantsen jeg har på meg, surrer den rundt benet så den ikke skal bli borte, og fører pikken din inn i den våte fitta mi. Det begynner og mørkne og folk forsvinner fra stranden, jeg lar pikken din bare være inni meg uten og gjøre noe særlig mer med det. Når stranden er folketom bærer du meg inn i vannkanten, legger meg ned i sanden, legger deg bak meg, kysser meg på skuldrene mine, legger en arm rundt meg, jeg kjenner den stive pikken din i ryggen, og åler meg litt oppover så du skal komme bedre til, du løfter opp den ene foten min,og penetrerer meg mens vi ligger der side om side. Jeg kjenner hvordan pikken din når bunnen i meg, og stønner høyt, du bruker den ledige armen på klitorisen min, og det får meg til og komme med en gang, du kjenner at fitta mi strammer rundt den store pikken din, og jeg kjenner at du ikke er så langt unna. Jeg klemmer til rundt pikken din alt jeg greier, du masserer fremdeles klitten min, noe som gjør at jeg kommer igjen, og denne gangen greier du ikke og holde igjen når du kjenner at fitta mi trekker seg sammen rundt pikken din, du spruter, og blir slapp mens du fremdeles er inni meg. Og der blir vi liggende lenge, og puste ut. Ferien har svidt begynt tenker jeg og smiler..

Legg igjen en kommentar