Min kones fantasi 5

Denne novellen er vist 6761 ganger.

Det hadde gått en tid siden Liv hadde vært hos meg mens min kone var på tur med Roger, og en dag sa min kone til meg, at nå syntes hun at det var på tide at jeg og kompisen min kunne dra på den fisketuren vi hadde snakket om så lenge, for hun hadde lyst på fitte, for hun hadde snakket med Liv om å avtale en helg jeg ikke var hjemme, så de kunne være alene om å nyte hverandre.
Jeg sa at det var greit og skulle kontakte kompisen min og avtale en helg, og det gjorde jeg og fortalte min kone når det ble og at jeg regnet med full rapport når jeg kom hjem igjen.

Dette er rapporten jeg fikk da jeg kom hjem, samt det jeg var med på selv:

Da du hadde reist på lørdag morgen så gikk og ventet på Liv,og kjente på forventningene og gledet meg.
Jeg hadde brukt god tid på badet på morgenen, etter du hadde reist, og stelte meg omhyggelig.
Jeg hadde gått i badekåpen på morgenen og da det ringte på døra var det Liv som sto utenfor
Liv kom inn og da døren var lukket fikk jeg ett dypt kyss, noe jeg gjengjeldte, og vi tok godt rundt hverandre og sto slik en stund og bare kjente kroppene våre mot hverandre.
Stod å befølte hverandre en stund før Liv sa at denne fitta her trenger litt stell, for det var en stund siden jeg hadde barbert den, og rregnet med at den var glatt nok da jeg var på badet på morgenen. Liv leide meg inn på badet og fant frem det som trengtes, og satte igang med barberhøvelen og hun var veldig nøye så hun fikk med seg alle kriker og kroker, og det hadde vært veldig opphissende for fingrene kom stadig bort i klitten og snek seg også inn i fittehullet mitt som nå var begynt å bli bløtt.
Endelig sa hun seg fornøyd og ba meg gå bort i dusjen og satte på hånddusjen på massasje, og skylte vegg såperestene, for som hun sa, så smaker ikke såpe godt og hun skylte lenge og vel, og dette var så deilig at jeg nesten sank sammen i knærne.
Hun tørket meg lenge og vel og leide meg inn på soverommet, og sa at nå måtte hun sjekke skikkelig om hun hadde gjort en god jobb.
Hun kledde av seg og dyttet meg på rygg i senga og jeg kjente at tungen hennes inspisere fitta mi i alle kriker og kroker, og dette førte til at jeg fikk en deilig orgasme.
Hun la seg så ved siden av meg og jeg fikk ett deilig kyss med mye deilig smak, og jeg velvet meg så over henne, fortsatt kyssende før jeg beveget med nedover og kysset og sugde på puppene og de deilig brystvortene hennes før jeg kysset meg nedover til dit lårene begynte og som hadde spredd seg.
Det fant jeg ei våt fitte som jeg begynte å slikke og tungeknulle.
Klitten var stiv som en liten kuk og jeg sugde den inn i munnen og brukte tunga som en visp.
Så stakk jeg en finger inn i det våte hullet hennes og vispet rundt, og da hørte jeg hun sa at hun ville ha tre fingre, og det fikk hun, og de gled lett inn og hun begynte å vri og bukte på seg og stønnet veldig, før hun begynte å ule som en kvinnelig tåkelur og kom i en kraftig orgasme, og det sprutet så jeg ble vår i hele ansiktet og det rant av henne.
Jeg krabbet opp ved siden av henne og la meg tett inntil og lot henne komme til hektene igjen mens jeg strøk henne over kroppen.
Hun sa at hun var takknemlig for at hun var blitt tatt så godt i mot og virkelig hadde fått smaken på sex med så mange variasjoner.
Vi lå og småpratet en stund og bare koste oss, før vi gikk nakne ned på kjøkkenet for å finne oss litt drikke, og der fant vi ut at vi skulle ta oss en spasertur til butikken som lå ti minutter unna og kjøpe oss en is.
Vi gikk på badet og vasket oss, for vi kunne ikke gå ut blant folk å lukte kåt fitte, og vi tok på oss kjoler og jeg foreslo for Liv at vi skulle gå uten truse, for det er litt opphissende å vite at under kjolen er det ei naken fitte som får luftet seg litt.
Vi kom til den lille butikken og gikk inn, og la merke til at det var nesten ingen kunder der, og vi fant isdisken og vi fant ut hvilken is vi skulle ha så Liv bøyde seg for å finne isen vi skulle ha, men de lå langt nede så hun måtte bøye seg mye for å få tak i dem, og da så jeg at kjolen dro seg langt opp så jeg nesten så rumpa hennes, og med ett hurtig blikk så jeg at det var ingen andre i syne, og jeg greide ikke å motstå fristelsen og førte hånda opp mellom lårene hennes og puttet en finger inn i den fortsatt våte fitta hennes og fungerpulte henne, og jeg merket at hun tok seg god tid for å finne isene, men så merket jeg at det kom noen og måtte avbryte, så vi gikk og betalte og begynte på hjemveien.
Liv hadde funnet seg en pinneis og jeg en Båtis og mens vi gikk og spiste på dem sa Liv at det jeg gjorde i butikken var deilig spennende.
Jeg hadde spist av sjokoladen på Båtisen min og gikk nå å slikket på den og spurte Liv om hva det lignet på, hun kikket på meg og sa at det lignet på fitteslikking, så hun demonstrerte på pinneisen sin hva hun skulle imitere og det var ikke vanskelig å se.
Vi gikk leende og småpratet til vi kom til en lite park hvor vi satt oss på en benk i skyggen for å hvile oss litt, så sa jeg til Liv at hun skulle reise seg opp litt og da la jeg den ene hånda mi på benken med to fingre opp og ba Liv sette seg forsiktig ned på fingrene mine, og det gjorde hun og begynte å bevege seg forsiktig opp og ned så det ikke skulle være alt for tydelig, og jeg kjente at fitta hennes var deilig bløt og hun klemte fittemusklene rundt fingrene mine, men så oppdaget vi at det var noen som hadde retning mot en benk ved siden av oss så vi måtte avbryte, og jeg trakk hånden til meg og slikket av fingrene som var våte av fittesaft.
Da vi kom hjem tok vi av oss kjolene og gikk å la oss på solsengene som stod tett inntil hverandre for å sole oss litt. Vi lå en stund og nøt solen, før jeg kjente en hånd begynte å kose med den ene puppen min og pirre brystvorten som stivnet og ble hard.
Jeg kjente at det begynte å pirre i kroppen av det Liv gjorde, men jeg lå helt rolig og lot henne kose med puppen min uten å reagere.
Så reiste Liv deg opp og skrevet over meg og satte seg på magen min og begynte å rulle begge brystvortene mine mellom fngertuppene, og nå greide jeg ikke å beherske meg mer og begynte å gjøre det samme med henne og merket at de ble harde og Liv begynte å bevege på hoftene og gni seg mot magen min, så jeg førte den ene hånden min mot fitta hennes og begynte å pirre klitorisen hennes og jeg merket at hun begynte å puste litt tyngre, så jeg førte fingrene litt lenger ned og begynte å gni henne mellom fitteleppene.
Liv ble mer og mer andpusten og stønnet og gned seg kraftig mot hånden min før hun plutselig stivnet og kom i en kraftig orgasme så jeg ble helt bløt på magen og fingrene.
Mens hun var på det mest opphissede så hadde hun glemt puppene mine, så hun satt helt rolig en liten stund for å la orgasmen synke inn før hun la seg over meg og ga meg ett deilig kyss, før hun kysset seg nedover kroppen min og vasket den bløte magen min med tungen og fortsatte videre nedover, til hun kom til fitta mi som hun begynte å slikke med stort begjær etter at jeg hadde skilt bena så hun skulle komme bedre til.
Jeg kjente sen deilige tungen hennes slikke helt fra rumpehulles og opp til klitorisen som hun sugde inn i munnen samtidig som hun brukte tungen.
Jeg lå bare å nøt det hun gjorde med meg og merket at jeg lå å småstønnet, men jeg ville ha noe i fitta også, så jeg ba Liv om å stikke tre fingre inn i fitta mi og fingerknulle meg, og de tre fingrene gled lett inn så jeg ba henne om en til og den gled også lett inn, sa jeg ba henne om å prøve hele hånda, for hun har ganske små hender, litt større enn den største dildoen jeg har..
Jeg merket at hun var forsiktig, men jeg var blitt så bløt så hun lirket den inn uten store problemer, og nå kjente jeg at fitta mi var spent til bristepunktet, så hun begynte å bevege hånden sin forsiktig ut og inn og dette var en følelse jeg ikke hadde kjent før og jeg greide ikke å ligge rolig og begynte å bevege hoftene for dette var så deilig.
Det tok ikke så lang tid før jeg kom i en fantastisk orgasme og det sprutet av fitta mi så Liv ble våt langt oppover armen.
Liv dro så hånda ut av fitta mi og begynte å slikke den ren for safter, og lot meg også få smake mine egne safter, noe jeg synes er deilig.
Vi la oss for å slappe av litt og vi hadde nok sovnet og ble vekket av en stemme som sa
– For ett herlig syn.
Det var jo du som sa disse ordene og at dere hadde måtte avlyse turen, for dere hadde fått problemer med bilen og måtte tilkalle hjelp for å få bilen på verksted, og hadde så tatt taxi hjem.
Jeg hadde ikke lagt merke til at Kåre, kompisen din også var med, og at dere begge hadde kommet ut.
Kåre kjenner jeg jo veldig godt, for vi har jo hatt sex med han og kona noen ganger, og han er jo godt utstyrt så jeg sier ikke nei takk dersom anledningen byr seg.
Du fortalte at dere hadde stått inne og sett på oss en stund, og blitt skikkelig opphisset av det dere hadde sett, og hadde tatt sjansen på å gå ut uten å skremme Liv.
Liv hadde dekket seg til det hun kunne, siden det var en fremmed mann som kom, men hun hadde funnet ut at Kåre hadde sett det meste, så hun slappet av og lå og lot som ingenting.
Så ville du og Kåre ta dere ta dere ett bad for å skylle av dere reisestøvet og dere kledde av dere alt, siden Liv og jeg var nakne,og da så jeg at dere hadde solide ståkuker begge to, noe jeg regnet med kom av det dere hadde sett.
Dere hoppet i bassenget og svømte litt før dere kom å la dere ved siden av oss, forsatt med stive kuker. etter å ha tørket dere.
Jeg hadde lagt merke til at Liv hadde studert kuken til Kåre, for den var mye større enn din og hun hadde ett lystent glimt i øyet.
Jeg merket at synet av to stive kuker gjorde noe med meg og du lå ved siden av meg så jeg tok tak i kuken din og begynte forsiktig å runke den, mens du lå helt avslappet og nøt behandlingen.
Kåre og Liv lå også ved siden av hverandre, og så hørte jeg Liv spørre om hun kunne få kjenne på Kåres kuk, for hun hadde aldri kjent på en så stor kuk før.
Kåre svarte at det er bare å forsyne seg og jeg la merke til at hun ikke greide å ta rundt den, men hun begynte å runke den, så nå var det ro kuker som fikk behandling.
Etter en liten stund la jeg merke til av Liv reiste seg opp og begynte å suge kuken til Kåre, og hun måtte gape skikkelig for å få den inn i munnen og det var ikke så mye mer enn hodet hun greide å få inn, men hun sugde så godt hun kunne, det så ut som at Kåre bare lå og nøt munnen hennes.
Vi to lå jo å nøt synet av dem mens jeg runket deg og vi ville ikke gå glipp av det som skjedde rett ved siden av oss.
Kåre hadde begynt å kose med puppene til Liv mens hun sugde, og brystvortene hennes var blitt stive.
Så reiste Liv seg opp og ba Kåre om å legge puten på bakken og legge seg på ryggen, for hun ville prøve om hun kunne få inn kuken hans i fitta, for som sa så hadde hun ikke vært borti en slik stor kuk før.
Hun sa at han måtte slikke henne litt først så hun ble skikkelig bløt og hun satte seg så på ansiktet hans i 69 stilling og sugde kuken hans samtidig.
Jeg hørte at pusten økte og etter en liten stund, reiste Liv seg og snudde seg og satt seg over kuken til Kåre og begynte å senke seg sakte nedover den store kukken.
Hun tok seg god tid, for det sprengte tydeligvis litt, men etter en stund hadde hun greid å få inn nesten hele kuken og hun begynte bevege seg sakte, og vi så at fitta hennes var skikkelig sprengt.
Etterhvert satte hun opp tempoet og begynte å stønne og vri seg rundt den svære kuken.
Kåre sa at han snart ikke holdt ut mer og spurte om hun ville ha spruten i fitta, Liv svarte at han måtte bare sprute, for hun gikk på P-piller, og elsket å kjenne en kuk som sprutet henne full av sperm.
Kåre himlet med øynene og sendte hele spruten avgårde og vi så at Liv skrudde seg så langt ned på kuken hun klarte og tok i mot det han hadde.
Liv hadde ikke fått orgasme, så etter en liten stund fortsatte hun å ri, for kuken til Kåre var fortsatt stiv og hun hjalp til med fingrene på klitten.
Vi så at det rant safter langs kuken til Kåre mens hun red og det ble ganske bløtt.
Så begynte hun å skjelve og stønne og fikk en voldsom orgasme, og samtidig så vi at Kåre også fikk en utløsning til i ungjentefitta.
Hun reiste seg opp og kuken svuppet ut av den bløte fitta og det randt sperm i store strømmer ut av fitta hennes som gapte etter besøket av den solide kuken.
Liv bare veltet seg over på ryggen på gresset og lå bare å pustet tungt etter den deilige opplevelsen.
Kåre lå fortsatt på ryggen med en forsatt stiv kuk, noe jeg hadde opplevd før, og jeg greide ikke beherske meg men måtte smake litt på den, og gikk ned på kne med rumpa i været og mens jeg sugde den bløte kuken ren, kjente jeg du kom bak meg og kjørte kuken inn den opphissede fitta mi og den gled lett inn og du begynte å knulle meg deilig.
Nå var kuken til Kåre ren og det var også ei fitte som trengte rengjøring, så jeg krabbet rundt mens du fortsatt hadde kuken i fitta mi, og sa til Liv at hun måtte rengjøres og hun spredde bena så jeg kom til med munnen og da så jeg at fitta hennes fortsatt gapte og det sildret fortsatt sperm ut av den som jeg slikket i meg og slikket hele fitta hennes ren.
Nå ville jeg konsentrere med om kuken jeg hadde i fitta og begynte å hjelpe til med fingrene på klitten og etter en stund merket jeg en økning i takten av kuken som pumpet ut og inn og jeg intensiverte fingerbruken for jeg ville komme samtidig med deg og plutselig kjente jeg du kjørte kuken helt i bunn og sprutet alt du hadde, og da jeg kjente det, fikk jeg også en deilig orgasme.
Du trakk deg ut og jeg kjente det randt sperm ut av fitta mi, og da sa Liv at nå var det hennes tur til å rense fitte og jeg la meg ned og spredde bena så Liv kom til med munn og tunge for å slikke i seg saftene som var tilgjengelig.
Kåre hadde ligget og sett på og var mektig imponert av ungjenta som var hos oss, og spurte om han skulle gå å ringe til sin kone for å be henne komme, for hun hadde lenge gått å fantasert om å få elske med ei ung jente
Jeg spurte Liv om det var i orden for henne og hun svarte at da måtte hun få ringe Roger å be han å komme, for han hadde beklaget seg til henne om at det var lenge siden han hadde fått tømt seg, og da sa Kåre at hans kone sikkert ikke hadde noe i mot å få deg litt ungguttkuk også.
Det var blitt sent på ettermiddagen så vi bestemte oss for å trekke innendørs og ta oss en tur på badet og så lage oss litt mat.
Liv og Kåre ringte og de fikk til svar at Roger og Åse, som Kåres kone het, skulle komme så fort de kunne, for dette hadde hørt spennende ut.
Alle var fortsatt nakne og mens du og Kåre var på badet, begynte Liv og jeg å lage mat.
Da dere var ferdige på badet, overtok dere mat lagingen, og det var Liv og meg sin tur til å bruke badet og vi fikk renset oss så vi var klar for en spennende kveld med nye opplevelser.
Vi hadde heldigvis nok badekåper så alle fikk sin og fant også fra to ekstra til de som skulle komme
Vi satt oss for å spise og etter en stund ringte det på døra og det var Roger som kom først og han kom inn og hilste på Kåre og pratet noen minutter før Åse også kom.
Åse er ei frodig dame med store pupper som jeg hadde kost med noen ganger og hadde gode minner om.
Etter at Åse hadde hilst på alle, og jeg la merke til at hun klemte seg godt inntil Roger, fikk hun og Roger beskjed om å gå å skifte til badekåper som lå klare på soverommet vårt.
Vi fortsatte med måltidet vårt og etter en stund kom Roger og Åse tilbake og tok en liten matbit med oss.
Jeg ba alle om å gå inn i stuen, og at du måtte finne fram vin eller øl til alle, mens jeg ryddet på kjøkkenet.
Roger ville hjelpe meg med ryddinga, så han ble igjen og etter en liten stund fikk jeg ett deilig kyss, og han ba meg om å kjenne innenfor badekåpen og der var det en skikkelig ståkuk, så han fortalte meg at det var Åse som var den skyldige for hun hadde runket ham litt og også sugd kukken litt før de hadde kommet tilbake til oss.
Jeg støttet meg til en stol og satte rumpa ut og trakk badekåpen opp på ryggen og Roger var ikke vanskelig å be, så han gikk bak meg og stakk kuken inn i den fortsatt fuktige fitta mi og pumpet i vei en stund før plutselig Åse kom inn og så hva vi gjorde og brettet badekåpen til side og gikk bak Roger og klemte seg inntil han og begynte å leke med ballene hans, og dette var mer enn Roger tålte så han kom med ett skikkelig stønn og sendte en skikkelig salve langt inn i fitta mi, så det var tydelig at han hadde spart en stund.
Åse sa at jeg skulle stå i ro for hun ville smake og satte seg så på gulvet og akte seg under meg og begynte å slurpe i seg det som rant ut av fitta mi og fortsatte med skikkelig fitteslikking så det tok ikke lang tid før jeg fikk en god orgasme.
Hun reiste seg opp og tok tak i Roger og ga han noen skikkelige kyss med smak av sperm og fittesaft og jeg fikk også smake.
Vi gjorde oss ferdig på kjøkkenet og gikk inn til de andre og der var stemningen god, for Liv lå på rygg i sofaen og Kåre lå mellom lårene og slikket fitta hennes, men du sto litt bøyd ved hodet hennes så hun kunne suge kuken din og jeg så du jukket inn i munnen hennes.
Roger gikk fortsatt med ståkuk, og det var ikke så overraskende slik jeg kjente han, og Åse gikk ned på kne og begynte å suge ham og gjorde en god jobb, for hun slukte hele kuken hans så den må ha vært langt nede i halsen hennes.
Jeg gikk ned på kne bak Åse og tok rundt henne og begynte å leke med de store puppene hennes og merket at brystvortene var pinnestive, og etter en stund reiste hun seg opp og ba Roger om å legge seg på gulvteppet så hun kunne sette seg på kuken hans med ryggen mot ham, så jeg kunne komme til å slikke fitta hennes og hun la seg bakover så fitta hennes ble tilgjengelig for munnen min og jeg begynte å slikke men Roger lå under henne og småjokket og jeg kunne også slikke litt på kuken hans når den gikk ut og inn, og saftene som strømmet var deilige å slikke.
Nå merket jeg at Åse ikke var langt unna orgasme og det samme med Roger og det tok ikke lang tid før Åse stønnet og kom i en voldsom orgasme samtidig som Roger sprutet en solid dose med sperm i fitta hennes.
Jeg vippet kuken til Roger ut av fitta hennes og tok den i munnen og vasket den ren, før jeg gikk til angrep på fitta til Åse som det rant av og slikket i meg det som kom sigende ut.
Vi reiste oss opp og så at Liv ble tatt bakfra av deg stående ved sofaen, hvor Kåre lå på ryggen og ble sugd av henne.
Det tok noen minutter før jeg hørte deg stønne og fyrte løs en ladning inn i fitta hennes, før du trakk deg ut ,og jeg så det begynte å renne av fitta til Liv, før kun krabbet opp i sofaen og satte seg på kuken til Kåre, som nå gled lett inn og hun begynte å ri den svære kuken hans, og jeg så det rant av fitta hennes og nedover kuken til Kåre, så det ble ganske bløtt.
Jeg så Liv hjalp til med fingrene på klitten og hun var ganske tungpustet der hun satt, og omtrent skrudde seg ned på kuken til Kåre, så den var helt inne, og plutselig satte hun seg tungt ned og kom med noen herlige orgasmelyder og satt bare å skalv.
Dette var mer enn Kåre tålte, og han kom med ett skikkelig brøl og fyrte løs, og jeg så pulseringen i kuken hans at han pumpet en solid dose inn i fitta til Liv, som nå hadde lagt seg oppå Kåre og pustet ut litt før hun reiste seg opp og steg av kuken til Kåre som var innsauset av to doser sperm, og det rant nedover innsiden av lårene til Liv, som sto ved siden av sofaen og ba meg hente ett håndkle så hun fikk tørke seg litt, og ikke sølte til hele stuegulvet.
Vi fant ut at vi måtte ha oss en liten pause og nyte drikket som var satt fram.
Jeg måtte en tur på badet og mens jeg var der kom også Åse ett nødvendig ærend og jeg fortalte til henne om Roger og oss, og hun ble mektig imponert da jeg fortalte om viriliteten til Roger og da spurte hun om hun kunne få låne ham litt alene ved anledning.
Jeg sa også at Liv var en av våre faste partnere, og Åse innrømmet at hun hadde lyst på henne også, så hun regnet med at det kom til å ordne seg i løpet av kvelden, siden jeg fortalte at Liv likte å slikke fitte.
Vi kom tilbake til stuen der de andre satt og pratet, og nå måtte Liv en tur på badet, for hun hadde behov for friske opp fitta, som hun sa.
Etterhvert hadde alle vært en tur på badet og frisket seg opp litt.
Vi satt å pratet en stund og nøt drikkevarene og stemningen hevet seg noen hakk og praten ble mer og mer løssluppen og vi koste oss i all vår nakenhet.
Etterhvert kom det ønsker om musikk så vi kunne danse, og du fant musikk som passet til stemningen og du bød meg opp til en sakte låt og vi danset som vanlig tett,og til min begeistring kjente jeg at kuken din begynte å stivne igjen og vi gned oss mot hverandre og du fikk lagt kuken din mellom lårene mine slik at den gned mot fitta mi og jeg kjente at opphisselsen begynte å komme tilbake.
Kåre hadde tatt med seg sin kone og danset, men Roger og Liv satt å så på, men Liv drev å lekte med kuken til Roger, så den var også i form igjen
Vi avsluttet dansen og satt oss og jeg la merke til at Kåre også hadde fått ståkuk igjen, så nå var det tre stive kuker som var klar til oss damer å forsyne seg av.
Vi koste oss med litt drikke og jeg så at Åse kikket på Liv med ett lystent blikk og spurte Liv om hun ville danse.
Liv var litt tvilende for hun hadde aldri danset med en annen jente før, men hun lot seg overtale og gikk ut på gulet med Åse og de tok rundt hverandre og begynte å bevege seg til den sakte dansen.
Jeg så Åse la armene godt rundt Liv og presset henne inntil seg og vrikket på hoftene on gjorde så de fikk benene innnimellom hverandres ben og gned seg mot hverandre, og Åse kysset så Liv litt forsiktig, og da hun fikk svar så ble det dype tungekyss.
Nå var jeg blitt så opphisset at jeg måtte få utløp for den og gikk bort til Kåre og tok tak den stive kuken og leide han ut på gulvet og la meg inntil han og vi beveget oss veldig sakte mens vi kysset og jeg kjente den store kuken hans mellom oss som jeg gjerne ville ha i fitta mi, for det var lenge siden vi hadde knullet.
Nå stod vi nesten stille og kysset og jeg tok rundt kuken til Kåre og kjente hvor stor og hard den var og det hadde begynt å renne av den, samtidig brukte Kåre fingrene på fitta mi, som var begynt å bli ganske bløt.
Jeg så bort på Liv og Åse som også stod helt i ro og niklinte og brukte fingrene på hverandres fitter, før Åse begynte å kysse seg nedover kroppen til Liv og sugde på brystene hennes, før hun gikk ned på kne og forsatte ned til fitta og begynte å slikke henne, men hun kom ikke skikkelig til virket det som, for hun ba Liv legge seg på teppet og spre bena så skulle hun få en skikkelig omgang med tunge,og det vet jeg Åse kan, for jeg har opplevd henne noen ganger selv.
Jeg gikk også ned på kne for nå ville jeg smake på den deilige kuken til Kåre, og jeg gapte opp og sugde kuken så langt inn jeg klarte, men det var forsatt mye igjen på utsiden av munnen min så jeg måtte bare suge på det jeg fikk inn, samtidig som jeg koste med testiklene, og Kåre greide ikke stå helt i ro for han begynte å jukke så jeg ble nesten kvalt så jeg måtte ta tak med hånden innerst på kuken for å begrense litt.
Ved siden av oss lå Liv og ble slikket grundig av Åse som stod på kne og slikket, og dette var mer er Roger kunne motstå, så han gikk bak henne og førte kuken inn i fitta hennes og begynte pumpe ut og inn, samtidig som han la seg litt over henne så han fikk ta i de store puppene hennes og koste med dem samtidig.
Så sa Kåre at jeg måtte være forsiktig for det var rett før ladningen var på veg, så jeg avsluttet og ba han legge seg på rygg, for nå ville jeg ri ham.
Jeg skrevet over ham og tok tak i kuken hans og førte den til fittehullet mitt og sank ned på den og det gikk forholdsvis greit for jeg var ganske bløt, men jeg kjente at størrelsen var litt mer enn jeg var vandt til, selv om jeg hadde prøvd den før, men jeg husket opp og ned noen ganger og etterhvert var hele kuken inne og jeg kjente godt at den bunnet, så jeg ble sittende og vri meg for å kjenne den deilige følelsen av å bli fylt helt.
Nå greide ikke du å beherske deg mer og kom bort til meg og Kåre med kuken rett ut, og jeg forsto hva du ville og åpnet munnen og gapte over kuken din og begynte å suge, samtidig som jeg satt å husket på Kåres kuk.
Liv ba Åse om å få slikke fitta hennes og snudde seg så de kom i 69 stilling, mens Roger fortsatt knullet Åse og jeg kunne se at Roger dro seg ut at Åse enkelte ganger så Liv kunne suge kuken hans innimellom. Det begynte å bli ganske høylydt med stønning og godlåter fra oss alle, og Roger sa at nå kom spruten og kjørte kuken så langt han kunne inn i fitta til Åse og sprutet det han hadde inn i Åses fitte før han trakk seg ut ,og det begynte seg sige sperm ut av Åses fitte som Liv slikket i seg.
Nå kunne Liv og Åse konsentrere seg om hverandre og intensiverte slikkingen og de greide å få orgasme samtidig med mye lyd.
Jeg red fortsatt Kåres kuk og merket at det var like før spruten kom og gjorde noen kraftige bevegelser og jeg merket spruten til Kåre langt inn i fitta og jeg sa til deg at du måtte gjøre deg klar, for jeg visste at du elsket å knulle meg etter at jeg nettopp var blitt sprutet full av en annen kuk.
Du la deg ned ved siden av Kåre og jeg trakk meg av Kåre og skrevet over deg og sank ned på kuken din mens det rant av fitta mi og begynte å ri deg mens jeg brukte fingrene på klitten og du pirret brystvortene mine, så det tok ikke lang tid før jeg kjente orgasmen kom og skrudde meg ned på kuken din og merket at du også lot spruten komme og jeg satt litt å nøt følelsen av sprut nummer to.
Jeg reiste meg av kuken din og satt meg på magen din så du skulle få føle de varme saftene som rant ut av fitta mi og du tok en finger og fuktet i saftene og smakte på dem, noe jeg vet du liker.
Jeg sa du skulle ligge i ro så skulle jeg komme med noe du kunne tørke deg med, så jeg gikk på badet med klebrige lår for å tørke meg selv og hente noe til deg.
Åse var også på veg til badet, men det var plass til begge to, og Åse sa at Liv var en deilig jente, og hadde mer lyst på henne og for hadde lenge fantasert om en ung jente og gutt og hun hadde nydt henne i fulle drag, samt at Roger var ett funn som hun misunte oss, så jeg gjentok at hun måtte bare låne han når hun ville.
Vi gjorde oss ferdige med fittestellet og jeg tok med en vaskeklut til deg og gikk inn i stuen igjen hvor jeg røket av det saftene du hadde over hele magen og på den slappe kuken din.
Kåre og Roger satt også med slappe kuker, for de hadde gjort en god innsats, så de trengte å hvile seg litt, og Liv lå henslengt i en stol med benene lett adskilt, og seg så at det fortsatt sivet safter ut av fitta hennes, selv om hun også hadde vært på badet,så jeg gikk bort til henne og spurte spøkefullt om hun hadde slurvet med vasken, og om jeg skulle ta den siste finpussen, hun forsto hva jeg mente og la seg tilbake i stolen og spredde benene så jeg skulle komme til.
Jeg dukket mellom lårene hennes og begynte å slikke i meg det som sivet ut, og jeg kjente på smaken at disse kåtsaftene var blanding av fler doser med sperm, så merket jeg at Åse også kom bort og sa at hun ville hjelpe til og nå var vi to som slikket ren fitta til Liv samtidig som vi kysset hverandre innimellom.
Liv lå og tok i mot behandlingen, og hun begynte å bli opphisset igjen og pirret brystvortene sine og hun greide ikke å ligge rolig, og begynte å bevege hoftene mot de to tungene som slikket henne.
Nå begynte Åse og jeg å bli opphisset igjen, så jeg sa at vi legger oss på teppet på gulvet så vi kan slikke hverandre alle sammen, så vi la oss på siden, så Åse slikket Liv , og Liv slikket meg og jeg slikket Åse, og dette la jeg merke til var spennende for gutta som satt å så på,og lekte med kukene sine, men det var ikke mye som tydet på at de ville få ståkuk igjen, unntatt Roger, noe som ikke var overraskende, som hadde fått ståkuk igjen.
Vi damene lå og slikket hverandre og brakte hverandre til orgasme, før jeg sa at -Nå går vi og tømmer Roger, så vi gikk bort til han og alle damene begynte å suge han etter tur og runket han samtidig og etter en stund merket vi at det var like før, og Åse sa at hun ville ha spruten så skulle hun dele med Liv og meg etterpå.
Roger slapp løs det han hadde igjen og Åse tok i mot men svelget ikke, og kysset meg og Liv så vi også fikk smake de få dråpene han hadde igjen.
Til slutt fikk alle mennene ett kyss av alle damene så de fikk en siste smak av fittesaft og sperm, før alle sa seg fornøyd med kvelden, og vi avsluttet med å avtale at vi skulle gjenta en slik kveld.
I ettertid fortalte Åse meg at hun hadde møtt Roger en gang og han hadde presentert og gi henne fem spruter på en kveld.