Festen, min veninnes bror

Denne novellen er vist 6819 ganger.

Erika satt i sofaen på verandaen sin, og så utover vannet. Det var en varm sommerkveld, og klokken begynte å nærme seg 6 på kvelden. Blokken hun bodde i hadde nydelig utsikt over sjøen og båtene som seilte forbi. Den lune vinden kjærtegnet henne, og hun kjente på stillheten og roen. Etter 5 år sammen så hadde hun og Andreas gått fra hverandre for noen uker siden. Hun hadde kjent det lenge at følelsene var borte for lengst, så når Andreas kom til henne og sa at han ikke ville mer, så var det egentlig helt greit. De hadde ikke tilbrakt tid sammen som de gjorde før, og ikke minst så manglet de den lidenskapen de begynte med. De hadde kranglet mer og mer, og Erika hadde hørt rykter om at Andreas ikke hadde jobbet overtid som han sa, men vært ute på byen med kameratene sine. Men det brydde hun seg egentlig ikke noe om, for da kranglet de i hvert fall ikke. Erika sitter og tenker over forholdet, at de egentlig ikke hadde vært kjærester på en lang stund. Det var lenge siden noen hadde holdt henne, gitt henne en klem og ikke minst kysset henne. Hun savnet nærhet og en annen persons varme. Før hun rakk tenke noe mer, tikket det inn en SMS.
«Hei Erika! Nå har du vært lenge nok hjemme, det er på tide å komme seg ut! Fest hos oss i kveld. Ta med noe drikke og kom så fort du kan, alle savner deg! »
Anna har alltid vært der. De hadde kjent hverandre siden ungdomsskolen, og anna var alltid den lille kinaputten av en jente, som fant på sprell og tok Erika med på sine første fester og jenteturer. Alle hun kjenner fra den tiden, ble hun kjent med gjennom Anna. Anna kjente alle, og snakket med hvem som helst. Erika drar på smilebåndet og svart fort: «Får du noen til å hente meg, så er jeg med». Noen minutter går og da får hun til svar at det var helt i orden, og at skyssen kom på ca 15 minutter.

Erika ler litt for seg selv, og reiser seg og går inn på badet, og begynner å ordne seg. Hun setter opp det halvlange blonde håret sitt i en hestehale, og drar panneluggen litt til siden. De blåe øynene blir deretter sminket med mascara, og leppene blir som alltid bare fuktet med litt gloss. Deretter går hun inn på soverommet bytter ut t-skjorta og joggebuksen med en hvit tank topp og et lyseblått blomstrete skjørt som når henne nesten til kneet så blondetrusen ikke synes når hun bøyer seg. Erika er gjennomsnittlig høy og har en formfull slank figur. Noen måneder før det ble slutt med Andreas, begynte hun å gå lange turer og trene vekter for å komme seg litt ut av huset. Hun var stolt over den litt slankere figuren sin, og tar en ekstra titt i speilet for å passe på at det lyserosa undertøyssettet som hun har på seg ikke synes igjennom.
I det hun tar på seg sandalene ringer det på døra. Hun går bort, løfter opp røret og sier hallo.
«Hei Erika, det er John. Er du snart klar?»
John er storebroren broren til Anna. Han er som regel bare hjemme under sommerferien siden han jobber på andre siden av landet. Han er Anna sin motsetning. John er rolig, har en liten vennegjeng og liker best en kveld hjemme med spill eller film med de han kjenner, framfor en fest. Han var dessuten alltid den som hentet dem og kjørte de hjem, uansett hva klokka var. De hadde blitt gode venner, men etter at Erika ble sammen med Andreas, så hadde de ikke snakket så mye. Hun hadde alltid vert småforelsket i John, men han visste aldri mer interesse enn vennskap, så hun ville ikke gjøre det til en klein situasjon. hun håpet på at John skulle prøvde seg, men da det ikke skjedde så begynte hun å date Andreas.
«Jeg kommer ned nå.» sier Erika og tar med seg vesken sin, en flaske med tequila, og en sixpack med cider.

Når Erika kommer ned, så går hun til bilen og setter seg inn i passasjer setet. John smiler til henne, og de sier deretter hei, og begynner turen til Anna sitt hus. De snakker om løst og fast, og Erika kjenner det kribler i magen. Samtalen går så lett, og han er jo utrolig kjekk. Enda kjekkere enn hun husker han var. Brunt hår, dype brune øyne, og et smil som kan lyse opp et rom. Erika starter samtalen og forteller om jobben, bruddet med Andreas, og John lytter og lar henne fortelle ferdig før han sier at han ble singel for noen måneder siden, og at han dessuten hadde flyttet til byen igjen, siden han fikk tilbud om en bedre stiling i selskapet her. «så det er derfor det er fest i kveld» sier Erika, og ser lurt på John. Etter den korte turen parkerer de utenfor huset som er litt i utkanten av byen med skog på alle kanter. «ja, det er vel det. Tror Anna har savna taxi tjenestene mine» sier han med et smil, mens han åpner døren og går ut av bilen. De går begge inn til Anna som står og snakker med vennene til John, og vennegruppen alle er en del av. De snakker og drikker shot etter shot til en drikkelek.

Når klokken nærmer seg 12 på er det fortsatt varmt og godt ute. Anna og Erika står ute, og snakker om hva de skal finne på i sommer. Når Erika spør om John, og hvor han skal bo så sier anna at han skal leie loftsleiligheten i huset, og at. Erika smiler før hun tar en slurk av cideren sin, og anna legger merke til det. Begge er ganske fulle så anna klarer ikke holde munnen lukket. «Du vet, John har vært forelsket i deg siden vi gikk på videregående. Han har jo ikke sagt det rett ut, men jeg har sett det på måten han ser på deg. »
Erika stopper, og ser fort på Anna. «tuller du? Hvorfor har ikke han, eller vent. Hvorfor har ikke du sagt noe før?» sier hun og kaster et kjapt blikk på John som står inne og snakker med noen. Anna trekker på skuldrene, » trodde egentlig ikke du brydde deg så mye, men han har sett etter deg siden du kom. Har du ikke lagt merke til det?» Erika kjenner sommerfuglene igjen, og rødmer mens hun ser ned. Musikken dunker til hjerterytmen. Anna smiler, og ler litt når hun ser reaksjonen til Erika. Anna drar henne med seg inn, finner fram mer drikke og de setter seg i sofaen og anna vil begynne en ny drikkelek. «vent, jeg må bare på do først» sier Erika og spretter opp. Hun går litt ustø til enden av gangen, og tar i dørhåndtaket inn til badet. Men det er opptatt. Erika kjenner at det haster, så hun sniker seg inn i yttergangen og går opp trappen til leiligheten over der John bor. Det var helt stille der, så hun går på badet og gjør det hun skal, ordner på sminken og går ut fra badet. Hun begynner å kjenne at hun er litt mer brisen enn hun først trodde. Hun setter seg ned på sofaen litt, imens hun lar blikket gli over leiligheten. Noen bilder her og der, fagbrev og diplom. Hun lar blikket gå over alle veggene, og plutselig så hører hun noen i trappa.
Hun snur seg stille og ser John komme inn døra. Halve t-skjorta og jeansen er våt, og han ler litt for seg selv i det han tar av seg overdelen. Han har ikke sett at Erika sitter i sofaen, og hun rødmer når hun ser overkroppen hans. Han har alltid vært en aktiv svømmer, og det synes at han fortsatt er det. Før han rekker å ta av seg buksene, så sier Erika «ehhh, hei» nølende, mens hun rødmer. John skvetter litt, men når han ser at det er Erika så smiler han og gnir seg i fjeset med begge hendene. «hei, ehh.. Jeg skulle bare skifte. Noen hadde rista ølboksen, så det sprutet litt overalt.» Erika ler litt og lar blikket hvile på John. Nå kjente hun virkelig at det kriblet, og hun ble varm i hele kroppen. » jeg måtte bare låne doen din, det var opptatt nede» svarte hun med et smil. John kommer og setter seg ved siden av henne. Hun kjenner varmen fra han idet låret hans legger seg inntil hennes, og de sitter i stillhet et minutt og hører musikken i etasjen under.

Stemmingen var elektrisk. John virket nervøs der han satt. Erika følte at hun plutselig be klarere, som om de siste shottene forsvant. «så… hvor lenge skal du bo her?» sa Erika, mens hun lot øynene hvile på John som hadde blikket rettet i taket. » Så lenge de trenger meg her regner jeg med. 6 måneder, 6 år, hvem vet?» Han lo litt når han sa det, og satte seg litt mer opp, mens han snudde hodet mot Erika. Når øynene møttes følte Erika varmen spredde seg i underlivet. John klødde seg litt i nakken og lo nervøst. Hun puster ut, og tar håret vekk fra fjeset. «håper du blir her lengst mulig. Jeg har savnet deg» sa Erika og tok hånden til John. » ja, det håper jeg og. Kanskje vi ser hverandre oftere. Ja du vet ikke sånn, men at vi treffes.. Liksom alle da og at vi kan ha det gøy og finner på ting… alle sammen da liksom.» John rødmet og stammet litt. Nå så hun hva Anna hadde ment. Erika hadde ikke tenkt over det før, men nå var det så tydelig. Hun smilte forsiktig, og strøk John over armen, mens hun holdt øyekontakten. «det høres bra ut for meg.» Erika tok et dypt pust og sa med litt skjelvende stemme; «kanskje vi kan starte å ha det gøy nå? Bare du og jeg?» John stoppet opp og hun så han tenkte seg om. Han virket forvirret, overrasket og ivrig på en gang. «hæ? Ehhh hva mener du?» sa han og så forventningsfullt på Erika. » jeg mener, jeg har savnet deg, og hvis det er greit så vil jeg at du skal kysse meg.» Erika rødmer og biter seg lett i underleppen, mens de holder øyekontakten.
John lener seg over, legger hånden på låret hennes og kysser henne mykt. Åh, så deilig det er. Hun kjenner skjeggstubbene kile henne i fjeset, og smiler når han trekker seg unna for å se på henne. Han ser på henne med spørrende øyne og hun smiler og ser på leppene hans for å bekrefte at det er det hun vil. Hun leggerhånden på kinnet hans og lar den gli bakover i håret, mens de møtes i et nytt kyss. Mykt og forsiktig først, men det blir fort litt fastere. John lar den ene hånde gli lett langs ryggen hennes mens den andre hviler forsiktig på låret, oppå skjørtet. Dette har de ventet så lenge på. Hjertet banker hardt og fort, imens de kysser.

Erika støtter seg opp med ene hånda og setter seg over John i sofaen. De kysser en god stund før John stopper litt, men så fortsetter nedover helsen hennes, og så på kragebeinet. Leppene er så lette og myke, og hun slipper ut et lite sukk mens hun lar fingrene gli lett over armene hans, og videre til ryggen. Hun kjenner hun begynner å bli våt, og at hun lengter etter mer. Mer berøring, mer kyssing, mer alt. Hun stopper John og ser han dypt inni øynene, imens hun tar av seg toppen, så bhen. John ser lengtende på henne og lar blikket gli over hele henne, før han drar henne inn til et nytt kyss, for så å legge henne ned i sofaen så han ligger oppå henne. Begge er like villige, og John begynner å jobbe seg nedover kroppen hennes. Først halsen, imens han holder henne forsiktig. Når han endelig tar brystvorten hennes inni munnen så stønner hun, og kjenner spenningen bygge seg opp. Alle forventingene hun har hatt, hvor lenge det var siden hun hadde følt slik nærhet og omsorg. John lekte med brystvortene, sugde, lot tungen gli lett og lekent over dem. så klemte det ene brystet forsiktig imens han lot munnen fortsette nedover. Hun vred seg i nytelse, og la ikke skjul på hvor godt det var å bli tatt på.
John ba henne løfte på baken så han kunne ta av henne resten av klærne, og Erika nølte ikke et sekund. Først tok han opp glidelåsen på skjørtet, og tok det av. Han kysset henne lett på innsiden låret, mens han lot trusen være på litt lengre. Erika smilte til John og sukket lett. Han møtte blikket hennes, mens han kysset nærmere og nærmere underlivet hennes, jo nærmere han kom, jo mer ville Erika ha han. Hun kjente at hun snart ikke kunne vente lengre. Han merket at hun begynte å bli utålmodig, så han ledet fingrene sine opp langs hoftene hennes og under trusen, for så å dra dem ned mens han fulgte med på henne. Hun løftet rumpen, smilte mer jo lengre ned de kom. Han kastet trusen på gulvet og la seg til rette imellom bena hennes. Hun var helt glattbarbert, hun kunne kjenne den varme pusten inntil låret sitt; for så å kjenne leppene hans mot underlivet. Erika ble vill av tanken. «Dette skjer faktisk» tenkte hun for seg selv og stønnet høy. John tok et par forsiktige slikk og kjente på hvor våt hun var. Erika kjente tungen gli over kjønnsleppene over klitoris og ned igjen. Rolig først, så raskere og mer fast. Etter hvert lot han tungen fokusere på klitorisen, imens han førte to fingre inn i henne og masserte henne lett. Han fant en god rytme, og Erika kunne ikke la være å stryke han i håret mens han drev på og slikket henne. John visste virkelig hva han drev med, og imens han nøt lyden av henne, så hørte han også at hun begynte å puste tyngre. «åh ikke stop, ikke stop» stønnet Erika imens hun vred seg i nytelse. John gjorde som han fikk beskjed om, og det tok ikke lang tid før Erika kom intenst med rykninger, noen stille hikst, stønn og rødmende kinn. Når hun var ferdig så satte John seg opp, hvilte øynene på henne og smilte. Hun pustet fort, men smilte bredt.

Når hun hadde fått igjen pusten satte hun seg opp og strøk John på låret mens hun kysset han på munnen. Erika førte hånden til knappen på jeansen og åpnet den, for så å åpne glidelåsen. John satte seg bakover i sofaen mens Erika dro ned buksene. Bokseren lå stramt over penisen hans om var ganske stor og klar. Han rødmet når Erika så på han med et kjærlig men lystent blikk, i det hun tok tak i kanten og dro boxeren ned. John var veldig klar, så Erika satte seg over han og lot penishodet gli imellom kjønnsleppene hennes mens de delte et ømt kyss. Han kunne kjenne saftene hennes dryppe ned over han, noe som bare gjorde han mer og mer kåt. Når blikket deres igjen møttes, lot Erika han gli sakte inn i henne, mens begge stønnet høy. John la hodet bakover imens han holdt hoftene hennes godt på plass. «åh herregud» sa han stille når han nådde bunnen i henne. Hun så på han en liten stund før hun begynte å vugge sakte frem og tilbake, mens hun kysset han og holdt han fast i skuldrene. Hun kunne kjenne hendene hans bevege seg opp og ned langs kroppen hennes, og leppene hans som bevegde seg over brystene. Erika satte opp farten og nøt synet av John som koste seg. Når hun merket at han var nærme satte hun ned farten og lot han slappe litt av seg igjen før hun fortsatte. Fortere hver gang, og mer lekent, direkte og bestemt. De stønnet og kroppene begynte og bli svette, hver bevegelse var nydelig. jo mer Erika satte opp farten, jo vanskeligere var det for John å holde tilbake. Når hun samtidig begynte å bevege hoftene rundt mens hun red fram og tilbake, måtte John plutselig gripe tak i henne. » jeg kommer snart, ikke så fort… fyfaen så god du er» sa han mens han bet sammen tennene i et smil, og svettedråpene piplet frem langs hårfestet. Erika hadde ikke vært så kåt på lenge. Hun kunne ikke huske siste gangen hun følte seg så bra, og så fri, så ønsket. Hun smilte til John, «er det så ille da?» og kniste litt mens hun strøk han over håret. John smilte tilbake og lo litt.

Så tok han et fast grep rundt Erika, reiste seg litt opp og la henne forsiktig på ryggen igjen med, mens han fortsatt var inni henne. Hun var så varm og våt, og han var steinhard og ikke langt ifra å komme. De kysset lidenskapelig og intenst mens de lå rolig et lite minutt, før han begynte å sakte bevege seg inn og ut av henne igjen. Hun løftet beina litt opp, og lot de hvile rundt han. Penishodet glir sakte inn og ut, og hun kjenner hver lille cm som går inn, og hodet på som glir ut og inn. Det er så deilig, det var mye bedre n hun noen gang hadde forestilt seg at det kom til å være. Hun kjente orgasmen bygge seg opp på nytt når John begynte å bevege seg dypere og fastere. Erika bevegde seg i takt og sukket, stønnet og begravde hodet sitt i nakken til John, mens han konsentrerte seg om å ta det rolig nok så han holdt ut lengst mulig. Han kjente Erika pustet tyngre, vred seg og stønnet stille. I det hun rykker til i en fantastisk orgasme, klarer han ikke holde seg lenger, han kjører inn i henne mens han kjenner vaginaen rykker til og klemmer ut hver minste dråpe av han. De stønner og holder hverandre tett til begge er ferdige. Så ligger de der i sofaen. Svette, glade og utslitte, mens de holder rundt hverandre. Når begge har får igjen pusten, smiler de og ler forsiktig. » kan jeg få sove her i natt, jeg tror ikke jeg kommer meg hjem» sier Erika og ser lekent på John. Han stryker vekk panneluggen til Erika så han ser øynene hennes bedre. «Det er alltid plass til deg her.» sier han og kysser henne på kinnet. De går inn til soverommet og legger seg mens de omfavner hverandre, og festen nedenunder fortsetter.