First time, del 1

Denne novellen er vist 11075 ganger.

Noe av det som gjør meg kåtest er når kona mi forteller om opplevelser som skjedde før meg
Dette fordi det er litt tabu belagt, det å la seg bli utnyttet av en eldre mann
Men det tenner meg voldsomt, tanken og synet jeg har om at kona mi blir tatt av en mann som er eldre en svigerfar

Kona mi var nettopp fylt seksten og hadde nettopp avsluttet ride treningen for dagen, da en trener skulle kjøre henne hjem etter trening. Han stoppet henne rett før hu satte seg inn i bilen og han bare kysset henne uten at hu rakk å reagere. Dette skremte selvsagt kona mi, men hu satte seg inn og sa ingen ting. Han hadde jo bestandig vist henne oppmerksomhet og ”tilfeldig streifet baken og puppene hennes når han hjalp til, så hu viste jo at han likte henne. Da de hadde begynt å kjøre litt så la han handa si på låret hennes, hu satt da og tenkte om hu skulle ta den bort eller ikke, hu hadde jo ikke reagert når han kysset hu så hu lot det være og da forstod han, at hu ikke nektet å begynte å stryke henne på innsiden av låret.

Tankene raste rundt inne i hode på min fru da, hu likte ikke situasjonen, men hu ville ikke stoppe han nå, for hu ville ikke virke sær og prippen. Hu kjente at han beveget seg oppover mot musa og hu skjønte hva som kom til å skje men lot han fortsette. Hu syntes det som sagt var litt ekkelt men det var litt spennende også.

Han begynte etter hvert å kna henne uten på ride buksa. Hu sier da at hu begynte å føle at det at det kriblet litt også. Han lot hand bevege seg opp til brystene hennes og kjente henne under genseren og da kommenterte han at hu hadde deilige bryster små og fine og at han likte at de deilige knoppene hennes. han tok handa ut og grep fatt i handa hennes og tok den bort til seg og lå den uten på kukken sin.
Kjenn på den, ”vil du ronke meg litt” han ventet ikke noe svar men bare tok frem kukken å la handa hennes rundt pikken sin og viste henne noen tak ”runk meg slik” sa han. Og hu tenkte at ”ja, ja er vel ikke farlig heller” så hu gjorde som han sa.
Da begynte han å masere hu på musa igjen men nå ville han ned i bukse hennes og han kneppet opp bukse knappen, tok handa innenfor og hu kjente at han presset handa nedover, til han kom i berøring med hår veksten, men han kom ikke så mye lenger ned pga. buksa strammet.
Så hu fikk beskjed om å løfte på rumpa slik at han kunne dra ned buksa litt og hu gjorde som han sa, nå fikk han lirket buksa ned over slik at hu satt med øverste del av hårene synlig.
Han lot hånda gli nedover mens han masserte museberget før han lirket inn en finger å ble kjent med at hun hadde blitt våt der. Han smilt å spurte ho om hu likte det. Hu svarte ikke på spørsmålet for hu kjente at hu hadde blitt våt og at hu var kåt, men det var med feil person. Det var ikke det at hu ikke likte han, men han var bare så mye eldre en hu var og hu følte at det var feil, men hadde bare lar det skje, hu hadde jo ikke blitt berørt der før. Hu følt at hu ikke kunne si nei, selv om hu vet at vis hun hadde gjort det, så hadde han hørt på det. Men klarte det bare ikke.

Han begynte nå å finger pule ho med en finger, mens han fortsatte å kjøre mot hjemmet hennes.
Hu viste at før de kom hjem, så var det en avkjøring inn mot ett industriområde og hu regnet med at han kom til å kjøre inn dit. Og det stemte, han parkert imellom to laste biler som sto parkert.
Han stoppet bilen og begynte å føle på brystene hennes med den andre handa , mens han ba om at hu skulle fortsette å runke ham.
Han tok genseren og brettet opp over puppene slik at han kunne kysse dem, han slikket og sugde på knoppene som var stive og følsomme. Mens han satt sånn og lekte med bryst vortene hennes og brukte fingeren på hu, kjente hu at hu hadde blitt tungpusten og at det slapp ut noen klynk når han kom nær klitorisen, hu viste at hu ikke greide å stoppe nå og at han hadde hørt at hu var kåt, så hu bare lot seg rive med og kjente at det kom til å bli godt slik som det pleide å bli når hu var hjemme alene og koste med seg selv bare dette føltes mye mer og det var en sterkere spenning i kroppen denne gangen.
Hu hørte at hu selv begynte å komme med lyder og stønne svakt, slik ble han sikker på at hu koste seg og hadde glede av det. Noe han kommentert ved en senere anledning,
Hu kjente at hu snart kom til å komme og bare lot det skje hu knøt seg i sammen, ristet med kroppen og å”et seg slik hu pleier når det går for hu, før hu ble slapp og rolig. (det er deilig det med kona mi, at hu klarer ikke å skjule det at det går for hu. Det strammer seg i musa og krøker seg sammen å rister svakt. I begynnelsen når vi ble sammen lurte jeg på om hu spilte orgasme, når det gikk for henne, men det stemte ikke.)

Da hu roet seg så hadde han tatt handa hennes å brukt den til å runke med, og da ba han om å ta han i munn litt men da vegret kona mi seg. Men han sa at han ikke skulle la deg gå i munnen hennes. Så tok han tak i hode å føret det ned mot seg slik at hun fikk pikken hans mot kinnet og hu kunne kysse pungen hans.
Å hu bestemte seg for å gjøre det, hu hadde jo hatt det deilig hu også. Så hu kysset han på pungen og smakte på pikken med å legge munnen rundt pikken hans, før hu lot pikken skille leppene og lot den komme inn i munnen sin, hu prøvde sugde litt før hun ble vant til det. Og etter litt tok han hode hennes vekk, får han ronket seg selv til det gikk for han og han sprutet på buksene sine.

Han takket henne og så at han hadde likt henne lenge og hadde hatt lyst til å gjøre det. men ville vente.
Han startet opp bilen å kjørte henne hjem og da han stoppet på parkerings plassen ved leiligheten der ho bodde, kysset han henne en gang til men nå tok han et tunge kyss som hun valgte å besvare.
Hu viste at dette ikke var siste gang han kom til å prøve seg, men hun hadde jo hatt det deilig hu også, så hu ville ikke trekke seg.

Selv om dette kan virke som ett overgrep fra en eldre person og at han utnyttet seg av henne så har aldri kona mi følt seg utnyttet eller på noe vis misbrukt hu har bestandig vist at vis hu ville si nei så hadde han respektert det. Det er kanskje en av grunnene til at jeg bestandig blir kåt ved tanken av de to. Jeg elsker at kona mi forteller meg om hva de gjorde. Og det blir nok en annen fortelling, hvis denne blir godt mottatt.

Legg igjen en kommentar