Finn din partner

Denne novellen er vist 47919 ganger.

Vi var 3 par på hyttetur. Det var lørdagskveld og en bedre middag med vin til hadde gått ned på høykant. Jentene satt fortatt rundt spisebordet og nippet til vinen mens de pratet og lo. Vi gutta hadde satt oss i salongen og pratet om vår felles interesse: Båt. Jeg la merke til at jentene stakk hodene tettere sammen og at praten gikk over til å bli visking bare avbrutt av noen latterutbrudd innimellom. Men jeg var for opptatt med båtpraten til å tenke noe mer over det. Etter en liten stund forsvant jentene ut på av stua uten at vi gutta brydde oss med det. De kom tilbake en stund senere. Da annonserte de at nå skal vi leke en lek som heter finn din partner. Vi gutta fikk hvert vårt skjerf rundt hodet slik at vi ikke skulle se noe og så fikk vi høre reglene.
«Dere skal krabbe rundt til dere finner partneren deres, … ja, knærne skal være på gulvet hele tiden. Og det er ikke lov å kjenne på hodet eller håret. Dere kan gjerne hjelpe hverandre og prate sammen. Og dere må bli enige om at hver og en har funnet sin egen partner. Vi kommer ikke til å gi fra oss en lyd for å hjelpe dere. Og dere får ikke lov å ta av dere skjerfene før dere får klar beskjed om å gjøre det.»

«Et lite øyeblikk, så er vi klare», sa en av jentene. Og så fikk vi klarsignalet og begynte å krabbe rundt. Etter å ha kræsjet i et par stoler, fant jeg et damebein … uten noe på! Jeg lot hendene gli oppover. Det var en glatt og naken legg. «Oj, … jeg har funnet meg et nakent bein», ropte jeg. Jeg lot en hånd gli oppover på utsiden av låret, på utsiden av hoften … og ingen truse!!!! Jeg fortsatte oppover og traff en pupp. «Hun er kliss naken !!!», ropte jeg. «Hun her også», kom det fra begge de to andre. «Og hun har barbert musa», kom det fra en. «Da er hun ikke min», svarte vi to andre nærmest i kor. Og dermed fant vi ut at alle tre hadde barbert vekk musa. De hadde rett og slett gjort seg så like som mulig. De hadde barbert seg på og mellom beina. Jentene hadde tydeligvis gjort dette for at vi skulle ta litt på dem, så da var det jo bare å gå igang å kjenne på rumpe, pupper og andre steder som vi trodde vi ville kjenne dem igjen. Etter å ha holdt på litt fant vi ut at vi må tte rotere og kjenne på neste jente. Så vi krabbet videre via stoler og bordbein, til vi fant et nakent damebein igjen. Så var det bare å begynne å føle seg fram. Oppgaven var ikke så enkel, for alle tre jentene var ganske like i kroppsbygning. Og de sto helt stille i samme stilling: Beina litt fra hverandre og sannsynligvis med hendene på hodet. Jeg tenkte kanskje at jeg kunne få denne jenta til å avsløre seg med en lyd, så jeg strøk henne oppover på innsiden av låret, helt opp og så strøk jeg henne frem og tilbake over sprekken. Men hun sto helt stille og uten å gi fra seg en lyd. Så lot jeg en finger skli inn i henne. Men hun sa fortsatt ingen ting.
Vi roterte en plass til. Jeg begynte på samme måte som jeg hadde gjort med den forrige jenta, oppover på innsiden av låret , frem og tilbake over sprekken og så inn. Men denne jenta sto også helt stille og sa ingenting. Ja, ja, tenkte jeg, da har jeg fingerpula i alle fall en av de jeg ikke er gift med her. Jeg kjente på pupper og rumpe og ble igrunn ikke så mye klokere. Jeg spurte de andre om hvordan det lå an med dem? Om de hadde funnet ut hvilken jente som var deres? Men svarende var ganske nølende, så jeg foreslo at vi fikk ta en runde til. Jentene ga ikke fra seg noe lyd nå heller.

Jeg fant fram til den første jenta igjen. Etter å ha brukt hendene litt på tånegler, navle og andre steder, så begynte jeg å slikke henne oppover innsiden av låret. Jeg tenkte at jeg kanskje ville kjenne igjen smaken av fittesaftene til kona mi. Og uansett så var det jo fristende å smake litt på alle tre, når de først sto her og bød seg fram på denne måten. Jeg presset tunga inn mellom kjønnsleppene hennes og smakte på saftene. Jeg gjorde det noen ganger og koste litt med klitten hennes samtidig. Hun var helt klart våtere nå enn i sta. Det var jo ikke så rart. Dette hadde jo vært to gutter her i mellomtiden og de hadde nok passet på å snike seg innom her de også. Og det var vel noe av spenningen for jentene. De lurte sikkert på hva mannen deres ville tørre å gjøre med andres jenter mens de så på. Og jeg visste jo ikke hva de andre gjorde, bortsett fra at jeg hørte enkelte mistenkelige lyder innimellom. Så jeg gikk ut fra at de nok benyttet sjansen de også.

Jeg smakte på alle tre jentene uten at det hjalp så mye. D.v.s jeg ble jo bare kåtere og kåtere. Da en av de andre mente at han hadde funnet sin kjære, så spurte jeg tredjemann om han trodde han hadde funnet riktig eller om han trodde vi skulle bytte. «Hva tror du», svarte han. Jeg slikket forsiktig over fitteleppene til hun jeg holdt i og la merke til at de hadde hovnet godt opp og var klare for pikk. «Jo, jeg tror jeg har den rette», svarte jeg. Egentlig vil jeg tro at ingen av oss gutta var så sikre på at vi faktisk holdt rundt riktig bein, men vi måtte jo ta et valg og se hva som kom etterpå. Så vi sa til jentene at vi hadde gjort våre valg, men hva nå …?

Jeg kjente en hånd som tok tak i hånden min og trakk meg opp på beina. Så gikk hun foran meg, fortsatt uten å si noe, sannsynligvis ut av stua og inn på mitt soverom. Der skjøv hun meg ned på senga og bant fast hendene mine til enden av senga. Mens dette skjedde prøvde jeg å finne ut hvem hun var. Utfra enkel sannsynlighetsregning var det bare 33% sannsynlighet for at det var kona mi.
Så kjente jeg en hånd på hvert lår. Hendene gled oppover og møttes på toppen av en stor bule i buksa mi. Jeg hadde naturligvis hatt ståpikk lenge. Egentlig var det helt uvirkelig å tenke på at jeg hadde sittet på gulvet og fingerpult tre jenter etter tur uten å vite hvem av dem som var hvem. Så åpnet hun beltet mitt og kneppet opp knappene i buksa. Jeg løftet rumpa litt slik at hun klarte å trekke av meg buksa og boxeren. Dermed kjente jeg at pikken min spratt i været. Igjen kjente jeg hendene som begynte rett over knærne og beveget seg oppover. Den ene fanget pungen min og den andre tok et godt tak rundt skaftet på pikken min. Så begynte hun å massere på begge steder samtidig. Etter en stund kjente jeg at hun kom opp i senga. Hun satte seg oppå brystet mitt med fitta si rett foran ansiktet mitt. Jeg smakte på henne med tunga. Hun likte det nok for hun kom nærmere. Jeg presset tunga mi inn mellom kjønnsleppene hennes og smakte på saftene der. Så lot jeg tunga leke seg med kl itten hennes. Jeg merket at hun begynte å puste tyngre, men det kom ingen lyder som avslørte hvem dette var. Plutselig reiste hun seg og byttet plass. Så kjente jeg noe vått rundt pikken min. Hun hadde tatt pikken min i munnen. Hun sugde meg en stund før hun igjen skiftet stilling. Endelig senket hun seg ned oppå meg. Jeg kjente hvordan pikken min skle inn i den varme, våte fitta hennes. Så begynte hun sakte å melke meg. Hun beveget seg opp og ned. Og jeg hjalp til så godt jeg kunne. Jeg fikk en fornemmelse av at hun brukte en finger på klitten sin. Bare synd jeg ikke fikk se henne nå. Jeg liker at jenter nyter sex og at de hjelper til, slik at de selv får en god sexuell opplevelse. I alla fall var det tydelig at hun nærmet seg en orgasme. Dette tente meg enda mer og jeg jobbet med så godt jeg kunne. Jeg kjente at nå var pikken min knallhard og nærmest sprekkeferdig. Samtidig prøvde jeg å høre etter om jeg kunne høre hvem denne jenta var. Var det kona mi eller var det en av de andre jentene? Så fikk hun orgasme. Hun pustet og peste og jeg ga opp å tenke på hvem dette var. Jeg pustet og peste jeg også, mens jeg pumpet henne full av sæd.
Hun satt stille oppå meg uten å si noe. Skulle jeg late som hun var kona mi, eller skulle jeg bare ikke tenke på det? «Tusen takk, dette var fantastisk !!!», sa jeg. Hun svarte ikke. Hun bare bøyde seg ned og ga meg et bløtt, deilig kyss på kinnet samtidig som hun klappet meg mykt og forsiktig med hånda på det andre kinnet. Det sa mer enn mange ord. Så kysset hun pikken min forsiktig og gikk ut av rommet.
Jentene hadde nok lovt hverandre dyrt og hellig at de ikke skulle si noe om hvem som valgte hvem. Men en gang, på en senere fest, kom en av dem bort til meg og ga meg et bløtt, deilig kyss på det ene kinnet samtidig som hun klappet meg mykt og forsiktig med hånda på det andre kinnet. Da smilte jeg og blunket til henne. Kanskje hun skjønte hva jeg tenkte på. Hva tror du?

Legg igjen en kommentar