First time, del 3

Denne novellen er vist 8651 ganger.

Dette skjedde på sen sommeren da kona mi var 16.

Hei du vi tar å avslutter treningen tidligere i dag ropte treneren til meg.
Jeg kjører deg hjem i dag det er så dårlig vær i dag, sa han.
Ok, jeg gikk for å gjøre meg ferdig med stellet av hesten.
Jeg tenkte mine tanker om hva han ville, for han hadde jo som nevnt tidligere begynt å introdusere meg for det seksuelle livet ,noe jeg syntes var spennende.

Da vi kjørte så satt jeg å ventet på handa hans, som pleide å massere meg på musa og noen ganger fingre meg, men i dag så lot han det være, så jeg tenkte på om jeg skulle ta å ronke han litt. Jeg lot det være, mulig han ikke hadde lyst og at han ikke var i form.

Han lurte på om han kunne kjøre en tur hjem så han fikk ordnet seg litt får han skulle bort, og det var ok det for meg. Da vi kom hjem til han, så ba han meg bli med inn så kunne jeg vente på han der, så jeg gikk inn og hengte i fra meg jakka mi og satte meg i stua, han hentet brus til meg og skrudde på mtv på tv´n. Han gjorde ellers ingen tilnærmelser til meg så jeg roet meg ned og tenkte at han var sikkert ikke i form.

Han gikk for å dusje og jeg satt der å tittet på musikk videoer. Så etter en stund merket jeg at han kom inn i stuen bak meg, han gikk opp til meg å begynte å massere meg på skuldrene. Han masserte dem rolig og forsiktig før han dro ned glidelåsen i halsen min og begynte å beføle meg på puppene. Han ba meg snu meg, noe jeg gjorde og da fikk jeg pikken hans rett foran ansiktet og han ba meg suge, så jeg tok tak i pikken hans som hang der å dro den litt tilbake før jeg lot tungen leke med sprekken foran på pikken hans, så lot jeg den gli inn i munnen min. jeg kjente at den vokste i munnen, så lot jeg han pule meg i munn, mens jeg sugde på han.

Så dro han meg opp og kysset meg. Han løftet meg opp, holdt meg oppe med beina rundt han og han holdt meg på baken. Han bærte meg inn på rommet sitt, og la meg ned på senga. Der begynte han å kneppe opp buksa mi og dro den av meg. Det samme gjorde han meg genseren min slik at jeg lå i bh og truse.
Sånn jenta mi, sa han dette har jeg lengtet etter å få se deg her inne hvor vi kan kose oss ordentlig og ikke bare fikle sånn vi har gjort i bilen.
Hvis du ikke vil så må du si ifra nå, så kjører jeg deg hjem sa han. Jeg svarte ikke..

Jeg likte det at han koste med meg og at jeg ble ”lært opp” av han. Det at han var eldre var noe jeg ikke brydde meg mer om.

Kan du strippe resten for meg? Spurte han om, noe jeg gjorde. Jeg reiste meg opp å lot han sette seg på sengekanten. Så begynte jeg å beføle meg på brystene mens jeg tok å hektet av meg bh`n. Han å dro ned trusa mi, mens jeg vrikket på baken. Han satt og smilte mens han dro i den stive pikken sin.
Han tok tak i hoftene mine og dro meg bort til seg, snudde meg rundt, slik at han fikk kysset meg på musa jeg sto der forover bøyd, Han slikket meg i sprekken å gjorde meg våt.
Så la han meg ned i sengen, Han kysset å sugde på brystene mine, og han masserte meg på musa, mens han lot en finger gli opp i meg.
Jeg lå der å nøt det å bli fingret og kost med.

Han pustet og stønnet over at jeg var så god og at han var så kåt på meg, noe som gledet meg.
Han roet seg så ned å la seg ved siden av meg, jeg fortsatte med å ronke han, mens han fingret meg.

Han akte seg nedover mens han kysset meg på brystene og magen ,før han begynte å kysse meg på musebakken. Han spredde beina mine og begynte å leke med kliten min, noe han viste at jeg likte. Da han samtidig fingret meg så tok det ikke lang tid før det gikk for meg, og
jeg kjente at jeg begynte å bli skikkelig våt.

Han smilte å spurte om han fikk komme inn i meg, nå som vi ligger i senga og det ikke er fare for at vi blir oppdaget heller sa han.
Jeg smilte tilbake og tenkte på da han hadde kost med meg på stranda for ett par uker siden.
Han ventet ikke på noe svar så han la seg imellom beina mine, løftet opp beina mine slik at låra mine sto oppover, han lot handa si gli ned mot musa mi og la pikken inntil sprekken min før han lot fingrene skille kløften slik at pikk hode kom inntil åpningen min. så presset han seg inn i meg forsiktig litt etter litt, mens han fortalte meg om hvor deilig jeg var.
Jeg følte at han kom lenger å lenger inn i meg og jeg begynte å spenne meg i frykt for at det skulle gjøre vondt, men han stoppet opp å ba meg slappe av og jeg roet meg igjen, han fortalte at han hadde fått inn pikkhodet, så han begynte å bevege det litt frem å tilbake noe jeg syntes var godt. Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å ta imot resten, da han sakte men sikkert presset seg inn i meg. Nå så stoppet han ikke før han hadde nesten alt inne, jeg gispet å stønnet i det jeg kjente at den kom helt inn i meg.
Han stoppet opp litt får han begynte å pule meg sakte og rolig.

Jeg kjente at det sitret i kroppen min.
Jeg hadde vært redd for at det skulle gjøre vondt, men det hadde jo bare sprengt i det han kom inn i meg, og nå var det jo nærmest godt.

Han kysset meg og sugde på øreflippen min mens han stønnet å sa at jeg var trang å god.
Han roterte litt med hoftene mens han kjørte pikken inn i meg.
Jeg kjente at jeg var fylt opp av pikk.

Da vi hadde ligget sånn en stund, så tok han ut pikken. Så han fikk meg til å stelle meg på kne. Så stelte han seg bak meg å lot pikken gli inn i fitta mi igjen, å nå stanset han ikke opp på veien inn.
Han hold rundt hoftene mine å kjørte pikken til bånn`s i meg. Jeg kjente at pikken hans vokste litt mer får han plutselig dro den ut. Han stønnet og det gikk for han over ryggen og baken min. Så la han seg ned over meg slik at spermien ble klint ut over hele magen han og ut over ryggen min.

Kom sa han så tar vi en dusj og det var fristende nå skulle bli deilig å få vasket av seg all svette og spermie.
Da vi kom inn i dusjen og hadde fått vasket av oss så ba han meg om å stelle meg på kne slik at meg kunne ta meg i munn litt til. Jeg huket meg ned å lot pikken komme inn i munnen min. og den vokste raskt slik at han ble stiv igjen. Nå så sugde jeg han til det nesten gikk for han og han ronket det siste, før han kom over brystene mine.

Han sa at jeg var så deilig og at han skulle lære meg mye mer. Noe som skjedde også.

Legg igjen en kommentar