Fisketuren

Denne novellen er vist 19095 ganger.

Det var bare et par dager igjen til midtsommer da jeg tråkket langs den smale bygdeveien på sykkel. Jeg skulle til min kusine for å overnatte, da mine foreldre var bortreist et par dager. Klokken var nesten seks, og det var begynt å skye over, så jeg håpet at det ikke ble regn.

Da jeg passerte en noe øde strekning, fikk jeg øye på taket av et lite blått telt 40-50 meter fra veien, delvis skjult bak noen trær og busker ved et lite vatn som lå der. Jeg stoppet opp og tenkte meg om. Det var sikkert mine fettere Espen og Anders som var ute på en av sine mange fisketurer. Skulle jeg ta meg en tur ned og hilse på?

Espen, som var den yngste og like gammel som meg, var en usedvanlig ettertraktet kar. Han var 1,96 med ravnsvart hår og knallblå øyne, og en kropp som kunne få meg til å sikle både her og der. Men egentlig var jeg mest svak for broren, Anders, som var mindre, hadde blondt hår og noen herlige snille, grå øyne. Han var tre år eldre enn meg og Espen, nemlig 20 år!

De to brødrene var som natt og dag. Jeg hadde gått i samme klasse som Espen i hele oppveksten, og kjente ham utrolig godt. Han var en ekte pikenes Jens som aldri lot en sjanse gå ifra seg, mens broren var en mer stille og rolig fyr som hele tiden holdt seg mer i skyggen av sin yngre og mer fremadbrusende bror.

Jeg var i grunnen ganske sliten av sykkelturen, så selv om jeg bare hadde et par kilometer igjen, syntes jeg at jeg trengte en pause og hoppet av sykkelen. Sykkelen slengte jeg fra meg bak noen busker like ved veien, og begynte å tråkle meg innover mot teltet.

Det var ganske tett kratt et stykke, og jeg var ganske lettkledd med bare en liten, superkort dongeri-shorts og en hvit t-skjorte, så jeg måtte formelig åle meg fram enkelte steder for å unngå å skrape meg opp på greiner og kvister. Men jeg var heldigvis liten og tynn, – bare 1,60 høy og i grunnen svært lite utviklet for en 17-åring å være.

Da jeg begynte å nærme meg teltet fikk jeg mine mistanker bekreftet da jeg fikk se Espen med fiskestanga like bortenfor teltet, men Anders så jeg ikke noe til.

– Hei! ropte jeg og vinket til ham.

– Hei Lillie, skal du prøve fiskelykken? sa han da jeg var like ved.

– Nei, jeg var på vei til Kristin, og trengte en pause, sa jeg. – Er du alene i kveld, spurte jeg videre og så meg om etter broren.

– Nei da, Anders tok seg bare en tur rundt vannet for å se om det beit noe bedre der, sa han og nikket mot to bitte små abborer som lå i gresset like ved.

– Ikke mye å skryte av det der nei, sa jeg bekreftende.

– Nei, men nå er jo du her, sa han med det brede colgate-gliset sitt, – kanskje fiskelykken min snur?

Jeg visste bare så altfor godt hva HAN siktet til, og følte meg så underlig rar i kroppen. Jeg var ikke så erfaren med gutter som min jevnaldrende kusine Kristin, som fikk alle de gutter hun pekte på, og var slett ikke vant med slike tvetydige kommentarer. Jeg følte at jeg rødmet, og ble irritert over meg selv.

– Vil du holde stanga mi mens jeg ordner noe spisendes, sa han, – fiskestanga altså, la han fnisende til, som om jeg ikke hadde forstått det, og jeg rødmet igjen.

Jeg skjønte at Espen var i sitt ess nå, og det irriterte meg at han alltid fikk meg til å føle meg så fryktelig dum og underlegen. I oppveksten hadde det alltid vært motsatt. Da var det alltid han som kom krypende for å få hjelp med lekser etc, men etter at vi kom i puberteten, var liksom alt snudd helt på hodet.

Jeg overtok den svære bambusstanga, og kunne ikke la være å sammenligne det kraftige håndtaket med noe helt annet av omtrent samme dimensjoner. Pokker og, – jeg begynte jo å bli kåt av de slibrige kommentarene til Espen. Fikk han bare en liten aning om det, så var jeg solgt! Og nettopp det gjorde hele situasjonen enda mer pirrende for meg.

Jeg forsøkte å tenke på noe helt annet, inntil jeg tok meg i å la det grove skaftet på fiskestangen gli litt inn mellom beina og presse opp mot det punktet som var aller mest følsomt. Jeg grøsset selv om det var utrolig lummert etter at det skyet over.

Jeg ble plutselig revet ut av tankene av Espen:

– Vil du ha ost eller pølse, spurte han og holdt fram noen sammenbrettede brødskiver, den ene med ost og den andre med pølse mellom.

– Pølse, sa jeg og angret nesten med det samme at jeg ikke hadde sagt ost da jeg så på det infame gliset til Espen.

– Selvsagt, – dumt spørsmål eller hva? Han rakte meg den ene brødskiva, og jeg måtte holde fiskestanga mellom låra og med den ene hånden for å kunne ta imot brødskiva.

Espen satte seg på en stubbe like ved og begynte å saumfare meg med blikket opp og ned mens han gomlet på maten.

– Slett ikke verst, mumlet han, og jeg ble ikke klok på hva som ikke var verst, enten meg eller situasjonen med fiskestanga klemt mellom låra som var verst. Jeg følte meg plutselig i en svært usikker situasjon, og merket hvor kåt jeg ble av det.

– Hva da? Jeg forsøkte å virke uberørt av situasjonen.

– Du, sa han på sin egen naturlige og rett fram måte. – Du ser helt fantastisk ut på din uskyldige men jævlig sexige måte, sa han med beundring i stemmen.

– Nei, kutt ut tullet nå, sa jeg for å skjule hvordan ordene hans holdt på å ta fra meg den siste rest av selvkontroll.

– Nei, det er sant, sa han. – Du har en slik atletisk og sexy liten guttekropp som jeg alltid tenner på, men du har jo alltid vært så avvisende, sa han bebreidende.

– Det har jeg vel ikke, sa jeg og visste ikke helt om jeg skulle føle meg smigret eller fornærmet.

Maten var nå fortært, og Espen kom bort og stilte seg like bak meg, mens han la hendene over mine utenpå fiskestanga som nå var på plass mot magen igjen. Jeg følte meg så utrolig liten der han stod med den enorme kroppen sin bøyd over meg, og da han begynte å bevege skaftet på fiskestanga rundt om på kroppen min, begynte jeg for alvor å få problemer.

Jeg gjorde bare en halvhjertet motstand da han begynte å sirkle inn det ene brystet mitt. Brystvortene mine strittet vilt under det tynne stoffet og avslørte alle mine følelser i øyeblikket. Han fortsatte å la skaftet sirkle en runde rundt det andre brystet også, før han senket det nedover mot skrittet og lot det gli inn mellom beina mine.

Det kjentes ut som hele musa ville eksplodere da han begynte å bevege det grove skaftet på fiskestanga fram og tilbake over den hete musa mi utenpå shortsen, og hver gang han kom borti den lille lystknappen min, måtte jeg slippe fram et lite stønn. Jeg var så utrolig kåt, og ble plutselig pinlig klar over hvor åpenlyst vi stod til.

Jeg kunne høre på pusten hans at han ikke var helt uberørt. Han kastet fra seg fiskestanga, og begynte å gni seg oppetter meg, og jeg kunne kjenne den knallharde pikken hans helt oppe i korsryggen. Hendene hans var plutselig over alt, over brystene og i skrittet. Så la han begge hendene i skrittet mitt, løftet meg opp som en fjær, og gned rumpen min mot det harde lemmet sitt. Jeg måtte anstrenge meg for at det ikke skulle gå for meg der og da.

Så satte han meg plutselig ned og dyttet meg mot teltet. Hjernen min hadde tydeligvis ikke sluttet helt å fungere, for jeg følte meg ikke helt overbevist om at det var så lurt å gå inn dit, men hjernen måtte for en gangs skyld bite i gresset. Jeg satte meg avventende på det tykke teppet uten helt å vite hva jeg skulle foreta meg.

Espen begynte straks å kle av seg, først T-skjorten som avduket en aldeles deilig brun kropp. I det dunkle lyset så han nesten like svart ut som håret, mens bare øynene og tennene lyste hvitt hver gang han smilte til meg. Han lå på kne foran meg, og da han lirket av seg shortsen, spratt det fram en enorm pikk av ganske mye lysere kulør. Jeg holdt på å få panikk ved tanken på at han skulle kjøre den enorme pikken i meg, og jeg kunne ikke få øynene bort ifra den.

Han strakte seg mot meg, dro av meg T-skjorten i ett drag, og avslørte mine små spisse bryster som tydelig bar preg av å ha vært skjult av en bikini hele sommeren. De lyste hvite i det dunkle lyset, og Espen la en hand over hvert bryst og klemte forsiktig.

– Akkurat slik jeg liker dem, hvisket han hest før han bøyde seg fram og kysset først det ene og så det andre brystet.

Det gav et sett i meg hver gang han berørte meg med leppene og jeg pustet tungt. Så begynte han å kneppe opp shortsen og dro den forsiktig over hoftene mine mens jeg lettet litt på rumpen. Jeg hadde ingen truse under, og ble litt engstelig for hvordan han ville reagere på min glattbarberte mus. Min frekke kusine hadde fått overtalt meg til å rake bort alt sammen.

Jeg var så kåt at selv shortsen var blitt våt i skrittet, og da han dro en finger langs revnen min, ble den aldeles våt. Han smilte da han så resultatet, og begynte å stryke meg over den glatte fitta mi. Jeg følte meg som gelé som begynte å vibrere svakt der jeg lå, og da han begynte å stikke inn først en finger og så to som han lot gli inn og ut av det våt hullet mitt, klarte jeg ikke å ligge i ro.

Han la seg ned ved siden av meg, fortsatt med et par fingre i fitta mi. Så bøyde han seg over meg og kysset meg krevende på munnen. Jeg kjente bare hvordan den våte, varme tunga hans begynte å virvle rundt min egen, og jeg forsøkte å gjengjelde kysset så godt jeg kunne. Jeg grep fatt rundt den enorme pikken hans, og idet jeg begynte å dra frem og tilbake i forhuden hans, så kjente jeg bare hvordan hele kroppen min plutselig spentes, og fitta som klemte seg krampaktig om fingrene hans. Jeg rev meg løs fra det hete kysset for å få luft, og med en rallende lyd gikk det for meg i noen langsomme krampetrekninger.

Espen fortsatte å gni meg over fitta til krampene avtok. Jeg følte meg lit flau over å ha måttet kapitulere så fort, men han bare smilte beroligende. Så la han seg over meg og satte den enorme pikken mot åpningen min og presset på. Selv om jeg ennå red på ettervirkningene av den voldsomme orgasmen, så gjorde det litt vondt med det samme han gled inn, men snart kjentes det bare deilig ut hver gang han sprengte seg vei innover.

Espen begynte å øke takten, og jeg kunne merke at han snart ville komme. Men med det tempoet han holdt, så visste jeg at jeg ikke ville klare det lenge før jeg selv kom for andre gang. Det var så utrolig deilig å bli gjennomknullet så totalt. Espen var så stor at jeg nesten forsvant helt under ham, og da han lå over meg, nådde jeg ham bare til opp på brystet. Jeg slikket ham over brystet, og det smakte en deilig blanding av sol og salt.

Like før jeg trodde det skulle gå for meg, brøt Espen plutselig av og bad meg stille meg på kne. Jeg gjorde som han sa, og da han kjørte pikken inn i meg bakfra, kunne jeg kjenne hvordan den gikk helt i bunn hver gang han støtte den inn. Det føltes som jeg skulle spiddes, og jeg kjente plutselig hvordan det begynte å bygge seg opp til en ny orgasme. Jeg begynte å visne i hele kroppen og sank sammen i armene slik at jeg ble liggende med ansiktet begravd i teppet og rumpen rett opp, mens Espen pumpet den enorme pikken sin ut og inn.

Jeg vred hodet litt til siden, og plutselig så jeg rett inn i det overraskede ansiktet til Anders som satt på huk i teltåpningen. Jeg kjente bare hvordan jeg ble glovarm i hele hodet av skam, men jeg klarte ikke å rive til meg blikket som var fastlåst i hans. Jeg kjente bare hvordan den enorme pikken til Espen banket inn og ut av meg. Så var det som hele Anders plutselig eksploderte i farger, og jeg kjente bare hvordan Espen pumpet den ene varme strålen etter den andre langt inn i meg mens jeg rystet og skalv i den ene orgasmen etter den andre. Så sank jeg sammen med Espen over meg.

Jeg følte bare at jeg ville krype bort og forsvinne da Anders kom inn i teltet til oss. Jeg orket ikke å se ham i øynene, og jeg følte meg fryktelig skamfull over å ha blitt avslørt sammen med broren akkurat i det avgjørende øyeblikket. Det at det gikk for meg akkurat da han dukket opp, gjorde bare allting så mye verre.

– Jasså, så det er slik dere fisker på denne siden av vannet, sa Anders rolig, og Espen kom med noen fjollete bemerkninger tilbake.

Selv ble jeg liggende langflat på magen og forsøkte å gjøre meg så usynlig som mulig mens jeg gjemte ansiktet i armene. Aldri hadde jeg følt meg så dum noen gang, og da de to guttene begynte å diskutere fiskelykken til Anders, snek jeg til meg klærne og forsøkt å snike meg ubemerket ut av teltet. Men Espen grep meg i foten og dro meg tilbake.

– Å nei du, vi er ikke ferdig med deg ennå, sa han.

Vi !?! Tenkte jeg, – aldri i livet om jeg skulle bli noen kasteball mellom de to, og jeg gjorde et nytt desperat forsøk på å komme meg ut. Men Espen var for snar for meg og dro meg brutalt tilbake i teltet igjen. Nå var jeg nesten på gråten, og jeg kjente hvordan angsten begynte å bre seg i hele kroppen.

– Vær så snill og la meg gå nå, tryglet jeg helt gråtferdig der jeg lå på magen midt i teltet og støttet meg på albuene.

– Nei men Lillie da, sa Anders overrasket og strøk meg ømt over ryggen. Espen har vel ikke vært slem med deg mens jeg var borte?

Jeg bare ristet på hodet mens en tåre trillet nedover kinnet. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre lenger.

Anders la seg ned ved siden av meg og tørket bort tåren.

– Se på meg, sa han forsiktig og tvang meg til å se på ham. – Tror du at jeg vil gjøre noe med deg som du ikke selv vil, sa han, og jeg ristet bare på hodet. Anders hadde jo alltid behandlet meg som en liten prinsesse.

Jeg så inn i de snille øynene til Anders, og uten at jeg helt forstod hvorfor, bøyde jeg meg ned og kysset ham på munnen. Han fortjente liksom det ettersom han alltid var så snill. Anders slo armene rundt meg, og snart lå vi tett omslynget i teltet og kysset som om vi hadde vært adskilt i mange år.

Anders rev seg omsider løs, og begynte å ta av seg klærne. Jeg ble stående på kne midt i teltet og se på, og Espen benyttet anledningen til å krype innpå meg bakfra og begynne å kjæle med brystene mine igjen. Jeg kunne se på Anders at han likte det han så, og jeg ble så utrolig kåt av de krevende hendene til Espen som flakket over alt. Snart var de på brystene og snart så var de mellom beina på meg, både foran og bak.

Da Anders hadde fått av seg klærne, kunne jeg se at han var like velutrustet som sin bror, men han var slett ikke så brun, og han hadde ganske mye hår på brystet. Jeg krøp bort til ham, og begynte å kysse ham nedover halsen og brystet. Da løftet han meg opp og vendte meg om slik at jeg fikk fitta rett over munnen hans da han la seg ned, mens min munn havnet over pikken hans.

Jeg var aldri blitt slikket der nede av en mann før, og jeg hadde heller ikke forsøkt å smake på en pikk heller, så jeg var ganske spent på hvordan det ville være. Anders begynte å slikke meg med lange rolige bevegelser, og jeg holdt på å gå helt i spinn med det samme. Jeg grep et kraftig tak i det grove lemmet hans, og begynte å slikke og suge vekselsvis på tuppen. Det smakte deilig, og jeg ble mer og mer modig ettersom jeg hørte på de vellystige låtene som kom fra Anders, så jeg forsøkte å ta mest mulig i munnen.

Espen ville tydeligvis også være med, for han hadde lagt seg på kne bak meg og lot hendene kjærtegne meg over hele kroppen igjen. Han lot en finger gli ned i rumpesprekken min og presset den mot rumpehullet. Han kysset og bet meg i rumpeballene og begynte etter hvert å slikke meg rundt det trange hullet der bak. Det var utrolig deilig, og da det var blitt vått nok, lot han en finger langsomt gli inn. Han lot fingren gli ut og inn en stund, så presset han inn en til. Jeg var så kåt at de kunne fått meg til å gjøre absolutt hva som helst der og da. Og det var tydeligvis hensikten også.

Mens Anders lot den herlige tunga si vispe rundt i fitta mi, og jeg stønnet som en gal med munnen full av pikk, så begynte Espen å presse pikken sin mot rumpen min. Da det gikk opp for meg hva som holdt på å skje, forsøkte jeg å protestere, men det ble det ikke tatt hensyn til. Da den ikke ville inn med det samme, duppet han den bare noen ganger i den oversvømte fitta mi, og presset på igjen. Etter noen forsøk gled endelig pikkhodet inn, og jeg skrek til av smerte. Det gjorde først utrolig vondt, men etter en tid gav det meste seg, og det ble en salig blanding av vellyst og smerte tilbake.

Etter å ha blitt knullet en tid i rumpen, var jeg utrolig kåt. Plutselig rev Espen meg bort fra den deilige pikken til Anders, og den herlige tunga hans var plutselig borte. Espen la seg på ryggen med meg over seg, og pikken dypt begravd i rumpen min. Så dro han låra mine hardt ut til sidene så jeg var totalt utbrettet og tilgjengelig for enhver som måtte ha lyst til å forsyne seg.

– Kom igjen Anders, knull henne nå da, ropte Espen utålmodig. – Knull den deilige trange kåte fitta hennes til hun revner…

Da jeg så hva de hadde planer om, begynte panikken å ri meg igjen, – det der ville da aldri gå bra, – jeg kom til å revne på ramme alvor! Anders var raskt på pletten, men i stedet for å gjøre som Espen sa, så begynte han langsomt å dra en finger fram og tilbake i fitta mi. Jeg holdt på å eksplodere nedentil av bare vellyst, og han bare terget meg med en finger ut og inn av fitta. Men omsider satte han pikken mot åpningen og presset den langsomt inn.

Det føltes virkelig som om jeg skulle revne, men jeg var så kåt at jeg neppe ville merket det om det virkelig hadde skjedd. Jeg var plutselig redusert til en bitteliten ting mellom to store mannekropper som utnyttet meg som de selv ønsket, og jeg ønsket ikke lenger å protestere. Jeg lot meg bare synke inn i den voldsomme strømmen av begjær som raste gjennom kroppen min, og da Anders begynte å pumpe fitta mi full med sperm, så klarte jeg ikke mer. Jeg skrek rett ut uten tanke på noen, og hele kroppen min skalv mens jeg melket tom de siste dråpene av Anders med fitta mi.

Da Anders hadde dradd seg ut og de verste krampene mine hadde avtatt, la Espen meg rett over på magen og begynte å pumpe vilt i rumpen min. Først gjorde det bare vondt, men snart kjente jeg igjen den pirrende følelsen i underlivet bre seg, og jeg følte plutselig en pervers glede av å bli knullet så brutalt i rumpen. Jeg tenkte plutselig på at hele slekta egentlig kunne dukket opp når som helst i teltåpningen og tittet på, dersom de hadde oppdaget teltet slik jeg gjorde. Og tanken på at hvem som helst plutselig kunne dukke opp og se vesle, fornuftige Lillie i en slik situasjon, gjorde at det kom ennå en gang for meg. Like etter sprutet også Espen hele sin ladning inn i rumpen på meg.

Espen sloknet som et lys etterpå, mens Anders hjalp meg på med klærne igjen og fikk meg trygt opp på veien igjen med sykkelen. Jeg orket ikke å sette meg på sykkelen, men trillet den bare de siste to kilometerne opp til min kusine. Jeg våget aldri å fortelle henne hva som egentlig hadde skjedd på veien, og ikke var det noen andre som sa noe heller. Det forble en hemmelighet oss tre imellom…

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar