Fernando: Oppdrag 1

Denne novellen er vist 9678 ganger.

Neste fredag. Nok en dag med vakt som lesesalsinspektør. Fernanda kom igjen. Hun kom ikke så sent, så lesesalen var ikke tom for studenter enda. Hun hadde på seg et skjørt til midt på leggen, tettsittende over rumpa og litt utsvinget fra knærne og ned. Det var kneppet i fronten. Det var såpass tynt at det ikke kunne skjule at hun antagelig hadde strømpeholder på, konturen av stroppene foran og bak var så vidt synlig gjennom stoffet. En lekker vintage1940-talls innsvinget dressjakke, som var litt stram og maskulin, selv om det var en typisk damejakke. Antagelig skreddersydd. Den var kneppet igjen. Men var hun ikke… jo! Hun brukte alltid å ha en bluse som gikk helt opp til halsen, men i dag avslørte åpningen mellom jakkeslagene bare naken hud, og det øverste av de mykt hvelvede puppene. Hun hadde en ganske stor veske, som ikke helt stod til antrekket, hun brukte alltid å være så gjennomført elegant.

Siden det var folk der fremdeles nikket hun bare til meg og smilte svakt, og satte seg med ryggen mot meg på en av lesesalspultene. Den innsvingede korte jakka, gjorde at midjen henens ble markert så den flotte runde rumpa kom godt til syne. Jeg så at hun var i ferd med å kneppe av seg jakka, sikkert en refleks, fordi hun alltid brukte å ha noe under. Hun tok seg kjapt i det. Bøyde seg ned, og kneppet diskret opp de nederste knappene i skjørtet, slik at splitten var åpen til litt over knærne. Hun plukket opp noe fra veska, som stod på gulvet ved siden av henne. En konvolutt. Hun reiste seg, kom bort til meg, la konvolutten på bordet, og gikk og satte seg igjen.

Jeg satt med konvolutten i hånda en stund. “Til inspektøren” stod det. Hun satte seg med albuene på pulten og hodet i hendene, lente seg fremover med en svai i ryggen, hun visste nok at hun tok seg godt ut i den posituren.

Jeg åpnet konvolutten. Det var flere små ark, kort nærmest, som ikke var brettet.
“Til inspektøren.
I vesken ligger noe du kan binde henne med og en pisk. Noe annet utstyr til felles forlystelse vil du også finne. Du skal med en gang gå på toalettet, væte en finger med dine egne safter, og sørge for at hun får smake. På lesesalen. Selv om det er folk der. Hun skal slikke fingeren din ren.

Hun har ikke truse på. Du skal beordre henne om å gjøre det samme for deg, men du får ikke berøre henne på noen annen måte enn dette før jeg sier i fra. Ikke vis henne kortene. Ikke bla om til neste kort før dette oppdraget er utført.”

Kjønnet mitt banket allerede, og jeg kjente at jeg ble het i kroppen. Det var sommer og ganske varmt. Jeg var tynnkledd og redd for at saftene mine ville lage merker tvers gjennom klærne. Jeg pustet litt tungre og måtte sitte å roe meg litt kjente jeg. Hun snudde litt på hodet, jeg så at hun hørte meg. Jeg så at hun skalv litt på hånden.

Jeg gikk og satte opp et par vinduer for å få inn litt luft, kjente blikket hennes i ryggen. Så gikk jeg ut på toalettet. Jeg kjente at jeg var meget våt, før jeg i det hele tatt fikk tatt av meg den tynne sommerbuksa og trusa. Jeg trakk ned buksa, Satte meg ned på toalettlokket, kjente først med pekefinger og ringfinger på hver side av sprekken, var helt nybarbert og glatt. Deilig. Så stakk jeg langfingeren mellom fitteleppene og dro den sakte fra fitteåpningen og opp til klitten. Kontrasten mellom de tørre myke ytre leppene og de våte, hovne røde indre….. Jeg var våt, det å bli kommandert av en fremmed mann, om hva jeg skulle kommandere hans kvinne til, tente meg voldsomt. Jeg kjente ham ikke, men stolte på ham, gjennom den tilliten Fernanda viste meg. Jeg hadde ikke tenkt over at dette kunne være noen tenningsmekanisme hos meg. Lot fingeren gli sakte over klitten et par ganger, før jeg stakk dem inn, og lot hele fingeren bli våt.

På et vis fikk jeg på meg buksa med venstrehånda – høyre var jo litt våt – og gikk tilbake til lesesalen. Lesesalspultene var slike tradisjonelle gammeldagse rekker med lese-plasser vendt mot hverandre. Det satt ingen på hennes side av rekka, men det satt en tvers over. Jeg gikk og satte meg på den ledige stolen ved siden av henne. ‘Har du fått et oppdrag’, spurte hun. Jeg nikket. Lot hånda ligge i fanget og passet på å ikke flekke til buksen min. Jeg så henne inn i øynene og ventet på at hun skulle kjenne lukten min. Han på den andre siden av pultrekken strakk hodet litt opp, så på meg, så dukket han ned bak skilleveggen mellom pultene igjen og raslet med noen papirer. Jeg hørte pusten hennes gå fortere, og hun var litt rødflammet på brystet. Jeg tenkte jeg skulle improvisere litt med oppdraget, legge til litt for egen regning, så jeg antydet med et lite nikk at hun skulle åpne den øverste knappen i jakka. Det kom til syne en lekker sort BH, like enkel som den hvite fra sist fredag. Jeg tok den våte fingeren min, lot den gli, som jeg hadde gjort sist, over puppene hennes akkurat i overkant av BH-skålen. Da gikk det opp for henne! Hun kjente at den var våt, og hun kjente lukten. Hun rettet seg opp, svaiet ryggen, skøt brystene frem, og så ned på fingeren min. Lange tråder av fittesaft rant fra den. Jeg løftet den sakte, og smurte saften utover leppene hennes. Hun pustet fort, svelgte, slikket seg på leppene. Jeg reiste meg igjen, og gikk og lukket vinduene. Litt vanskelig med venstre hånd men det gikk. Veldig pirrende at noen av de som satt igjen på lesesalen kanskje kjente lukten, om enn ubevisst….

Jeg gikk tilbake og satte meg. Hun hadde kneppet opp et par knapper til i skjørtet, slik at jeg så lårene hennes nesten helt opp. Sorte strømper, og strømpeholdere, som jeg hadde antatt. Jeg stakk fingeren inn i munnen hennes, hun lukket leppene om den, jeg skjøv den helt inn. Hun sugde på fingeren min, svelgte. Tungen hennes, innsiden av kinnet hennes, kjentes nesten ut som min egen grotte, mykt varmt bølgende… Jeg kunne nyte dette lenge, men trakk fingeren sakte ut av munnen hennes. Jeg så ned på de hvite lårene hennes, hadde forferdelig lyst til ålegge hånden min der og la den gli oppover…

Jeg bøyde meg helt inntil øret hennes og hvisket: ‘jeg skal smake på deg!’. Hun så seg rundt, det gikk i døra. Et par studenter gikk ut. Hun skilte bena litt, jeg bøyde meg litt for å se, se den deilige musa som jeg så vidt hadde berørt med tunga sist fredag. Hun spredte beina litt til, lente seg tilbake på stolen stakk en hånd ned og åpnet seg for meg, to av fingrene hennes forsvant inn mellom det kritt hvite… jeg kunne bare forestille meg farger, teksturer, fukt. Hun duftet deilig, hun gav meg fingrene sine, og rødmet litt da jeg lukket munnen rundt dem. Jeg var mest kåt av det jeg i følge oppdraget IKKE fikk lov til å gjøre enda, enn av smaken av henne i munnen min. Jeg så de hvite lårene og fikk lyst til å kysse og klore litt lett på dem… Jeg reiste meg, hvisket til henne ‘Knepp igjen skjørtet!’, og gikk og satt meg på inspektørpulten igjen.

Jeg skalv. Jeg så på den lille bunken av kort i konvolutten og lurte på hva den kunne inneholde, hvor langt vi skulle gå. En student til går ut av døra, nå er det bare meg, Fernanda og to til igjen. Blant annet han som satt rett ovenfor henne, på den andre siden av skilleveggen mellom pultene.

Jeg tok ut bunken, tok sakte det første kortet og plasserte det bakerst. Et nytt kort. Et nytt oppdrag. Én setning.

(To be continued)

 
 
 
 

Legg igjen en kommentar