Fjelltur med venner

Denne novellen er vist 50837 ganger.

Jeg var ganske sur der jeg kjørte opp til fjellet. Ungene satt i baksete og sa ingenting, de merket mitt humør. Vi hadde leid en stor hytte sammen med et vennepar for helgen, men på onsdag kom Siri og sa at hun måtte jobbe i helgen, de lå etter med årsregnskapet og fristen var uken etter til tross for at hun allerede hadde fått fri på fredag siden vi skulle reise torsdag kveld.
Det ble til at jeg dro med ungene våre på torsdag for å møte Lars og Trine og deres unger på hytta.

Været var fint og det var bra skiføre så humøret ble noe bedre da vi kom frem. Hytta var kjempefin med flere soverom, hems, stor stue, kjøkken og en badstue med flere dusjer.

Ungene var ute og lekte og fikk bygd en stor snøhytte. Da de kom inn var de kliss våte og gikk alle sammen i dusjen og satt og varmet seg i badstua. Etter middag var de trøtte og gikk å la seg alle fire på hemsen. De pratet litt og lo, men etter kort tid var det ikke en lyd fra loftet. Vi satt i stua med en god vin da Lars foreslo at vi skulle ta badstue siden den nå var varm og deretter et snøbad.

Lars og jeg gikk i dusjen, tok på oss handkle og satt oss i badstua. Like etter kom Trine, også nydusjet med handkle rundt livet, men brystene duvende fritt. Trine er en nett dame på 35 år, i god form tross to barnefødsler og jeg så langt på henne da hun kom inn.

Vi ble fort varme da vi hele tiden sprutet vann på ovnen slik at luftfuktigheten var høy. Trine ville ut og rulle seg i snøen ganske raskt. I det hun gikk ut av badstua la hun fra seg sitt håndkle på benken. Lars så blikket og sa at Trine fremdeles var sexy og fristende, nå orker hun mer en meg sa han. Jeg får hjelpe deg som best jeg kan da sa jeg, her er alt ubrukt, Siri jobber mye nå og orker ikke noen sengeaktivitet.

Like etter kom Trine løpende inn igjen, snøen lå ennå på ryggen hennes og brystvortene sto rett ut på grunn av avkjølningen i snøen. Hun satt seg på benken lengst oppe for å få varmen og fikk ikke tatt handkle rundt livet med en gang. Du trenger ikke å ta på deg handkle sa Lars, både Kjell og jeg har sett en dame naken før.
Trine la håndkle ut på benken før hun la seg ned på ryggen. Dere får nyte synet da gutter sa hun. Jeg så at hun var helt glattbarbert på fitta, kun med en liten dusk over.
Trine sa at hun ble rent kåt av å vite at to nesten nakne menn satt å så på henne. Hun la bena litt fra hverandre slik at jeg hadde fult innsyn i fitta hennes som glinset i varmen.

Jeg kjente at jeg ble ganske stiv og tenkte at det var på tide med et snøbad. Jeg reiste meg kroket og snek meg ut av badstuedøra , Lars kom rett etter lo da han så min tilstand og sa at det var kanskje på tide med en avkjølning.
Vi rullet oss begge i snøen og da var det ikke mye igjen av reisningen til noen av oss.

Da vi kom inn i badstua igjen sa Trine at hun også vil se oss, jeg nyter å se en pikk reise seg for meg sa hun og lo. De gikk ikke lang tid før vi satt der med kukken stiv og rett ut begge to.
Trine satt nå oppe med bena godt fra hverandre, hun var tydelig påvirket av å se på oss. Jeg var litt usikker på hva som ville skje nå. Jeg kjente at pikken verket av spenning, og lurte på hvordan Lars reagerte på at Trine konsentrerte blikket sitt på meg.

Du får spørre Kjell om du kan smake på ståpikken hans sa Lars til Trine. Du har jo alltid fantasert om to menn og nå har du sjansen. Jeg nikket til Trine for å bekrefte at det var OK for meg. Trine førte en finger inn i fitta si, det surklet når hun tok den ut og inn. Hun satt nå med bena godt spredd, jeg er så kåt sa hun før hun bøyde seg over meg og lot tunga stryke rundt pikken min.
Så gapte hun over den og svelget som best hun kunne. Lars satt nå og runket ved siden av. Han slo av badstueovnen og satt opp døra ut til dusjen. Her blir det hett nok uansett sa han.

Etter en kort tid sa jeg at nå måtte Trine vente eller ville jeg komme som en sputnik. Hun slapp pikken min og satt seg på fanget til Lars. Jeg så pikken hans gled rett inn i henne. Hun stønnet og sa at hun aldri hadde vært så kåt. Kom og slikk meg mens jeg rir Lars sa hun. Det var lettere sagt enn gjort slik hun vred seg, jeg kjente saltsmaken av henne, men hadde mitt svare strev med å komme til med tunga mi. Lars støtte til og gryntet. Han kom og etter kort tid rant sæden ut av fitta til Trine men hun fremdeles gned seg opp og ned på den nå halvstive pikken til Lars.

Jeg er klissete og må ha en dusj før jeg vil ha pikken din Kjell sa Trine. Vi gikk alle tre i dusjen og Lars og jeg såpet inn Trine. Vi passet på å vaske ekstra godt i skrittet og rundt brystene, mens resten av kroppen ble delvis neglisjert. Jeg førte en finger inn i fitta hennes og hun strammet til og gned seg mot handa mi. Trine stønnet og sa at hun ville ha pikken min nå.

Jeg la meg ned på gulvet i dusjen og Trine satt seg oppe på meg. Pikken gled inn i den fremdeles klissete fitta hennes og hun red meg sakte. Lars stod og så på og pikken hans stivnet sakte til. Kom, jeg vil suge deg mens jeg rir Kjell sa Trine. Hun var nå overkåt og jeg kjente det strammet til i rykk i fitta hennes.
Trine stønnet før krampene tok henne. Ikke stopp nå sa hun mens hun sank sammen over meg og ikke lengre klarte å suge Lars på grunn av pustebesvær. Jeg jokket som best jeg kunne og da hun strammet til igjen klarte jeg ikke å holde igjen men tømte meg inne i henne. Herregud sa Trine, Lars, jeg kjenner at Kjell spruter inne i meg. Lars som nå runket kom for andre gang og lot sæden renne ned over det ene brystet til Trine.

Vi dusjet igjen og Trine lo da hun sa at hun var glad Siri måtte jobbe, nå kunne hun ha to menn for seg selv hele helgen.
Dagen etter var vi mye ute, men så fort ungene hadde lagt ville Trine ha behandling som hun sa. Det ble lite søvn og lange kvelder der Trine prøvde ut alle mulige kombinasjoner som hun hadde fått med seg fra pornofilmer.
Lørdag kveld smurte hun inn anus med glidekrem og Lars presset seg sakte inn i baken hennes. Trine ynket seg, men begynte etter hvert og rytmisk å gni seg opp og ned. Nå vil jeg ha to sa hun, kjør pikken din inn i fitta mi Kjell mens Lars fyller meg bak. Da vi begge var godt inne i henne kom hun like etter som hun ikke hadde kommet før denne helgen. Hun var helt bortreist og lå og stønnet mens krampene rullet gjennom henne. Etterpå var hun helt utslitt og sovnet mellom oss. Jeg gikk inn på rommet mitt i tilfelle noen av ungene kom opp om natten.

Da vi kom hjem på søndag lurte Siri på hvordan vi hadde hatt det. Ungene sa at jeg hadde vært lei meg når vi reiste, men at vi hadde hatt det gøy etterpå siden det var så fint vær.
De skulle bare vist.

Til helgen skal Siri og jeg på tur til Oslo med Lars og Trine. Trine har bestilt rom for oss alle og har sagt til meg at hun har planlagt at Siri også skal få både Lars og meg, før vi kan kose oss alle sammen som hun sa. Jeg både gledet og gruet meg til denne helgen, jeg var litt usikker på hvordan Siri vil reagere, men i dag skjønte jeg at Trine har snakket med Siri.

Da hun var på badet i kveld så jeg at hun var helt glattbarbert i skrittet, hun som aldri har frisert seg før. Hun gned seg inntil meg og sa at det var deilig med hudkontakt og så ville hun være lettere å holde ren i helgen sa hun og rødmet.
Hun runket meg lett og spurt om Lars var stor, da skjønte jeg at hun var klar for helgen.

Legg igjen en kommentar